5 parasta ilmaista pilvivarmuuskopiointipalvelua

On ehdottomasti hyvä idea varmuuskopioida tietosi. Vaikka varmuuskopiointi aina fyysiselle ulkoiselle kiintolevylle on aina järkevää, pilvipalvelun avulla on varmuuskopioitu tietojen varmuuskopioiden tallentaminen verkossa. Ilmaiset pilvivarmuuskopiointipalvelut ovat rajoitettua käyttäjien tarjoamassa tilassa, mutta jos sinulla ei ole paljon varmuuskopioida tietoja tai jos tarvitset vain tärkeiden tietojen varmuuskopiointia, ilmaiset online-varmuuskopiot ovat mahtavia. FTässä artikkelissa luetellut online-online-varmuuskopiopalvelut tunnustetaan tarjousten yleisen laadun lisäksi myös niiden tietoturvaominaisuuksien vuoksi, joita ne tarjoavat tietosi yksityisyyden suojaamiseksi..

On tärkeätä huomata, että muutama suosituimmista ilmaisista online-varmuuskopiopalveluista, kuten Dropbox ja Google Drive, eivät sisälly tähän luetteloon historiallisten yksityisyyden huolenaiheiden vuoksi. Loppujen lopuksi arkaluontoisten tietojen varmuuskopioiden antaminen organisaatioille, joiden tietosuojakäytännöt ovat kyseenalaisia, liittyy tiettyihin luontaisiin riskeihin. Jos tietosi yksityisyyden suojaaminen on sinulle tärkeää, sinun on paljon parempi mennä verkkovarmuuskopiopalveluun, joka toimii hyvin ja ryhtyy tarvittaviin toimiin varmistaaksesi, että tietosi pidetään yksityisinä ja asianmukaisesti suojattuina.

Parhaat ilmaiset pilvivarmuuskopiot

Katso alla olevat parhaat ilmaiset pilvivarmuuskopiot. Vieritä tämän alapuolella lukeaksesi yhteenvedon jokaisesta palvelusta tai napsauttamalla verkkosivustoa saadaksesi lisätietoja.

 1. Syncthing

 2. Minä ajan

 3. Nextcloud

 4. Sync.com

 5. Jottacloud

5 parasta ilmaista pilvivarmuuskopiointipalvelua

Alta löydät yksityiskohtaisen luettelon, joka kuvaa nykyään markkinoiden viittä parasta ilmaista online-varmuuskopiopalvelua. Jokainen palvelu tarjoaa erinomaisen toimivuuden, ja jokainen todellakin kuluttaa ylimääräisen kilometrin tarjotakseen erinomaiset tietoturvaominaisuudet tietojen suojaamiseksi.

1. Synkronointi

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Synkronointi on turvallinen jatkuva tiedostojen synkronointiohjelma, joka helpottaa tiedostojen synkronointia kahden tai useamman laitteen välillä turvallisesti. Synkronoinnin ainutlaatuinen puoli suhteessa muihin tämän luettelon palveluihin on se, että sinä käyttäjänä toimitat laitteiston, johon varmuuskopio tallennetaan. Tämä tarkoittaa, että varmuuskopio voidaan tallentaa erilliseen tietokoneeseen, kiintolevyyn, virtuaalikoneeseen tai mihin tahansa muuhun valitsemaasi laitteeseen. Tämä itsessään lisää palvelun yleistä turvallisuutta, koska hallitset täysin sitä, missä tietojen varmuuskopiot tallennetaan, eikä kolmansien osapuolien isännöintipalvelu osallistu tietojen tallentamiseen..

Muita suojausominaisuuksia ovat päästä päähän -salaus, täydellinen eteenpäin suuntautuva salaisuus sekä TLS-varmennepohjainen todennus. Lisäksi Syncthing pyrkii olemaan täysin läpinäkyvä ja täysin avoimen lähdekoodin, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi vapaasti tutkia sen lähdekoodia. Mitä’Palvelu on myös avoimen kehityksen kannattaja, jossa kaikki ohjelmistovirheet ja ongelmat on dokumentoitu selkeästi ja välittömästi “kysymys tracker” sivu kaikille nähdä. Tällainen läpinäkyvyys on todiste siitä, että Syncthing pyrkii olemaan avoin ja vastuussa käyttäjilleen yksityisyyden suojelemiseksi helpottaen heidän tietojen varmuuskopioiden jatkuvaa synkronointia.

