Maksatko postitusta? Yksi sosiaalisen median sivusto tekee juuri sen

Sosiaalisen median fanit sallivat sokeasti, ilmeisesti tai haluavat Facebookin, Instagramin ja Twitterin kaltaisten tykkäämistensä käyttävän tietojaan miljardien dollarien tuottamiseen. He eivät saa mitään vastineeksi, mutta mitä tyytyväisyyttä syntyy, kun paljastetaan heidän elämänsä untuvuus. Joissakin tapauksissa elämän avaaminen kuuluisuudelle aiheuttaa päänsärkyä. Se ei varmasti rikastuta keskivertokäyttäjää taloudellisesti. Kaikki tämä saattaa kuitenkin muuttua.


Startup-sosiaalisen median alusta Steemit yrittää heittää vanhan mallin päähänsä. Jos se onnistuu, se voi mullistaa sosiaalisen median tulevaisuuden. Toisin kuin edellä mainitut sosiaalisen median jättiläiset, jotka kaivovat tietomme jakamatta voittoa, Steemit toimii päinvastoin. Se palkitsee käyttäjiään kylmällä, kovalla käteisellä kryptovaluutan muodossa.

Tällä tavoin innovatiivinen sosiaalisen median sivusto on parantunut hotellien, lentoyhtiöiden ja luottokorttiyhtiöiden tarjoamista kaikkialla palkitsemisohjelmista. Nämä alentavat osuuden ostoistasi sinulle käteisellä tai pisteinä. Sinun on kuitenkin käytettävä rahaa saadaksesi osan rahastasi takaisin. Kuvittele kokoonpano, jossa sinulle maksetaan ei kuluttamalla kylmää, kovaa käteistä rahaa, vaan pelkästään tekemällä jotain, jonka olet jo tehnyt ilmaiseksi! Et kerää dollaria tai euroja, vaan sen sijaan kryptovaluutta nimeltään Steem.

Kuinka Steemit toimii?

Steemitissä, joka kerta, kun lähetät, kommentoit tai "pidät", sinulle maksetaan murto-osa Steemistä. Kun olet kerännyt joukon Steemejä, voit nostaa ne normaalina valuuttana. Jos olet optimistinen Steemin arvostuspotentiaalin suhteen ja uskot sen olevan Bitcoinin tai Ethereumin linjassa, voit valita pitää sinut sen sijaan. Monet ihmiset voivat päättää mennä tätä tietä, koska kuinka helppoa on ansaita Steems.

Steemitin tekijät kehuvat ylpeänä,

"Steem on ensimmäinen kryptovaluutta, joka yrittää palkita tarkasti ja läpinäkyvästi ... [henkilöille], jotka osallistuvat subjektiivisesti sen yhteisöön."

Sillä oli välittömiä ihailijoita, vaikkakin pieniä määriä. Kuitenkin silloin, kun Steemit julkaisi ensimmäiset maksunsa heinäkuussa 2016, vähän kolme kuukautta markkinoille saattamisen jälkeen, se sai kuitenkin vakavan huomion. Pelaajat kasaantuivat. Steemit sai kiinnostusta, vaikka sinulle maksettiin rahaa Steemsissä, jolla syntyvällä kryptovaluutalla ei ole taattua arvoa.

Sijoittajien usko Steemiin on palkittu. Käyttöönoton arvo kiihtyi alkuperäisestä 1,2 miljoonasta dollarista 350 miljoonaan dollariin. Jopa takaisin asettumisensa jälkeen se on tasaantui lähes 300 miljoonaan dollariin, mikä tarkoittaa, että se kuuluu jatkuvasti 20 parhaan kaupankäynnin kohteena olevaa digitaalista valuuttaa. Ei ollenkaan nuhjuinen. Yrityksen raporttien mukaan Steemin markkinoille saattamisen jälkeen on yli 30 miljoonan dollarin arvosta jaettu yli 50 000 käyttäjää. Tämä asettaa etenemissuunnan kaataaksemme mallin, jonka sosiaalisen median jättiläiset ovat vuosikymmenien ajan käyttäneet.

Uusi salausvaluutta ja liiketoimintamalli syrjään, Steemit jäljittelee suuressa määrin muita sosiaalisia verkostoja. Suosituimpia tunnisteita ovat esimerkiksi valokuvaus, elämä, matkat, taide ja ehkä yllättäen itse Steemit. Sillä on kuitenkin ainakin yksi mielenkiintoinen ero - uistelu - käteiskannustimen takia. Steemitin perustaja selittää,

”Uisteluun sisältyy ensimmäistä kertaa vaihtoehtoinen hinta. Jokainen sekunti, jonka joku viettää uisteluun, he voivat vahingoittaa mainetta ja estää itseään ansaitsemasta mitään Steemä. "

Käyttäjät äänestävät viesteistäsi, mikä auttaa määrittämään maksusi.

Kryptovaluutta massoille?

Steemitin perustajat ovat innostuneita julistaessaan, että markkinoille pääsy on helppoa. Steem on suunniteltu massojen salausvaluuttana, koska markkinoille pääsyn esteet ovat melkein olemattomat.

Steemit näyttää minusta kuin ajatus, jonka aika on tullut. Mark Zuckerbergin kaltaiset sosiaalisen median mogulit ovat vuosien ajan rikastuneet ansaitsemalla vapaaehtoisia tietojasi. Mitä olet saanut vastineeksi luomaasi sisältöä? Nada! Itse asiassa jotkut perinteisen sosiaalisen median alustojen käyttäjät ovat saaneet enemmän kuin ovat neuvotelleet kritiikin, häpeän ja vastaavien seurausten muodossa. Nyt ainakin voi olla joitain taalaa vakuuttaaksesi teidät ja olla palsami palovammoillesi.

Steem on salausvaluutta, joka nauttii salausvaluuttakuplasta. Tämä tarkoittaa, että vaikka sinulla on onni kerätä yksi palas Steemsiä ja kasvaa rikkaiksi, vaurautesi voi yhtä helposti kadota. Olet kuitenkin lähettänyt aiemmin muille alustoille ilman mahdollisuutta palkkioon. Nuo alustat antoivat miljardeja muille. Miksi et tarkista Steemitä - mitä olet menettänyt?

Kuvan luotto: Lähettäjä nopporn / Shutterstock.com
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me