5 parasta ilmaista salasanan hallintaa

Salasananhallinnat ovat fantastisia tietosuojatyökaluja, mutta ne ovat vielä parempia, kun ne ovat ilmaisia! Tässä artikkelissa luetellaan viisi parasta ilmaista salasanahallintaa. Sen lisäksi, että kaikki tämän artikkelin palvelut ovat täysin ilmaisia, ne kunnioittavat yksityisyyttäsi, tarjoavat upeita suojausominaisuuksia ja ovat avoimen lähdekoodin palveluita.

Jos olet kyllästynyt muistamaan kaikkien online-tiliesi ja palvelujesi salasanat, harkitset todennäköisesti salasanahallinnan hankkimista.

Salasanojen muistamisen vaiva haihtuu salasananhallinnan avulla, jonka avulla voit asettaa hankalia, ainutlaatuisia salasanoja jokaiselle tilille.

Ymmärrämme kuitenkin, että kaikilla ei ole paljon rahaa viettämiseen, minkä vuoksi olemme analysoineet markkinoita löytääksemme parhaimmat ilmaiset ja turvalliset salasanan hallitsijat. Suosituksemme toimivat kaikilla alustoilla, ja koska niiden tiedetään olevan vahvoja yksityisyyden ja turvallisuuden suhteen - voit valita nämä ilmaiset salasanan hallitsijat vaarantamatta turvallisuuttasi.

Paras ilmainen salasanan hallinta

Alla on luettelo parhaista ilmaisista salasanan hallintaohjelmista. Kaikki nämä palvelut tarjoavat fantastisia ominaisuuksia, joten jos haluat lisätietoja mistä tahansa alla olevista palveluista, napsauta palveluntarjoajan verkkosivun linkkejä tai vieritä tämän luettelon alapuolelle yhteenvetona siitä, mikä tekee kustakin palvelusta loistavaa.

 1. KeePass

  - Erinomainen ilmainen salasanan hallinta

 2. Bitwarden

  - Avoimen lähdekoodin salasanojen hallinta, joka on rakennettu käyttäjäystävälliseksi

 3. Salasanasuojattu

  - Turvallisuus, yksi salasana kerrallaan

 4. LastPass

  - Vapaa taso ei hyppää liikaa sen premium-palvelusta

 5. RoboForm

  - Erittäin esitelty ja helppo käyttää

Ilmaiset salasanan hallinta - yhteenvedot

Alla olemme esittäneet yhteenvedon ominaisuuksista, jotka tekevät parhaista ilmaisista salasanan hallintaohjelmista. Jos tarvitset lisätietoja jostakin näistä palveluiden verkkosivustoista.

1. Keepass

KeePass on erinomainen palvelu, jota pidämme parhaana ilmaiseksi salasananhallitsijana.

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

 • Tuetut alustat


  • Windows

  • Linux

Se on avoimen lähdekoodin palvelu, mikä tarkoittaa, että jokainen tietoturvaammattilainen voi varmistaa koodin. Ja sinä säilyt täydellisen hallinnan salasanojesi suhteen, koska se tarjoaa kokonaissalauksen.

Tämä tarkoittaa, että salasanoja ei voi palauttaa, joten et koskaan saa unohtaa pääsalasanaasi. Kuitenkin uhraamalla tämä helppous mukauttaa KeePassia salasanan hallinnan tietoturvan kultastandardiksi.

Lisäksi KeePass on erittäin joustava, sillä on paljon saatavissa olevia lisäosia ja antaa sinulle täydellisen hallinnan .kbdx-tietokannoistasi. Vaikka KeePass tallentaa salasanat vain oletuksena paikallisesti, voit jakaa .kbdx-tietokannan helposti turvallisen online-tallennusalustan kautta.

Niin kauan kuin et’Koska KeePass on oppinut käyttämään sitä, se on erittäin esillä oleva salasananhallinta, jonka avulla voit tehdä mitä tahansa salasanoilla, joita voit ajatella. On totta, että KeePass on hiukan vaikeampi käyttää kuin numero kaksi suosituksemme, Bitwarden, mikä tarkoittaa, että saattaa olla parempi pitää kiinni toisesta palvelusta, jos olet täydellinen tekniikka.

