5 parasta Ghanan VPN-palvelua yksityisyyden suojaamiseksi

Jos haluat käyttää verkkosivustoja, jotka ovat rajoitettuja Ghanassa, tarvitset VPN: n Ghanalle. VPN: n avulla ei vain päästä käyttämään estettyä sisältöä, vaan se myös salaa kaikki laitteelta tulevat ja lähtevät tiedot, minkä vuoksi se on tärkeä tietosuojatyökalu. Valitettavasti kaikki VPN: t eivät sovellu käytettäväksi Ghanassa. Tässä oppaassa luetellaan Ghanan viisi parasta VPN-verkkoa ja annetaan sinulle hyödyllisiä vinkkejä siitä, kuinka pysyä turvassa verkossa VPN: n kanssa.

VPN-verkkoja on satoja, mutta kaikki eivät palvele Afrikan markkinoita. Itse asiassa melkein yhdelläkään ei ole toimitiloja Ghanassa. Olemme jäljittäneet ne harvat, joilla on palvelimia Ghanassa, joten voit saada Ghanan IP-osoitteen. Alla olevan luettelon VPN: issä on myös nopea suojattu palvelin, erinomainen salaus, täytyy estää suoratoistopalvelut ja muut hienot ominaisuudet.

Onko uusi VPN? Tässä joitain oppaita

Jos olet uusi VPN-verkko ja haluat oppia lisää, katso alla olevia oppaita:

 • Mikä on VPN - Jos olet aloittelija, tutustu tähän oppaaseen saadaksesi selville, mikä VPN on ja kuinka sitä käytetään.
 • VPN-salausopas - kaikki mitä sinun on tiedettävä VPN-salauksesta ja VPN-protokollien eroista
 • IP-osoitteen vaihtaminen - Opas siitä, kuinka VPN muuttaa IP-osoitteesi, jotta voit poistaa Ghanassa tällä hetkellä estettyjen verkkosivustojen eston.

Ghanan parhaat VPN: t

Nämä ovat maailmanluokan VPN: t, jotka auttavat sinua torjumaan Internet-uhat ja -lohkot minne ikinä menetkin, ei vain Ghanassa. Luettelo viidestä parhaasta Ghana-VPN: stä auttaa sinua kaventamaan Internet-tietosuojahakuasi. Jos haluat lisätietoja kaikista alla luetelluista palveluista, napsauta alla olevia linkkejä tai tarkista yksityiskohtaiset VPN-arvostelut.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 3. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 4. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

 5. IPVanish

Huomioita Ghanan VPN: stä

Lue alla olevat kohdat selvittääksesi miksi VPN: n käyttö on tärkeää. Lisäksi korostamme Italian lakien vaikutuksia yksityisyyteen ja turvallisuuteen.

WiFi-yhteyspisteen suojaus

Kun matkustat ympäri Ghanaa, huomaat, että langattomuus lisää Internetin saatavuutta. Voit muodostaa yhteyden hotellien, kahviloiden ja kuljetuskeskusten WiFi-yhteyspisteisiin. Nämä yhteyspisteet luovat kuitenkin turvallisuusriskin.

Useimmat ihmiset eivät tutki WiFi-yhteyspisteitä liian tarkasti. Pääset paikkaan, kuten lentokentälle tai linja-autoasemalle, ja tarkistat käytettävissä olevat verkot saadaksesi sinut Internetiin ilmaiseksi. Kun näet sellaisen, joka näyttää siltä, ​​että se on yrityksen ylläpitämä ja jonka nimessä on ”Free”, muodostat yhteyden heti. Kukaan ei mene käymässään paikan päällikön kanssa kysyä, onko kyseinen WiFi-hotspot virallinen. Valitettavasti he eivät usein ole.

