Showbox-kloonit ovat turvallisia käyttää ilman VPN: tä

Parin viime viikon aikana sekä Showbox että sen suosittu iOS-vastine Moviebox ovat lakanneet toimimasta. Kuten melkein aina tapauksissa, joissa suositut suoratoistosivustot ja -palvelut vähenevät - niiden katoamiseen on vastattu äkillisesti sovelluksen kloonattujen versioiden kanssa.

Joten ovatko nämä uudet Showboxin lailliset korvausversiot? Vai ovatko ne kyseenalaisia ​​ja epävarmoja klooneja, joita tulisi välttää?

Ensimmäinen asia, joka on muistettava, on se, että Showbox ja Moviebox eivät vain välitä ihmisiä tiedostojen isäntälinkkien lähettämiseen. Sen sijaan (kuten Popcorn Time) sovellukset yhdistävät myös käyttäjiä näkymättömästi torrent-arkistoihin lataamaan ja katsomaan väliaikaisesti sovelluksen sisältöä. Tämä on ongelmallista, koska monissa maissa Internet-palveluntarjoajat seuraavat liikennettä etsiessään ihmisiä, jotka lataavat elokuvia laittomasti BitTorrentin kautta.

Tekijänoikeuksien haltijat työskentelevät Internet-palveluntarjoajien rinnalla löytääkseen merirosvot ja seurata mahdollisia laskutuskirjeitä. Nämä kirjeet varoittavat merirosvoja siitä, että heidät on lykätty - laskutettaessa heitä kaikesta, joka on välillä 150–300 dollaria - uhkalla, että maksamatta jättäminen johtaa jatkotoimiin tuomioistuimessa.

Yksi kuuluisa mahdollisen laskutuksen tapaus koski Dallas Buyers Club LLC: tä (DBC) vuonna 2015. Tuolloin DBC: n ja Voltage Picturesin puolesta toiminut lakiasiaintoimisto laskutti epäiltyjä merirosvoja useista maista, kuten Tanskasta, Espanjasta ja Australiasta..

Showbox-kloonit vaativat VPN: n

IP-osoitteen seuranta?

Siirry nopeasti tämän vuoden toukokuuhun, jolloin ryhmä riippumattomia elokuvastudioita, mukaan lukien DBC, Cobbler Nevada ja Bodyguard Productions (mainitakseni muutamia), alkoivat kohdistaa verkkosivustoja, joiden uskotaan olevan Showboxin takana..

Syyskuussa tätä toimintaa seurasi nopeasti DMCA-ilmoitus, joka pakotti Cloudflaren paljastamaan Showboxiin linkitettyjen henkilöiden ja verkkosivustojen henkilöllisyydet. Siitä lähtien alkuperäinen Showbox on mennyt offline-tilaan, ja TorrentFreakin mukaan on paljon syitä epäillä sen jälkeen ilmestyneitä erilaisia ​​klooneja..

Ensinnäkin on tärkeätä muistaa, että Showboxin sulkemisen takana olevien elokuvayritysten tiedetään kaikkien aiemmin suorittaneen mahdollisen laskutuksen. Tämä herättää hälytyskellot, koska useat verkkosivustot, jotka tarjosivat sisältöä Showboxille, näyttävät nyt seuraavan varoituksen:

Showbox-varoitus

Valvottavien IP-osoitteiden mainitseminen riittää hälytyskellojen käynnistämiseen - koska ei ole hullua olettaa, että lähitulevaisuudessa saattaa olla käynnissä uusi laskutuskierros..

Vain pelottelu?

On totta, että sekä Showboxiin liittyvien verkkosivustojen varoitukset että mahdolliset laskutuskirjeet ovat monien mielestä pelottavia taktiikoita. On hyvin harvinaista, että merirosvot todella joutuvat oikeuteen, ja on kohtuullista sanoa, että elokuvastudiot saalisvat ihmisten peloista ja vainoharhaisuudesta saadakseen pienen osan merirosvoista maksamaan alkuperäisen sakon.

Näin ollen on perusteltuja huolenaiheita siitä, että Showbox-kloonien viimeaikainen spurtti voi jollain tavalla olla sidoksissa tekijänoikeuksien haltijoihin. Tässä tapauksessa on mahdollista, että sovellusta käytetään auttamaan elokuvantekijöitä luomaan tietokanta mahdollisista IP-osoitteista tulevaa laskutusta varten. Ja tekijänoikeuksien haltijat muuttuvat ehdottomasti rohkeammiksi ja taktiikoissaan voimakkaammiksi ajan myötä

Tätä silmällä pitäen vaikuttaisi yleensä huono idea mennä minne tahansa Showbox-varianttien läheisyyteen - varsinkin ilman vahvan ja turvallisen VPN: n käyttöä.

Sekavuus ja väärät suunnat

On huolestuttavaa, että monet online-kysymyksiä esittävät ihmiset eivät näytä tietävän mistä he saivat Showbox-sovelluksen version. Tämä tarkoittaa, että on mahdollista, että suuri määrä käyttäjiä on jo ladannut alkuperäisen palvelun ongelmakloonin.

Loppujen lopuksi Showboxiin on kohdistunut paineita toukokuusta alkaen. Se antaa ihmisille ainakin seitsemän kuukauden ikkunan, jossa he olisivat teoriassa voineet ladata vaarantuneen version Showboxista.

TorrentFreak varoittaa, että:

”Useita kertoja muutaman viime kuukauden aikana satunnaiset lähettäjät ovat pyytäneet meitä päivittämään vanhoja Showbox (ja todellakin TerrariumTV) -artikkeleitamme uusilla linkkeillä siihen, minkä he väittivät olevan alkuperäisiä sovelluksia.

”Ei vaikuta olevan epäilystäkään siitä, että tämä oli yritys väärää suuntaa, joten toisin kuin jotkut muut uutistoimistot, jotka muuttivat linkkejä, jätimme huomioimatta pyynnöt. Emme tiedä, oliko kyse pelkästään yrityksestä ohjata enemmän liikennettä "turvallisille" klooneille, verkkosivustoille, jotka tarjoavat alkuperäisen, vai oliko kyseessä jotain pahamielistä. "

Kaiken kaikkiaan vaikuttaa siltä, ​​että on kohtuullista varoittaa käyttäjiä siitä, että näyttää olevan paljon syitä pysyä poissa Showboxista. Ja jos joku päättää jatkaa Showbox-version käyttämistä - on varottava IP-osoitteensa piilottamista käyttämällä VPN: tä Torrenting-ohjelmaan. Muutoin seurauksena voi olla ikävä yllätys.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me