KeePass on saatavana kaikille suosituille alustoille ja se voidaan asettaa toimimaan selainten kanssa käyttämällä KeeFormia, KeePass HTTP-liitäntää, jonka avulla voit täyttää salasanat automaattisesti kaikissa suosituissa selaimissa..

2. Bitwarden

Bitwarden on erinomainen avoimen lähdekoodin, helppokäyttöinen salasananhallinta!

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

 • Tuetut alustat


  • Windows

  • Linux

Bitwarden on saatavana kaikille suosituille alustoille (Linux, macOS, Windows, Android ja iOS). Avoimen lähdekoodin käyttäminen tarkoittaa, että ohjelmisto on vapaasti saatavana verkossa kaikkien turvallisuusammattilaisten tarkastettavaksi. Tämän seurauksena tähän salasananhallintaan voi luottaa tekemään juuri sen, mitä se vaatii salasanoillasi.

Yksi tärkeimmistä tekijöistä salasanan hallinnassa on se, suojataanko salasanat kokonaisella salauksella (e2ee). E2ee: ssä vain sinä pidät pääavainta salasanoillasi, mikä tarkoittaa, että ne ovat ehdottoman turvallisia. Tämä tarkoittaa tietysti myös, että jos unohdat pääsalasanasi, sinut lukitaan automaattisesti asiakkaasta ja siten jäljellä olevat salasanasi.

Bitwarden-sovelluksella kaikki salasanat on suojattu e2ee: llä, joka on täydellinen turvallisuussyistä. Jos olet kuitenkin huolestunut siitä, että pystyt palauttamaan tilisi käyttöoikeuden (salasanan katoamisen yhteydessä), kannattaa ehkä valita toinen palvelu.

Kaikkien alustojen sovellusten lisäksi Bitwardenilla on laajennuksia Chromelle, Firefoxille, Operalle, Microsoft Edgelle ja Safarille. Nämä laajennukset antavat sinun lisätä salasanoja tietokantaan helposti kirjautuessasi sisään - ja sallivat sinun helposti täyttää salasanat lennossa..

Mielestämme tämä on yksi parhaista ilmaiseksi käytettävissä olevista avoimen lähdekoodin salasanojen hallintaohjelmista, joka tarjoaa kaiken tarvittavan salasanojen tallentamiseksi ilman huolta.

3. Salasanasuojattu

E2e-salaus & avoimen lähdekoodin säätiöt tekevät Salasanaturvallisesta yhden turvallisemmista salasanojen hallintaohjelmista!

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

 • Tuetut alustat


  • Windows

Salasanaturvallinen on avoimen lähdekoodin vaihtoehto, joka tarjoaa vahvan päästä päähän -salauksen. Tämä salasananhallintaohjelma on suosittu paitsi erinomaisten ominaisuuksiensa vuoksi myös siitä, että sen on alun perin kehittänyt maailmankuulu salausasiantuntija Bruce Schneier.

Salasanasuojattu on saatavana Windowsille ja siinä on klooneja Androidille, iOS: lle, Linuxille ja Macille. Suurin osa näistä klooneista löytyy pwsafe-sivustolta. PWSafe for Windows -sovellusta ei ole vaikea käyttää minimalistisen lähestymistavansa ansiosta. Ominaisuuksien puute tarkoittaa kuitenkin, että se ei integroidu helposti suosikkiselaimeesi.

Automaattinen täyttö on saatavana, mutta se ei toimi helposti asennettavan laajennuksen kautta. Missä tämä salasananhallinta on erinomainen, on tapa, jolla salasanat voidaan etsiä ja järjestää erittäin tehokkaasti. Käyttäjät voivat myös tuoda ja viedä salasanoja muihin salasanojen hallintaan ilman ongelmia.

Tärkein haittapuoli on se, että pilvien synkronointi ei ole käytettävissä - joten sinun on jaettava salasanavarasto USB: n kautta. Mukana on myös salasanageneraattori, jotta luotettavien salasanojen luominen olisi mukavaa ja helppoa. Mukavuutensa vuoksi Password Safe on edelleen yksinkertainen mutta tehokas salasananhallintaohjelma, joka on käytettävissä kaikille alustoille aktiivisen avoimen lähdekoodin yhteisön ansiosta..

