5 parasta Fortniten VPN-verkkoa – kuinka poistetaan Fortniten IP-kielto

VPN: n käytöllä Fortnitelle on monia etuja, ja joissain tapauksissa tarvitaan Fortnite VPN -verkkoyhteyttä yhteyden muodostamiseen ja toistamiseen. Tyytymättömät pelaajat ovat kaikki ilmoittaneet kielletyistä IP-osoitteista, hitaasta yhteydestä ja jopa virheellisestä huijaamisesta - syistä häiriintyneelle pelille. VPN: n käyttö Fortnite: lle voi auttaa ratkaisemaan kaikki nämä ongelmat.

Tässä artikkelissa selitetään Fortnite VPN: n käytön edut. Arvioimme, mitkä VPN: t ovat parhaita maksimoimaan pelisi, minimoiden samalla vaivaa, jota jotkut pelinmuokkajien käytännöistä ja jopa satunnaisvirheistä voivat aiheuttaa.

Luettelo Fortniten parhaista VPN-verkoista

Katso alla olevasta taulukosta nähdäksesi mitä asiantuntijamme arvioivat parhaimmaksi VPN: ksi Fortnitelle.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Mikä on Fortniten VPN?

VPN: n avulla voit muodostaa yhteyden Internetiin välittäjälaitteen kautta. Toisin sanoen, kun olet online-tilassa, muodostat yhteyden VPN-palvelimeen, joka puolestaan ​​muodostaa yhteyden Internetiin puolestasi. Kaikki liikenteesi ohjataan tämän laitteen läpi ennen kuin se siirtyy kyberavaruuteen. Tällä on monia etuja, joista jotkut ovat erittäin hyödyllisiä käyttää Fortniten kanssa.

VPN-yhteydet voivat salata liikenteen ja piilottaa fyysisen sijaintisi. Fortniten VPN: n hyödyllisin elementti on se, että Fortnite-palvelimet eivät näe todellista IP-osoitettasi yhteyden muodostamisen yhteydessä. Sen sijaan he näkevät VPN-palvelimen IP: n.

Toiseksi, tietyissä olosuhteissa VPN voi myös vähentää verkkoviivettä, joka sinulla voi olla ja että sinut saatetaan jopa potkaista pois ottelusta.

Seuraavissa osioissa näet, kuinka nämä VPN-edut voivat olla hyödyllisiä Fortniten pelaamisessa.

Miksi tarvitsen VPN-verkon Fortnite-palveluun?

Yksi mainituimmista syistä Fortnite-yhteysongelmiin on näyttöön tuleva virheviesti: ”Sinut poistettiin ottelusta IP: n, VPN: n, koneesi tai huijaamisen takia. Suosittelemme, että et käytä VPN- tai välityspalvelinpalveluja yrittäessäsi toistaa Fortniteä. ”

Fortnite-pelaajille tämä herättää samanlaisia ​​tunnereaktioita kuin Windows-käyttäjät, kun he näkevät sinisen näytön kuolemasta. Kun olen kokenut tämän itse, se ei ole kovin nautinnollinen kokemus.

5 parasta videoita Fortnite01 E1520344864337

Fortniten kustantaja ehdottaa, että tämä virhe ilmenee useissa olosuhteissa. Yleisin tapa on, että IP-osoitteesi on mustassa listassa huijaamisen tai muun kielletyn toiminnan takia tai verkon viive on liian suuri. VPN voi auttaa ratkaisemaan molemmat tilanteet.

Fortniten käyttöehtojen VPN

Katsotaanpa joitain oikeudellisia kysymyksiä, ennen kuin perehdymme tekniseen osaan siitä, kuinka Fortniten VPN voi auttaa ratkaisemaan nämä ongelmat. Kyllä, ne saattavat olla hieman tylsiä, mutta he valaisevat paljon valintaa siihen, miksi VPN: n käyttö voi olla tarpeen sinulle.

Epic Games -palvelun ehtojen mukaan sen palvelujen käyttö, mukaan lukien Fortniten pelaaminen, tavalla tai "tarkoitukseen (lakiin) tai Palvelun suunnitellun käytön ulkopuolelle" on kielletty. Tämä tarkoittaa, että heillä on tietyt mekanismit, joilla voidaan havaita ns. Kielletyt tarkoitukset.

He kuitenkin mainitsevat, että "Epicillä on myös oikeus lopettaa pääsysi kaikkiin Palveluihin tai osaan niistä mistä tahansa tai ilman syytä, mukaan lukien ilman rajoituksia, näiden ehtojen rikkomukset." Joten jos jostain syystä sinua estetään pelaamasta Fortnite, Epicillä ei ole pakollista avoimuutta siitä, miksi tällainen toiminta on toteutettu.

