5 parasta lähetys VPN-palvelua – suojaa lähetyssi torrentti

Lähetys on hieno torrent-asiakas, joka on saatavana kaikille käyttöjärjestelmille, mutta sitä suosivat pääasiassa Mac- ja Linux-käyttäjät. Kuten kaikki Torrent-asiakkaat, voi olla vaaroja, yksi tapa torjua näitä ongelmia on käyttää VPN-lähetys. VPN-palvelut varmistavat, että aktiviteettisi pidetään yksityisenä, ja antaa sinulle mahdollisuuden poistaa esto verkkosivustoillasi, jotka tällä hetkellä ovat estetty. Jatka lukemista viidelle parhaalle siirto-VPN: lle ja muutamalle suositulle vinkille pysyäksesi turvassa, kun siirrät lähetystä.

Paras siirto-VPN-palvelut

Katso alla olevaa viiden parhaan siirto-VPN-palvelun luetteloa. Jos haluat lisätietoja alla luetelluista VPN-palveluista, napsauta linkkejä tai tutustu yksityiskohtaisiin VPN-arvosteluihimme syventäen niiden palveluiden kutakin osa-aluetta..

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 3. IPVanish

  - nopeat yhteydet | Torrentin käyttö on sallittua Palvelimet 60 maassa

 4. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Mikä on siirto?

Siirto on BitTorrent-asiakas.

Se alkoi vain Macille ja Linuxille, ja siitä lähtien se on luonut uskomattoman maineen. Windows-käyttäjät voivat nyt myös päästä tekoon. Lähetys on 100% ilmaista ja on saatavana Windowsille, Mac OS X / Mac OS, Linux (monet distros), FreeBSD, Gentoo ja muille..

Vaikka pätevä BitTorrent-asiakas, Lähetysten tärkein vetäjä on sen kaunis käyttöliittymä, joka sisältää Growl-ilmoituksia Mac-käyttäjille. Se on myös kevyt, täysin ilmainen ja avoimen lähdekoodin. Yay lähetykseen!

Lähetyksessä on verkkosivujen tuki, BitTorrent-protokollan salaus, katseluhakemistot, seurannan editointi, globaalit ja torrentin nopeusrajoitukset ja paljon muuta. Se tukee myös valinnaisia ​​lisäosia, jotka voivat laajentaa sen ominaisuusjoukkoa. Niihin kuuluvat RSS-tilaustyökalut ja XMBC / Kodi -laajennus.

Kuten aina vertaisverkkojen (P2P) lataamisen yhteydessä, on ensiarvoisen tärkeää suojata itsesi virtuaalisella yksityisellä verkolla (VPN) siirron aikana. Katso yksityiskohtaisesti miksi näin on, tutustu artikkeliin Parhaat torrenting VPN -sivut.

Tässä on yksityiskohtaisemmin suositeltuja lähetys-VPN-palveluita.

Lähetys VPN: Huomioita

VPN suojaa sinua Internet-palveluntarjoajan (ISP) ja tekijänoikeuksien haltijoiden aiheuttamilta rangaistuksilta, kun lataat tiedonsiirron kautta.

Se voi tehdä tämän, koska:

 1. Tietokoneesi ja VPN-palvelimen välinen VPN-yhteys on salattu. Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajasi ei voi nähdä mitä teet Internetissä.
 2. Pääset Internetiin VPN-palvelimen kautta, joten IP-osoitteesi näyttää olevan VPN-palvelimen IP-osoite. Kaikki muut, jotka jakavat saman tiedoston BitTorrent-asiakasohjelmalla, näkevät VPN-palvelimen IP-osoitteen, ei todellista IP-osoitettasi.

VPN: n käyttäminen on hyödyllistä myös pääsyä torrent-sivustoille, jotka Internet-palveluntarjoajasi on estänyt hallituksen tai tekijänoikeuksien haltijoiden pyynnöstä.

Huomaa, että kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät salli torrentia palveluunsa. Vaikka he eivät ehkä estä aktiivisesti sinua tekemästä sitä, he peruuttaa palvelusi tai jopa luovuttaa tietosi, jos he saavat valituksen tekijänoikeuksien haltijoilta.

Siksi on tärkeää käyttää aina VPN-lähetystoimintoa, joka sallii P2P-torrentin lataamisen. Nämä palvelut lupaavat suojata sinua, ja tulevat.

Tapa kytkin

Toisin kuin Vuze ja qBittorrent, ei ole mahdollista sitoa lähetystä VPN-liittymään. Tappikytkimen käyttö on entistä tärkeämpää.

