5 parasta Espanjan VPN-verkkoa – nopeat ja turvalliset espanjalaiset VPN-verkot vuodelle 2020

Espanja on eurooppalainen maa, jonka tiedetään sensuroivan internetään.VPN Espanja


Lisäksi Espanjan hallitus harjoittaa myös joitain tiukka piratismin vastainen politiikka.

Siksi, olit sitten vierailulla vai asut Espanjassa, saat selväksi

Muita kuin laillisia kiduttavia toimia voidaan pitää vaarallisina Espanjassa - mikä imee, koska Espanjassa on melko hyvä Internet-infrastruktuuri, jossa vakiopalvelut ovat nopeudella 10 Mbps ja nopeat palvelut 100 Mbps..

Ulkomailla matkustaville ulkomaanmatkailijoille nopea suoratoistonopeus voi muuttaa maailmaa, kun yritetään käyttää TV-ohjelmia ja elokuvia kotona.

Valitettavasti, pääsy näihin online-suoratoistopalveluihin ilman VPN: tä on mahdotonta tekijänoikeuskäytäntöjen ja maantieteellisesti rajoitetun sisällön vuoksi.

Parhaat Espanjan VPN: t

Olemme tarkistaneet yli 150 VPN-palveluntarjoajaa viimeisen viiden vuoden aikana, ja Tässä on valinta parhaimmista.

Jos haluat tietää miksi VPN: n käytöstä on hyödyllistä Espanjassa, lue artikkeli.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

 5. IPVanish

Mikä on VPN?

VPN tai virtuaalinen yksityinen verkko on palvelu, joka tarjoaa turvallisuuden, yksityisyyden ja nimettömyyden. Kun käytät VPN-palvelua, peität sijaintisi VPN-palveluntarjoajan antamalla sijainnilla.Mikä on VPN

Toisin sanoen: jos olet Espanjassa ja haluat käyttää TV-suoratoistopalveluita Isossa-Britanniassa, vain teeskennät olevansa Isossa-Britanniassa, ja TV: n suoratoistopalvelu tulee olemaan viisaampaa.

Espanjan VPN on tarpeen monista syistä, mukaan lukien valtion valvonnan ja Internet-sensuurin välttäminen sekä maantieteellisesti rajoitetun sisällön käyttö, turvallisena pysyminen julkisessa WiFi: ssä ja yksityisenä pitäminen P2P-toiminnan aikana.

VPN: n käyttö Espanjassa on välttämätöntä, koska se tarjoaa tärkeän ylimääräisen suoja- ja tietoturvakerroksen, joka on erittäin tärkeä nykypäivän digitaaliaikana..

Kuinka perustaa VPN

Onneksi VPN: n määrittäminen Espanjalle on erittäin helppoa:

Kuinka perustaa VPN

 1. Valitse yksi suositelluista VPN-osoitteistamme Espanjalle
 2. Rekisteröidy VPN: ään
 3. Lataa vastaava tiedosto käyttöjärjestelmällesi
 4. Asenna VPN järjestelmään
 5. Asenna asennuksen jälkeen VPN
 6. Yhdistä mihin tahansa haluamaasi palvelimeen
 7. Olet valmis - ja suojattu hallituksen valvonnalta!

Suositeltu VPN Espanjallemme on nykyinen sopimus

ExpressVPN
, koska se tarjoaa parasta kaikesta (Paljon palvelimien sijainteja, armeijan luokan salaus ja perustuu Romaniaan).

Mobiili VPN

Kaikki Tämän luettelon VPN-verkot tarjoavat VPN: n iPhonelle ja VPN: n Android-laitteille. Tämä on ihanteellista, koska VPN on yhtä välttämätön mobiililaitteella kuin se on tietokoneellasi.Mobiili VPN

Jos esimerkiksi muodostat yhteyden usein julkisiin WiFi-yhteyspisteisiin, mobiili VPN auttaa suojaamaan sinua ei-toivotuilta kolmansien osapuolten hyökkäyksiltä..

Ovatko VPN: t laillisia?

Kyllä, VPN: t ovat laillisia Espanjassa. VPN: t ovat yleensä laillisia useimmissa maissa, vaikka VPN: n käyttäminen digitaalisen rikoksen tekemiseen on tietysti lakia. Sinänsä on tärkeää valita VPN-palveluntarjoajasi viisaasti. Jos esimerkiksi käytät VPN: ääsi osallistuaksesi laittomiin P2P-toimintoihin, haluat VPN: n, joka ei tallenna lokitietoja.

