5 parasta Adblock iPhonelle ja iPadille

Jos mainostajat pommittavat sinua jatkuvasti, kannattaa ehkä tietää, kuinka lopettaa ponnahdusikkunat iPhonessa tai iPadissa. Onneksi iOS tukee adblocker-ohjelmistoa! TTässä on sata adblocker-sovellusta, jotka ovat saatavana App Storesta, joten voi olla vaikea tietää, mitä adblock-sovelluksia iPhonen käyttäjien pitäisi ladata. Tässä oppaassa luetellaan parhaat iPhonen adblocker-sovellukset ja näytämme, miten adblocker-ohjelmisto asetetaan iOS: lle.


Termi ”adblocker” on hiukan harhaanjohtava, koska vaikka adblocker-sovellukset estävät mainoksia, niiden hyödyllisin tehtävä on estää seurantakomentosarjojen lataaminen selaimeesi, mikä antaa yrityksille mahdollisuuden seurata liikkeitäsi kun selaat Internetiä. Siksi niitä kutsutaan myös "sisällön estäjiksi".

Toinen mainostajien etu on, että ne voivat nopeuttaa sivujen latausaikoja, koska ne estävät selainta lataamasta tarpeettomia (ja mahdollisesti haitallisia) skriptejä. Samasta syystä adblokerit vähentävät kaistanleveyden kulutusta, joten ne ovat melko välttämättömiä niille, joilla on rajoitetut datasuunnitelmat. He väittävät myös säästävän akun kestoa, vaikka olemmekin täysin vakuuttuneita, että tämä hyöty on huomattava tavalliselle käyttäjälle.

Paras adblockers iPhoneen ja iPadiin

Alla on luettelo parhaista adblock-sovelluksista iPhonen ja iPadin käyttäjille. Useimmat tämän artikkelin iOS-estäjät ovat ilmaisia, mutta jotkut tarjoavat premium-version, joka on maksettu. Olemme myös sisällyttäneet joitain selaimia, jotka estävät mainoksia ja suojaavat yksityisyyttäsi.

1. AdGuard

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

AdGuard on erittäin suosittu ilmainen ja avoimen lähdekoodin estäjä, jolla on myös Pro-versio. AdGuard Free tekee useimmat odotetut asiat: se estää mainoksia tehokkaasti ja suojaa yksityisyyttäsi estämällä seurantakoodit. Voit valita yli 50 suositusta suodatinluettelosta, kuten EasyList ja EasyPrivacy.

Mielenkiintoinen AdGuard-ominaisuus on manuaalinen esto-ominaisuus, jonka avulla voit valita verkkosivun elementtejä (kuten mainoksen, jota se ei onnistunut estämään automaattisesti) ja poistamaan ne.

Premium-käyttäjät voivat luoda mukautettuja suodatuslistoja ja suorittaa koko järjestelmän kattavan DNS-suodatuksen. Tämä saavutetaan luomalla “väärennös” VPN-yhteys mihin tahansa suosittuun DNS-palveluun. Tai voit määrittää oman DNS-palvelimen. Kuten aiemmin todettiin, tämä ominaisuus ei ole yhteensopiva tavallisen VPN-sovelluksen kanssa.

2. AdBlock

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Adblock on alkuperäinen iOS-estäjä. Tavallisen Safari-sisällön estäjän lisäksi Adblock voi luoda laitteeseesi paikallisen DNS-välityspalvelimen, joka estää DNS-palvelun paikallisesti etäpalvelimen sijaan..

Sen lisäksi, että käytät suosittujen estolistojen sääntöjä, voit luoda mukautettuja estosääntöjä ja URL-pohjaisia ​​estolistoja, joita voit viedä ja synkronoida laitteiden välillä iCloudin avulla. Adblock toimittaa kätevän widgetin, jotta DNS-välityspalvelin voidaan nopeasti ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä, jotta minimoidaan selaimen käyttökokemukset, jotka johtuvat DNS-suodatusten rikkomuspaikoista..

3. Firefox Focus

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Firefox Focus on avoimen lähdekoodin selain Mozillasta, joka on suositun tavallisen Firefox-selaimen valmistaja. Se on suunniteltu alusta alkaen parantamaan yksityisyyttä, jonka keskeinen osa on sisällön estäminen. Sen suurin huolenaihe on seurannan suojaaminen pikemminkin kuin mainosten estäminen, mutta tämän tarjoamiseksi se estää mainokset, jotka seuraavat sinua. Ehkäpä yllättävää, tämä tarkoittaa, että se estää useimmat mainokset.

