4 parasta ilmaisen turvallisen sähköpostin tarjoajaa ja 1 vaihtoehto

Monet ihmiset haluavat jättää epävarmoja sähköpostipalveluntarjoajia, kuten Outlook, Yahoo ja Gmail. Nämä palvelut on osoitettu skannaamaan käyttäjän sähköpostit mainostietojen saamiseksi. Ja heidät on jopa kiinni tarjoamalla pääsy NSA: n hallituksen snoops-sähköpostien sisältöön.

Jos olet kyllästynyt yksityisyytesi loukkaamiseen, saatat miettiä, onko mahdollista aloittaa entistä parempi sähköpostiturvallisuus ilmaiseksi. Hyvä uutinen on, että markkinoilla on paljon suojattuja sähköpostipalvelujen tarjoajia, jotka tarjoavat yksinkertaisen, yhden osoitteen palvelun ilmaiseksi.

Vaikka et välttämättä saa paljon tallennustilaa ja kaikki Google-tilin mukana tulevat lisäominaisuudet, saat suojatun salatun viestin; mikä tarkoittaa, että kun lähetät ja vastaanotat sähköposteja, tiedät, että vain sinä voit käyttää näiden sähköpostien sisältöä.

Olemme luettelossa 4 parasta ilmaisen yksityisen sähköpostin tarjoajaa. Kaikki tämän luettelon ilmaiset palvelut käyttävät suojattua päästä päähän -salausta, tarjoavat upeita sovelluksia ja PGP (Pretty Good Privacy) -tuen..

Mitkä ovat parhaat ilmaisen turvallisen sähköpostin tarjoajat?

 1. ProtonMail

 2. Tutanota

 3. Mailfence

 4. Hushmail

Paras ilmainen, turvallinen sähköpostin tarjoaja: perusteellinen analyysi

Alla on lueteltu 4 turvallisinta ilmaisen sähköpostin tarjoajaa. Kaikki nämä palvelut pitävät yksityiset sähköpostisi yksityisinä ja ovat loistavia vaihtoehtoja Gmailille, Outlookille ja muille palveluille, jotka myyvät tietosi korkeimmalle tarjoajalle. Napsauta sähköpostipalveluntarjoajan verkkosivustoa saadaksesi lisätietoja palvelustaan.

1. ProtonMail

500 Mt tallennustilaa ilmaiseksi - Ei pidä mitään lokitietoja sähköpostitoiminnastasi - iOS ja Android-sovellus

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  Enintään 500mb

ProtonMail perustuu Sveitsiin, sijaintipaikkaan, jota pidetään paljon parempana kuin tunkeutuvat lainkäyttöalueet, kuten Yhdysvallat ja Iso-Britannia. Tämä tarkoittaa, että yritys voi tarjota vahvan tietosuojakäytännön, joka lupaa koskaan tallentaa IP-osoitteesi tai muut henkilökohtaisesti tunnistetiedot.

Vaikka on mahdollista, että Sveitsin viranomaiset voivat palvella yritystä takuulla toimittaa mitä tahansa tietoja, koska sillä ei ole lokitietoja (muut kuin maksutiedot), sillä ei olisi mitään luovutettavissa olevia tietoja.

Vapaita käyttäjiä pyydetään kuitenkin vahvistamaan tilinsä, mikä tarkoittaa, että joudut antamaan uuden sähköpostiosoitteen luotaessa tiliä. Tämä ei ole ihanteellista ja tarkoittaa sitä, että ilmaisen tilin perustaminen ei ole’t sidottu sinuun, tarvitset “poltin” sähköpostiosoite muualla.

Tärkeintä on, että ProtonMail on avoimen lähdekoodin ohjelma, joka on auditoitu. Lisäksi se tarjoaa täyden PGP-yhteensopivuuden salattujen sähköpostien lähettämiseen. Ja kaikki sähköpostit on salattu turvallisesti sen palvelimilla levossa ollessa.

Tämä on vaikuttavaa ottaen huomioon, että voit käyttää sitä ilmaiseksi yhdellä osoitteella ja 500 Mt tallennustilalla. Jos arvostat yksityisyyttä ja don’t tarvitse useampaa kuin yhtä sähköpostiosoitetta - sinulla ei todellakaan ole syytä olla jättämättä AOL: n ja Yahoon kaltaisia ​​tykkää.