Synkronointi on myös erittäin helppokäyttöinen ja se on saatavana kaikissa tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä sekä mobiiliyhteensopivuus Android-järjestelmien kanssa. Parasta kaikessa on, että se on täysin ilmainen! Vaikka tunnet olosi anteliaana, voit lahjoittaa aiheeseen turvallisesti Syncthing-verkkosivustolla.

2. IDrive

 • hinnoittelu

  alkaen $ 17.38
  vuodessa

IDrive tarjoaa täysin varustetun ilmaisen pilvipalvelun. Vapaa “perustiedot” suunnitelma, saat antelias 5 Gt tallennustilaa ja myös tilihyvityksiä palvelun ohjaamisesta ystäville. Yksi IDriven hienoista asioista on, että sen avulla voit varmuuskopioida rajoittamattoman määrän laitteita yhdellä tilillä, kun taas monet muut palvelut veloittavat jokaisesta laitteesta. Tiedostojen synkronointi -ominaisuuden avulla voit myös synkronoida kaikki tiedostot ja kansiot automaattisesti. Snapshot and Versioning -ominaisuuksien avulla voit myös tallentaa enintään 30 aiempaa versiota tiedoista.

IDrive on myös erittäin turvallinen, tallentaa ja siirtää kaikki tiedostosi 256-bittisellä AES-salauksella, ja antaa sinun käyttäjän määrittää salausavaimen. Tämä varmistaa, että avainta ei tallenneta mihinkään IDrive-palvelimiin, mikä tarkoittaa, että vain sinulla on pääsy avaimeen ja siten tietoihisi. Tärkeää on huomata, että tämä tarkoittaa myös, että olet vastuussa yksityisen salausavaimesi suojaamisesta etkä voi palauttaa IDrivelle varmuuskopioituja tietoja, jos se katoaa..

Palvelu on saatavana kaikilla tärkeimmillä alustoilla, kuten Windows, Mac ja Linux, ja tarjoaa mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle. IDrive on lisäksi hyvä myös NAS-käyttäjille. Kaiken kaikkiaan IDrive toimii hyvin, tarjoaa vahvoja yksityisyys- ja suojausominaisuuksia, tarjoaa erinomaisen asiakastuen ja on varsin antelias 5 Gt: n ilmaisella tarjouksellaan.

3. Seuraava

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Nextcloud on avoimen lähdekoodin ilmainen pilvien varmuuskopiointityökalu, joka tarjoaa käyttäjille sekä isännöidyt että itse isännöimät vaihtoehdot. Tämä tarkoittaa, että voit tallentaa varmuuskopiot yhdelle omille laitteillesi, virtuaalikoneelle, datakeskukseen tai Nextcloudin toimittamaan palveluntarjoajaan. Jos päätät käyttää itsenäistä isäntävaihtoehtoa, Nextcloud tarjoaa jopa hyödyllisiä vinkkejä ja suosituksia siitä, kuinka itseisäntäinen palvelimesi toimii turvallisesti palvelun kanssa.

Sen lisäksi, että Nextcloud tarjoaa hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten tiedostojen versiointi tiedostojen useiden aiempien versioiden tallentamiseksi, helppo tiedostojen jakamismahdollisuus, mediatiedostojen suoratoisto ja automaattinen valokuvien synkronointi, Nextcloud tarjoaa käyttäjille erinomaiset suojaus- ja yksityisyysominaisuudet. Nextcloud käyttää TLS-salausta tietojen suojaamiseen siirron aikana, ja lepotilassa voidaan turvata 256-bittisellä AES-salauksella. Tiedostot ja kansiot voidaan myös synkronoida laitteiden välillä ja suojata päästä päähän -salauksella, mikä mahdollistaa todellisen nollatietoisen ratkaisun. Palvelu mahdollistaa myös helpon integroinnin olemassa oleviin tietoturvatyökaluihin. Muita merkittäviä suojausominaisuuksia ovat kaksifaktorinen todennus, muokattavat yksityisyydensuojat tiedostojen turvalliselle jakamiselle ja yksityinen pilvisuojauksen tarkistustyökalu, jonka avulla voit tarkistaa yksityisen palvelimesi suojauksen..