Vaikka Firefox Focus on loistava tietosuoja, sillä on rajoituksia päivittäisessä selaimessa. Näistä merkittävin on, että verkkosivustojen kirjautumistietoja ei tallenneta istuntojen välillä. Toinen on, että välilehden selaamista ei tueta iOS: ssä (vaikka se on Android-versiossa).

On kuitenkin mahdollista integroida Firefox Focus’ sisällön estävät ominaisuudet Safariin säännöllisellä tavalla, joka on kuvattu aiemmin tässä artikkelissa.

4. 1Blocker X

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

1Blockerilla on suhteellisen korkea hintalappu, tämä rakastetun vanhan 1Blocker-sovelluksen päivitetty versio on edelleen erittäin suosittu. Se on tavallinen Safari-adblocker, joka hyötyy tekemästä työnsä yksinkertaisesti mutta hyvin.

Se käyttää yli 115 000 sääntöä mainosten ja seurannan estämiseen, ja siinä on tietyille maille sopivat alueelliset säännöt. Sen avulla voit myös lisätä mukautettuja sääntöjä, jotka voit suojata kosketustunnuksella tai kasvotunnuksella. Jos haluat tukea tiettyjä verkkosivustoja, voit lisätä ne valkoiseen luetteloon.

Yksi ominaisuus, josta pidämme, on kyky estää häirinnät, kuten sosiaalisen median widgetit, evästeilmoitukset, jakopalkit ja salakirjoittajat.

1Blocker-verkkosivusto ylpeilee siitä, että Wirecutterin, NY Timesin ja BrooksReview'n riippumattomat testit ovat vahvistaneet, että sovellus vähentää keskimääräistä tiedonkäyttöä yli 50 prosentilla. Mikä on melko vaikuttava.

Kuinka lopettaa ponnahdusikkunat ja mainokset iPhonessa

Pöytätietokoneissa ja Androidissa tavallinen tapa estää mainoksia on asentamalla adblocker-lisäosa Firefox- tai Chrome-selaimille. Kuten uMatrix, Privacy Badger ja / tai uBlock Origin.

iOS on kuitenkin adblocker -sovelluksen asentaminen iPhoneen tai iPadiin ei ole niin helppoa. Ensinnäkin App Storen tiukkojen kehittäjäohjeiden ansiosta Firefox tai Chrome eivät tue selaimen lisäosia iOS: ssä..

Tämä jättää kaksi päätapaa adblockingiin. Useimmat sisällön estäjäsovellukset toimivat vain Safarissa, ja asennuksen on oltava käytössä Safarin asetuksissa. Voit tehdä tämän yksinkertaisesti

Mene asetuksiin -> Safari -> yleinen -> Sisällön estäjät ja vaihda omaasi.

Sisällön estäjäsovellukset voivat olla ristiriidassa keskenään, joten on todennäköisesti hyvä idea ottaa vain yksi kerrallaan käyttöön. iOS rajoittaa adblocker-sovellukset 50 000: aa sääntöä kohden, mutta niin monet sovellukset (kuten alla oleva AdGuard) toimivat useaan prosessiin tämän rajoituksen kiertämiseksi. Tässä tapauksessa sinun pitäisi todennäköisesti ottaa kaikki prosessit käyttöön yhdestä sovelluksesta.

Adblock-asetukset iOS

Kätevä vinkki: Mainosten estäjät voivat rikkoa verkkosivustoja estämällä skriptejä, joiden sivustot tarvitsevat toimia. Onneksi Safari for iOS tarjoaa korjauksen tähän. Painamalla vain pitkään sivun päivityspainiketta saat esiin ponnahdusikkunan, jonka avulla voit päivittää sivun ilman, että sisällön estäjät ovat käytössä.

Toinen päätavoite on käyttää kokonaista bowseria, jossa on sisäänrakennetut adlocking-ominaisuudet.

Aikaisemmin oli olemassa useita adblocker-sovelluksia, jotka estävät mainokset koko järjestelmässä reitittämällä kaikki iPhone-yhteydet "väärennetyn" VPN- tai välityspalvelinyhteyden kautta. DNS-suodatus voidaan sitten suorittaa etä-DNS-palvelimella tai paikallisesti.

Vaikuttaa kuitenkin siltä, ​​että Apple on päättänyt poistaa suurimman osan tällaisista sovelluksista App Storesta, vaikka tämä toiminto on edelleen käytettävissä rajoitetummassa määrässä sovelluksia.

Huomaa, että jos "väärennetty" VPN- tai välityspalvelinyhteys luodaan DNS-estämiseksi, niin ei ole mahdollista käyttää myös tavallista VPN-sovellusta.

Joten mikä on paras sisällön estäjäsovellus iPhonelle tai iPadille? Jatka lukemista!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me