5 nopeinta VPN: ää vuonna 2020 – päivittäiset VPN-nopeustestitulokset

Nopeat VPN-palvelut ovat ainoa vaihtoehto, jos haluat suoratoistaa teräväpiirtona, videoneuvotteluita tai pelata pelejä verkossa. Tietointensiiviset tehtävät vaativat erittäin nopeaa VPN: ää, mikä tarkoittaa, että sinun on pidettävä poissa 99% VPN: istä. Suurinta osaa VPN-verkkoja ei ole rakennettu tukevilla Tier-1-palvelinverkoilla, hyvä uutinen on, että jotkut niistä ovat.

ProPrivacy.com-sivustossa käytämme tarkoitukseen rakennettuja gigabittilinjaisia ​​palvelimia testaamaan maailman nopeimmat VPN: t. Suoritamme tieteellisiä VPN-nopeustestejämme kolme kertaa päivässä. Tämän seurauksena voit luottaa tähän artikkeliin osoittaaksesi, mitkä VPN: t ovat todellisimmin nopeimpia VPN: iä - täydellinen väärä totuus.

Haluatko tietää enemmän? Tutustu hyödyllisiin oppaisiimme saadaksesi lisätietoja VPN-nopeuksien parantamisesta:

 • Mikä on paras VPN-protokolla käyttää?
 • Pingin testaaminen VPN: n kautta

Mitkä ovat nopeimmat VPN: t?

Seuraava taulukko paljastaa nopeimmat VPN: t. Tämä taulukko päivittyy automaattisesti reaaliajassa toimittaaksesi sinulle viimeisimmät tulokset nopeustestauspalvelimiltamme. Lisätietoja testien suorittamisesta saat lukemalla. Lisätietoja kustakin VPN: stä on vierittämällä perusteellisiin yhteenvetoihin.

Paikka
toimittaja
Keskinopeus
Maksiminopeus
Käy sivustolla
1.

PureVPN

96,73
Mbit / s
295,96
Mbit / s
2.

Ivacy

88,15
Mbit / s
184,15
Mbit / s
3.

ExpressVPN

82,77
Mbit / s
212,09
Mbit / s
4.

StrongVPN

76,39
Mbit / s
221,73
Mbit / s
5.

NordVPN

74.58
Mbit / s
249,3
Mbit / s

Testimme ovat tyhjiä ja tarkkoja, mikä tarkoittaa, että voit tulla tälle sivulle tarkistamaan nopeimmat VPN: t joka päivä. Viimeisen kolmen vuoden aikana olemme käyttäneet mukautettua nopeustestijärjestelmäämme maailman johtavien VPN-verkkojen testaamiseen yli 250 000 kertaa. Tässä artikkelissa näet viimeisimmät tulokset päivitetään automaattisesti.

VPN-nopeus ajan myötä

Vaikka nopeimmat VPN: t pysyvätkin melko yhdenmukaisina kymmenen parhaan joukossa, ne liikkuvat jatkuvasti. Seuraava kaavio auttaa tarjoamalla viiden nopeimman VPN: n seitsemän päivän keskimääräiset latausnopeudet.

Miksi loimme tämän VPN-nopeustestin

Ainutlaatuinen palvelinpohjainen nopeuden testausmenetelmä antaa meille mahdollisuuden tarjota paljon tarkempia tuloksia kuin muut VPN-vertailusivustot. Nämä sivustot käyttävät nopeudentestaustyökaluja ja verkkosivustoja - aivan kuten ne, joita testaat Internet-nopeutesi kotona.

Tämä on hyvä tapa testata VPN: n nopeudet itseäsi kotona. Se ei kuitenkaan ole tarkka tapa arvioida VPN: ää. VPN-palvelin voi olla kovassa kuormituksessa testauksen aikana, mikä tarkoittaa, että tarkistaja voi lopulta julkaista erittäin epätarkkoja tuloksia.

