Yksityinen Internet-yhteys Ted Kim -haastattelu

Ted Kim on London Trust Media -yrityksen toimitusjohtaja, joka omistaa yksityisen Internet-yhteyden (PIA). Ted on ollut tarpeeksi ystävällinen vastaamaan joihinkin haastattelukysymyksiini.

Kuinka tulit johtamaan VPN-yritystä?

Tapasin Andrew Leen, PIA: n puheenjohtajan ja yhden perustajista. Kun hän kuvasi liiketoimintaa minulle, olin heti kiehtonut, vaikka ihmettelin kuinka paljon voisin todella auttaa häntä. Ajan myötä tutustuin yritykseen paremmin ja toimin ennen markkinointi- ja liiketoiminta-alueita eri tehtävissä ennen toimitusjohtajana toimimista.Ted Kim Yksityinen Internet-yhteys

Yksityisellä Internet-käytöllä on vakiintunut ja kadehdittava maine asiakkaiden yksityisyyden suojaamisesta. Miksi yksityisyys on mielestäsi niin tärkeä??

Uskomme, että yksityisyys on perustavanlaatuinen, luovuttamaton ihmisoikeus, josta kaikkien ihmisten tulee nauttia. Uskon todella, että Internetin käytön aikana ei pidä pelätä, että ketään tai muuta hänet valvotaan, seurataan tai seurataan. Päivän aikana hallitus lupasi ja takasi ennen kaikkea perustavanlaatuisimmat kansalaisvapaudet. Nykyään näihin vapauksiin liittyy laajalti sekä ulkoisia että sisäisiä uhkia ja laajemmin yksityisyyttämme. Nämä vapaudet ovat yhteiskuntamme perusta, samat perustat, joihin vapaa maailma on rakennettu - ja meidän pitäisi silti pyrkiä niihin. Vapaudesta ja siten yksityisyydestä on taisteltava.

Taistelemme yksityisyyden puolesta, koska ”Tietosuoja on käytäntömme.

Ottaen huomioon sen, mitä tiedämme nyt NSA: n joukkoseurannasta, Yhdysvaltain hallituksen laajasta käytöstä kansallisen turvallisuuden kirjeissä, joihin liittyy gag-määräyksiä, teknisen avun määräyksiä jne., Pidättekö Yhdysvaltoja hyvänä yksityisyyspaikkana (viittauksella sekä Yhdysvaltojen että muiden maiden kansalaisille)?

Huolimatta viimeaikaisista huolenaiheista hallituksen valvonnasta, Yhdysvallat on edelleen maa, jolla on perustuslaillisesti tunnustettu oikeus yksityisyyteen, mukaan lukien Yhdysvaltain perustuslain neljäs muutos, joka voidaan panna täytäntöön tuomioistuinjärjestelmässä.

Ymmärrän, että sinulla on Juris-tohtorin tutkinto oikeustieteestä. Onko tämä koskaan ollut hyödyllistä yksityisten Internet Access -asiakkaiden yksityisyyden puolustamisessa?

Oikeustieteelliseen korkeakouluun käyminen ja asianajajana oleminen antoi paremman käsityksen perustuslakioikeudesta ja kansalaisvapauksistamme. Mikäli jotain, PIA: n keskittyminen yksityisyyteen on vahvistanut, kuinka kriittistä meille yksilöinä olemme puolustaa perusoikeuksiamme.

Viime vuonna PIA vetäytyi Venäjältä, koska siellä olevien lakien mukaan et voi taata kyseisessä maassa sijaitsevia VPN-palvelimia käyttävien asiakkaiden yksityisyyttä. "Yhdistynyt kuningaskunta on juuri laillistanut länsimaisen demokratian historian äärimmäisen tarkkailun" (Edward Snowden).

Vuoden 2016 tutkintavaltaa koskeva laki antaa Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukselle valtuudet vaatia VPN-yrityksiä pitämään yksityiskohtaisia ​​lokit, jotka on luovutettava pyynnöstä. Jos näitä valtuuksia käytetään (kuten todennäköisesti vaikuttaa), vetääkö yksityinen Internet-yhteys myös Ison-Britannian?

Kuten virallisessa vastauksessamme todettiin, kun Snooperin peruskirjalaki hyväksyttiin, yksityinen Internet-yhteys seuraa tarkkaan tilannetta ja on valmis vetäytymään Isosta-Britanniasta. Vaikka IP-laki antaa Yhdistyneen kuningaskunnan hallitukselle valtuudet vaatia Yhdistyneen kuningaskunnan VPN-yrityksiä pitämään yksityiskohtaisia ​​lokitietoja useita kuukausia, meidän, kuten meidän, kuten Yhdistyneen kuningaskunnan ulkopuolella, VPN-yritysten ei tarvitse noudattaa.

VPN: n käyttö on hieno tapa pysyä yksityisenä online-tilassa. Mitä muuta luulet kaikkien tekevän online-yksityisyyden parantamiseksi?

Vahvat salasanat ovat yksinkertaisin tapa tavalliselle henkilölle parantaa online-yksityisyyttään ilmaiseksi!

Mitkä näet näinä epävarmoina aikoina suurimpana haasteena meille, jotka välittävät yksityisyydestä?

Suurin haaste yksityisyydelle, jopa nykyaikana ja äskettäin paljastuneen joukkovalvonnan kanssa, on se, että ihmiset tulevat tyytyväisiksi ja lopettavat vain huolehtimisen siitä, että heidän yksityisyyttään loukataan jatkuvasti kaikilta puolilta..

Mitkä ovat pääalueet, joihin PIA keskittyy nyt liiketoimintana, ja mitkä suunnitelmasi jatkuvat?

Yksityinen Internet-yhteys keskittyy aktiivisesti tietosuojatietouden ja aktivismin lisäämiseen maailmanlaajuisesti. Keskitymme myös asiakastukitiimimme parantamiseen asiakkaidemme palautteen perusteella.

Mikäli sinut pestään autiomaalla saarella, minkä esineen ja minkä tunnetun julkishenkilön (elävän tai kuolleen) kanssa haluaisit parhaiten pestä? Miksi?

Albert Einstein ja liitutaulu - koulutukseen.

Kiitos, että käytit aikaa puhua kanssani!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me