Yksityinen Internet-haastattelu: Perustaja Andrew Lee

Seuraava on haastattelu Andrew Leen kanssa, joka on perustanut yksityisen Internet-yhteyden, joka on tällä hetkellä yksi suosituimmista VPN-palveluista. Hän myös perusti Mt. Gox Live, jonka Mt. Gox, maailman johtava Bitcoin-vaihto, rakensi heidän virallisen mobiilisovelluksensa. Hän on pitkään puolustanut yksityisyyttä. Kysyimme häneltä historiasta, PIA: n tulevaisuudesta ja yksityisyyden tulevaisuudesta tässä NSA: n snoopimismaailmassa.

logo

Contents

Olet useiden yritysten perustaja, miksi / miten sinusta tuli yrittäjä?

Olen ollut erittäin kiinnostunut Internetistä 90-luvun alusta lähtien ja ollut eräänlainen "sarjayrittäjä" muusta syystä kuin siitä, että niitä oli "tarpeet, jotka piti täyttää verkossa." Yleensä liiketoiminta / palvelut, joihin olen ollut mukana tähän asti, ovat olleet hyvin yhdenmukaisia ​​henkilökohtaisen elämäntyyliini.

Luuletko olevan teknisempiä tai yritysmaailmaisempiä?

Haluan ajatella, että olen enemmän yritystoiminnan aktivistia, mutta minua on tiedetty kehittämään ohjelmistoja aiemmin (Mt. Gox Mobile jne.).

Mikä on tavoitteesi PIA: lla??

Tavoitteenamme PIA: n kanssa on palauttaa villi villi länsi, jota me rakastimme niin paljon, koska se luo järjestelmän, jossa ihmiset voivat oppia mitä haluavat oppia, sanoa mitä he haluavat sanoa, kokea mitä he haluavat kokea, ja luoda mitä he haluavat luoda. Tiedän, että tämä kuulostaa surkealta, mutta tavoitteemme on Internet ilman rajoja tai rajoituksia, jossa voimme saavuttaa unelmani.

Mikä on tavoitteesi yleensä (elämässä)? Missä näet itsesi 50 vuodessa?

Haluaisin nähdä muutoksen. Ymmärrän, että yksi elinaika on rajallinen ja vain niin paljon voidaan saavuttaa. On kuitenkin asioita, jotka aiheuttavat kipua, kärsimystä ja stressiä ja jotka voimme todella tehdä triviaalisiksi tekniikan käytöllä.
Toivon 50 vuoden kuluttua elossa maan päällä. Jos en ole, toivon kuitenkin olevani tunnettu historiassa miehenä, joka auttoi tuomaan "onnellisuus" tähän maailmaan. Itse asiassa huolehtin siitä, että historioitsijat leimaavat minut sellaiseksi.

Kaikki yrityksesi liittyvät yksityisyyteen. Mikä on yksityisyydestä, joka kiinnostaa sinua niin paljon?

Pikemminkin yksityisyyden puute aiheuttaa minulle niin paljon pelkoa kuin kaikkien pitäisi. Haluaisin mieluummin kävellä alastomien, yksityisten osien ja kaikkien ympärillä, kuin saadakseni muiden mielestäni yksityisen mieleni valvonnasta tai muista tiedonhankinnan keinoista.

PIA on ilmoittanut sulkevansa sen sijaan, että vaarantaisi asiakkaiden yksityisyyden. Vaikuttaa siltä, ​​että Silent Circle ja Lavabit on jo pakotettu tähän asemaan. Luuletko, että myös PIA voidaan asettaa tähän asemaan, ja miksi?

Emme usko, että meitä asetetaan tähän asemaan. Katsomme, että hallitus ei riski enää luoda uusia PR-katastrofeja, kuten Lavabitista ja Silent Circlestä aiheutuneet katastrofit. Tämä on erityisen totta, koska olemme jo ilmoittaneet julkisesti, mitä tekisimme blogissamme, jos meitä asetetaan tähän asemaan yhdessä sen kanssa, että olemme suuruusluokkaa suurempia kuin Lavabit ja Silent Circle. Ottaen kuitenkin huomioon, otamme aktiivisesti varotoimenpiteitä, jotka vähentävät sen riskiä, ​​ja keskustelemme tällä hetkellä muun muassa EKTR: n, ACLU: n ja FFTF: n lakimiesten kanssa.

Teknisestä näkökulmasta PIA tarjoaa yhden käytettävissä olevista VPN-asiakkaista (DNS-vuodonsuojaus, IPv6-vuodonsuojaus, Internet-tap-kytkin) - onko muita ominaisuuksia, joita haluat (tai suunnittelet) esitelläksesi?

Kehitysvaiheessa on tosiasiassa useita ominaisuuksia, jotka ovat käynnissä tai jonossa. En voi syventää tätä yksityiskohtaisemmin ottaen huomioon näiden hankkeiden kypsyyttä, mutta "pitkälle kehittynyt" asetusalue tulee olemaan paljon enemmän liitettynä sen käyttöliittymään pian.