Jokainen, jolla on älypuhelin, kannettava tietokone tai tabletti, voi perustaa WiFi-yhteyspisteen. WiFi-snooperin ei tarvitse edes avata omaa WiFi-käyttötiliään. Tästä väärennöspisteestä lähtevä liikenne kanavoi vain alkuperäisen WiFi: n kautta, jonka laitos on toimittanut. Tämän tyyppistä hakkerointia kutsutaan ”mies keskellä” -hyökkäykseksi. Snooper istuu sinun ja Internet-tukiaseman välillä.

Kun muodostat yhteyden väärennettyyn WiFi-yhteyspisteeseen, tietokone neuvottelee salausavaimet. Niiden on tarkoitus suojata liikennettäsi, kun se kulkee sinun ja WiFi-reitittimen välillä. Väärää hotspotia käyttävä tietokone antaa kuitenkin laitteellesi salausavaimen. Snooper voi siis purkaa ja lukea kaiken, mikä kulkee yhteyden kautta.

Tietokoneohjelmat käsittelevät kaikki nämä toiminnot. Snooper ei istu siellä ja lukee kaikkia tietoja, jotka lähtevät tietokoneestasi. Sen sijaan, fake hotspot-ohjelmisto hallitsee ja seuraa Internet-liikennettäsi. Sen avulla hakkeri voi saada henkilökohtaisia ​​tietoja identiteettivarkauksia varten. Ne voivat jopa korvata saapuvat verkkosivut väärennetyillä versioilla kirjautumistietojesi ja pankkitilisi tietojen keräämiseksi.

Internet-sensuuri Ghanassa

On ollut ei viimeaikaisia ​​raportteja Internet-sensuurista Ghanassa. Hallituksen viimeinen suuri sensuuriyritys oli jo vuonna 2002, ja se sensuroi voimakkaasti heimojen levottomuuksia maaseudulla.

Sosiaalisen median sivustot ovat suosittuja ja saatavana vapaasti Ghanassa. Lisäksi Internet-puhelin- ja chat-sovellukset, kuten Skype, WhatsApp ja Signal, ovat vapaita valtion puuttumisesta.

Suoratoistopalvelut

Toinen ongelma, johon saatat kohdata, on pääsy ulkomainen viihde. Ghanan hallitus ei ole aiheuttanut asiaa. Sen sijaan videoiden suoratoistosivustot estävät pääsy sisältönsä ulkomaille tekijänoikeusongelmien vuoksi.

Sinä pystyt Käytä virtuaalista yksityistä verkkoa (VPN) WiFi-tietoturvan ja ulkomaisten videoiden käyttöongelmien ratkaisemiseksi. VPN luo ylimääräisen salausyhteydet, mikä pitää tietosi yksityisinä. Saatat myös kiertää ulkomaisten sivustojen pääsyrajoituksia, koska voit näyttää olevan eri paikassa.

Kuinka VPN toimii?

VPN-järjestelmässä on kaksi osaa. Tuolla on VPN-asiakas joka toimii laitteellasi, ja a VPN-palvelin joka hallitsee yhteyksiäsi. Asiakas salaa viestinnän avaimella, jonka vain VPN-palvelin tuntee. Liikenne kulkee VPN-palvelimen kautta, joka purkaa salauksen ja lähettää lähtevät pyynnöt Internetiin. Pyyntöihin vastaukset menevät VPN-palvelimelle, ei suoraan tietokoneellesi. Tämä palvelin salaa kaiken ja lähettää sen tietokoneesi asiakasohjelmistoon.

Asiakasohjelma ei hyväksy tulevia viestejä muulta tietokoneelta kuin sen vastaavalta VPN-palvelimelta. Ylimääräinen salauskerros, kaksi VPN-elementtiä koordinoi, kukistaa keskellä olevat snooperit. Sinun ei tarvitse huolehtia hakkereiden kaappaamasta salausta tietokoneesi ja WiFi-reitittimen välillä. Snoopers pystyvät purkamaan paikallisen WiFi-salauksen, mutta sen jälkeen viesti on suojattu toisella salaamattomalla salauskerroksella, VPN: n suosituksella..

