UK Snoopers Charter on hyökkäys vapauteen

Kuten odotettiin, Yhdistyneen kuningaskunnan konservatiivisen puolueen hallituksen valtiosihteeri Theresa May julkisti viime viikolla keskiviikkona laajat suunnitelmat myöntää Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukselle ennennäkemättömän laillisen vallan vakoilla jokaisen Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisen henkilökohtaista verkkosivustojen selaushistoriaa (vaikka palkitsi tuolloin) laillinen oikeus siepata Internet-viestintää mistä päin maailmaa tahansa!).

Ehdotuksen keskeisiä kohtia ovat:

Internet-palveluntarjoajia vaaditaan säilyttämään internetyhteysrekisterit jokaisen asiakkaan Internet-toiminnasta vähintään 12 kuukauden ajan

May vakuuttaa ehdottomasti, että väitteet, jotka antavat poliisille pääsyn käyttäjien koko Internet-historiaan, ovat ”yksinkertaisesti vääriä”, koska vain vierailut verkkotunnukset tallennetaan, eikä kyseisen verkkotunnuksen yksittäisiä verkkosivuja tai keskusteluja.

Näiden tietojen avulla hallitus pystyy kuitenkin helposti selvittämään, millaista pornoa pidät, huijaatko kumppaniasi, poliittisia ja uskonnollisia kuulumisiasi, mitä harrastuksesi ja harrastuksesi ovat ja paljon muuta.

Loppujen lopuksi ei vie mielenlukijaa arvaamaan www.greenpeace.org-verkkosivuston säännöllisen kävijän poliittisia taipumuksia tai sitä, että treffisivustoa käyvä naimisissa oleva henkilö on uskottoman (tai haluaa olla!). Sillä, että yksittäisiä verkkosivustoja tarkasteltiin näillä verkkosivustoilla, ei ole tuskin merkitystä!

Massanhallinnan vakoojien laillistaminen

Hallitus myöntää, että uusi laki virallistaa jotain, joka on ollut salassa vuodesta (ainakin) vuodesta 2001 lähtien. Kannattajat väittävät, että tekemällä tämän joukkovalvonnan selväksi, se saattaa operaation "oikeudelliseen kehykseen" ja tarjoaa siten jonkinlaisen valvonta ja vastuu siitä.

Kukaan ei näytä kysyvän sitä, voidaanko tällainen massiivinen loukkaus jokaisen Yhdistyneen kuningaskunnan kansalaisen yksityisyyteen koskaan perusteltua. Hallitus muotoilee asian yhdeksi yksityisyyden ja turvallisuuden joukosta, ja May esitti epämääräisiä ja perusteettomia väitteitä siitä, että valvonta on estänyt useita aiempia terrori-iskuja.

Vaikka olisimmekin totta, meidän on kysyttävä itseltämme seuraavaa: "Haluammeko elää yhteiskunnassa, jossa uhraamme vapautemme, luottamalla hallitukseen, joka on toistuvasti todistanut, ettei sitä yksinkertaisesti voida luottaa suojelemaan meitä, koska me pelkäämme poromiehiä ja terroristeja? ”Jos on, niin terroristit ovat jo voittaneet.

Tapa torjua terrorismia ei ole peloissaan, ja takertua entistä kovemmin yhteiskuntamme vaikeasti voitettuihin vapauden ja suvaitsevuuden ihanteisiin, joille Britannia on perustellusti kuuluisa. Antautumalla pelkoomme ja tullessa suvaitsemattomaksi isoveliyhteisöksi, menetämme kaiken säilymisen arvoisen.

Mielenkiintoista on, että lakiesitys antaa Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukselle myös nimenomaisen laillisen oikeuden vakoilla kaikkea Yhdistyneeseen kuningaskuntaan saapuvien ja siitä poistuvien valokuitukaapeleiden kautta kulkevaa tietoa (tämä on jotain, jonka tiedetään tapahtuvan jo salaisesti).

