5 parasta eBay-VPN: ää vuonna 2020 – tutustu tilirajoituksiin salaisella VPN: llä

On suuri tietoturvaongelma, johon sinun on puututtava, kun teet ostoksia verkossa. Tämä pätee erityisesti, jos muodostat yhteyden eBayen Wi-Fi-yhteyspisteillä julkisissa paikoissa. Pettajat voivat napauttaa yhteyttäsi ja saada kaikki henkilökohtaiset tietosi. Voit torjua petokset virtuaalisella yksityisellä verkolla (VPN). Tämä on järjestelmä, joka salaa kaiken viestinnän,

Käytettävissä on satoja VPN-palveluita, tämän luettelon viisi palvelua edustavat parhainta joukkoa verkkokaupoissa. Sellaisenaan katsotaanpa eBayn viisi parasta VPN-verkkoa.

Parhaat eBayn VPN: t

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 3. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 4. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

 5. IPVanish

Parhaat eBay: n VPN: t: Huomioita

Väärennetyt WiFi-yhteyspisteet

Olet todennäköisesti kävellyt kahvilaan tai linja-autoasemalle ja tavoittanut puhelimesi havaitsemaan käytettävissä olevat WiFi-verkot. Se on ärsyttävää, kun valitset yhden, vain sinulta kysytään maksua. Mitä todella haluat, on ilmainen WiFi-palvelu, ja toimipaikan, jonka olet pitänyt tarjota, pitäisi olla.

Kun skannaat puhelimen, tablet-laitteen tai kannettavan tietokoneen käytettävissä olevia yhteyksiä, sinun on etsittävä sellaista, jolla on nimi, joka vastaa samanlaista paikkaa kuin olet. Jos olet Chillout-kahvilassa, etsit WiFi-verkko kutsuttiin jotain "Chillout Café WiFi." Yleensä nämä WiFi-palvelut vaativat salasanan. Et ehkä halua odottaa kiinnittävän odottavan henkilökunnan kysyä salasanaa, varsinkin jos näet luettelossa toisen WiFi-yhteyden, joka kuulostaa paremmalta panokselta. Sitä todennäköisesti kutsutaan jotain "Chillout Café - ilmainen WiFi."

Valitettavasti sinulla ei ole aavistustakaan kuka ajaa kyseistä WiFi-yhteyspistettä. Suurimman osan ajasta, se on todennäköisesti laitos, jossa olet. Kuitenkin joskus hotspot-palvelua tarjoavalla henkilöllä ei ole mitään yhteyttä tapahtumapaikkaan. Itse asiassa kyseinen WiFi-palveluntarjoaja voi olla vain toinen paikan asiakas, istuen lähellä olevan pöydän ääressä.

Tiedonkeruu

Mikä tahansa kannettava tietokone tai mobiililaite, jossa on WiFi-ominaisuudet, voidaan muuttaa hotspotiksi. Uuden hotspot-palvelun on luottava muualta tuleviin Internet-palveluihin. Chillout Café -sovelluksen esimerkissä huijaaja yhdistäisi yrityksen ilmaiseen WiFi-palveluun ja luo sitten oman WiFi-hotspot-nimisen nimensä Chillout Café Free WiFi. Kun muodostat yhteyden tähän väärennettyyn verkkoon, saat silti Internetin, koska sinut siirretään vilpittömään yhteyteen petoslaitteen kautta.

Kaikki WiFi-yhteydet on salattu turvallisuuden vuoksi. Sinä sinä saatat ajatella, että petosyrityksen toiminta on turhaa. Petos kuitenkin hallitsee yhteytesi ensimmäistä hypätä tietokoneeltasi väärennöspisteeseen. Yhteyden muodostamismenettelyihin sisältyy salausavaimien neuvottelu. Kun hotspot luo kyseisen avaimen, petos voi purkaa, tallentaa ja lukea kaiken viestisi.

Yhteystiedot tutkitaan tietokoneohjelmilla, ja se tapahtuu erittäin nopeasti. EBay-tietosi, mukaan lukien kirjautumistietosi, sähköpostiosoitteesi, PayPal-tili ja antamasi taloudelliset tiedot, voidaan kaikki tallentaa. Liikenne menee heti aitoon WiFi-yhteyteen ja Internetiin. Kaikki paluuliikenne reititetään samalla tavalla todellisesta hotspotista, fake hotspotista ja edelleen sinulle.

WiFi-yhteyspisteen suojaus

Pettaja voi purkaa verkon salauksen, jonka on tarkoitus suojata WiFi-liikennettäsi snooppereilta. Sinun on tehtävä näkyvä viesti kenellekään mahdotonta lukea. Kun käytät VPN-verkkoa, kaikki viestisi salataan avaimella, joka jaetaan VPN-etäpalvelimen ja tietokoneesi VPN-asiakasohjelmiston välillä. Nämä avaimet jaetaan julkisen avaimen salausjärjestelmällä. Nämä salausjärjestelmät toimivat eri avaimilla viestien salaamiseen ja salauksen purkamiseen. Prosessi käyttää myös varmennusjärjestelmää, jotta jokainen päätepiste voi varmistaa toisen henkilöllisyyden. Tämä avainten jakelujärjestelmä lukitsee kaikki lukittajat.

Väärennetty WiFi-huijaus on eräänlainen hakkeri, jota kutsutaan a "mies keskellä hyökkäystä." Kun VPN toimii tietokoneellasi, se voi kommunikoida kotipalvelimen kanssa turvallisesti, vaikka petoskone tutkii kaikki VPN-elementtien väliset tiedot. Kun fake WiFi-hotspot -tarkastusohjelma purkaa viestit salauksen verkon suojausavaimella, se kohtaa alla olevan toisen salauskerroksen, jota on mahdoton murtaa.

Sinun ei tarvitse huolehtia ihmisistä kesk hyökkäyksissä, kun käytät VPN: tä - kaikki eBay-tietosi ovat suojattuja.

Parhaat Ebay-VPN: t: Johtopäätös

Listamme VPN-verkot luovat yksityisyyttä kaikille yhteyteillesi, ei vain eBay-pääsyllesi. VPN: n tarjoama yksityisyys antaa sinulle varmuuden yrittää torrentin lataamista ja muun muassa elokuvien suoratoistoa ulkomailta.

Jos asut maassa, jossa viranomaiset rajoittavat pääsyä Internetiin, voit kiertää näitä lohkoja ja käyttää estettyjä sivustoja ja palveluita uuden VPN: n ansiosta.

Katso luettelossamme olevat VPN: t ja kiinnitä erityistä huomiota kunkin palvelimen sijaintiin. Kun kytket VPN: n päälle, näytät sijaitsevan valitsemasi palvelimen maassa. Varmista sellaisenaan, että VPN: lläsi on sijainti paikassa, josta haluat käyttää palveluita.

Kaikilla tämän luettelon VPN: llä on hyvitysjakso. Hyödynnä näitä ja asenna VPN kokeillaksesi sitä. Jos et ole tyytyväinen valitsemasi VPN: n suunnitteluun ja toimintoihin, peruuta vain sopimus, hanki rahat takaisin ja siirry seuraavaan luettelossa. Ennen kaikkea varmista, että kaikki henkilöllisyytesi ja taloudelliset tietosi ovat suojattu käyttämällä yhtä viidestä parhaasta eBay-VPN: stä.

Parhaat eBayn VPN: t: Side-by-Side-vertailut

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 3. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 4. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

 5. IPVanish

KUVAPERUSTEET: IB Photography / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me