5 parasta Google Chrome Adblock -laajennusta

Mainokset ovat välttämättömiä pahoja, jotta monille verkkosivustoille voidaan antaa pääsy vapaasti, ja tulot antavat sen sijaan ulkoiset kumppanuudet. Valitettavasti tätä liiketoimintamallia on käytetty yhä enemmän väärinkäytöksillä, ja häiritseviä ponnahdusikkunoita, evästeiden sisältämiä jäljittäjiä ja huijareita aiheuttaa käyttäjille huomattava väsymys. Onneksi käyttämällä Adblockia, Chromen käyttäjät voivat välttää ärsyttäviä mainoksia ja estää mainostajia seuraamasta mitä he tekevät verkossa!


Mitkä ovat parhaat AdBlock-Chrome-laajennukset?

Voi olla hämmentävää tietää, mistä aloittaa, kun otetaan huomioon, kuinka monta Chrome Adblock-laajennusta siellä on, joten olemme luetteloineet 5 parasta mahdolliseen mainosten estävää laajennusta, jotka tällä hetkellä ovat saatavilla Google Chromelle:

 1. uBlock Origin

 2. Adblock Plus

 3. Ghostery

 4. AdGuard

 5. AdBlocker Ultimate

Paras Chromen mainosten estäjä: perusteellinen analyysi

1. uBlock Origin

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

uBlock Origin on täysin ilmainen, aivan kuten luettelon muut laajennukset, ja on täysin avoimen lähdekoodin. Se ylläpitää vertaansa vailla olevaa läpinäkyvyyttä, joka erottaa sen muusta. Siinä esitetään tilastollinen erittely siitä, kuinka hyvin mainosten estäjä on toiminut nykyisessä istunnossa.

Huippuluokan suodatinluetteloita käytetään estämään tunkeilevia mainoksia, haittaohjelmia ja seurantalaitteita, kuten AdServer-luettelo, Advanced Tracking List, EasyPrivacy List ja Malware Domains. uBlock Origin antaa käyttäjille myös mahdollisuuden valita erikseen estääkö ponnahdusikkunat, suuret mediaelementit, kosmeettisen suodatuksen, etä fontit ja JavaScriptin, pysyen samalla kevyinä. Tehokkuuden ollessa pääprioriteetti, uBlock Origin on ihanteellinen suhteellisen resursseja tarvitsevalle selaimelle, kuten Chromelle, koska se verottaa järjestelmää paljon vähemmän kuin muut kilpailut, joissa resurssit ovat alhaiset.

tykkää

 • Vapaa
 • Avoin lähdekoodi
 • 10 miljoonaa + latauksia
 • 49 kieltä tuettu
 • kevyt

2. Adblock Plus

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Alun perin nimi itselleen Mozilla’s Firefox, Adblock Plus on sittemmin tullut yksi Chromen suosituimmista laajennuksista. Sen avoimen lähdekoodin lähestymistapa on saanut aikaan useita merkittäviä kilpailijoita, samoin nimeltään, mutta ei sidoksissa toisiinsa ‘AdBlockin’ käyttämällä Adblock Plus -sovellusta’ lähdekoodi. Sen takana oleva organisaatio on vastuussa kattavimman suodatinluettelon laatimisesta, tuesta 52 eri kielelle ja laajennus istuu useimmin päivitettävien joukossa..

Organisaatio on joutunut kritiikkiin viime vuosina sen takia ‘Hyväksyttävät mainokset’ Ohjelma, joka julkaisee luettelon kumppanuusyrityksistä ja mainostoimistoista. Se on oletuksena käytössä, jotta lailliset verkkosivut voivat ansaita tuloja luonnollisemmalla tavalla, mutta se voidaan kuitenkin poistaa käytöstä ja mukauttaa oman harkintasi mukaan. Se on myös verotuksellinen, kun useita välilehtiä ei ole avoinna’t hyvä, kun itse Chrome voi joskus olla resursseja nälkäinen.

tykkää

 • Vapaa
 • Avoin lähdekoodi
 • 10 miljoonaa + latauksia
 • 52 kieltä tuettu

3. Aave

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Ghostery on rakennettu keskittymällä yksityisyyteen, ja se on suunniteltu lopettamaan jäljittäjät ja estämään mainokset. Laajennus estää mainokset, sivustoanalyysit ja aikuisille suunnatut mainoseurannat oletuksena, mutta sitä voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaan. Estämättömät ja tuntemattomat seurantalaitteet anonyymisoidaan myös tehostetulla seurannan vastaisella toiminnolla.

Vaikka kaikki laajennukset keräävät nimettömiä ihmisen web-tietoja palvelun parantamiseksi, Ghostery on yksi harvoista lisäosista, jotka tekevät sinulle tietoisen tästä ja antaa sinun poistaa käytöstä asennuksen aikana. Laajennus on täysin ilmainen, vaikka jotkut pienet ominaisuudet on lukittu palomuurin taakse. 2 dollaria kuukaudessa tilaajat saavat käyttöönsä uusia teemoja tyylikkään näköisen käyttöliittymän, historiallisten estotilastojen ja ensisijaisen tuen osalta, mutta tämä edellyttää, että sinun on luotava tili sähköpostitse.

tykkää

 • Vapaa
 • 2.6 latausta
 • 14 kieltä tuettu

4. AdGuard

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

AdGuard on yli 5 miljoonaa latausta’Käyttäjäkanta on noin puolet uBlock Origin- ja Adblock Plus -sovellusten käyttäjistä, mutta sen kunniallinen 4,7 viidestä luokituksesta 39 000 käyttäjää puhuu puolestaan. Sen väite on “maailma’pisimmällä mainosten estäjä” on ehdottomasti keskustelua varten, mutta AdGuard’Kevyt lähestymistapa ylittää säännöllisesti suurimman osan kilpailijoista.