2. Tutanota

1 Gt tallennustilaa ilmaiseksi - Lähetä ja vastaanota sähköpostia turvallisesti ilman PGP: tä - Sovellukset Windows-, Mac-, Linux-, Android- ja iPhone-sovelluksille

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Tutanota on todella upea sähköpostipalvelu, joka antaa käyttäjille yhden sähköpostiosoitteen ja 1 Gt tallennustilaa ilmaiseksi. Tämä on todella erinomaista, etenkin jos olet aloittanut suojattujen sähköpostien lähettämisen etkä halua oppia PGP-avaimista (PGP-salatulla sähköpostilla voi olla vähän jyrkkä oppimiskäyrä).

Tutanotan avulla saat mahdollisuuden lähettää ja vastaanottaa sähköposteja turvallisesti ilman PGP-avaimia. Tämä tehdään käyttämällä vahvaa AES-salausta täydellisen eteenpäin salaisuuden kanssa. Mitä tämä tarkoittaa? Tutanota-sovelluksessa voit käyttää erityistä linkkijärjestelmää ja salasanaa koodattujen salattujen sähköpostiviestien lähettämiseen kenelle tahansa: riippumatta siitä, mitä palvelua he tällä hetkellä käyttävät.

Mitä’Tutanota on suunniteltu poistamaan IP-osoitteet sähköpostien otsikosta ja se voi jopa salata metatiedot. Seurauksena on, että saat erittäin turvallisen sähköpostipalvelun, jonka avulla kenenkään on hyvin vaikeaa seurata sähköpostiosoitteitasi, ja heidän on mahdotonta nähdä sisältöä. Käyttäjät voivat jopa lähettää itsetuhoisia sähköposteja!

Ehkä ainoa haittapuoli on, että yritys tallentaa vähän palvelun avulla lähetettyjen viestien metatiedot-lokit viiden päivän ajan (palvelun sujuvuuden varmistamiseksi). Tämän ei kuitenkaan pitäisi olla huolestuttavaa 99,9 prosentille käyttäjiä.

3. Mailfence

1 Gt tallennustilaa (500 Mt sähköpostia, 500 Mt asiakirjoja) - Kaksitekijäinen todennus - sähköpostituki

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Tämä suojattu sähköpostiosoite sijaitsee Belgiassa ja se on erittäin vaikuttava palvelu. Käyttäjät saavat ilmaiseksi yhden sähköpostiosoitteen 500 Mt tallennustilalla. Ja tämän palvelun käytön edut ovat lukuisia.

Päästä päähän -salaus tarjotaan vahvan PGP-yhteensopivuuden ansiosta. Aloittelijoille on kuitenkin olemassa vaihtoehto salata sähköpostit turvallisesti käyttämällä “jaettu salaisuus” salasanajärjestelmä. Tämä tarkoittaa, että kuka tahansa voi heti aloittaa turvallisten sähköpostien lähettämisen - ilman tarvetta oppia monimutkaisista PGP-avaimista.

Mailfencessä on mahtavia lisäominaisuuksia, kuten kalenteri, yhteystiedot ja asiakirjojen säilytys. Palvelu on myös helppo synkronoida kaikille laitteillesi - ja sen avulla voit tuoda vanhat yhteystiedot nopeasti vanhasta sähköpostiosoitteestasi CSV-tiedoston avulla.

Vaikka Mailfence tallentaa joitain käyttäjien lokitiedostoja - mukaan lukien käyttäjän IP-osoitteet ja metatiedot -, se hoitaa tämän vain Belgian lakien noudattamiseksi. Ja se tarjoaa täydellisen avoimuusraportin, joka paljastaa tarkalleen kuinka monta pyyntöä viranomaisilta vastaanottaa.

Riippumatta siitä, mitä takuita se vastaanottaa, se ei koskaan pysty tarjoamaan pääsyä sähköpostien sisältöön tarjoamansa vahvan päästä päähän -salauksen ansiosta. Erinomainen aloittelijoille.

4. Hushmail

15 Mt tallennustilaa - täysi PGP-yhteensopivuus - App for iPhone

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Tämä kanadalainen palveluntarjoaja on toinen suojattu sähköpostipalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat saada tilin ilmaiseksi. Maksuttamatta kuluttajat voivat saada yhden osoitteen 15 Mt tallennustilalla. Tosin se ei ole paljon säilytystilaa, mikä tarkoittaa, että et voi vastaanottaa massiivisia liitteitä sisältäviä sähköpostiviestejä tai sinulla on iso postilaatikko, jota et halua poistaa. Jos kuitenkin poistat sähköpostiviestisi mielelläsi, tämä ilmainen palvelu saattaa olla sinulle sopiva.

