Online-suoratoistopalvelut: Kuka istuu valtaistuimella?

Lähes 60% katsojista Yhdysvalloilla on pääsy Netflixiin, tutkimus on löytänyt. Se tarkoittaa lähes 50 miljoonaa liittymää. Tämä ei kuitenkaan ole aivan monopoli, mistä näyttää siltä, ​​että monet nuoremmat katsojat tilaavat useita alustoja.

Netflixin kaltaisten tilausvideopalvelujen (SVOD), kuten TV: n, on jo kauan ennustettu olevan live-TV: n kuolema. Tosiaankin, online-suoratoistopalvelut on viime aikoina pidetty vastuussa kaapelitelevisiotilausten vähenemisestä.

Uuden tutkimuksen mukaan kaikista katsojista, joilla on pääsy sekä live-TV: hen että Netflixiin, joka viides käyttää suoratoistotoimittajaa valitsemanaan alustana. Se on kasvua 4% viimeisen 12 kuukauden aikana. Mielenkiintoista, että tämä suuntaus näyttää olevan sukupolvien välinen. Kun raportti eristi 16–24-vuotiaita katsojia, luku nousi 50 prosenttiin.

Tutkimus osoittaa, että nuoremmat katsojat "katkaisevat johdon" tai peruuttavat maksetut suorat TV-tilaukset SVOD: n hyväksi huomattavasti enemmän kuin vanhemmat sukupolvet.

Tämä voi johtua alan johtajien Netflixin ja Amazonin erittäin menestyneestä alkuperäisestä sisällöstä. Netflixin Marvel 'Defenders' -sarja ja Amazonin 'The Man in the High Castle' -sarja ovat kaksi esimerkkiä..

Suurin osa ei-alkuperäisestä sisällöstä on maantieteellisesti rajoitettua, joten monet Netflix-tilaajat käyttävät VPN: tä Netflixille päästäkseen sisältöön, joka on tällä hetkellä estetty heidän alueellaan.

Vaikka Netflix, jolla on 100 miljoonaa maailmanlaajuista tilausta, näyttää karkaavan kruunun, nuoremmilla katsojilla ei ole tuotemerkki-uskollisuutta, jota monet kaapelitoimittajat ovat aiemmin nauttinut. Yhä useammat vuosituhannet tilaavat useita alustoja. Joten kuka on nämä Netflixin hallinnan haastajat, ja kuinka vakavat heidän vaatimuksensa ovat?

Amazonin Prime-pikavideo

amozon prime pikavideo

Amazon pitää tiukan kannen tilaamislukuihinsa. Arvio maailmanlaajuisista katsojista leijuu noin 80 miljoonaan. Koska pääsy Amazon-videoihin sisältyy kuitenkin Prime-jäsenyyteen, on epäselvää, kuinka moni käyttäjä todella käyttää palvelua.

Otsikonäyttelyihin sisältyy hätkähdytetty scifi-trilleri 'The Man in the High Castle', kun taas Amazon on myös Jeremy Clarksonin ja ystävien uusi koti 'The Grand Tour'.

Vaikka Amazon Prime Video on saatavana maailmanlaajuisesti, suuri osa sen sisällöstä, kuten Netflix, on saatavana vain tietyillä alueilla. Tähän maantieteellisesti estettyyn sisältöön on kuitenkin tarpeeksi helppo tutustua - katso vain amazon prime VPN -oppaamme.

Täysi Amazon Prime -tilaus maksaa 99 dollaria Yhdysvalloissa asuville tai 79 puntaa Ison-Britannian asiakkaille. Pelkkä Amazon Prime Instant Video -sovelluksen käyttö maksaa 10,99 dollaria Yhdysvalloissa ja 5,99 puntaa Isossa-Britanniassa.

Hulu

Hulu Wall 300X133

Margret Atwoodin ”The Handmaid’s Tale” -tapahtuman erittäin suositun sopeutumisen koti Hulu on hyötynyt SVOD-markkinoiden viimeaikaisesta kasvusta. Nyt sillä on 12 miljoonaa tilaajaa maailmanlaajuisesti. Vuonna 2016 Yhdysvalloissa tehdyssä tutkimuksessa 23% vastaajista ilmoitti maksavansa Hulu-tilin.

Ehkä Hulun suurin haittapuoli on verkkoesitysten saatavuus 24 tunnin kuluttua siitä, kun ne ovat suorassa televisiossa. Kuten Netflix ja Amazon Prime Video, myös alustalla on vaikuttava alkuperäisen sisällön seuranta, jota johtavat 'The Handmaids Tale' ja rom-com -sarja 'Casual.' sen alustalla.

Huolimatta 12 miljoonasta tilaajastaan, Hulu on vain katsojien käytettävissä Yhdysvalloissa ja Japanissa. Hulun maailmanlaajuisesta laajentumisesta on puhuttu, mutta siihen asti ainoa tapa katsojia ympäri maailmaa käyttää palvelua on Virtual Private Network (VPN). Joten, jos haluat VPN: n, joka toimii hulun kanssa, katso hulu VPN -oppaamme.

Päästäkseen Huluun asiakkaat voivat valita kahdesta hinnoittelujärjestelmästä. Peruspaketti, joka sisältää ilmoitukset, maksaa 7,99 dollaria kuukaudessa. Tämä nousee 11,99 dollariin kaupallista pakettia kohti. Asiakkaat voivat myös lisätä tilauksensa Showtimeen 8,99 dollarilla kuukaudessa, HBO 14,99 dollarilla ja Cinemax 9,99 dollarilla..

HBO NYT ja HBO GO

Hbo Nyt 300X151

Vaikka HBO-verkolla oli viime vuonna yli 120 miljoonaa tilaajaa, sen tilauspalvelulla oli vain 2 miljoonaa katsojaa. Vaikka tämä näyttää matalalta, Netflixin, Amazonin ja Hulun kolmen parhaan ulkopuolella, HBO johtaa pakettia.

HBO: n suurin menestys on epäilemättä ollut Game of Thrones. Sillä on kuitenkin pitkä historia tuottaa monimuotoisia televisio-ohjelmia. Tällä hetkellä 'Westworld', 'Thick of It', 'spin-off' Veep 'ja' Last Week Tonight 'John Oliverin kanssa ovat sen suurimpia nähtävyyksiä..

HBO NYT asettaa asiakkaille takaisin kiinteän hinnan, joka on 15 dollaria kuukaudessa. HBO GO on sitä vastoin saatavana vain HBO-satelliittiliittymällä.

Valitettavasti ilman VPN: tä HBO NYT on vain Yhdysvaltojen katsojien käytettävissä. Sinänsä, jos haluat kiinni kriittisimmistä televisioista, suosittelemme vierailemaan TV-luettelossamme viisi parasta VPN: ää HBO GO: lle ja HBO: lle NYT.

Kuvahyvitys: pixinoo / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me