Miksi MovieBox ja ShowBox eivät toimi

ShowBox on ilmainen elokuvien ja TV: n suoratoistosovellus Androidille. MovieBox on sen iOS-sisaruksensa, ja se on erityisen suosittu, koska tällaisten sovellusten harvinaisuus on Applen muurin puutarha-alustalla.


Se, että MovieBox voidaan asentaa sekä purkautuneisiin laitteisiin (käyttämällä Cydiaa) että muihin laitteisiin (jotka käyttävät vankilaan rikkoutuneita laitteita (käyttämällä erityistä määritystiedostoa Safari-selaimeen)), on vain tehnyt siitä suosion iOS-käyttäjien keskuudessa.

Valitettavasti sekä ShowBox että MovieBox ovat lakanneet toimimasta. Kumpikaan sovellus ei voi muodostaa yhteyttä palvelimiinsa.

Mitä tapahtui?

Virallista tietoa ei ole juurikaan saatavilla, vaikka DTAthemesilla oli ”hyvin lyhyt keskustelu”, jossa kehittäjät vahvistivat projektin päättyneen.

Tämä kehitys seuraa oikeusjuttuja, jotka elokuvastudiot ovat aloittaneet useita verkkosivustoja vastaan, jotka isännöivät ShowBox- ja MovieBox-tiedostoja.

Osana tätä operaatiota Cloudflare ja Godaddy käskettiin luovuttamaan rekisteröintitiedot useille sivustoille, mukaan lukien Showboxbuzz.com, Showbox.software, Rawapk.com, Popcorn-time.to, Popcorntime.sh, YTS.ag, YTS. gg ja Showboxappdownload.com.

Vaikuttaa selvältä, että ShowBox / MovieBox -kehittäjät ovat yksinkertaisesti päättäneet, että on aika heittää pyyhe.

Mitä vaihtoehtoja on olemassa?

Hyvä uutinen ShowBox- ja MovieBox-käyttäjille on, että käytettävissä on useita hyviä vaihtoehtoja…

Popcorn-aika

Popcorn Time on avoimen lähdekoodin sovellus, joka käyttää BitTorrent P2P -teknologiaa korkealaatuisen videosisällön virtauttamiseen työpöydällesi tai mobiililaitteeseen. Tämä sisältö on peräisin elokuva- ja TV-torrent-sivustoista. Sen liukas käyttöliittymä ja kyky toimittaa sujuvaa 720p tai 1080p videon suoratoistoa ilman puskurointiasioita jopa melko hitaissa Internet-yhteyksissä ovat saaneet sovelluksesta valtavan seuraavan.

Elokuvarasian kotisivu

Popcorn Time on mainokseton paitsi pakottaa sinua ostamaan VPN: n, ja sen avulla voit lähettää suurelle näytölle Chromecastin, AirPlay: n tai DLNA: n kautta..

Tällä hetkellä tätä avoimen lähdekoodin ohjelmistoa on vain kaksi haaruketta, joita suosittelemme Popcorn-Time.to ja PopcornTime.sh, jotka molemmat tarjoavat Android .apk-latauksia. MoviePass-pakolaiset voivat käyttää Popcorn-Time.to iOS -asennusohjelmaa ilman, että tarvitset jailbreakia, tai jos käytät jailbroken-laitetta, lisää Popcorn-Time.to -repo heidän Cydia-lähteensä.

Teoriassa toinen hyvä vaihtoehto minkä tahansa alustan käyttäjille on käydä PopcornTime Online -selaimessa, selaimeen perustuvassa Popcorn Time -versiossa. Mutta tämä ei vaikuttanut toimivan, kun testasimme tätä artikkelia varten.

On erityisen tärkeää käyttää VPN: ää aina suoratoistona Popcorn Time -sovelluksen kanssa, koska sovellus käyttää BitTorrent-tiedostojakoprotokollaa. Tämän avulla lataajia on erittäin helppo seurata, elleivät he piilota todellista IP-osoitettaan VPN: llä. Katso lisätietoja popcorniajan 5 parhaasta VPN: stä.

Kodi

Kodi on erittäin suosittu avoimen lähdekoodin IPTV-suoratoistosovellus. Perus monialustainen sovellus ei tarjoa pääsyä laitonta sisältöä, mutta on helppo asentaa kolmansien osapuolien Kodi-lisäosia, jotka tekevät.

Sovellus on saatavana useimmilla alustoilla, vaikka iOS-käyttäjät tarvitsevat joko jailbroken-laitteen tai käydä läpi siistin asennusproseduurin, joka vaatii Macia, jossa on Xcode 7.

Laittoman sisällön suoratoisto on Kodissa turvallisempaa kuin Popcorn-aikaan, koska Kodi-lisäosat käyttävät keskuspalvelimilla olevia IPTV-lähteitä. Muista kuitenkin, että keskuspalvelimet voidaan takavarikoida, ja hankkia IP-osoitteet kenelle tahansa, joka suoratoisti heiltä sisältöä.

Siksi suosittelemme, että Kodi-käyttäjät käyttävät VPN: tä piilottaakseen todellisen IP-osoitteen. VPN-verkot ovat hyödyllisiä myös tietyissä maissa rajoitetun laillisen sisällön käyttämisessä. Kuten Ison-Britannian BBC iPlayer. Lisätietoja Kodista saat Kodi: n parhaat VPN: t.

TeaTV

Tätä streaming-sovellusta Androidille, Windowsille ja macOS: lle tiputetaan voimakkaasti #ShowBox Twitter-säieeseen. Tarkistimme Android-version ja löysimme älykkään näköisen sovelluksen, joka tarjoaa suuren ja ajantasaisen kirjaston elokuva- ja TV-nimikkeistä.

Elokuvarasia tee-TV

Ne suoratoistetaan tasaisesti 1080p-muodossa, vaikka tiedätkin, että sovellusta tuetaan mainosten kanssa.

johtopäätös

MovieBox ja ShowBox olivat loistavia sovelluksia ilmaisen elokuvan ja TV-sisällön katseluun, mutta ne eivät ole ainoita vaihtoehtoja. Henkilökohtainen mieltymyksemme on Popcorn Time, mutta jopa enemmän kuin Kodi, TeaTV tai muut IPTV-ratkaisut, sinun on todellakin käytettävä VPN: ää sen kanssa pysyäksesi turvassa.

Kuvaluotto: Lähettäjä Stock-Asso / Shutterstock.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me