PGP-yhteensopivuuden ansiosta käyttäjät pääsevät kokonaan salattuihin salattuihin sähköposteihin, ja kaikki sähköpostiviestit tallennetaan turvallisesti levossa. IMAP ja POP ovat tuettuja, mikä tarkoittaa, että voit käyttää tätä sähköpostitiliä kolmannen osapuolen asiakkaan kanssa mahdollisten Javascript-haavoittuvuuksien välttämiseksi.

Asuminen Kanadaan, joka on osa 5 silmää, tarkoittaa, että se on kotoisin maasta, jota ei pidetä erinomaisena yksityisyyden suojaamiseksi. Tämä saattaa riittää saattamaan jotkut ihmiset pois palvelusta. On kuitenkin syytä muistaa, että päästä päähän -salaus tarkoittaa sitä, että vaikka viranomaiset lähestyisivät yritystä, he eivät pääse käsiksi salattujen sähköpostiviestien sisältöön..

Ei niin hyvä kuin jotkut tässä artikkelissa korkeammat palvelut, mutta ilmainen, turvallinen sähköpostin tarjoaja, joka on paljon parempi kuin Googlen kaltaiset.

Ilmainen turvallinen sähköpostivaihtoehto

Signaali

Rajoittamaton tallennustila - salatut viestit - Android- ja iPhone-sovellukset

Ok, joten aloitamme myöntämällä, että tämä ei oikeastaan ​​ole sähköpostipalvelu. Se on kuitenkin ilmainen, ja kun kyse on voimakkaasta päästä päähän -salauksella varustetuista viesteistä, mikään ei todellakaan kilpaile signaalia käytön helppoudesta ja turvallisuudesta.

Signaali on täysin turvallinen, ja se on yksi harvoista palveluista, jotka lupaavat koskaan työskennellä hallituksen viranomaisten kanssa. Singalin kehittäjä Open Whisper on ennätyksessä, että se ei koskaan tarjoa viranomaisille takaovia ja Signal-protokolla on sekä avoimen lähdekoodin että erittäin vankka.

Hieno asia Signalissa on, että se on täysin ilmainen. Tämä tarkoittaa sitä, että kuka tahansa, missä tahansa, voi lähettää viestejä palvelun avulla maksamatta senttiäkään. Ja Signalin kanssa tiedät, että kukaan ei koskaan näe viestiesi sisältöä - muut kuin tarkoitettu vastaanottaja.

Joten vaikka tämä ei ole teknisesti sähköpostipalvelu, sen avulla voit lähettää salattuja viestejä Internetissä. Mielestämme signaali on monille ihmisille parempi vaihtoehto kommunikointiin kuin sähköpostiosoitteen kautta suuren teknologiayrityksen, kuten Googlen, kanssa. Ja tästä syystä suosittelemme ihmisiä tutkimaan tätä ilmaista palvelua!

johtopäätös

Jos haluat aloittaa suojattujen sähköpostien lähettämisen ilmaiseksi, tarvitset sähköpostipalveluntarjoajan, joka tarjoaa päästä toiseen -salauksen turhaan. Tämä on erittäin harvinaista, koska vahvan päästä salaus ei ole helppoa.

On olemassa monia ilmaisia ​​sähköpostipalveluita, kuten KOLAB Now, ja näitä palveluita pidetään paremmin kuin Gmail, koska ne eivät murtaudu aktiivisesti käyttäjän sähköposteihin skannataksesi niitä markkinointitarkoituksiin. Monet näistä sähköpostipalveluntarjoajista eivät kuitenkaan tarjoa salaa tietoja levossa olevalle tai päästä päähän -salausta.

Tämän seurauksena näitä ilmaisia ​​sähköpostitilejä ei voida pitää turvallisina. Koska, jos hallitus lähettää heille hakemuksen, heidän on annettava (ja pystyttävä tarjoamaan) pääsy sähköpostiosoitteidesi sisältöön.

Tässä oppaassa on lueteltu vain sähköpostipalvelut, jotka tarjoavat vahvan salauksen, joka varmistaa, että vain viestien lähettäjät ja vastaanottajat pääsevät koskaan sisällölle. Tämä on totta sähköpostiturvallisuus, ja nämä palvelut tarjoavat sen myös ilmaiseksi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me