Miksi elinikäiset VPN-tilaukset ovat huono sijoitus?

Kun kyse on VPN: n ostamisesta, ei ole epäilystäkään siitä, että pidemmän tilauksen maksaminen tuottaa melko valtavia säästöjä.

VPN-palveluntarjoajat palkitsevat kuluttajia pitkäaikaisesta sitoutumisesta. Tämä tarkoittaa, että on mahdollista saada melkein kaikki VPN-palvelut halvemmaksi, jos valitset pidemmän tilauksen. Mutta todellisuus on, että voit myös tilata liian kauan. Se mitä me tietenkin puhumme on huono-ohjeinen elinikäinen tilaus.

Saatat kuvitella, että löytäneesi erinomaisen VPN-palvelun, ei ole mitään syytä olla saamatta elinikäistä tiliä. Valitettavasti tämä ei voinut olla kauempana totuudesta. VPN-tilaaminen elinikäiseksi ei ole koskaan hyvä idea - koska on yksinkertaisesti liian monia tekijöitä, jotka voivat mennä pieleen pitkällä tähtäimellä.

Joten sukellaan sisään ja katsomme syitä miksi tilaamalla VPN ikuisesti ei koskaan suositella.

VPN muuttuvat ajan myötä, ja ne on päivitettävä

Kun ostat suosikki hajuvettäsi tai ajon jälkeen, se tuoksuu samalla tavalla joka kerta. Tämä johtuu siitä, että hajun ainesosien on oltava samat, jotta kuluttajat voivat olla tyytyväisiä. VPN-palvelun kanssa päinvastoin.

Hyvän VPN-palvelun on jatkuvasti huolehdittava sen kehittämisryhmästä sen varmistamiseksi, että se on tiptop-kunnossa. Palvelimien verkot on analysoitava, ja niiden käyttämää tekniikkaa on huollettava ja päivitettävä säännöllisesti varmistaakseen, että ne pysyvät alan eturintamassa..

Tämän tärkeän ylläpidon laiminlyönti johtaa väistämättä VPN-palveluun, joka heikkenee hitaasti. Ja jos ostat varovaisesti elinikäisen tilauksen kyseiseen palveluun - muutama vuosi alalinjassa, voit istua hyödyttömässä palvelussa, jota et enää halua.

Nopea hidas

Yhteysnopeudet saattavat vähentyä

Yksi huomattava oire heikosta VPN-ylläpidosta on yhä pienenevät yhteysnopeudet. VPN-tarkastajana, joka testaa VPN: ää uudestaan ​​ja uudestaan, vuosi toisensa jälkeen, tiedän hyvin, että jotkut palvelut paranevat ja toiset pahenevat..

Jos tilaat VPN: n elinaikanaan, VPN-palveluntarjoaja on jo saanut rahat, eikä sillä ole todellista kannustinta jatkaa taistelua palvelun toimivuuden optimoimiseksi. Tämä pysähtyminen voi johtaa palvelun heikkenemiseen, varsinkin jos VPN putoaa armosta eikä enää pysty hankkimaan uusia tilaajia.

Lopputulos? Yhtenä päivänä ne megapikaiset yhteysnopeudet, joiden avulla voit suoratoistaa teräväpiirtona, voivat olla kauan poissa. Ja sinulla on juuttunut hitaaseen VPN: ään, joka ei ole mitään hyötyä.

Asiakaspalvelu voi mennä alas wc: hen

Yksi yleinen VPN-ominaisuus, jolla on taipumus olla epävakaa, on tarjotun asiakastuen taso. Kun VPN vanhenee, toivot, että se paranee ajan myötä ja siirtyy sähköpostitukista 24/7 live chat -tukeen. Tosin joskus niin tapahtuu, toisinaan tapahtuu päinvastoin.

Vuosien mittaan VPN-asiantuntijamme ovat nähneet palveluiden käynnistyvän lupaavasti, vain muutaman vuoden takavarikoivan. Hyvä asiakastuki, joka vaatii henkilöstöä, koulutusta ja hyvää infrastruktuuria, on usein yksi ensimmäisistä osista VPN-palvelun epäonnistumisesta.

Jos kenelläkään ei ole apua, kun sinulla on ongelma VPN: n kanssa, se voi tarkoittaa, että vaikka et maksaisi elinaikana tilausta, et voi käyttää palvelua ollenkaan.

Stressaantunut nainen

Avaintoimintojen menetys

Useimmat ihmiset haluavat VPN: n estävän sisällön ympäri maailmaa. Valitettavasti VPN-palvelut eivät aina tarjoa pääsyä haluamaasi avainpalveluun. Viime vuosina olemme nähneet palveluita, kuten Netflix, BBC iPlayer - ja monia muita - taistelemassa kovasti VPN-IP-osoitteiden estämiseksi.

Monilla VPN-palveluntarjoajilla ei ole asiantuntemusta parhaiden verkkopalvelujen vapauttamisen jatkamiseksi, ja he ovat jo luopuneet. Ajan myötä asiat vain vaikeutuvat ja vain maailmanluokan VPN-palveluntarjoajat - jotka investoivat voimakkaasti huipputeknisiin parannuksiin - tarjoavat pääsyn kaikkeen, mitä rakastat..