Tappikytkin estää sinua pääsemästä Internetiin, kun et ole yhteydessä VPN-palveluun. Se tarkoittaa, että et palaa tietokoneeseesi jättämättä sitä vartioimatta, vain huomatessasi, että VPN-yhteys on mennyt alas ja olet ladannut laittomia torrenteja tuntikausia koko maailman nähdäksesi!

Monien VPN-palveluntarjoajien ohjelmistoihin on integroitu jonkinlainen tappauskytkin.

Sitä kutsutaan joskus epäselväksi, kuten ”verkkolukko” tai ”turvallinen IP”. Vaihtoehtoisesti voit käyttää kolmannen osapuolen ratkaisua, kuten VPNetMon, VPN Check tai VPN Watcher. Voit myös luoda omia palomuurisääntöjen avulla.

Huomaa, että palomuuripohjaiset ratkaisut ovat parempia kuin ne, jotka havaitsevat, onko VPN-yhteys katkennut ennen Internet-yhteyden katkaisua, koska palomuuriratkaisun tulisi estää kaikki Internet-liikenne VPN: n ulkopuolella. Mikä tahansa tapikytkinratkaisu on kuitenkin parempi kuin mikään!

NAT-palomuurin ja portin edelleenlähetys

Siirto tukee NAT Port Mapping Protocol (NAT-PMP) ja Universal Plug and Play (UPnP) porttikartoitusta. Nämä tekniikat auttavat ratkaisemaan NAT-palomuureihin liittyvät ongelmat määrittämällä portin edelleenlähetysasetukset automaattisesti.

NAT-palomuuri

Monet VPN-palvelut käyttävät NAT-palomuuria estämään tulevia yhteyksiä Internetistä. Se on yleensä hyvä asia, koska se suojaa sinua hyökkäyksiltä. P2P: lle se voi kuitenkin aiheuttaa ongelmia, koska se estää kaikki ei-toivotut tulevat yhteydet.

Nykyaikaiset BitTorrent-asiakkaat ovat erittäin taitavia. He voivat voittaa monia NAT-ongelmia aloittamalla yhteydet torrentteihin ja muihin jäljittäjiin. Kun toinen BitTorrent-käyttäjä haluaa ladata tiedostosi (tai tiedostopalan), joka sinulla on, heidän ohjelmistonsa ilmoittaa BitTorrent-asiakkaalle tosiasiasta, ja BitTorrent-asiakas käynnistää yhteyden, ohittaen siten NAT-palomuurin..

Kun molemmat osapuolet ovat NAT-palomuurin takana, tämä ei ole mahdollista, koska kumpikaan osapuoli ei voi muodostaa yhteyttä!

Se tekee P2P-prosessista paljon vähemmän tehokasta kaikille käyttäjille. Jos ainoat halutut tiedostot / tiedostot ovat myös NAT-palomuurin takana, niin kova juusto. Koska yhä useammat ihmiset käyttävät VPN: iä suojautuakseen lataamisen aikana, tämä ongelma todennäköisesti pahenee.

Portin uudelleenohjaus

Ratkaisu on portin edelleenlähetys, jossa VPN-palveluntarjoaja avaa portin NAT-palomuurinsa kautta P2P-liikenteen sallimiseksi. Palveluntarjoajan käyttäminen tällä ominaisuudella (joka on yleensä aktivoitava manuaalisesti) parantaa P2P-suorituskykyäsi ja on yleensä hyvä P2P-käytäntö.

Jotkut BitTorrent-asiakkaat vaativat sinua määrittämään avoimen portin, jota kuunnellaan tulevia yhteyksiä. Toiset, kuten siirto, helpottavat työtä käyttämällä automaatiotekniikoita, kuten NAT Port Mapping Protocol (NAT-PMP) ja >UPnP-porttikartoitus.

On kuitenkin huomattava, että satamansiirtokysymykset ovat suurelta osin teoreettisia. Olen ladannut torrentteja suurilla nopeuksilla vuosien ajan VPN-yhteydellä, enkä ole koskaan tarvinnut käyttää portin edelleenlähetystä.

Koska satamansiirto ei ole asia, josta useimmat torrenterit tarvitsevat huolta, tätä ominaisuutta ei pidetä tarpeeksi tärkeänä vaikuttaaksesi yllä olevan luettelomme tilaukseen. Olen kuitenkin huomannut satamansiirron ominaisuutena, missä sitä tarjotaan.