4. LastPass

LastPass on enemmän kotitalouksien nimi kuin kilpailija, joka tarjoaa sekä ilmaisia ​​että premium-palveluita

 • hinnoittelu

  alkaen $ 3.00
  / kuukausi

 • Tuetut alustat


  • Windows

  • Linux

Tämä ilmainen salasananhallinta on loistava vaihtoehto satunnaisille Internet-käyttäjille, jotka etsivät salasananhallintaa, joka on sekä ominaisuusrikas että ilmainen. Kaikille, jotka etsivät helppokäyttöistä salasananhallintaa, jossa on kaikki leikkaukset, tämä salasananhallintaohjelma varmasti merkitsee paljon ruutuja. LastPass on saatavana kaikille alustoille ja se tarjoaa voimakkaan päästä päähän -salauksen salasanojen turvallisuuden varmistamiseksi. Valitettavasti LastPass ei ole täysin avoimen lähdekoodin tapa, kuten tämän luettelon korkeampien salasanojen hallintaohjelmien tapauksessa.

Tästä pienestä haitasta huolimatta, joka saattaa hylätä tai jättää sinut pois henkilökohtaisesta uhkamallistasi riippuen, LastPass on erinomainen salasananhallintaohjelma, joka tekee useimmat kuluttajat, jotka tarvitsevat ilmaisen salasananhallinnan, onnelliseksi.

Yksi käyttäjä saa ilmaiseksi pääsyn rajoittamattomaan salasanojen tallennukseen, salasanoihin pääsyyn kaikilla laitteilla, 2FA: lle, suojatulle salasanojen jakamisominaisuudelle, turvallisille muistiinpanoille, salasanan luontille ja työkalulle salasanojen turvallisuuden tarkistamiseksi. Nämä ominaisuudet tekevät LastPassista yhden markkinoiden parhaimmista pyöristetyistä ilmaisista salasanojen hallintaohjelmista. sopii kaikille, jotka haluavat helpon ratkaisun, joka toimii käytännössä ilman oppimiskäyrää.

On totta, että LastPass on kärsinyt huonoa lehdistöä vuosien mittaan tietyn tietoturva-aukon löytämisen takia. LastPass on kuitenkin nopea korjaamaan tietoturva-ammattilaisten löytämät ongelmat, mikä on johtanut vahvempaan tuotteeseen ajan myötä.

5. RoboForm

RoboFormin ilmainen tasopaketti sisältää enemmän ominaisuuksia kuin pystyt ravistamaan nyrkkiäsi - mutta se on silti halvan päivityksen arvoinen

 • hinnoittelu

  alkaen $ 1.79 Hyödyllinen hinta
  /kuukausi

 • Tuetut alustat


  • Windows

  • Linux

RoboForm on ilmainen salasananhallintaohjelma, joka on vaikuttava. Ilmainen versio on erittäin esillä, ja sitä on helppo käyttää. RoboForm on saatavana kaikille suosituille alustoille, ja se tarjoaa laajennuksia automaattisen täytön suorittamiseen Chromessa, Firefoxissa ja Safarissa. Suojattu kirjautumisen jakaminen on käytettävissä - joten jos haluat jakaa salasanat, voit tehdä sen sähköpostitse.

Jos kuitenkin tarvitset salasanan synkronoinnin ja 2FA: n lisätyn tietoturvan - sinun on päivitettävä maksulliseen suunnitelmaan. On myös syytä huomata, että RoboForm ei ole’t avoimen lähdekoodin käyttö - mikä saattaa viedä jotkut ihmiset pois. Mutta ominaisuuksien suhteen tämä ilmainen salasananhallinta on todella vaikuttunut, ja siinä on suojattu e2ee, mikä tarkoittaa, että voit luottaa siihen salasanojen suojaamiseen..

Niin kauan kuin tarvitset ensisijaisesti salasanan hallintaa yhdelle laitteelle - tästä tulee ilmainen salasananhallinta, joka toimii sinulle. Jos kuitenkin synkronointi on sinulle tärkeää - suosittelemme pitäytymistä yhdessä yllä olevista palveluista.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me