Menetelmämme tuottaa tarkkoja tuloksia, koska testaamme VPN: iä laboratorioympäristössä - kolme kertaa päivässä, seitsemänä päivänä viikossa, 365 päivää vuodessa. Näkemäsi tulokset ovat viimeisen 7 päivän keskiarvot. Tämä tarkoittaa, että palveluntarjoajan on oltava jatkuvasti nopeita, jos se haluaa pysyä ProPrivacyn suosittelemana.

VPN-nopeustestausmenetelmä

 1. Aloitamme pyytämällä VPN: ltä OpenVPN-konfiguraatiotiedostoa (.ovpn) Hong Kongissa, Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Australiassa sijaitseville palvelimilleen..
 2. Kehittäjämme lisäävät sitten nämä.ovpn-tiedostot palvelinpohjaiseen nopeustestausjärjestelmään.
 3. Sitten testaamme nämä palvelinpaikat purskeen (enimmäisnopeuden) suhteen paikallisesti käytettävää testipalvelinta käyttämällä.
 4. Sitten testaamme keskimääräistä latausnopeutta saamalla nopeustulokset kaikilla neljällä palvelimella, joille meillä on konfigurointitiedostot.
 5. Tämä prosessi toistetaan jokaiselle VPN: lle kolme kertaa päivässä.

Tällä sivulla saamasi tulokset lasketaan keskimäärin näistä tiedoista seuraavalla tavalla:

 • 60% keskimääräisestä latausnopeudesta
 • 40% purskeen nopeudesta

Miksi nämä prosenttimäärät?

Sekä huippunopeudesta että keskimääräisestä nopeudesta tehdyn keskiarvon avulla saadaan paljon parempi käsitys VPN: n kokonaisnopeudesta. Tämä on paljon hyödyllisempää loppukäyttäjälle, koska se on nopeuden testitulosten oikeudenmukainen jakautuminen eri palvelimille, jotka koostuvat enimmäisnopeuksista ja keskiarvoista.

Valitsemme sen tekemään kolme kertaa päivässä, koska uskomme tämän olevan perusteellista ja se antaa kuluttajille mahdollisuuden analysoida jatkuvasti VPN-nopeuksia reaaliajassa, jos he haluavat. Se tarkoittaa myös, että tuloksemme ovat ajankohtaisia ​​ja asiaankuuluvia - pikemminkin kuin monta kuukautta sitten sattuneesta satunnaisesta iltapäivällä!

Koenko noteeratut VPN-nopeudet??

VPN ei koskaan nopeuta Internet-yhteyttäsi.

VPN: n on salattava tietosi ja lähetettävä se salatun tunnelin kautta VPN-palvelimelle matkalla lopulliseen määränpäähän (vierailemillesi verkkosivustoille). Tiedot on sitten reititettävä VPN-palvelimen kautta, kun ne palaavat verkkosivustolta laitteellesi. Tämä prosessi hidastaa Internettiäsi hieman.

Lisätietoja VPN-salausoppaasta saat lisätietoja siitä, kuinka salaus vaikuttaa yhteyden nopeuteen.

Joten miksi kaikki tämä urheilu nopeista VPN-verkoista voi olla miettimättä? Nopeat VPN: t ovat yksinkertaisesti palvelu, joka tarjoaa nopeimmat saatavilla olevat VPN-palvelimet. Mitä nopeammat VPN-palvelimet - ja mitä enemmän kapasiteettia ne pystyvät käsittelemään - sitä vähemmän ruuhkia ja nopeuden menetyksiä voidaan odottaa. Tarkastelemasi VPN: t ovat niin nopeita, että ne hidastavat yhteyttäsi huomaamatta.

Tämän artikkelin nopeissa VPN-verkoissa on palvelinverkot, jotka tarjoavat paljon nopeampia kuin kodisi Internet. Mutta he eivät edelleenkään pysty nopeuttamaan yhteyttäsi, koska Internet-palveluntarjoajasi määrää verkon nopeuden ja kuinka paljon maksat heille

Siten, jos maksat 10 Mbit / s Internet-yhteyden nopeudesta, et äkkiä saa nopeampaa Internetiä vain siksi, että VPN-verkossasi on supernopeat palvelimet, kuten testissämme lainataan.

