5 parasta Etelä-Afrikan VPN-verkkoa – rajoittamaton, nopea VPN

Parhaat VPN-verkot Etelä-Afrikalle


Laajaan viihdevalikoimaan Etelä-Afrikassa tarvitset VPN (Virtual Private Network). Tämän tyyppiset ohjelmistopalvelut voivat saada sinut näyttämään eri sijainnista, jotta voit poistaa Yhdysvaltain Netflix- tai DSTV-sovelluksen eston. Tämä sijainti riippuu valitsemastasi VPN-palvelimesta. VPN-yritykset ylläpitävät palvelimia monissa maissa. Sinun tulee varmistaa, että tilaamallasi palvelimella on palvelimia siinä maassa, josta haluat saada videon.

Paras VPN Etelä-Afrikka

Maailmassa on satoja VPN-palveluita. Ne eivät kuitenkaan kaikki ole hyviä pääsemään suoratoistosivustoille. Tarkentaaksesi hakuasi, olemme luetteloineet viisi Etelä-Afrikan VPN: tä.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Etelä-Afrikan VPN-näkökohdat

Etelä-Afrikalla on levoton menneisyys, mutta sen tulevaisuus näyttää valoisalta. Maan syrjäinen sijainti on vuosisatojen ajan tehnyt siitä eurooppalaisen etupostin. Sitä pidettiin välityspisteenä maailmankaupan reiteillä, mutta aina ajan myötä. Internet muutti kaiken. Etelä-Afrikka on nyt vahva alueellinen voima, jolla on valtava kulttuurinen ja kaupallinen vaikutus. Englannin ja hollannin kielten yleisyys tekee siitä kansainvälisellä tasolla helpon tukikohdan monikansallisille yrityksille, pankkiryhmittymille ja varustamoille..VPN: n käyttö Etelä-Afrikassa

Etelä-Afrikan vahvat teollisuus- ja koulutusalat yhdessä maan valtavan mineraalirikkauden kanssa tarkoittavat, että ihmiset ympäri maailmaa muuttavat sinne rakentamaan uraa. Jos muutat pitkäaikaisesti Etelä-Afrikkaan, saatat ottaa perheen mukanasi. Upea ilmasto, erinomaiset koulut ja ainutlaatuinen maisema ja villieläimet ovat uskomattoman houkuttelevia. Lapset tulevat kuitenkin epäilemättä kaipaamaan televisiota kotona.

Onneksi voit päästä muiden maiden TV-palveluihin Internetin kautta Etelä-Afrikasta. Tilanne ei kuitenkaan ole niin yksinkertainen. Nämä videopalvelut eivät halua päästä sinua sisään. On olemassa perusteltuja syitä, miksi Netflix, Amazon Prime ja DSTV Now, kuten videoyritykset, eivät anna sinun katsella niiden sisältöä ulkomailta..

Katsotaanpa ensin, kuinka voit kiertää nämä pääsyrajoitukset videosivustoilla ollessasi Etelä-Afrikassa.

Videoiden suoratoiston käyttörajoitukset

Netflix, Amazon Prime, Sky ja DSTV Now voivat tarjota sinulle maailman parhaat ohjelmat ja elokuvat kotonasi Etelä-Afrikassa. Netflix- ja DSTV-tapauksissa voit käyttää tiliäsi Internetin kautta ulkomailla. Televisiokanavilla on kaikkia verkkopalveluja, joiden avulla voit katsella heidän ohjelmiaan suorana lähetyksenä tai käyttää kiintolevyn TV-kirjastoja. Näitä ovat BBC ja Channel 4 Isossa-Britanniassa ja suuret Yhdysvaltain televisioasemat, kuten ABC ja NBC. Ainoa ongelma on, että kyseiset sivustot eivät halua antaa sinun katsoa heidän sisältöään ulkomailta. Lisätietoja yhdistämisestä palvelimiin Isossa-Britanniassa tai Yhdysvalloissa saat alla olevat oppaat:Suoratoistopalvelut