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että Yhdistyneen kuningaskunnan hallitus myöntää itselleen oikeuden vakoilla kaikkia planeetan jäseniä kansallisuudesta riippumatta. Yhtä mielenkiintoista se, ettei yksikään ulkomainen hallitus ole valittanut tästä…

Poliisit, turvallisuusorganisaatiot ja muut valtion elimet voivat käyttää tallennettuja lokitietoja ilman oikeutta

Paikallishallinnot on jostain syystä erotettu poikkeukseksi ja edellyttävät määräystä, mutta koska nykyinen lakiehdotus perustuu vanhaan RIPA-lainsäädäntöön, luettelo julkishallinnon yksiköistä, jotka todennäköisesti pääsevät kaikkien käyttäjien henkilökohtaisiin tietoihin, on hämmästyttävän pitkä, ja siihen kuuluvat elimet, kuten terveysministeriö, HM: n tulo- ja tulliviranomaiset, postipalvelukomissio, NHS: n ambulanssi Trust, Skotlannin ambulanssilautakunta ja monet muut.

Huolimatta toukokuun "kaksoislukitus" -valvonnasta, tätä uskomattoman suurta ja arkaluontoista henkilötietoa ei voida käyttää tehokkaasti..

Koska kaikki nämä tiedot on tallennettava teleyrityksille, joiden aikaisempi tietojen säilyttäminen on tuskin vakuuttavaa, on todennäköisesti turvallista olettaa, että jokaisella hakkereilla ja tekniikan taitavilla rikollisilla on myös nopea pääsy näihin tietoihin..

"Kaksoislukitus" valvonta "sieppaukset"

Ehdotusten mukaan ministerit voivat sallia ”sieppaukset”, jotka edellyttävät ”oikeudellista hyväksyntää” ennen kuin ne voidaan panna täytäntöön. Tätä May voi kutsua kaksoislukkoksi.

Koska selkeästi ei valvota sitä, että kaikilla satunnaisilla viranomaisilla, joilla on täysi käyttöoikeus jokaisen kansalaisen internet- ja puhelintietueisiin, on oletettavasti viitattava viestinnän reaaliaikaiseen seurantaan (alias "vikaantumiseen"), murtautumiseen ihmisten taloihin, tartuttamiseen kannettaviin tietokoneisiin haittaohjelmat ja muut erittäin invasiiviset TAO-tyylit.

Mitä "oikeudellinen valvonta" tosiasiallisesti tarkoittaa, on se, että ryhmä eläkkeellä olevia (ei palvelevia, koska tämä aiheuttaisi vakavan eturistiriidan) tuomareita, jotka hallitus on valinnut käsin ja joilla ei ole teknistä asiantuntemusta tai ymmärrystä peitellystä Valvonta, joka on tarpeen tietoisten päätösten tekemiseksi, kumoaa tehokkaasti ministerineuvoston toimeksiannot.

Näiden "tuomareiden" tehtävänä on siis yksinkertaisesti varmistaa, että oikeita menettelyjä on noudatettu (ja jopa täällä ministerit voivat lykätä tätä minimaalista oikeudellista valvontaa viidellä päivällä julistamalla tapauksen "kiireelliseksi").

Ministerien on melkein merkityksettömänä ammattilaisille, kuten sellaisille ammatteille, kuten journalismi, lääketiede ja oikeus, tarkennettava arkaluontoisten tietojen suojaamista tutkittaessa tällaisten ammattien jäseniä..

Sen sijaan, että antaisi vakuutusta, ehdotuksista tehdään sen sijaan selväksi, että toisin kuin britit ovat aina pitäneet itsestään selvänä, parlamentin jäsenten ja vaalipiirien, lääkäreiden ja potilaiden tai lakimiesten ja asianajajien välillä ei ole tällaista ”etuoikeutettua” tai ”luottamuksellista” keskustelua. asiakkaat.

Merentakaisten yritysten lakivaatimus yhteistyöstä käyttäjien tietojen salauksen purkamisessa

Lakiesityksen 189 §: llä, jolla on harhaanjohtava otsikko ”Teknisten kykyjen ylläpitäminen”, vaaditaan kaikkia Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimivia yrityksiä (edes ellei Yhdistyneen kuningaskunnan yrityksiä) noudattamaan Yhdistyneen kuningaskunnan hallituksen vaatimuksia, kunhan "kyseisten toimijoiden on (ja on edelleenkin) mahdollista noudattaa näitä vaatimuksia."

