5 parasta ESPN: n VPN: ää, jotka toimivat vuonna 2020 – Live Stream ESPN ulkomailla

Jos olet kiinnittänyt huomiota uutisiin äskettäin, tiedät, että ESPN julkaisee TV: n suoratoistopalvelun 12. huhtikuuta - vain 4,99 dollaria kuukaudessa. TV-suoratoistopalvelu on nimeltään “ESPN Plus”, ja se sisältää live-urheilua, yksinoikeudellisia alkuperäisiä ja tilauskirjastoa, joka on täynnä herkkuja. Valitettavasti se on virallisesti saatavana vain Yhdysvalloissa maantieteellisten rajoitusten takia. Hyvä uutinen on, että kuka tahansa voi estää ESPN +: n estämällä ESPN: n VPN: n avulla teeskennellä olevansa Amerikassa.


ESPN Plus VPN on ihanteellinen ratkaisu riippumatta siitä, haluatko käyttää ESPN + -sovellusta televisiossasi tai ESPN: n verkkosivustossa WatchESPN. Asiantuntevat VPN-tarkastajamme ovat testanneet yli 150 VPN: ää viimeisen 5 vuoden aikana etsimällä parhaita VPN: iä. Suoratoistoon tarvitaan nopea VPN, muuten kärsit jatkuvasta ja ärsyttävästä puskuroinnista..

Luettelo ESPN: n viidestä parhaasta VPN: stä

Jos haluat lisätietoja ensin, voit vierittää alas. Myöhemmin artikkelissa luetellaan jälleen viisi parasta ESPN + VPN -verkkoa yksityiskohtaisilla yhteenvetoilla, joita voit vertailla.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Paras VPN for ESPN FAQ

ESPN Plus -katsaus

ESPN Plus on ollut tekemisissä jo jonkin aikaa, ja se julkaistaan ​​lopulta 12. huhtikuuta 2020. Tämän TV: n suoratoistopalvelun sanotaan sisältävän monia asioita, joita WatchESPN tarjoaa, paitsi kaapeli- / satelliitti-TV-tilauksen. t välttämätöntä. Mikä parasta, se on uskomattoman halpaa!

Toisaalta, monet uutistoimistot ilmoittavat, että ESPN Plus ei ole tarkoitettu ”johtoleikkureille” (ihmisille, jotka eivät käytä kaapeli- / satelliitti-TV: tä), koska ESPN Plus ei sisällä lähes yhtä paljon sisältöä, että sen kaapeli / satelliitti TV-vastine tarjoaa. Henkilöille, jotka asuvat Yhdysvaltojen ulkopuolella, jotka eivät voi lainkaan saada ESPN: ää, tämä palvelu saattaa olla vain lippu!

Mikä on ESPN Plus -verkon VPN?

VPN tai virtuaalinen yksityinen verkko on palvelu, jonka avulla voit teeskennellä olevansa eri maassa ja saada siten pääsyn monien TV-suoratoistopalveluiden ja verkkosivustojen maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön. Lisäksi VPN tarjoaa sinulle salatun yhteyden, joka pitää sinut turvassa ja suojattuna verkossa.

VPN-verkot ovat ihanteellisia digitaalisen yksityisyyden ylläpitämiselle, jotta kukaan - ei Internet-palveluntarjoajasi, hallitus tai kukaan muu ei voi kertoa, mitä teet verkossa. ESPN Plus: n VPN: n on myös oltava erittäin nopea. Useimmissa VPN-palvelimissa on hitaat palvelimet, koska nopeat palvelimet maksavat paljon. Hitaat palvelimet eivät kuitenkaan tee ESPN: n suoratoistoa. Tästä syystä kaikki suositellut ESPN VPN -verkostomme on valittu huolellisesti salamannopeiden nopeuksien tarjoamiseksi.

Miksi tarvitsen VPN: n ESPN: n kanssa?

Kuten monet palvelut, myös ESPN on rajattu maantieteellisesti rajoitettuun sisältöön tekijänoikeuksien ja lisensointirajoitusten takia. Toisin sanoen voit käyttää vain sisältöä, jonka ESPN tarjoaa tietylle maallesi. Tämä voi olla ärsyttävää, etenkin jos olet lomalla Yhdysvaltain asukas, joka maksaa sisällöstä kotona.

Jos maksat palvelusta, ansaitset kaiken, mitä palvelu tarjoaa. VPN tulee tänne. Kun yhdistät ESPN: n ja VPN: n, voit käyttää kaikkia sen sisältöjä sijainnistasi riippumatta. Lisäksi, jos ESPN: ää ei tarjota maassa, jossa asut, VPN antaa sinun käyttää.

Kuinka katsoa ESPN

ESPN: n tilaamiseksi sinun on oleskeltava maassa, jossa ESPN on saatavana. Jos matkustat ulkomaille paikkaan, joka ei tarjoa ESPN: ää, et yleensä ole onnekas. Onneksi ratkaisu löytyy.

