VyprVPN sitoutuu ensimmäiseen tyyppiseen kirjautumattomaan tarkastukseen

VyprVPN: stä on tullut ensimmäinen kaupallinen VPN-palveluntarjoaja, joka julkaisee palvelunsa täydellisen perusteellisen tarkastuksen.


Leviathan Security Group (LSG) suoritti tarkastuksen osoittaakseen, että VyprVPN on onnistuneesti muuttanut tietosuojakäytäntöään - ja taustalla olevaa palvelua - tullakseen turvalliseksi nollapalkista VPN-palveluksi.

Sveitsiläisen VPN-palveluntarjoajan tiedettiin säilyttävän yhteyslokeja 30 päivän ajan siihen saakka, kunnes se ilmoitti 29. marraskuuta. Huolimatta siitä, että VPN-palvelu on yleensä vankka (joka säilytti yhteyden lokit suhteellisen lyhyen ajan), VyprVPN: n kirjauskäytäntöjä on aina pidetty palvelun mustana merkintänä..

Tämä johtui siitä, että lokit loivat haavoittuvuuden VyprVPN-palveluun. Mahdollisuus erityisesti aikakorrelaatiohyökkäykseen (e2e-ajoitushyökkäys).

Tässä jännittävässä uudessa liikkeessä VyprVPN on radikaalisti tiukennut tietosuojakäytäntöään. Tuloksena on paljon turvallisempi ja yksityisempi VPN-palvelu, joka asettaa VyprVPN: n yhden maailman parhaimpien VPN: ien kanssa.

Lisäksi VyprVPN: n tilaajat ovat julkaistun tarkistuksen ansiosta parannetun tietosuojakäytännön kanssa varma, että kaikki heidän VPN-istuntojensa tiedot hävitetään kokonaan heti, kun istunto päättyy - erinomainen!

Tarkastuslogo

Ei takuita?

Kaupallisten VPN-palveluiden suurin ongelma on, että heidän väitteidensä tarkistaminen on uskomattoman vaikeaa. Tämä tarkoittaa, että (tähän asti) minkä tahansa kaupallisen VPN-palveluntarjoajan käyttämiseen on aina liittynyt luottamustaso.

Markkinoilla on kirjaimellisesti satoja kaupallisia VPN-palveluntarjoajia, ja tosiasia on, että monilla näistä palveluista on vino politiikka ja epävarmat käytännöt, jotka tekevät niiden käyttämisestä hiukan uhkapeliä.

Heidän ansiokseensa on joukko vakiintuneita ja yleisesti luotettavia VPN-palveluntarjoajia, joilla tiedetään olevan vahvat käytännöt ja todistettu kokemus yksityisyyden tarjoamisesta käyttäjilleen. Jotkut, kuten esimerkiksi yksityinen Internet-yhteys, ovat jopa menneet todistamaan kirjaamatta jättämistä koskevat vaatimuksensa tuomioistuimessa.

Tähän mennessä yksikään VPN ei kuitenkaan ole koskaan julkaissut yksityiskohtaista tarkastusta koko palvelustaan. Siksi VyprVPN: n tarkastus on niin tärkeä; se erottaa sen täysin muusta VPN-teollisuudesta.

On tietysti mahdollista, että heti kun tilintarkastajat menivät ulos huoneesta, VyprVPN muutti täysin tapaa, jolla he käyttävät palvelimia. Joten luottamustaso on edelleen olemassa (ja tulee aina olemaan kaikissa kaupallisissa VPN-palveluissa).

Voimme kuitenkin varmasti sanoa, että tämä on paras, mitä se on koskaan saanut, ja realistisesti meillä ei ole syytä epäillä, että VyprVPN käyttää VPN: ää täsmälleen samalla tavalla kuin LSG havaitsi äskettäisessä tarkastuksessaan..

OpenVPN VyprVPN

Mutta odota, olen kuullut aiemmista VPN-auditoinneista! Mikä antaa?

Vaikka on totta, että tiettyjä VPN-verkkojen näkökohtia on auditoitu aiemmin, mikään VPN-palveluntarjoaja ei ole koskaan julkaissut perusteellista tarkastusta tällaisesta suuruudesta. Vuoden 2017 alussa OSTIF julkaisi auditoinnin OpenVPN-salauksesta. Vaikka tämä on hyödyllistä ja luo luottamusta markkinoiden laajimmin käyttöön otettuun VPN-salausprotokollaan, se ei takaa, että palveluntarjoajat tosiasiallisesti toteuttavat protokollan turvallisesti itse.

Kanadan VPN-palveluntarjoaja TunnelBear maksoi vuonna 2017 VPN-asiakkailleen tarkastuksesta todistaakseen tarjoavansa mainostamansa salaus- ja suojaustason. Vaikka tämä on kiitettävää ja auttaa ehdottomasti lisäämään luottamusta heidän alustaan, se ei silti anna mitään takeita heidän hakkuukäytäntöistään.

Salli LSG: n analysoida palvelinkeskuksiaan ja julkaisemalla täydelliset tarkastuskeinot VyprVPN on nostanut palkin. VyprVPN omistaa Golden Frog - Internet-ryhmittymä, joka omistaa koko sen VPN-verkkoinfrastruktuurin. Tämä tarkoittaa sitä, että kolmansien osapuolien palvelintilat eivät ole mukana VPN-palvelun tarjoamisessa tilaajilleen. Tämä, samoin kuin tarkastus ja ei lokit, lisää uskottavuutta palvelun yksityisyyteen ja turvallisuuteen.

Ensimmäinen koskaan

Kun nyt julkisella alueella on perusteellinen ja kattava tarkastus, VyprVPN-tilaajat ovat ensimmäiset hyötyneet siitä, että tietävät, että heidän VPN-palvelunsa rekisteröimättömyysvaatimukset on vahvistettu avoimesti. Sunnuntai Yokubaitis, VyprVPN: n toimitusjohtaja sanoi:

"Tällä liikkeellä olemme vahvistaneet ydintehtäväämme."

”Emme halua vain pysyä VPN-tilan teknologiajohtajana, haluamme asettaa korkeimman tason asiakastietojen käsittelylle. Haluamme, että tämä toimii kehotuksena muille VPN-yrityksille olla avoimia ja vastuussa käyttäjilleen. "

Lopuksi on syytä huomata, että VyprVPN on viime vuonna ollut yhteistyössä demokratiakeskuksen kanssa & Teknologia luotettavien VPN-signaalien luomiseksi.

Haluamme onnitella VyprVPN: tä sen palveluun tekemistä muutoksista. Mielessämme ei ole epäilystäkään siitä, että nämä muutokset tekevät VyprVPN: stä voiman, jota on tarkoitus harkita. Toivomme, että muut VPN: t seuraavat esimerkkiä ja maksavat paitsi alustaansa perusteellisen tarkastuksen, myös julkaisevat koko tarkastuksen avoimuuden vuoksi.

Haluatko tietää enemmän? Katso VyprVPN-arvostelu

opintopistettä:, Anja W / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me