PureVPN asettaa ei-lokit-vaatimukset testiin riippumattomalla tarkastuksella

PureVPN on viimeisin VPN-palveluntarjoaja, joka avaa kirjojaan kolmannelle osapuolelle. Palkkaa tietoturvayrityksen Altius IT: n tarkistamaan kirjautumattomuusvaatimukset.


Tarkastuksen aikana Altius IT tarkisti PureVPN: n varmistaakseen, ettei tilaajien selaustoimintoja, yhteyslokeja, määritettyä VPN-IP: tä, käyttäjän alkuperäistä IP-osoitetta, yhteysaikaa, selaushistoriaa, käyneitä verkkosivustoja, lähtevää liikennettä ja DNS-kyselyitä koskevaa lokia pidetä..

Altius IT analysoi myös PureVPN: n verkkoinfrastruktuuridokumentit, järjestelmäkokoonpanot ja järjestelmälokitiedostot varmistaakseen, ettei siinä ole lokivaatimuksia. Tarkastuksen päätyttyä Altius IT jatkoi kirjaa ilmoittaakseen, että se on antanut PureVPN: lle täydellisen terveyslaskun, jossa todetaan seuraavaa:

Ei löytänyt todisteita järjestelmän kokoonpanoista ja / tai järjestelmän / palvelun lokitiedostoista, jotka itsenäisesti tai yhdessä voisivat johtaa tietyn henkilön tunnistamiseen ja / tai henkilön toimintaan PureVPN-palvelua käytettäessä.

Altius IT

Vuonna 2018 seurauksena uutisista, että PureVPN oli auttanut FBI: tä ratkaisemaan rikoksen tarjoamalla yhteyslokeja palvelimilleen, yritys päätti muuttaa kirjauskäytäntönsä nollalokeiksi.

Vaikka tapaus, jossa PureVPN auttoi FBI: tä suorittamaan aikakorrelaatiohyökkäyksen, oli erittäin kohdennettu - ja meidän silmämme eivät tuhonnut sen mainetta kohtuuttomasti -, on jokaisen VPN: n positiivinen askel päättää tulla lokittomaksi palveluksi.

Nyt PureVPN on nostanut ei-lokit-vaatimukset seuraavalle tasolle hankkimalla riippumattoman hyväksymismerkin siitä, että sen politiikat ovat vesitiiviitä. Tarkastus asettaa PureVPN: n liigan vähemmistön kaupallisten VPN: ien kanssa, jotka ovat haranneet omasta taskustaan ​​saadakseen riippumattomat tilintarkastajat tarkistamaan palvelunsa..

Tarkastuksesta puhuttaessa PureVPN kertoi ProPrivacy.com: lle, että se toivoo tulosten antavan käyttäjilleen luottamuksen palveluun:

”PureVPN: llä on osoitettu olevansa asiakaslähtöinen kaikessa tekemässään toiminnassa, keskeisistä politiikoistamme innovaatiopyyntöihin. Sama on toistuvasti osoittanut johtoryhmämme kirjoittamalla asiakkaillemme, kaipaaen ensikäden palautetta jokaisen palautteen lukemiseen ja vastaamiseen sähköposteihin. Matkamme lokien selaamisesta nolla-lokiin ei ole eroa. Olemme ylpeitä siitä, että olemme julistettu ensimmäiseksi VPN-palveluntarjoajaksi, joka saavutti täydet GDPR-vaatimukset teollisuuden parhaimmissa äänissä, mukaan lukien CNET, ja että meillä on niin kattava tietosuojakäytäntö, että se on vertaansa vailla tähän päivään. "

PureVPN: n päätös tulla nollapalkkipalveluksi asettaa sen markkinoiden parhaimpien VPN-tarjoajien mukaiseksi. Ja johtuen PureVPN-tilauksen hinnasta, se tekee palvelusta todella kilpailukykyisen. Ei ole epäilystäkään siitä, että se on yksi harvoista palveluista, joka on parantanut palveluaan huomattavasti viime vuosina.

Sitoutuminen yksityisyyteen

Ei kirjautumista VPN: llä ei koskaan ole palvelimissaan olevia tietoja, jotka voitaisiin myöhemmin luovuttaa viranomaisille - jos heihin lähetetään käsky. Ja koska PureVPN: n tukikohtaa Hongkongissa pidetään valvonnan kannalta ei-invasiivisena; PureVPN: ää voidaan nyt pitää yksityisyyden kannalta paljon enemmän moniarvoisena. PureVPN kertoi meille:

”Tämä tarkastus on sarja vaiheita, jotka olemme tekemässä vahvistaaksemme sitoutumistamme todelliseen yksityisyyteen. Sen lisäksi, että PureVPN on ensimmäinen, joka noudattaa GDPR: ää ja jolla on kaikkein avoimin tietosuojakäytäntö, PureVPN on ensimmäinen ja ainoa tarjoaja, jolla on julkisesti maksettu bug-palkkio-ohjelma, jossa yli 90 000 vahvaa valkoisten hattu-hakkereiden yhteisöä testaa ja vahvistaa jatkuvasti palveluamme. Pyrimme päivä ja yö tarjoamaan yhä enemmän lisäarvoa miljoonille tilaajille yli 120 maassa, jotka luottavat turvallisuuteensa ja yksityisyyttään meihin. "

Vaikka täällä ProPrivacy.com-sivustossa tunnustamme tällaisen auditoinnin rajoitukset - toisin sanoen, että kyseessä on vain palvelun tarkastus tietyssä hetkessä - tiedämme myös, että tämä on VPN-palveluntarjoajien paras tapa käyttää ylimääräistä maili ja todista heidän tehokkuutensa ja sitoutumisensa käyttäjän yksityisyyteen.

Täällä ProPrivacy.com-sivustossa kiitämme PureVPN: tä siitä, että hän on pyrkinyt todistamaan hakkuupolitiikkansa riippumattoman tarkastuksen avulla. Toivomme lisää VPN: itä seuraavan PureVPN: n, NordVPN: n, VyprVPN: n ja TunnelBear VPN: n vaiheissa. Ei todellakaan ole parempaa tapaa parantaa VPN-teollisuuden mainetta kuin avata palvelut säännöllisesti kolmansien osapuolien hyvämaineisille tarkastuksille. PureVPN kommentoi:

”Arvioimme kymmeniä ennen Altius IT: n valintaa heidän valtakirjojensa ja korkean profiilinsa vuoksi. Suoritimme myös monia muita pieniä tarkastuksia ennen sitä ja jatkamme marssiimme saadaksemme tarkastuksia riippumattomilta ja hyvämaineisilta laitoksilta. PureVPN uskoo, että tarkastus on jatkuva prosessi, ja se on suoritettava kohtuullisen ajan kuluttua varmistaaksemme, että palvelun käyttäjät pitävät lupauksensa. "

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me