 • Paras VPN UK
 • USA: n VPN-palvelu

Syyt näihin rajoituksiin ovat rajoitukset, jotka tekijänoikeuksien haltijat asettavat televisioasemille. Kun TV-asema ostaa oikeuden näyttää sarjan tai elokuvan, se sopii, millä alueella se näyttää tämän sisällön. Hinta, jonka TV-asema maksaa ohjelmasta, riippuu niiden markkinoiden arvosta, joissa se haluaa lähettää. Perinteisesti , TV-asemat ovat keskittyneet yhdelle kotimarkkinoille.

Internet tarkoittaa, että yritykset voivat näyttää videoita ympäri maailmaa. Näin Netflix ja Amazon Prime toimivat. Nämä kanavat maksavat kuitenkin vain oikeuden näyttää jokainen video tietyissä maissa.

Eri maiden väliset oikeudelliset ja moraaliset normit vaikeuttavat asioita entisestään. Jos Netflix haluaa näyttää elokuvan Etelä-Afrikassa, sen on puhdistettava se paikallisen sensuurin hallituksen kanssa. Ei ole olemassa kansainvälisiä sopimuksia, joiden mukaan yhden maan sensuurien ohittanut elokuva sopisi automaattisesti katsottavaksi toisessa. Ulkomaiset hallitukset hienosäätävät televisiokanavia, jos ne näyttävät sisältönsä ulkomailla. Jos heillä on lähetysoikeudet, kyseisten videoiden suoratoistopaikkojen on toimitettava sensuurin hyväksymät muokkaukset. Tämä tarkoittaa erilaista versiota samasta videosta jokaisessa maassa.

Kuinka VPN toimii?

Katsotaanpa prosessia, jonka avulla pääset Netflixiin Etelä-Afrikasta. Jos sinulla on Netflix-tilauksesi Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa tai muualla, voit käyttää Netflixiä ollessasi Etelä-Afrikassa. Näet kuitenkin Etelä-Afrikan Netflix-kirjaston. Monet Netflixin yhdysvaltalaisessa versiossa olevista näyttelyistä ovat saatavilla myös muissa maissa - mutta eivät kaikissa. Jos olet katsomassa sarjaa puolivälissä, et ehkä voi jatkaa, kun saavut Etelä-Afrikkaan.

Kuinka VPN toimii

VPN: n käyttö Netflixiin korjaa ongelman. Jos sinulla on Netflix-tilauksesi ja haluat päästä Yhdysvaltain versioon Etelä-Afrikasta, voit. Valitse vain palvelin Yhdysvalloissa tietokoneesi VPN-sovelluksen luettelosta. Kun VPN on kytketty päälle, kaikki tietokoneesi Internetissä tapahtuva viestintä kulkee kyseisen yhdysvaltalaisen palvelimen kautta.

Tietokoneesi ja Yhdysvaltain VPN-palvelimen välisellä matkalla pyyntö on täysin salattu, joten sitä ei voida havaita. Kun Netflix-sivustoa koskeva pyyntösi saavuttaa VPN-palvelimen, siellä oleva ohjelmisto purkaa sen ja lähettää sen tietokoneelle, joka isännöi Netflix-verkkosivustoa. VPN-palvelin asettaa osoitteensa pyynnölle lähtökohtana.

Netflix-palvelin näkee kustakin pyynnöstä lähteen osoitteen perusteella, mistä pyynnöt tulevat. Palvelin ohjaa jokaisen vierailijan Netflix-kotisivulle maassa, josta pyyntö on peräisin. Siksi, jos käytät Netflixiä Etelä-Afrikasta, näet Netflix South Africa. Jos kuitenkin pääset sivustoon Yhdysvaltojen VPN-palvelimen kautta, näet Netflix USA -sivuston.