AdGuard’s Seurantasuojaussuodatin on suunniteltu poistamaan kaikki seurannan muodot suodatintolistalla, joka on jopa suurempi kuin Ghostery. Tämä on kaksiteräinen miekka, koska mukauttamiseen tarvitaan sitten enemmän aikaa. Tämä vaihtoehto on erityisen hyvä niille, jotka ovat sairastuneita videomainoksista Facebookissa ja YouTubessa, mutta AdGuard kehottaa käyttäjiä valitsemaan sen työpöytä- ja mobiilisovellukset palvelun suurimman hyödyn saamiseksi, koska selaimen laajennuksilla on rajoituksensa.

tykkää

 • Vapaa
 • Avoin lähdekoodi
 • 5,7 miljoonaa latausta
 • Tuettu 46 kieltä
 • kevyt
 • Estää YouTube-mainoksia

5. AdBlocker Ultimate

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

AdBlocker Ultimate lupaa poistaa kaikki mainokset, jäljittäjät ja haittaohjelmat kokonaan, eikä armoa kaikkialla. Se ei’Ei ole väliä onko kyseessä banneri, ponnahdusikkuna, ponnahdusikkuna, peittokuva vai videomainos, laajennus pyrkii saamaan ne kaikki poistumaan. Tämä jättää valkoisen luettelon kokonaan käsiisi.

Sillä on korkein luokitus tässä luettelossa 4,8 tähteä, mutta sen käyttäjäkanta on toistaiseksi tiukasti alle miljoona. Koska voittoa tavoittelematon projekti, AdBlocker Ultimate luottaa käyttäjiensä lahjoituksiin, joten ei’t päivitetään niin usein kuin kilpailunsa. Tästä huolimatta kehittäjät ovat onnistuneet tukemaan jopa 20 kieltä jo olemassa olevalla yhteisöpaikannusprojektien tuella.

tykkää

 • Vapaa
 • Avoin lähdekoodi
 • 842 000 latausta
 • Yhteisölähtöinen lokalisointi

Miksi tarvitsen adblocker?

Jokaisella verkkosivustolla on erilainen kokemus, mutta useimmilla on yksi yhteinen asia: he kaikki yrittävät luoda kiinnostuksen kohteidesi henkilökohtaisen profiilin seuraamalla tietojasi tai tekemällä parhaansa pakottaakseen mainosten napsautukset. Nämä mainokset ovat joskus häiritseviä, ja ne voivat verottaa järjestelmääsi yrittäessäsi ladata niitä. Muina aikoina ne ovat harhaanjohtavia ja niitä käytetään tietojen varastavien haittaohjelmien levittämiseen. Jotkut verkkosivustot jopa käyttävät salaustekniikkaa salauksen valuutan kaatamiseen taustalla laitteiston ja sähkön kustannuksella.

Kuinka mainosten estäjä suojaa selainta??

Tämän luettelon mainosten estäjät on rakennettu yksityisyyttä ja turvallisuutta ajatellen, ja ne auttavat pitämään nimettömäsi verkossa ja suojaamaan sinua haitallisilta koodeilta. Laaja valikoima suodatinlistoja auttaa tunnistamaan jäljittäjiä, estämään mainoksia ja satojen tuhansien tunnettujen verkkohuijausten mustalle listalle. On tärkeätä valita mainosten estäjä huolellisesti, koska niiden yhdellä napsautuksella saavutettavuus on saanut vuosien varrella aikaan monia kopioita ja huijareita, minkä vuoksi tämän luettelon kaltainen tutkimus on välttämätöntä. Jos luettelomme ei tee temppua sinulle, katsominen arvosteluista ja kuinka monta ihmistä on asentanut laajennuksen voivat auttaa ratkaisemaan epäilyksesi.

Vaihtoehdot laajennuksille

Laajennukset tulevat aina olemaan kiinni selaimessa, johon ne on liitetty, jopa samoilla salausrajoituksilla. Vaikka Google vakuuttaa käyttäjille, että se ei yritä tappaa mainosten estäviä laajennuksia, yrityksen lokakuussa 2018 julkaistu Manifest v3 ehdottaa pitkää luetteloa säännöistä, jotka voivat lopulta estää näitä lisäosia. Mainontayritys mukauttaa asiakirjaa edelleen, mutta Ghostery on uhannut kilpailulakeja, jos se menee nykyisessä tilassaan.

Vaikka tämä saattaa tarkoittaa vaikeita aikoja selainlaajennuksille, on edelleen paljon vaihtoehtoisia tapoja estää mainosten estäminen surffailtaessa verkossa, kuten työpöytäsovellukset, lisäominaisuuksilla varustetut VPN: t ja reitittimen ladatut mainosten estäjät.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me