Tämä on johtanut useaan otteeseen, jolloin käyttäjät on kielletty näennäisesti tuntemattomista syistä. Se on todellakin yksi yleisimmistä valituksista, jotka löytyvät Epicin foorumista.

Nyt on tehtävä selväksi, että VPN: n käyttäminen Fortniten kanssa ei missään tapauksessa ole käyttöehtojen vastainen. Missä tahansa ei todeta, että tällainen käyttö on kielletty. Joten pelkkä maininta VPN: n käytöstä edellä mainitussa virheilmoituksessa voi olla hiukan harhaanjohtava.

Riippumatta syystä, VPN: n avulla voit selvittää mahdolliset ongelmat.

Fortniten IP-osoite kielletty

Vaikka on epäselvää, mitä mekanismeja Epic Games käyttää määrittäessään, rikkooko joku heidän palvelusehtojaan, on selvää menetelmä, jolla pelaajille annetaan huomautus väitetystä rikkomuksesta. Loukkaavan pelaajan IP-osoite on mustassa listassa tai kielletty joko tietyn ajanjakson ajan (useita tunteja tai päiviä) tai joissain tapauksissa toistaiseksi.

Paras Fortniten VPN

Tämä tarkoittaa, että mikä tahansa yritys muodostaa yhteys kielletystä IP-osoitteesta johtaa edellä mainittuun virheviestiin. Tällaisissa tapauksissa VPN voi toimia vain välimiehenä sinun ja Fortnite-palvelimien välillä, piilottaaksesi olennaisesti kielletyn IP-osoitteesi ja näyttääksesi sen VPN-palvelimen tarjoaman IP-osoitteen, johon yhdistät.

Sinun on kuitenkin pidettävä mielessä, että IPN-osoite, jonka Fortnite-palvelimet näkevät käyttäessäsi VPN: ää, voivat myös kieltää, jos väärinkäytät palvelua myöhemmin tai rikot Fortniten palveluehtoja. Voi myös olla, että toinen pelaaja on käyttänyt ja väärinkäyttänyt Fortnitettä kyseisen VPN-palvelimen kautta ja kieltänyt kyseisen IP-osoitteen ennen kuin edes käytät sitä!

Tässä artikkelissa luetellut VPN-palvelut ovat kaikki vakuuttaneet, että heidän palveluitaan voidaan käyttää onnistuneeseen ja tehokkaaseen yhteyden muodostamiseen Fortnite-palvelimiin, mikä osoittaa, että heidän palvelimilleen on todellakin sallitut IP: t pelin verkkoinfrastruktuurissa. Lisäksi heillä on satoja, ellei tuhansia IP-osoitteita, joista valita.

Verkon latenssin ja viiveen ratkaiseminen Fortniten kohdalla

Fortnite-pelaajien on oltava tietoisia siitä, että VPN: t eivät aina ole ratkaisu viiveen ja viiveen vähentämiseen. VPN: n avulla liikennettä voidaan viedä pidemmälle: mikä aiheuttaa verkon hidastamisen pienellä prosenttimäärällä (jopa silloin, kun käytät maailman parhaita VPN: iä). Mitä hitaampi verkko on aluksi, sitä enemmän VPN voi vaikuttaa Internet-nopeuteen. Siksi on ensiarvoisen tärkeää valita nopea VPN. Valitettavasti useimmat VPN-verkot eivät ole nopeita. Itse asiassa valtaosalla VPN-palvelimista on hitaita hankalia palvelimia.

Joskus Internet-palveluntarjoajat ottavat käyttöön kaistanleveyden rajoitukset, kun ihmiset tekevät dataintensiivisiä tehtäviä, kuten katsovat HD-videoita tai pelaavat. Tässä VPN voi parantaa Internet-nopeutta. VPN-salaus ohittaa kokonaan ISP: n kaistanleveyden katkaisun, jolloin voit pelata Fortniteä käytettävissä olevalla nopeimmalla nopeudella..

Käyttämällä tämän oppaan nopeaa VPN-palvelua, valitsemalla palvelin, joka on maantieteellisesti lähellä Fortnite-palvelinta, ja valitsemalla sopivat salausmekanismit, saatat vähentää viivettä ja parantaa pelikokemusta. Tämä on jotain, joka sinun on testattava sijainnistasi, ja rahat takaisin -takuut ovat hyödyllisiä.