Tämä tarkoittaa ehdottomasti sitä, että hallitus yrittää pakottaa teknologiayritykset ottamaan takaovet salattuihin tuotteisiinsa (tekemällä silloin siitä rikoksen jokaiselle osapuolelle, joka paljastaa näiden takaovien olemassaolon kaikissa olosuhteissa (190 §: n 8 momentti). ))! Hyvä Jumala.

Ainoa hopeavuori tähän suoraan sangen järkyttävään hyökkäykseen yksityisyyden ja henkilökohtaisen vapauden torjunnassa on se, että on vaikea kuvitella kansainvälisiä teknologiayrityksiä noudattavan niin naurettavaa ylitarjontaa. Ottaen huomioon, että Apple ja Google, kuten yritykset, ovat vastustaneet voimakkaasti oman hallituksensa vastaavia vaatimuksia, vaikuttaa erittäin epätodennäköiseltä, että ne vain siirtyvät Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukselle.

Kuinka tämä toteutuu, on vielä nähtävissä, mutta näyttää todennäköiseltä, että tämä lauseke, joka aiheuttaa suurta huolta teknologiayrityksille, hylätään osana hallituksen kannan strategista ”pehmentämistä”, jonka tarkoituksena on auttaa työntämään ehdotukset parlamentin välityksellä.

johtopäätös

Tutkintavaltaa koskeva lakiehdotus on suurin Ison-Britannian vapauden hyökkäys, koska natsit yrittivät hyökätä maahan toisessa maailmansodassa. Brittiläinen yleisö näyttää kuitenkin olevan täysin tyytyväinen sen sijaan, että otettaisiin aseita vapauden puolustamiseksi..

Meille on myyty koukku, linja ja uppoaja väärän kertomuksen perusteella, jonka mukaan henkilökohtaisen elämämme kaikilla osa-alueilla tapahtuva joukkovalvonta on välttämätöntä, jotta voimme pitää meidät turvassa, sen sijaan, että olisimme edeltäjä kaikkivoimaiselle, suvaitsemattomalle, oikeisto-oikealle valtiolle, joka on.

Snoopers-peruskirja ei tee meistä turvallisempia; se tekee meistä alttiimpia hallituksen sortamiselle, mutta samalla ei ehdottomasti tehdä mitään "pahojen kavereiden" estämiseksi.

Preston Byrne on Eris Industriesin, lohkoketjuihin perustuvan startup-yrityksen pääneuvoja, joka muutti Isosta-Britanniasta Yhdysvaltoihin pääministeri David Cameronin huomautuksen perusteella voimakkaan salauksen kieltämisestä aiemmin tänä vuonna. Jätän teille hänen sanansa,

”Tässä lainsäädännössä ei käsitellä ongelmaa, jonka se on suunniteltu ratkaisemaan. Terroristit hämärtyvät käyttämättä hyllyohjelmistoja, kuten GPG ja Tor, samaan aikaan kuin tavalliset ihmiset ja yritykset ovat vakavassa vaarassa, koska kaikki heidän omat tiedot on tallennettu jossain tavalla, joka voi vaarantua.

Yritykset eivät jo pysty suojaamaan käyttäjätietoja tänään, kuten TalkTalk-hakkeri havaitsi. Sama koskee hallituksia, kuten näimme Yhdysvaltain henkilöstöhallinnon viraston hakkeroinnissa, jossa hakkerit varastivat tietoja jokaisesta Yhdysvaltain hallitustyöntekijästä, jolla on turvallisuuslupa, ja joiden uskotaan olevan laajasti valtion tukemia..

Mikään tässä laskussa ei myöskään takaa kyseisten tietojen turvallisuutta. Sen sijaan se muuttaa jokaisen televiestintää tarjoavan yrityksen Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Yhdistyneessä kuningaskunnassa hyökkäysvektoriksi. Paras tapa taata käyttäjätietojen turvallisuus on, että niitä ei ole. Kansallista turvallisuuttamme parannetaan huomattavasti, jos tallennamme vähemmän tietoa, ei enemmän ja lisäämme vahvan salauksen käyttöä sen sijaan, että vähennämme sitä. ”

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me