Pidämme Android VPN -sovelluksesta, mutta kaipaamme työpöytäversion tarjoamia ominaisuuksia (etenkin Internet kill -kytkintä). Onko suunnitelmia lisätä näitä??

Lisäämme pian monia ominaisuuksia Android-sovellukseemme. Totta, että Android-sovelluksellamme ei ole ollut kiinnittämistä huomiota, koska olemme keskittyneet sisäisen infrastruktuurimme laajentamiseen. Meillä on nyt yli 547 palvelinta, ja jatkamme edelleen infrastruktuurimme laajentamista tarjotaksemme parasta palvelua asiakkaillemme.

Huomaa, että PIA: lta puuttuu palvelimia Kaakkois-Aasiassa (mikä tarkoittaa, että emme yleensä suosittele PIA: ta siellä oleville käyttäjille) - onko sinulla suunnitelmia laajentaa tätä aluetta?

Olemme havainneet merkittävää palvelimien kysyntää Kaakkois-Aasiassa. Kysymys on kuitenkin siitä, että emme halua tarjota asiakkaillemme mitään, elleivät ne pysty tarjoamaan sitä laatua, jonka asiakkaat ovat odottaneet yksityiseltä Internet-käytöltä nopeuden ja yksityisyyden suhteen. Verkkoja ei yksinkertaisesti ole johdotettu samalla tavalla Aasiassa, mikä tarkoittaa, että kansainvälinen kaistanleveys on yleensä melko rajallinen tai huomattavasti ylihintainen.
Keskustelemme kuitenkin palveluntarjoajien kanssa ja kehitämme yksityiskohtia saadaksemme tämän pian asiakkaillemme! Suhtaudumme vakavasti sitoutumiseemme täysiin, kuristamattomiin, tyydyttymättömiin gigabitin yhdyskäytäviin, ja tässä vaiheessa meillä on voima neuvotella hinnoista pitääksemme hinnat alhaisina asiakkaillemme. Pysy kuulolla!

Onko sinulla aikomusta julkaista omistettu Linux VPN -asiakas?

Julkaisemme pian myös omistetun Linux-sovelluksen! Pidä ehdotukset tulevana!

PIA käyttää 128-bittistä CBS blowfish -salausta. Vaikka meidän mielestämme tämä riittää useimpiin tarkoituksiin, Jeffrey Feldman -tapauksessa viime aikoina tapahtunut 2 salatun kiintolevyn murtuminen sekä tieto siitä, että NSA voi taivuttaa hulluja resursseja salauksen purkamiseen, saa meidät pohtimaan, onko ehkä aika siirtyä kohti 256: ta. -bittinen AES-salaus. Mitä ajattelet tästä?

Otamme käyttöön AES-256: n sovelluksen sisäisenä vaihtoehtona kaikille käyttäjillemme pian. Muita muutoksia ei vaadita kuin nopea asiakaspäivitys. Tämä ominaisuus on saatavana ilman lisäkustannuksia kenellekään nykyiselle tai tulevalle asiakkaalle.

Oletko huolissasi tällä aggressiivisen hallituksen valvonnan aikakaudella VPN-palveluiden tulevaisuudesta?

Pelkäämme yleisesti koko Internet-maisemaa. Olemme kuitenkin vakuuttuneita siitä, että pystymme edelleen etsimään tapoja suojata käyttäjiemme yksityisyyttä kaukaa tulevaisuuteen.

Mitä mieltä olet näistä ilmoituksista? Onko Edward Snowden sankari vai peturi?

Mielestäni nämä ilmoitukset ovat petollisia. Vaikka aikomukset kaikesta tästä ovat saattaneet olla hyviä, tämän maailman kansalaisten yksityisyyden tuhoaminen ei ole mitenkään uhrauksen arvoista. Uskon, että Edward Snowden teki suuren oikeudenmukaisuuden yhteiskunnan suojelemisessa.

Minkälainen kehitys mielestäsi parantaisi VPN-teollisuutta?

On monia, jotka parantavat alaa, ja työskentelemme niiden parissa!

Missä näet PIA: n viiden vuoden kuluttua?

Haluan nähdä PIA: n ja koko teollisuuden yhdessä kasvavan merkittävästi ja melko paljon kaikkien maailman hyödynnettävissä. Tämä tarkoittaa, että me yhdessä ystävällisten kilpailijoidemme kanssa onnistumme suojelemaan maailman yksityisyyttä.

PIA näyttää olevan todella suosittu Redditissä, mikä ei ole helppo tehtävä! Mitä ajattelet tästä?

Olemme iloisia siitä, että asiakkaamme nauttivat palvelustamme ja toivovat ja sitoutuvat jatkamaan palvelun tarjoamista kaikille asiakkaillemme parhaan kykyjemme mukaan pitkälle tulevaisuuteen.

Mitä sanoisit kaikille Reddit-sivuston ihmisille kysymällä PIA: n turvallisuudesta Yhdysvaltain hallitukselta heidän vakuuttamiseksi?

Taistelemme hyvää taistelua ja otamme mukaan kaikki aiheen asiantuntijat. Me suojelemme sinua.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me