VPN-palvelimen läpi kulkevalla liikenteelläsi on toinen etu. Se tarkoittaa, että voit käyttää kyseistä palvelinta teeskennellä olevansa toisessa maassa. Voit siis antaa TV-sivustoille VPN-palvelimen osoitteen, ei sinun.

Jos olet uusi VPN-verkko ja haluat tietää enemmän siitä, mikä VPN on ja miten ne toimivat, tutustu VPN-verkkojen aloittelijaoppaaseemme.

Video-verkkosivustot toimittavat sisältöä vain tiettyihin maihin. Joissakin tapauksissa, kuten DSTV, voit katsella palveluita poissa kotimaastasi. Valitettavasti et pääse kotipalveluihisi - saat sen sijaan paikallisen version. Jos valitset VPN-palvelimen kotimaassasi, voit kirjautua kaikkiin televisioasemiin kotona. Tämä johtuu siitä, että nämä TV-palvelimet toimittavat sisältöä, joka on sallittu VPN-palvelimen sijainnissa, ei maassa, jossa olet.

DSTV

Jos sinulla on tilaaja DSTV Compact, DSTV Compact Plus tai DSTV Premium, voit käyttää palvelua Internetissä kaikkialla missä olet DSTV Now -sivuston kautta. Tämä DSTV: n online-versio on saatavana vain tilaamille.

Sinä pystyt nouta DSTV nyt mistä tahansa että yrityksellä on palvelu, joka koskee melkein koko Afrikkaa, mukaan lukien Ghana. Valitettavasti sinut ohjataan DSTV-versioon, joka on saatavana maassa, jossa olet. Siksi, jos sinulla on DSTV kotona Etelä-Afrikassa tai Nigeriassa ja matkustat sitten Ghanaan, voit katsella DSTV Nyt, mutta sinä ' Saat version Ghanasta.

Monet näytöistä, jotka nautit DSTV: stä kotona, ovat saatavilla myös ghanalaisessa versiossa, mutta eivät kaikki. Voit ohittaa tämän ongelman valitsemalla VPN-palvelimen kotimaassasi. Jos asut Etelä-Afrikassa, sinulla on onni - kaikilla luettelossamme olevilla VPN-verkoilla on palvelimet siellä. Muiden Afrikan maiden osalta lue kunkin viiden parhaan VPN-palvelimen palvelinluettelo läpi varmistaaksesi, että heillä on palvelimia omassa maassasi. Olemme tilanneet VPN-suosituksemme, jotta palveluntarjoaja, jolla on eniten sijainteja Afrikassa, on luettelon kärjessä.

Jos matkustat Afrikan ulkopuolella, huomaat, että pääsy DSTV Now -palveluun on kokonaan estetty. Jatka kuitenkin VPN-tilausta. Näin lennet Lontooseen, New Yorkiin tai muualle, voit silti huijata DSTV-palvelimen ajattelemaan kotonasi valitsemalla oikean VPN-palvelimen sijainnin.

johtopäätös

Ghana kasvaa nopeasti ja tarjoaa monia mahdollisuuksia.

Valitettavasti sinun on varmistettava, että et huijaa, kun olet siellä. Con-taiteilijat ovat aina ensimmäisten joukossa, jotka hyödyntävät uutta tekniikkaa hyötyä varten. Väärennetyt WiFi-yhteyspisteet tarjoavat yhden helpoimmin käytettävissä olevista reiteistä tekniikan taitaville datavarkaille saadaksesi henkilökohtaiset tietosi.

Kiertää pääsyrajoituksia Ghanassa esimerkiksi VPN: n kanssa Amazon Prime-, DSTV- ja Netflix-sivustoilla. Pidä yhteyttä kotitelevisioon missä tahansa matkustatkin, jopa poistuttaessasi Afrikasta ja matkustellessasi kaukaisiin paikkoihin. Lisätietoja Netflixin ja Amazon Primen eston poistamisesta on VPN Netflix- ja VPN Amazon Prime -oppaissa.

Seuraa Internet-tekniikkaa ja pidä Internet-yhteys avoimena ja turvallisena VPN: n avulla.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me