5 parasta Malesian VPN-verkkoa – Poista sensuroitujen verkkosivustojen esto

VPN Malesia


Jos vierailet Malesiassa tai asut siellä, tarvitset VPN: n verkkosivustojen lukituksen poistamiseksi.

Voit käyttää kiellettyjä sivustoja tehokkaasti, jos käytät VPN: tä (Virtual Private Network).

Ennen kuin etsit VPN: tä Internetistä, sinun pitäisi tietää, että kaikki VPN-palvelut eivät ole yhtä suuret. He eivät kaikki pysty välttämään hallituksen Internet-yhteyden hallintaa.

Paras VPN Malesia

Tarvitset VPN: n, joka on myös nopea. Olemme tarkistaneet 150 erilaista VPN-yritystä viiden vuoden aikana ja laatineet lopullisen luettelon Malesian parhaista VPN-yrityksistä ja laatineet tyhjentävän luettelon Malesian parhaista VPN-yrityksistä. Voit lukea lisätietoja myöhemmin tässä katsauksessa siitä, kuinka nämä verkkosivustojen kiellot toimivat ja kuinka VPN: t voittavat ne. Katsotaan nyt toistaiseksi Malesian parhaat VPN: t.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Malesian VPN-näkökohdat

Määritelmä siitä, mikä on ”provosoiva” tai ”uhkaava”, on henkilökohtaisen tulkinnan alainen. Siten hallitus onnistuu työskentelemään kielloissa poliittisilla ja uutissivustoilla. Se on estänyt uutissivuston, Sarawak Reports, vuodesta 2015 lähtien, kun se paljasti pätöskandaalin, johon osallistui pääministeri Najib Razak. Muita uutissivustoja, jotka Malesian hallitus estää, ovat Tabung Insider, Malaysia Chronicle, The Malaysia Insider, Asia Sentinel ja Medium.Malesian VPN-huomio

Muita sivustoja, jotka estettiin vuonna 2016, ovat uhkapelisivustot, treffisivusto, nimeltään Adult Friend Finder, ja torrent-hakemistosivustot, mukaan lukien The Pirate Bay. Jingoo Fotopages on Instagram-tyyppinen sivusto, joka on erikoistunut kuviin tapahtumista Malesiassa. Jokaisessa kuvassa on lyhyt selitys. Malesia on kieltänyt sen vuodesta 2015. Malesia on myös estänyt blogisivustot, kuten OutSyed The Box ja Din Turtle.

Monet poliittiset sivustot, jotka eivät voi toimia Malesiassa, ovat siirtäneet osoitteensa Yhdistyneeseen kuningaskuntaan. Tämä vaihe vaikeuttaa viranomaisten syytteitä toisinajattelijoista. Se ei kuitenkaan tee sivustoista saataville Malesiasta. Suurin osa näistä kielletyistä verkkosivustoista on edelleen saatavana ihmisille muissa maissa.

Tietoja torrentin torjunnasta, katso paras torrent-sivustojen VPN-luettelo.

Internet-rajoitukset

Malesiassa Internet-palveluntarjoajat panevat julkiset kiellot täytäntöön verkkosivuilla. Liikenteesi on kuljettava Internet-palveluntarjoajan laitteiden kautta. Jos se ei halua sinun pääsyä sivustoon, se ei vain lähetä pyyntöjä Web-osoitteeseen, joka kulkee sen palvelimien läpi..Verkkorajoitukset

Malesian hallitus on entistä kehittyneempi. Kiinan hallitus on kuuluisa siitä, että se hallitsee Internetissä kansalaisilleen saatavilla olevia tietoja. Kuala Lumpurin isot peruukit saavat nyt vinkkejä Pekingistä. Ihmisten tasavallan Internet-ohjaimiin viitataan nimellä ”Kiinan suuri palomuuri”. Malesian hallitus rakentaa omaa Malesian suurta palomuuria..

Hallitus, joka haluaa hallita uutisia, ei voi luottaa vain verkko-osoitteiden mustiin luetteloihin. Malesialaiset ovat hyvin yhteydessä toisiinsa. Hallituksen kielto BBC: lle tai uutissivustoille, kuten Wall Street Journal, olisi erittäin selvä lippu, joka varoittaa maailmaa sortotoimista. Internet-sivustojen sivujen poistamiseksi valikoivasti Internet-palveluntarjoajan on käytettävä hienostuneita menetelmiä. Näihin kuuluu viestin sisällön tutkiminen, kun se kulkee Internet-palveluntarjoajan kautta. Tätä järjestelmää kutsutaan ”syvä paketti tarkistukseksi” (DPI). Malesian hallitus saa ISP: t maassa toteuttamaan tämän.

Suoratoistopalvelut

Internetissä on saatavana hienoja elokuvia, dokumentteja ja esityksiä. Sinun ei tarvitse mennä ulos ostamaan DVD-levyjä tai edes ladata kokonaista tiedostoa katsellaksesi sitä offline-tilassa. Voit lähettää sinulle elokuvia ja esityksiä reaaliaikaisena streamina. Jopa Yhdysvaltain suoratoistopalvelu Netflix on saatavana Malesiassa. Malesiassa saamasi elokuvien versiot eivät kuitenkaan ole yhtä hyviä kuin alkuperäiset, ulkomaisissa suoratoistopalveluissa saatavilla olevat versiot. Saatat nähdä ohjelman Netflixissä Malesiassa, mutta sitä on muokattu voimakkaasti toisinaan siihen pisteeseen, että se ei vain ole nautinnollista.Suoratoistopalvelut

Internet antaa sinulle pääsyn maailmanlaajuisiin verkkosivustoihin. Jotta ulkomaiset streaming-palvelut eivät kuitenkaan haastaisi muiden maiden hallituksia heitä vastaan, VPN: t voivat kiertää nämä rajoitukset..

Poista Malesian Chronicle-esto

Estämismenetelmät

VPN: t voivat auttaa sinua pääsemään kiellettyihin uutissivustoihin ja ulkomaisiin streaming-palveluihin, joilla on alueellisia rajoituksia. Tämä johtuu siitä, että nämä lohkot tukeutuvat samaan tietolähteeseen - hallintotietoihin, jotka jokaisen viestin mukana seuraa Internetissä.

Siksi, jos haluat poistaa Malesian Chronicle-eston, tarvitset vain yhden yllä olevista VPN-verkoista.

johtopäätös

Valitettavasti Malesian hallitus näyttää olevan tiellä sortoon. Hallituksen vanhemmat jäsenet ovat yhä korruptoituneempia. Tarve peittää nämä rikkomukset on johtanut vakaviin tiedonvapauden rajoituksiin. Sitoumus suojella kansakunnan moraalisia normeja ja auttaa ylläpitämään rauhaa uskonnollisesti ja etnisesti monimuotoisessa väestössä antaa hallitukselle suojatoimenpiteet.Paras Malesian VPN-johtopäätös

VPN: n käyttö Malesiassa ei ole laitonta. Sinun tulisi tilata yksi torjuaksesi Internet-yhteyden hiipimistä. Mikä tahansa Malesian viiden parhaan VPN-luettelon palveluista palauttaa Internet-vapautesi.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me