Ensimmäinen vaihe on käyttää kolmannen osapuolen palvelua, kuten Sling TV tai xfinity, pääsyyn ESPN-verkkoon ja / tai WatchESPN: ään. Tilaamalla kolmannen osapuolen suoratoistopalvelun voit käyttää suosikkitelevisiokanaviasi ilman kaapeli- tai satelliitti-TV-tilausta.

Virtuaalikortit

Valitettavasti saatat tarvita voimassa olevan Yhdysvaltain maksutavan saadaksesi Sling TV: n (ja muut Yhdysvaltain suoratoistopalvelut). Hyvä uutinen on, että voit saada virtuaalisen Yhdysvaltain maksutavan verkossa. Käyttämällä virtuaalista korttia voit ostaa Sling TV -tilauksen, kuten kaikki muut ihmiset Yhdysvalloissa.

Vaikka meillä ei ole ollut mahdollisuutta itse testata palveluita, olemme tutkineet parhaita arvosteluja sisältäviä virtuaalikortteja ja keksineet muutama tulos. Ensimmäinen verkkosivusto on Entropay - online-luottokorttiyritys, jonka avulla voit maksaa verkossa kuin Yhdysvaltain asukas. Money Polo on toinen, jonka huhutaan olevan hieman halvempi kuin Entropayn. Jos et halua todellisen virtuaalisen kortin vaivaa, voit käyttää EcoPayzin kaltaista verkkosivustoa kertaluonteiseen maksuun.

Muista, ennen kuin ostat virtuaalisen kortin, tee tutkimusta verkkosivustolla, jota aiot käyttää vain varmistaaksesi, että se on turvallinen.

VPN-näkökohdat

VPN-palveluntarjoajaa valittaessa on tärkeää ottaa huomioon useita tekijöitä. Esimerkiksi ESPN VPN: lle haluat VPN-palveluntarjoajan, jolla on useita palvelinpaikkoja (etenkin Yhdysvalloissa) ja nopea suoratoistonopeus. Katsotaanpa joitain tärkeitä tekijöitä, jotka on otettava huomioon ennen VPN-tilauksen ostamista:

 • Palvelimien sijainti
 • Palvelimen nopeudet
 • Salausaste
 • Tietosuojakäytäntö
 • P2P-käytäntö
 • Helppo asennus / käyttäjäystävällinen sovellus
 • Asiakaspalvelu

Onneksi ProPrivacy.com-sivustossa on syytä osoittaa suositeltujen VPN-verkkojen tutkimiseen ennen niiden suosittamista. Kaikki tässä viidessä oppaassa luetellut VPN: t ovat ihanteellisia ESPN-katsojille.

Kuinka käyttää VPN: ää ESPN: n kanssa

VPN: n käyttö ESPN: n kanssa on erittäin helppoa:

 1. Valitse VPN-palveluntarjoaja, joka sopii tarpeisiisi
 2. Rekisteröidy heidän kanssaan
 3. Lataa käyttöjärjestelmällesi sopiva ohjelmisto
 4. Avaa asiakas asennuksen jälkeen
 5. Varmista, että vahvinta salausprotokollaa käytetään (OpenVPN on suositeltava)
 6. Valitse palvelin maasta, jonka ESPN-sisältöä haluat käyttää
 7. Yhdistä palvelimeen
 8. Siirry ESPN-verkkosivustoon tai Sling TV: hen
 9. Nauti pääsystä ESPN: ään kokonaisuudessaan!

Katsotaanpa viittä ESPN: n viittä VPN-verkkoa!

Parhaat ESPN: n VPN: t: Johtopäätös

On olemassa miljoona syytä, miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää ESPN-tilauksesi kanssa, ja vielä enemmän syitä, miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää yleensä. Nyt kun ESPN Plus on saatavana niin halvalla hinnalla - VPN: n avulla - ESPN: stä tuli äkkiä erinomainen vaihtoehto nauttia paljon Yhdysvaltain urheilusta ulkomailta.!

Tässä viidessä parhaassa oppaassa suositellut VPN-palveluntarjoajat sopivat täydellisesti kaikille, jotka haluavat käyttää ESPN: ää ilman rajoituksia. Mikä vielä parempaa, ne auttavat sinua pääsemään monien muiden palveluiden, kuten Netflixin ja Hulun, estettyyn sisältöön. Lisätietoja VPN: n käytöstä Netflixille tai jos haluat katsoa hulua Yhdysvaltojen ulkopuolella, tutustu oppaisiin.

Joten, mitä sinä odotat? Kokeile yhtä viidestä viidestä ESPN-VPNistä tänään ja saat helpon pääsyn ESPN- tai ESPN Plus -verkkoon!

ESPN VPN: t: Side-by-side-yhteenveto

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Kuvahyvitys: aradaphotography / Shutterstock.com

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me