Muista: tätä on arvioitava tapauskohtaisesti. Paras palvelimen sijainti löytääksesi sinun on todella kokeiltava erilaisia ​​ratkaisuja ja valittava tilanteeseesi paras.

Kuinka perustaa VPN Fortnitelle

Joten haluat asentaa VPN Fortnitelle? Miten voisit käytännössä tehdä niin, saatat kysyä? Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on valita palveluntarjoaja. Tässä katsauksessa olemme luetteloineet viisi parasta Fortnite VPN: tä.

Voit kokeilla kutakin ja testata sen nähdäksesi mikä sopii sinulle parhaiten. Muista, että kaikki suosituksemme tarjoavat rahat takaisin -takuun testataksesi ne riskittömästi. Monet yllä olevista palveluista tarjoavat ilmaisen VPN: n Xboxille, Playstationille ja PC: lle, mutta ilmaisista palveluista puuttuu usein nopeutta ja tärkeitä ominaisuuksia.

Seuraa tämän artikkelin linkkejä jokaiseen palveluntarjoajaan ja valitse sinulle parhaiten sopiva suunnitelma. Kun olet tilannut ja hankkinut kirjautumistietosi, voit ladata VPN-asiakasohjelman. Tämä on ohjelmisto, joka on asennettava tietokoneellesi ja jota käytetään yhteyden muodostamiseen VPN: ään käyttämällä käyttöoikeustietoja.

Tämän prosessin aikana sinulle annetaan useita vaihtoehtoja - mukaan lukien VPN-palvelimen sijainti, johon haluat muodostaa yhteyden, ja jotkut valinnat käytettävästä salaustyypistä. Seuraavista osista löytyvät suositukset näiden parametrien oikeasta valinnasta.

Kun olet muodostanut yhteyden VPN-verkkoon, voit muodostaa yhteyden Fortniteen, kuten yleensä pelaat Fortniteä.

Fortnite-huomioiden VPN

Pelikokemuksen optimoimiseksi olisi otettava huomioon useita näkökohtia.

Fortnite Speed ​​-verkon VPN

Kun pelaat Fortniten kaltaisia ​​pelejä, joissa lukemattomat pelaajat ympäri maailmaa yhdistävät ja taistelevat siitä, millisekunnit voivat olla ero voittamisen ja häviämisen välillä. Jos menetät, on parempi tehdä niin, koska olet kokematon pelaaja, eikä siksi, että yhteys palvelimiin epäonnistui.

Nopeus on äärimmäisen tärkeää, joten mitä tahansa voit tehdä ylläpitääksesi nopeutta verkossa, olisi tutkittava ja toteutettava. Siitä huolimatta on tärkeää pitää mielessä, että vaikka raa'anopeus on merkittävä, se ei ole yhtä tärkeä kuin pieni viive. Jos VPN-palvelu tarjoaa nopeat lähetys- ja latausnopeudet, se on hienoa, mutta sen pitäisi tarjota myös alhainen verkkoviive.

Raaka nopeus riippuu VPN-palveluntarjoajasta (ja tietysti Internet-palveluntarjoajaan yhteyden nopeudesta), mutta viiveeseen vaikuttaa suuresti VPN-yhteyden määrittäminen. Kaksi seuraavaa osaa antavat ohjeet VPN-kokoonpanon optimoimiseksi.

Palvelimen sijainnit

Valitsemasi VPN-palvelin on elintärkeä. Sinun tulisi valita VPN-palvelin, joka on maantieteellisesti lähellä Fortnite-palvelinta, johon yhdistät. Fortnitellä on verkkosivusto nimeltä Fortnite Server Status, joka näyttää käytettävissä olevien palvelimien tilan. Ennen yhteyden muodostamista VPN-verkkoon on aina hyvä idea tutustua tähän sivustoon löytääksesi parhaan käytettävän palvelimen.

5 parasta videoita Fortnite02 E1520345010921

Kuten yllä olevassa kuvassa näkyy, eri palvelimet näkyvät parhaana vaihtoehtona riippuen siitä missä maapallossa olet. Kun olet selvittänyt parhaan Fortnite-palvelimen, muodosta yhteys VPN-verkkoon ja valitse palvelin, joka on mahdollisimman lähellä Fortnite-palvelinta.

Nyt Fortnite ei paljasta palvelimiensa tarkkaa sijaintia, koska monet käyttäjät ovat kysyneet foorumilla saamatta vastausta. Siitä huolimatta heitä ylläpitää Amazon Web Services, ja Pohjois-Amerikassa on huhuttu, että ne sijaitsevat Yhdysvaltojen itärannikolla, mahdollisesti Virginiassa..