Netflix Ei

Salaus on vanhentunut

Kerran PPTP-salausta pidettiin turvallisena. Sitten eräänä päivänä NSA säröi sen ja sen tarjoama yksityisyys oli kauan poissa. Nyt meillä on tietysti VPN-salauksen pyhä graali: OpenVPN. OpenVPN on upea protokolla, koska se on muokattavissa ja avoin lähdekoodi.

Kun OpenVPN otetaan käyttöön uusimmissa standardeissa vahvalla salaisuudella, vankalla valtuutushajautuksella ja turvallisella kädenpuristuksella, protokolla on erittäin suojattu - samoin kuin tietosi. Valitettavasti mikään ei ole turvassa ikuisesti.

Ajan myötä uusia haavoittuvuuksia ilmenee. Teknologian muuttuessa myös VPN-suojaus, joka tarjoaa tietosuojaa. Siksi VPN-protokollat ​​suoritetaan ammattimaisilla tarkastuksilla.

Tarinan moraali? On mahdollista, että VPN, jonka tilaat tänä vuonna, ei välttämättä ole turvattu muutaman vuoden ajan. Lisäksi ellet pidä itsesi ajan tasalla VPN-ympäristön muutoksista, voit olettaa, että olet suojattu, kun tosiasiassa tietosi ovat vaarassa.

Tietosuojakäytäntö Vpn Change

Tietosuojakäytäntö ja yritysosto

Toinen tärkeä osa muutettavissa olevaa VPN-palvelua on tietosuojakäytäntö. Vaikka on luonnollista olettaa, että VPN-palveluntarjoaja, jolla on nyt vahva ei kirjautumiskäytäntö, tulee olemaan aina tällainen - tämä ei välttämättä pidä paikkaansa.

VPN-yritykset saavat usein ostotarjouksia muilta yrityksiltä. Pelkästään viime vuonna olemme nähneet suuria Internet-tietoturvayrityksiä, kuten Norton ja Avast, käynnistämässä VPN-palveluita. On mahdollista, että nämä suuret yritykset pyrkivät tekemään VPN-yrityskauppoja, ja ajan myötä VPN-markkinat voivat muuttua dramaattisesti nykypäivän tilanteesta.

Jos yritys ostaa VPN: n, jonka olet ostanut eliniän tilauksen, todennäköisesti sinulla on edelleen lupa jatkaa VPN: n käyttöä. Ei kuitenkaan ole takeita siitä, että uusi omistaja ei yhtäkkiä muuta tietosuojakäytäntöä. Tämän ansiosta he voivat aloittaa lokien pitämisen siitä, mitä teet verkossa myydäksesi kolmansille osapuolille.

Valitettavasti, koska et ole tulolähde uudelle hankkijalle - olet taakka - ja on todennäköistä, että uusi yritys saattaa haluta alkaa luoda tuloja tiedoistasi.

Rintakuva

VPN voi mennä rikki

Vielä pahempaa kuin sulautuminen tai yritysosto on erittäin todellinen mahdollisuus, että VPN-palveluntarjoaja voi mennä rikkoon. Jos VPN menee vastaanottamiseen, voit heilauttaa elinaikaisen tilauksen hyvästi. Muista, että VPN-verkon ylläpito on melko kallista, joten maksaminen kerran ja sen käyttäminen ikuisesti on pieni fantasia.

Se voi olla huijaus

Aikaisemmin on ollut tapauksia, joissa VPN-verkot aukeavat ja tarjoavat elinikäisen liittymismaksun vain 13 dollaria. Tämä on kohtuuttoman alhainen hinta, ja et ylläty, kun huomaat, että VPN katosi pian sen jälkeen, kun se näytti varastavan kaikkien rahaa! Jos se on liian hyvä ollakseen totta, niin se on todennäköisesti huijaus!

Yksi tai kaksi vuotta

Vuotta tai kahta riittää

Päivän lopussa rahasi ovat sinun. Jos huomaat elinikäisen VPN-tilauksen, joka on mielestäsi edullinen, tee kaikin tavoin niin kuin haluat. Jos elinaikaisen tilauksen hinta on halvempi kuin neljä tai viisi vuotta vuodessa olevia VPN-tariffeja, se saattaa olla uhkapelin arvoinen.

Muista kuitenkin, että VPN-verkkojen suorittaminen ei ole halpaa. Hyvästä VPN: stä aiheutuu palvelimen ylläpito- ja ylläpitokustannuksia, R&D, tietoturvaprotokollien päivittämiskulut, turvatarkastukset ja monet muut kalliit tekijät.

Tästä syystä on erittäin suositeltavaa sitoutua yhden tai kahden vuoden tilaukseen. Tämän avulla voit tarkastella vaihtoehtojasi säännöllisin väliajoin ja varmistaa, että vertailet markkinoita usein varmistaaksesi, että saat edelleen parasta yksityisyyttä, turvallisuutta ja Internetin vapautta, joka on tuolloin käytettävissä. Toisin kuin hajuvedet, VPN: t eivät pysy samoina ikuisesti.

Mielipiteet ovat kirjoittajan omat.

Otsikkokuvaus: iDEAR Replay / Shutterstock.com

Kuvan hyvitys: smilingfresh / Shutterstock.com

Maridav / Shutterstock.com, r.classen / Shutterstock.com

Dirk Ercken / Shutterstock.com

Dim Tik / Shutterstock.com, Vetreno / Shutterstock.com,

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me