Mutta VPN-palveluni nopeuttaa nettiäni! Miksi?

Jotkut Internet-palveluntarjoajat ympäri maailmaa seuraavat käyttäjien liikennettä ja säätävät kaistanleveyttä ruuhka-aikoina ruuhkien välttämiseksi verkossa. Tätä varten he kurkottavat streaming-ihmisiä, lataavat torrentteja, pelaamista jne. Internet-palveluntarjoajat voivat tehdä tämän, koska he tietävät tarkalleen, mitä heidän käyttäjät tekevät verkossa ja mitä verkkosivustoja he käyttävät.

Kun muodostat yhteyden VPN-verkkoon, salaus estää Internet-palveluntarjoajaa tarkkailemasta tekemäsi toimintaa. Jos Internet-palveluntarjoaja ei tiedä käyväsi palveluissa, se tietää käyttävänsä paljon kaistanleveyttä - se saattaa estää kuristamisen. Tämä on melko harvinaista, koska Internet-palveluntarjoajat voivat yksinkertaisesti seurata jokaisen käyttäjän kuluttamaa kaistanleveyttä - ja kuristaa, kun kynnys on saavutettu.

Jotkut käyttäjät, erityisesti matkapuhelinkäyttäjät, ovat kuitenkin ilmoittaneet käyttävän VPN: tä ohittaa kuristimet - mikä johti parempiin nopeuksiin VPN: nsä ansiosta! Tämä on jälleen hyvin harvinaista ja erityisistä olosuhteista johtuen, joten sinun ei pitäisi odottaa nousevan nopeutta VPN: n avulla.

Voinko saada ilmaisen nopean VPN: n?

Valitettavasti ilmaiset VPN: t eivät tarjoa nopeita nopeuksia. Pikapalvelimille pääsyn tarjoaminen on kallista, mikä tarkoittaa, että ilmaiset palvelut ovat yleensä hitaita. Jopa premium-VPN-verkot, jotka tarjoavat ilmaisen aloitussuunnitelman kaasunopeudella rohkaistakseen ihmisiä jatkamaan maksettuihin suunnitelmiinsa.

Paras tapa saada nopea VPN ilmaiseksi on hyödyntää rahojen palautustakuu. Voit testata mitä tahansa nopean VPN-luettelomme palveluita riskittömästi kokeilukäytäntöjensä ansiosta. Ne eroavat palveluntarjoajasta toiseen, ja jotkut palvelut tarjoavat valtavan 45 päivän VPN-rahojen palautustakuun. Siellä on myös paljon halpoja VPN-palveluita, joten voit saada nopeaa palvelua alle 2 dollaria kuukaudessa.

VPN-nopeuden vertailu

Alla olevassa luettelossa olemme luoneet keskimääräiset nopeudet megabittinä sekunnissa maailman 30 nopeimmalle VPN: lle. Tulokset ovat 7 päivän keskiarvoja, jotka päivitetään päivittäin. Jos VPN-verkkoasi ei ole lueteltu alla; se on hitaampi kuin 30. VPN.