Nextcloud on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Linuxin kanssa ja tarjoaa mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle. Verkkoportaali on myös saatavana. Nextcloud voi olla erittäin helppokäyttöinen valitsemastasi isännöintivaihtoehdosta riippuen tai se voi olla hiukan edistyneempi, jos siirryt itseisäntäreitille. Tällöin Nextcloud-tarjousten vinkit ja suositukset voivat olla hyödyllisiä. Nextcloud on kaiken kaikkiaan erinomainen ilmainen online-varmuuskopiointityökalu, jossa korostetaan voimakkaasti käyttäjien tietoturvaa.

4. Sync.com

 • hinnoittelu

  alkaen $ 5.00
  / kuukausi

Sync.com on täysin varustettu online-varmuuskopiointi- ja synkronointipalvelu, joka perustuu Kanadasta. “Synkronoi käynnistin” suunnitelma on saatavilla ilmaiseksi, mahdollistaa jopa 5 Gt tallennustilaa, eikä koskaan vanhene. Aloitussuunnitelman avulla tiedonsiirto on rajoitettua ja saat kuitenkin pääsyn vain perus- jako- ja yhteistyöominaisuuksiin. Siitä huolimatta, Sync.com tarjoaa erinomaisen ilmaisen online-varmuuskopiointityökalun erinomaisen toimivuutensa ja monipuolisen ominaisuuksiensa ansiosta, ja suurelta osin, koska se tarjoaa ilmaisille käyttäjille samat vahvat yksityisyys- ja suojausominaisuudet kuin maksajajoukolle..

Sync.com on todella nolla tietotekniikan mukainen online-varmuuskopiointipalvelu, joka tarjoaa koodauksen päästä päähän, mikä tarkoittaa, että palvelulla ei ole keinoa käyttää tietojasi. Kaikki tietosi suojataan 2048-bittisellä RSA-, SSL / TLS-salauksella. Muita turvaominaisuuksia ovat salasanalla suojattu tiedostojen jakaminen, kaksifaktorinen todennus sekä etälaitteen lukitus. Lisäksi Sync.com tarjoaa ilmaisen suunnitelman avulla tietojen versiointiominaisuuksia jopa 30 päivän ajaksi, jolloin voit palauttaa tietojen aiemmat versiot.

Sync.com tarjoaa useiden hienojen turvallisuus- ja yksityisyysominaisuuksien lisäksi myös joukon muita huomionarvoisia ominaisuuksia, jotka auttavat myös tekemään siitä erinomaisen ilmaisen palvelun. Ensinnäkin, palvelu on uskomattoman helppokäyttöinen, mutta ei todellakaan’t toiminnallisuuden puute, mikä tekee siitä loistavan valinnan sekä tulokkaille että kokeneille käyttäjille. Alustojenvälinen synkronointi ja varmuuskopiot toimivat kuin viehätys, ovat täysin saumattomia ja tehdään reaaliajassa. Lisäksi sinulla on mahdollisuus synkronoida tietosi vain pilveen “Synkronointiholvi” ominaisuus. Tämän avulla voit tallentaa tietoja täysin verkossa ja säästää arvokasta kiintolevytilaa laitteillesi. Mitä’Lisäksi mobiililaitteessa voit valita valokuvien ja videoiden automaattisen lähettämisen pilveen.

Online-varmuuskopiointipalvelu Sync.com on yhteensopiva Windowsin, macOS: n, Androidin ja iOS: n kanssa. Valitettavasti tällä hetkellä ei ole Linux-yhteensopivuutta, mutta verkkosivusto on käytettävissä. Suosittelemme kuitenkin Sync.com-palvelua erinomaisena ilmaisena online-varmuuskopiopalveluna, joka asettaa käyttäjän tietoturvan eturintamassa.

5. Jottacloud

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Jottacloud on norjalainen online-varmuuskopiointipalvelu, joka tarjoaa täysin varustellun ilmaisen suunnitelman, joka sallii jopa 5 Gt tallennustilaa. Norjan lainkäyttöalueella on suuri yksityisyyden suoja, koska maa tunnetaan jokaisesta maailman yksityisyyttä edistävästä lainsäädännöstä. Jottacloudissa on hienoa, että palvelu ei toimi’t ohittaa turvallisuutta ja yksityisyyttä, ja tarjoaa samat suojausominaisuudet ilmaisille tileille kuin se maksetuille jäsenyyksille.

