Siirry Bitcoinin yli, täältä tulee Monero

Bitcoin ei ole kimalteleva niin paljon näinä päivinä, sillä eräät sen varhaisimmista ja innokkaimmista faneista synnyttävät uuden lapsen "valuuttalohkoon". Sen sijaan Monero on nousemassa nopeasti uudeksi rakastettuna virtuaalivaluutana niille, jotka haluavat tai jotka on pysyttävä nimettömänä. Ilmeisesti joillekin Bitcoin ei vain ole enää tarpeeksi tuntematon. Heille Monero, joka on yksityisyyden kolikko, joka on suunniteltu estämään seuranta, on tulossa siirtyäkseen digitaaliseen valuuttaan.

Vain aika näyttää, vangitseeko sen vetovoima muiden kryptovaluutan käyttäjien sydämet ja mielet. Mutta se ei ole käsittämätöntä, koska jo prosentuaalisesti sen arvostus on parempi kuin Bitcoin - vaikkakin lyhyessä ajassa. Yksi syy siitä, että siitä on nopeasti tulossa valittu virtuaalinen valuutta, johtuu lainvalvonnan kehittämästä ohjelmistosta, joka antaa heille mahdollisuuden käsitellä Bitcoin-tapahtumia.

Näyttää siltä, ​​että Chainalysis-tapaisten analysointiyritysten on löydettävissä paremmin rikollisuuteen tai rahanpesuun liittyvien digitaalisten koteloiden etsiminen, ja ne varoittavat vaihtoa ja estävät muuntamista perinteiseksi rahaksi. Ainakin yhdessä suhteessa Bitcoinin julkisesti saatavissa oleva salkkuketju -teknologia on osoittautunut esteksi niille, jotka haluavat pysyä täysin näkymättöminä, mikä tasoittaa tietä Moneron suosioon. (Toimittajan huomautus - mutta katso Bitcoinin tietosuoja - Syvällinen opas Bitcoinin ostamiseen ja käyttämiseen nimettömästi).

Kryptovaluutan suhteen voin olla taitavampi kuin tavallinen ihminen, mutta minun on kuitenkin myönnettävä, että Monero lensi tutkan alla ja hiipi minua vastaan. Mikä se on? Yksityisyyden kolikko? Elävä kryptovaluutta? Hyviä kysymyksiä. Monero on yksi monista yksityisyyteen keskittyvistä kolikoista, joista jokaisessa on erilaisia ​​suojausominaisuuksia. Se ei luo vain vääriä osoitteita lähettäjien piilottamiseksi, se salaa heidän todellisen osoitteensa. Avoimen lähdekoodin kryptovaluutta syntyi huhtikuussa 2014.

Monero on toisin kuin julkiset pääkirjalaitteet, kuten Bitcoin, joissa aiemmin ei-toivottuun toimintaan liittyneiden kolikoiden osoitteet voidaan mustalle listalle ja muiden käyttäjien on hylättävä niiden kolikot. Puhaltamalla omaa sarviaan, Monero väittää yksiselitteisesti olevansa "yksityinen, jäljitettävä ja valinnaisesti läpinäkyvä." Sellaisena se on nyt suositeltava maksutapa monille ransomware-hyökkäyksille.

Monero on myös vaihdettavissa. Väitetään, että eräänlaisen tietokoneen naamioinnin ansiosta Monero ei voi pilaantua osallistumalla aiempiin liiketoimiin. Tämä tarkoittaa, että Monero hyväksytään aina ilman sensuurin ja / tai sääntelyn riskiä. Toisin kuin Bitcoin, jonka yksittäisten Bitcoin-tapahtumien historia on tallennettu blockchainiin, sama ei pidä paikkaansa Monerossa. Kauppiaat ja pörssit voivat välttää bitcoineja, jotka on liitetty tiettyihin tapahtumiin, kuten varkauksiin. Tämä ei ole väitetysti mahdollista makron kanssa.

Saatat jo nyt kysyä, mitä on tarpeen osallistuaksesi Moneroon. Monero tarjoaa monien muiden kryptovaluuttojen tavoin kiinnostuneille osapuolille mahdollisuuden kaivoksen lohkoihin. Vaikka ihmisillä on kyky liittyä kaivosaltaisiin, he voivat myös kaivoa Moneron itse. Tarvitaan vain tavallinen tietokone - mitään erityistä laitteistoa ei tarvita, kuten Bitcoinin tapauksessa.

Huomaa, että Moneron kanssa on tavallisesti huomattavaa volatiliteettia, kuten muiden kryptovaluuttojen kanssa, nouseen noin 70% viime kuussa ja yli 1300% sen jälkeen kun se aloitti kaupankäynnin CoinMarketCapissa. Alkuvuodesta 2014 lähtien kryptovaluutta on vaihdellut välillä noin 0,25 dollaria ja lähellä 60 dollaria (toukokuussa 2017). Mutta juuri viime vuoden kahden viimeisen kuukauden aikana se arvo viisinkertaistui reilusti yli 300 dollariin. Joten se näyttää olevan tilaisuus "pelata" nopeita myyntivoittoja varten - ja tietysti vilpillisiä liiketoimia. Sitä ei voida markkinoida, kuten blockchain.

Näyttää siltä, ​​että Monero on toistaiseksi saamassa vetoa (ja arvostusta) vetoomuksensa vuoksi laittomien liiketoimien edistäjänä. Kuitenkin, kun tavallinen kansalainen saapuu sen mukana, tämä todennäköisesti muuttuu, kun jokapäiväiset ihmiset kasvavat huolissaan yksityisyydestä ja valvonnasta. Joten virtuaalisten valuuttojen arvo voi olla arvailua, mutta tulevaisuuden valvontasuunta ei ole. Se todennäköisesti vain pahenee ja lisää monero-tyyppisten virtuaalisten valuuttojen vetovoimaa.

Kuvahyvitys: Wit Olszewsk / Shutterstock.
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me