Nopein luettelo

 • PureVPN (96,73 Mbit / s)
 • Ivacy (88,15 Mbit / s)
 • ExpressVPN (82,77 Mbit / s)
 • VahvaVPN (76,39 Mbit / s)
 • NordVPN (74,58 Mbit / s)
 • Puskuroitu (73,63 Mbit / s)
 • TunnelBear (72,46 Mbit / s)
 • Mullvad (69,55 Mbit / s)
 • KaktusVPN (69,52 Mbit / s)
 • LeVPN (67,06 Mbit / s)
 • Yksityinen verkkoyhteys (64,83 Mbit / s)
 • Piilota.me (64,46 Mbit / s)
 • iVPN (63,87 Mbit / s)
 • HMA (62,5 Mbit / s)
 • Salaa.me (61,74 Mbit / s)
 • AirVPN (61,67 Mbit / s)
 • IPVanish (58,89 Mbit / s)
 • VPNA-alue (58,4 Mbit / s)
 • CyberGhost VPN (57,02 Mbit / s)
 • VPN.Asia (56,58 Mbit / s)
 • UltraVPN (55,7 Mbit / s)
 • ibVPN (53,04 Mbit / s)
 • ZoogVPN (49,84 Mbit / s)
 • VyprVPN (44,67 Mbit / s)
 • ZenMate VPN (42,72 Mbit / s)
 • YksityinenVPN (37,25 Mbit / s)
 • Rajoittamaton VPN (22,47 Mbit / s)
 • GOOSE VPN (9,13 Mbit / s)

Hidastaako VPN aina Internetiäni?

Kyllä, kaikki VPN hidastaa Internettiäsi hiukan. Tämä johtuu siitä, että tietojen salaus ja reitittäminen VPN-palvelimelle vie aikaa. Maailman nopeimmissa VPN-verkoissa on Tier 1 -palvelimet, jotka eivät hidasta liikennettä enempää kuin on tarpeen.

Suurin osa VPN-verkoista hidastaa liikennettäsi paljon enemmän, koska niillä on hitaita ja ylimerkittyjä palvelimia. Siksi parhaimmissa VPN: issä on tuhansia palvelimia ja jokaisessa paikassa runsaasti IP-osoitteita, joihin voit muodostaa yhteyden. Seurauksena ei ole ruuhkia ja tietosi voivat kulkea palvelimiensa läpi ilman nopeuden menetystä.

Älä kuitenkaan koskaan odota nopeaa VPN: ää nopeuttavan Internet-nopeutta. Internet-yhteytesi nopeuttamiseksi joudut maksamaan Internet-palveluntarjoajallesi nopeammasta yhteydestä.

Kuinka saada nopeampia VPN-nopeuksia - alkuun liittyviä vinkkejä

Saadaksesi mahdollisimman nopeat VPN-nopeudet, suosittelemme seuraavia vaiheita:

 1. Yhdistä palvelimeen, joka sijaitsee mahdollisimman lähellä. Jos valitset lähempänä olevaa palvelinta, yhteysnopeutesi paranee.
 2. Käytä nopeinta VPN-protokollaa - OpenVPN on nopein VPN-protokolla, joka on myös suojattu. PPTP on nopea, mutta sitä tulisi käyttää vain, jos yksityisyyttä ei vaadita.
 3. Kytke reitittimeesi ethernet-kaapelilla. Jos yhdistät tietokoneesi reitittimeen johdolla, optimoit yhteysnopeutesi.
 4. Hanki VPN-salamareititin. VPN voi vaikuttaa tietokoneesi tai laitteen suorituskykyyn ja hidastaa sitä. VPN-reititin voi vapauttaa arvokasta laskentatehoa. Hidas reititin voi kuitenkin myös aiheuttaa ongelmia - hanki reititin, jolla on tarpeeksi virtaa VPN: n suorittamiseen.
 5. Valitse toinen portti. Internet-palveluntarjoajat ohittavat joskus tietyistä satamista peräisin olevaa liikennettä. Jos VPN-sovelluksesi antaa sinun vaihtaa portteja: kokeile sitä.
 6. Kokeile VPN-verkkoasi toisella laitteella. Vanhat laitteet eivät aina pysty käsittelemään VPN-yhteyttä. Kokeile useita laitteita nähdäksesi, ovatko hitaat nopeudet VPN vai laitteen vika.
 7. Sammuta virustorjuntaohjelma. Virustentorjuntaohjelmat voivat olla ristiriidassa VPN: n kanssa, mikä johtaa hitaisiin nopeuksiin. Jos nopeus on parempi, kun virustorjunta ei ole käytössä, ota yhteyttä VPN: n asiakastukeen.

Otsikkokuvaus: Ievgenii Meyer / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me