Teknisen turvallisuuden kannalta tietosi suojataan kuljetuksessa ja levossa 256-bittisen AES-salauksen avulla. Muita turvaominaisuuksia ovat kaksifaktorinen todennus, kyky peruuttaa tietyt selainistunnot ja / tai laitteiden käyttöoikeudet tilillesi sekä mahdollisuus tarkastella kirjautumishistoriaasi sekä luettelo laitteista, joilla on pääsy tilillesi. Tämän lisäksi Jottacloud on myös täysin GDPR-yhteensopiva ja on täysin omistautunut käyttäjiensä yksityisyyden ylläpitämiselle..

Jottacloud tarjoaa myös monia muita hienoja ominaisuuksia tietojen varmuuskopioinnin pyöristämiseksi. Palvelu on esimerkiksi yksi parhaimmista valokuvien varmuuskopioinnille, jakamiselle, järjestämiselle ja katselulle. Lisäksi Jottacloud pystyy tallentamaan käytännössä mitä tahansa tiedostotyyppejä, mikä antaa sinulle vapauden tallentaa kaikenlaisia ​​medioita ilman rajoituksia. Muita huomionarvoisia ominaisuuksia ovat tiedostojen versiointi, offline-käyttö, komentorivityökalu, asiakirjojen skannaus, asiakirjojen jakaminen ja yhteistyöominaisuudet sekä palautusominaisuus, jonka avulla voit palauttaa tiedostot, jotka olet vahingossa vetänyt roskakoriin jopa 30 päivää.

Jottacloud on yhteensopiva Windows- ja Mac-tietokoneiden sekä Android- ja iOS-laitteiden mobiililaitteissa. Komentorivi-työkalu toimii Windowsin, Macin ja Linuxin kanssa. Sovellukset ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä, ja ne tarjoavat fantastisen toiminnallisuuden jopa ilmaisille tilaajille. Kaikki tämä yhdessä yrityksen kanssa’Uskomattoman sitoutumisensa käyttäjän yksityisyyteen, tee Jottacloudista erinomainen valinta kaikille, jotka etsivät ilmaista online-varmuuskopiopalvelua.

Miksi käyttää ilmaista pilvivarmistuksen palvelua?

Haluatko varmuuskopioida valokuvia, videoita, musiikkia, äänitallenteita, kirjallisia asiakirjoja, sairauskertomuksia, sähköposteja tai mitä tahansa muuta mediaa, tietokoneillemme ja laitteillemme tallentamasi arvokkaan datan määrä on epäilemättä valtava. Kaikkien tietojen menettäminen voi tietenkin olla tuhoisaa. Juuri siksi välttämättömien tietojen varmuuskopiointi eri paikoissa on tärkeää. Jos tietokoneesi tai laitteesi kaatuu jostain syystä ja tekee siitä, että tietojasi ei voida palauttaa, jos pyyhit vahingossa kiintolevyn, jos tietosi on poistettu haitalliselta verkkohyökkäykseltä tai jos laite katoaa tai varastetaan, on erittäin tärkeää, että sinulla on useita varmuuskopiot tiedoistasi, jotta niitä ei menetetä hyväksi.

Verkossa on saatavana erilaisia ​​palveluita, joiden avulla voit varmuuskopioida tietosi laitteistasi pilveen erilaisilla ominaisuuksilla ja ominaisuustarjouksilla. Itse asiassa voi olla vaikeaa valita paras omiin tarpeisiisi, siksi olemme luetteloineet tämän artikkelin viisi parasta.

Lopulliset ajatukset

Pysyminen korkealla ja kuivana tietojen menetyksen jälkeen voi olla yksi turhauttavimmista ja kauhistuttavimmista tunneista maailmassa. Vaikka menetettyjen tietojen palauttaminen onkin tapa, tietojen palauttaminen ei ole koskaan halpaa pyrkimystä, ja täydellistä tietojen palauttamista ei voida koskaan taata. Siksi on välttämätöntä olla varmuuskopiointisuunnitelma ... kirjaimellisesti. Jokainen tässä artikkelissa luetelluista ilmaisista online-varmuuskopiointipalveluista pystyy täysin varmuuskopioimaan korvaamattomia tietojasi turvallisella tavalla ja mikä parasta, maksutta sinulle. Paras aika ryhtyä toimiin ja varmuuskopioida tietosi on nyt. Sinulla ei yksinkertaisesti ole varaa riskiä menettää tietosi hyväksi. Tee itsellesi palvelus ja aloita jonkin yllä luetelluista erinomaisista vaihtoehdoista.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me