Paras ilmainen VPN Etelä-Afrikalle

Vaikka ympärillä on monia ilmaisia ​​VPN-palveluita, suurin osa näistä on rajoitettu tavalla tai toisella. Lisäksi he ovat tottuneet myymään tietosi! On kuitenkin joitain hyvämaineisia ilmaisia ​​VPN-verkkoja, joiden luettelon löydät täältä.

Kuinka saada American Netflix Etelä-Afrikassa

Maantieteellisesti rajoitetut sisältöpalvelut

Videoiden suoratoistosivustot tietävät, että ihmiset käyttävät VPN-verkkoja yrittääkseen huijata järjestelmiään. He etsivät VPN-liikennettä ja estävät sen. Netflixillä on yksi vaikeimmista VPN-tunnistusjärjestelmistä maailmassa. Lähes kukaan VPN ei pääse sen ympärille. Vaikka VPN estää Netflixin potkua sisään, kun napsautat katsoaksesi videota. Monet VPN: t voivat päästä sinut Yhdysvaltain Netflix-verkkosivustoon, mutta vain harvat voivat viedä sinut tarpeeksi pitkälle katsomaan videota. Onneksi suurin osa luetelluistamme voi. Vaihtoehtoisesti voit tarkistaa Netflix VPN -oppaastamme ohjeita, jotka takaavat toimivan.

Lähes kaikki videon suoratoistopalvelut toteuttavat kansainväliset pääsylohkot. Netflix on hiukan epätavallinen, koska se antaa sinulle pääsyn missä tahansa oletkin, mutta sinun on katsottava kirjastoversiota, jonka Netflix on koonnut sijaintiisi, jossa olet.

DSTV Etelä-Afrikka

Samoin kuin Netflix, DSTV myöntää sinulle myös pääsyn, mutta vain sijaintiisi määritettyyn kirjastoon. Jos sinulla on esimerkiksi DSTV-tilauksesi Nigeriassa, voit silti katsella DSTV Now -sovellusta Internetin kautta Etelä-Afrikasta. Sinut kuitenkin ohjataan Etelä-Afrikan DSTV: hen.DSTV

Jos haluat päästä Nigerian DSTV: hen, sinun on käytettävä sitä Nigeriassa olevan VPN-palvelimen kautta. Jos saat DSTV: n, kun menet Afrikan ulkopuolelle, ainoa tapa saavuttaa tämä on käyttää kotimaassasi VPN-palvelinta. Amazon Prime pitää palvelun tiukasti osastoituneena, joten jos sinulla on Amazon Prime -tilaus Isossa-Britanniassa, voit käyttää sitä vain Isossa-Britanniassa. Eli paitsi jos käytät VPN: tä amazon prime -sovellukseen.

Parhaat käytettävät VPN: t Etelä-Afrikassa: johtopäätös

Etelä-Afrikka on loistava kohtauspaikka kulttuureille, yrityksille ja ihmisille. Elämä suuressa kulttuurisulatuslaitoksessa voi kuitenkin olla hieman pelottava. Hanki todennäköisesti tuttuja asioita, kun olet Etelä-Afrikassa. Siksi kodin televisio auttaa sinua rentoutumaan iltaisin.Parhaat Etelä-Afrikan VPN-johtopäätökset

Hanki VPN Etelä-Afrikalle Internetin vapauden ja yksityisyyden takaamiseksi. Keskitä haku viiteen palveluun, joita suosittelemme tässä katsauksessa. Hyödynnä kaikkien näiden VPN: ien tarjoama rahojen palautustakuu, jotta voit varmistaa, että ne toimivat hyvin sinulle. Et ole riskiä, ​​kun tilaat jonkin näistä VPN-palveluista - ne ovat Etelä-Afrikan viisi parasta VPN: tä.

Jos VPN-hinnat ovat huolenaihe sinulle, hyvä uutinen on, että siellä on runsaasti hyviä halpoja VPN-verkkoja, tutustu halpoihin VPN-oppaisiin lisätietoja.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me