Kuinka käyttää siirtoa VPN: n kanssa

Ne, jotka olet käyttäneet muita BitTorrent-asiakkaita, voivat siirtyä siirtoon heti. Jos et ole koskaan ladannut BitTorrent-protokollaa aiemmin, tässä on nopea kuvaus siitä, kuinka lähetyksiä käytetään VPN: n kanssa:

 1. Lataa ja asenna siirto. Se on 100% ilmainen!
 2. Varmista, että VPN on käynnissä (tämä on valinnainen, mutta erittäin suositeltava). Se ohittaa torrent-sivustojen sensuurin, piilottaa IP-osoitteesi muilta, joille jaat tiedostoja, ja piilottaa latauksesi Internet-palveluntarjoajalta.
 3. Käy BitTorrent-verkkosivustolla. Nämä sivustot isännöivät linkkejä torrent-tiedostoihin. Voit selata sinua kiinnostavaa sisältöä tai etsiä jotain erityistä. Monet sivustot sisältävät torrentien käyttäjän arvosteluja, jotka voivat auttaa sinua valitsemaan hyviä. Jos Internet-palveluntarjoajasi estää torrent-sivustoja, VPN on myös kätevä niiden lukituksen poistamiseksi.
 4. Kun olet löytänyt haluamasi sisällön, napsauta torrent-linkkiä tai magnetilinkkiä. Vältä "Suorat lataus" -tyyppisiä linkkejä, koska ne muodostavat melkein aina yhteyden kaupallisiin palveluihin. Torrentti avautuu BitTorrent-asiakasohjelmassa ja alkaa lataaminen.
 5. Kun lataus on valmis 100%, nauti! Siirto ei sisällä sisäänrakennettua mediasoitinta, mutta VLC on ilmainen, avoimen lähdekoodin ja saatavana melkein kaikilla alustoilla. Se soittaa kaiken mitä heittää siihen.
 6. Siemenä torrentti (valinnainen, mutta sitä pidetään kohteliaana, koska torrentti riippuu käyttäjien kylvämisestä työskennellä). Jätä vain voimansiirto torrentin ollessa aktiivisena. Tämän avulla muut käyttäjät voivat ladata torrentin kopiosta ja siksi torrenting tunnetaan myös nimellä tiedostojen jakaminen.

Kuinka selvittää siemensuhteesi vaihteistossa

Seuraavien vaiheiden avulla voit selvittää, mikä siemensuhteesi on siirrossa.

 1. Napsauta hiiren kakkospainikkeella torrenttia pääikkunassa
 2. napsauta Ominaisuudet
 3. napsauta Tiedot
 4. puretaan

Oikea etiketti edellyttää, että lataat vähintään 100%: iin (siemensuhde 1: 1). Se tarkoittaa, että olet ladannut vähintään yhtä paljon tiedostosta kuin olet ladannut.

Saadaksesi selville siemensuhteesi vaihteistossa, -> -> Tiedot -> . Oikea etiketti edellyttää, että lataat vähintään 100%: iin (siemensuhde 1: 1). Se tarkoittaa, että olet ladannut vähintään yhtä paljon tiedostosta kuin olet ladannut.

Asenna VPN lähetystä varten

Jos haluat käyttää VPN-lähetystä, sen on oltava käynnissä samanaikaisesti lähetyksen kanssa. Tappikytkimen käyttö varmistaa, että lähetys ei lataa mitään muuta kuin VPN on kytketty.

Jos haluat tarkistaa, että VPN suojaa torrenttiistuntojasi, käy IPleak.net-sivustossa ja aktivoi Torrent-osoitteen havaitseminen. Se lataa fake-tiedoston tietokoneellesi magneettilinkin kautta, jonka Transmission avaa sitten ja jonka verkkosivusto voi seurata.

Jos kaikki toimii oikein, sinun ei tule nähdä omaa IP-osoitettasi tai Internet-palveluntarjoajasi IP-osoitetta..

Lähetyksen välityspalvelin

Oletusarvon mukaan lähetys ei salli välityspalvelimen asetusta (SOCKS5 tai muuten). Se oli saatavana vanhemmissa versioissa, mutta uudemmissa versioissa sinun on tehtävä se pyöreällä tavalla. Lisätietoja lähetysten määrittämisestä välityspalvelimen käyttämiseksi lue lisää tästä linkistä.

Parhaat siirron VPN: t: Johtopäätös

Siirto on hieno BitTorrent-asiakas.

Täydellinen kumppani kaikille hyville BitTorrent-asiakkaille on hyvä VPN-palvelu, joka pitää sinut turvassa lataamisen aikana, joten varmista, että saat siirto-VPN: n jo tänään.!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me