Espanjan VPN: t

Ennen kuin valitset Espanjan VPN: n, on otettava huomioon useita asioita - esimerkiksi palvelimien sijainneista palvelimien kokonaisnopeuteen. Tässä on luettelo asioista, jotka on otettava huomioon ennen VPN-palveluntarjoajan valitsemista:Harkitsevat asiat

 • Palvelimien lukumäärä
 • Palvelimien nopeus
 • Kirjauskäytäntö (lokit eivät ole parempia)
 • Salauksen vahvuus
 • Tarjotut pöytäkirjat
 • Lisäsuojausominaisuudet
 • Samanaikaisten yhteyksien lukumäärä sallittu
 • Maa, johon VPN perustuu

Nämä ovat vain useita monista huomioon otettavista tekijöistä. Lisätietoja on VPN-oppaassa aloittelijoille.

Internet-sensuuri

Espanjan hallitus tunnetaan estämällä sivustoja, jotka mainostavat ei-toivottuja poliittisia mielipiteitä, ensisijaisesti vastauksena tietyille Katalonian riippumattomuutta koskevan kansanäänestyksen edistäjille. Esimerkki tästä on 10. lokakuuta 2017, jolloin Espanjan siviilivartiot estävät pääsyn kataloniaa puolustavaan WhatsApp-itsenäisyysryhmään.Internet-sensuuri

Kun käytät VPN: tä, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että Espanjan hallitus estää pääsyn poliittisiin asialistoihin, joista he eivät ole samaa mieltä. Lisäksi sinun ei tarvitse huolehtia joutumisesta vaikeuksiin käyttää sananvapautta koskevaa oikeuttaan.

Mainitsematta, Espanjan hallitus on äskettäin ehdottanut meemien kieltämistä sosiaalisessa mediassa. Uudistuksella luopuisi "ihmisen kunniaa loukkaavien kuvien levittäminen". Jos Espanjan hallitus seuraa uudistusta, ei ole epäilystäkään siitä, että VPN: n käytöstä tulee välttämättömyys..

Hallituksen valvonta

Vaikka Espanja väitti he eivät osallistu hallituksen seurantaan; erilaiset raportit väittävät toisin on julkaistu viime vuosina.Hallituksen valvonta

Esimerkki tästä on Murcian kaupungin opiskelija 21-vuotias Cassandra Vera, joka teki Twitterissä vitsejä, jotka sanoivat "kunnioittavan terrorismia". Vastauksena vitsilleen hänet tuomittiin koko vuodeksi vankeuteen.

On vain enemmän syytä käyttää VPN: tä Espanjassa - itsesi ja vapautesi suojeleminen on tärkeää. Viimeinen asia, jonka haluat, on jakaa vitsi tai mielipide sosiaalisessa mediassa, vain kun hallitus koputtaa ovesi pari kuukautta myöhemmin syyttäen sinua terrorismin edistämisestä. Yksinkertaisesti sanottuna, ettei VPN: n käyttäminen ole sen arvoista.

johtopäätös

Espanjassa asuvat ihmiset ansaitsevat käyttää oikeuttaan sananvapauteen, heidän pitäisi myös voida päästä suosikki-TV-ohjelmiinsa, online-suoratoistosivustoihin ja muihin verkkopalveluihin ympäri maailmaa..Espanjan VPN-päätelmät

VPN: n avulla voit levätä helposti tietäen, että yhteys on turvallinen ja yksityinen, jopa julkisissa WiFi-yhteyspisteissä. Espanjan VPN voi auttaa kaikessa ja muussa. Kaikki tämän artikkelin VPN: t ovat ihanteellisia Espanjassa asuville henkilöille. He pitävät sinut turvassa. He pitävät sinut turvassa. Vielä tärkeämpää on, että ne tarjoavat sinulle ansaitsemasi online-vapauden.

Jokainen täällä lueteltu VPN tarjoaa ilmaisen kokeilujakson tai 30 päivän rahojen palautustakuun. Tämä tarkoittaa, että voit kokeilla yhtä parhaista Espanjan VPN-verkoista tänään murehtimatta välittömistä sitoumuksista!

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me