Kummassakin tapauksessa voit kokeilla erilaisia ​​VPN-palvelinpaikkoja ja avata Fortnite-palvelimen tila -sivun uudelleen nähdäksesi millaisia ​​tuloksia saat. Hieman kokeilemalla voit optimoida yhteysnopeutesi saadaksesi parhaan mahdollisen pelikokemuksen.

Suojaus ja salaus

Suurimmalle osalle pelaajista turvallisuus ja VPN-yhteyden kautta tapahtuva salaus Fortniten kaltaisten pelien pelaamisessa eivät ole niin huolestuttavia. Mutta ne tulevat peliin, kun kokoonpanon valinta vaikuttaa palvelimiin muodostaman yhteyden nopeuteen.

Kun turvallisuus on tärkeämpää kuin nopeus, varmista, että valitset viisaasti. Tässä osassa korostamme kuitenkin, kuinka tehdä salausmäärityksiä, jotka nopeuttavat pelaamistasi, uhraavat usein tietoturvallisuuden tietyssä määrin.

Jokaisella VPN-palveluntarjoajalla on erilaiset salausasetukset. Tässä on ohjeita, jotka auttavat sinua tekemään parhaan valinnan. Yleisimmät löydetyt salausprotokollat ​​ovat PPTP, L2TP / IPsec, OpenVPN ja IKEv2.

Point to Point Tunneling Protocol tai PPTP on VPN-protokolla, joka on helppo asentaa. Ihanteellinen Fortnite-sovellukselle, se vaatii alhaiset laskennalliset yleiskustannukset, joten se on melko nopea, vaikka se käyttää TCP: tä siirtoprotokollana, joka on luonnostaan ​​hitaampi kuin UDP. Muista, että se on yksi vähiten varmoista vaihtoehdoista.

Kerroksen 2 tunnelointiprotokolla toteutetaan usein IP-suojauksella, jota kutsutaan täten nimellä L2TP / IPsec. Se tarjoaa paremman suojauksen kuin PPTP ja kohtuulliset nopeudet.

Nopea valinta on Internet Key Exchange -versio 2 (IKEv2), jota pidetään vähintään yhtä hyvänä kuin L2TP / IPsec. Se kehitettiin ensisijaisesti tiettyjen käyttöjärjestelmien, kuten Microsoft Windows 7, Blackberry ja Apple iOS, kanssa, joten se on vähemmän yleinen VPN-palveluntarjoajien keskuudessa.

OpenVPN on erittäin konfiguroitavissa oleva vaihtoehto, joka takaa parhaan mahdollisen tasapainon nopeuden ja turvallisuuden välillä. Se voidaan määrittää käyttämään UDP: tä TCP: n sijasta, mikä tarjoaa paljon paremman pelikokemuksen.

Salausmääritysten valinta riippuu viime kädessä VPN-palvelun tarjoamista vaihtoehdoista sekä henkilökohtaisista kokemuksistasi jokaisella asetuksella.

Tunne kunkin edut ja haitat ja jatka kokoonpanoidesi mukauttamista, kunnes saat parhaan mahdollisen pelikokemuksen. Lisätietoja salausmenetelmistä, suojausominaisuuksista ja nopeudesta on VPN-salauksen täydellisessä oppaassa.

Fortniten VPN: johtopäätös

Fortnite on nopeatempoinen ja jännittävä hiekkalaatikon selviytymispeli. Jos sinulla on yhteysongelmia johtuen IP-osoitteesi kieltämisestä tai ongelmallisista latenssiasioista, VPN on paras ratkaisu.

Optimaalisen pelikokemuksen ylläpitämiseksi on valittava oikeat VPN-palvelimet ja sopivat salausasetukset ja palvelimen sijainnit..

Viime kädessä Fortnite tarkoittaa pelin pelaamista, jännitystä, mahtavia verkkokokemuksia ja vain hauskaa. Suositeltujen VPN-osoitteidemme ja yksityiskohtaisen analyysimme avulla siitä, kuinka VPN-palveluista voi olla hyötyä sinulle, voit jatkaa pelaamista ja nauttia pelistä täysimääräisesti!

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Otsikkokuvaus: Syda Productions / Shutterstock.

Lisätietoja VPN: n käytöstä konsolin kanssa on seuraavissa oppaissa:

 • VPN Xbox One
 • VPN PS4
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me