Naked Celebrity plastiikkakirurgiakuvat hakkeroitu

Aikaisemmin tänä vuonna tsaarijoukkueena kutsuttu venäläinen hakkeri varasti alastomia potilaiden valokuvia Liettuassa sijaitsevasta plastiikkakirurgian klinikasta. He vaativat lunnaita potilailta kaikkialta maailmasta, uhkaaen vuotaa heidän kompromissivalokuvansa verkossa, jos he eivät maksa. Nyt rikkaita ja kuuluisia palveleva brittiläinen plastiikkakirurgian klinikka on kärsinyt tuhoisaa kopiohyökkäystä.

London Bridge Plastic Surgery (LBPS) sijaitsee lähellä Marylebonea Lontoon keskustassa. Tunnettu klinikka on suosittu varakkaiden asiakkaiden keskuudessa, jotka haluavat parasta mahdollista työtä. Leikkauksen verkkosivuston mukaan se on ”yksi Ison-Britannian johtavista plastiikkakirurgisista klinikoista”.

Nyt Dark Overlord -niminen hakkerit ovat varastaneet valokuvakokoelman kuuluisasta klinikasta. Kuuluisat hakkerit, jotka ovat aiemmin vuotaneet Orange Is The New Blackin viidennen kauden (faneille ilahduttavaa), uhkaavat julkaista nämä kuvat verkossa.

Alasti julkkisleikkauskuvat

Varastettuihin valokuviin sisältyy kuvia, jotka on otettu ennen toimenpiteitä, niiden aikana ja jälkeen. Sellaisenaan ne sisältävät kompromissikuvia varakkaista asiakkaista ja kuuluisuuksista, jotka päättivät suorittaa menettelyjä, kuten rintojen suurentamista ja sukupuolielinten lisäyksiä. Niiden joukossa, joihin lude-kyberhyökkäys on vaikuttanut, on brittiläinen julkkis Katie Price, AKA Jordania.

Hyökkäyksen ajoitus voi nostaa joitain kulmakarvoja. Miksi? Koska Jordan kiitti äskettäin julkisesti LBPS: tä onnistuneesta kasvojenkorotuksesta, jonka hän suoritti klinikalla. Koska Jordaniaa ei tunneta erityisen hyvin Ison-Britannian ulkopuolella, voi tämä tarkoittaa, että Dark Overlord-hakkerit sijaitsevat Isossa-Britanniassa?

Katie Hinta

Syvästi kompromitoiva materiaali

Kopioplastisen leikkauksen hyökkäys ilmestyi ensin, kun Dark Overlord-hakkerit ottivat yhteyttä Yhdysvaltain uutislehteen The Daily Beast seuraavalla viestillä:

”Meillä on TB: tä [teratavua] tätä paskaa. Tietokannat, nimet, kaikki. Täällä on kuninkaallisia perheitä. "

Tämän viestin ohella Daily Beast sai pesämunan valokuvista, joissa väitetään olevan kuvia potilaista, jotka saavat kirurgisia muutoksia.

"Maailma ei ole koskaan nähnyt plastiikkakirurgin lääketieteellistä kaatopaikkaa niin paljon", hakkerit kehuivat.

Tutkittuaan valokuvia, Daily Beast on ilmoittanut, että:

”Monet ovat erittäin graafisia ja lähikuvia, jotka leikkaavat miehen ja naisen sukupuolielimiä. Toiset osoittavat näennäisten potilaiden kehon leikkauksen jälkeen, ja toisissa on kasvot. "

Hakkerit uhkaavat vuotia valokuvia verkossa. Daily Beast on vahvistanut, että ne varmasti näyttävät olevan totta.

Tumma Overlord-muovi

Läpäisy vahvistettu

Lontoossa sijaitseva klinikka on käyttänyt verkkoturvallisuusasiantuntijoita vahvistaakseen, että se tunkeutui ennen Dark Overlordin vaatimuksia:

”Valitettavasti IT-asiantuntijoidemme ja poliisin tekemien tutkimusten perusteella uskomme, että tietoturvamme on rikottu ja että tiedot on varastettu. Pyrimme edelleen selvittämään, mitä tietoja on vaarannettu. "

Tämän vuoksi on todennäköistä, että valokuvien välimuisti on todellakin uutta materiaalia, toisin kuin Liettuan klinikan uudelleensalatut valokuvat, joita käytetään kirurgistamaan toista leikkausta.

LBPS on julkaissut verkkosivuillaan lausunnon, jossa sanotaan:

”Turvallisuus ja potilaan luottamuksellisuus on aina ollut meille erittäin tärkeä merkitys. Olemme pahoillamme kaikista hätätilanteista, joita tämä tietojen rikkomus voi aiheuttaa potilaillemme. Ryhmämme on käytettävissä ympäri vuorokauden ympäri puhuakseen kaikille, joilla on hätää, soittamalla 020- 3858 0664. ”

Moderni hyökkäysvektori

Tällainen kyberhyökkäys on uudenlainen kiristyspohjainen hakkerointi, joka on syntynyt vasta tänä vuonna. Yleisin verkkokuristustapa sisältää haittaohjelmien käytön henkilön tietokoneen tai älypuhelimen lukitsemiseen.

Ransomware, kuten tiedetään, tekee kykenemättömäksi uhrin laitteen salaamaan, kunnes uhri maksaa hakkereille summan, yleensä Bitcoinsissa. Kaikkien aikojen suurin hyökkäys - Wannacy-hyökkäys - tapahtui myös tänä vuonna. Se koski tuhansia tietokoneita ympäri maailmaa, mukaan lukien monet yritykset, valtion virastot ja sairaalat.

Kummassakin tämän vuoden plastiikkakirurgisessa hakkerossa verkkorikolliset ovat löytäneet tavan kiristää uhrejaan henkilökohtaisemmalla - ja voidaan sanoa, että perinteisellä - tavalla. Joko uhrin tai klinikan (tai molempien) kiristäminen heidän maineensa suojelemiseksi, on huolestuttava suuntaus.

kuninkaallinen kruunu

Kuninkaalliset mukana?

Hakkereiden rohkea väite, että heillä on kuvia kuninkaallisesta perheestä, tarkoittaa todennäköisesti sitä, että Yhdistyneen kuningaskunnan tiedustelupalvelun koko voima - mukaan lukien GCHQ ja uusi kansallinen kyberturvallisuuskeskus (jonka kuningatar avasi helmikuussa) - käytetään kokeilemaan ja löytää ne.

Vaatimus on myös ilahduttavan kausiluonteinen, ja Yhdistynyt kuningaskunta valmistautuu juhlimaan Ruutiraudan tontin lopettamista 5. marraskuuta. Jos hakkerit löydetään, ovatko ne seuraava ryhmä, joka joutuu syytöksiin kruunun korkeasta valtiollisuudesta? Pimeiden päälliköiden onneksi High Treason ei ole suorittanut teloitusrangaistusta vuodesta 1998, joten heidän kohtalonsa ei ole yhtä synkkä kuin Guy Fawkesin..

Mielipiteet ovat kirjoittajan omat.

Otsikkokuvaus: puhhha / Shutterstock.com

Kuvahyvitykset: Joe Seer / Shutterstock.com, Sergey Nivens / Shutterstock.com, Elina Leonova / Shutterstok.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me