5 parasta NAS-varmuuskopiota – verkkoon liitetyt tallennuskopiot 2020

Verkkoon liitetty tallennuslaite (NAS) on älykäs tallennuslaite, joka yhdistää suoraan Internet-reitittimeesi tai WiFi-verkkoosi. Koti-NAS: ssä on tyypillisesti yksi ja neljä lokeroa, mutta pienyritykset voivat halutessaan asentaa kahdeksan lokeron sisältävän järjestelmän.

NAS on hyödyllinen, koska se luo henkilökohtaisen pilven, josta voit varmuuskopioida tietoja turvallisessa ja helposti saatavilla olevassa paikassa, joka tarjoaa nopean pääsyn tietoihisi. Sekä yksityishenkilöt että yritykset käyttävät NAS: ää varmuuskopioida arkaluontoisia tiedostoja, joita heillä ei ole varaa menettää levyvirheeseen.

NAS-laatikot voidaan myös asettaa varmuuskopioimaan automaattisesti pilveen, jotta voit synkronoida tietosi palveluihin, kuten Dropbox, Google Drive ja Box. Tämä varmistaa, että tietosi ovat yhtenäisiä kaikilla alustoilla. Niille NAS-käyttäjille, joilla ei ole aikaa säästää, olemme laatineet tämän kätevän luettelon 5 parhaasta NAS-varmuuskopiosta vuodelle 2018.

Alla oleva luettelo koskee pääasiassa varmuuskopiopalvelujen tarjoajia, joilla on natiivisovelluksia kaupallisille NAS-laitteille teollisuusjättiläiltä QNAP, Synology ja Netgear. Olemme kuitenkin sisällyttäneet myös tietoja palveluntarjoajista, joiden avulla voit suorittaa NAS-varmuuskopioita DIY-lähestymistapaa paremmin.

5 parasta NAS-varmuuskopiota

Alla on lueteltu parhaat NAS-varmuuskopiot. Vieritä alla saadaksesi yhteenveto kustakin palvelusta tai napsauta palveluntarjoajan verkkosivustoa saadaksesi lisätietoja.

 1. ElephantDrive

 2. Minä ajan

 3. CrashPlan

 4. Hilla

 5. Dropbox

Parhaat NAS-varmuuskopiot - yhteenvedot

1. ElephantDrive

 • hinnoittelu

  alkaen $ 10,00
  / kuukausi

ElephantDrive on suosituksemme, koska se on omistettu NAS: lle. ElephantDrive tarjoaa täyden valikoiman varmuuskopio-ominaisuuksia, kuten synkronointi- ja jakoasetukset, automaattiset varmuuskopiot ja arkistoinnin. Se tarjoaa kaiken mitä tarvitset NAS-varmuuskopiointiin.

ElephantDrive-sovelluksia on saatavana QNAP: ltä, Netgearilta ja Synologyltä, mutta myös Western Digital, Drobo, D-Link Vault, Thecus ja Seagate - ja ElephantDrive tarjoaa tukea heille kaikille. Tämän ansiosta ElephantDrive on yksi käyttäjäystävällisimmistä NAS-varmuuskopioiden tarjoajista. Se on ihanteellinen aloittelijoille, koska kaikki on automatisoitu ja sillä on erinomainen asiakastuki, joka auttaa sinua selvittämään ongelmat.

Se’on yhteensopiva myös suuren määrän kodinkoneita, joten voit käyttää sitä kotona toimitettavien NAS-varmuuskopioiden tekemiseen ja myös yritysvarmuuskopiointiin. ElephantDrive on tilaussuunnitelmat alkavat 10 dollaria kuukaudessa 1 Tt tallennustilaa, ja siellä’s ilmainen kokeiluversio kaikille, jotka haluavat antaa sille mennä riskivapaasti.

2. IDrive

 • hinnoittelu

  alkaen $ 17.38
  vuodessa

IDrive on yksi suosituimmista pilvivarmistuksen palveluistamme, ja se on oikeastaan ​​aika mahtava NAS-käyttäjille. Tämän täysin varustellun palvelun avulla käyttäjät voivat tehdä varmuuskopioita kartoitetuista asemista ja tarjoaa myös sovelluksia Synology-, QNAP- ja Netgear ReadyNAS -sovelluksille. IDrivellä on erinomainen asiakastuki, joka on aina valmis auttamaan NAS-kyselyihin liittyvissä kysymyksissä, ja se sisältää myös ohjeita UKK: hon, jotta saat kaiken asennettavissa.

IDrive tarjoaa myös vastinetta rahalle. 1TB online-tallennustilaa maksaa vain 3,71 dollaria kuukaudessa (maksetaan vuosittain kerralla). On kuitenkin syytä huomata, että hinta hyppää 4,95 dollariin kuukaudessa, kun saavut toinen vuosi.

Tilaajat saavat myös joustavat varmuuskopiointi- ja palautusvaihtoehdot, synkronoinnin ja jakamisominaisuuksien lisäksi sekä mahdollisuuden varmuuskopioida rajoittamattomasta määrästä laitteita. Ja 5 Gt ilmaisen tilinsä ansiosta voit antaa tämän palvelun koeajon nähdäksesi miltä se on.

3. CrashPlan

 • hinnoittelu

  alkaen $ 10,00
  / kuukausi

CrashPlan on erinomainen varmuuskopiointipalvelu, joka tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan ja vankan tietoturvan erittäin edulliseen hintaan. Vaikka sillä on hyvää ohjelmistoa, jota on hauskaa käyttää, sen NAS-asetukset ovat kuitenkin hiukan järkyttäviä (verrattuna tämän luettelon korkeampiin vaihtoehtoihin).

QNAP-käyttäjät tulevat todennäköisesti selviytymään siitä parhaiten, koska se toimii hyvin erillisen kolmannen osapuolen sovelluksen kanssa (joka toimitetaan). Macin ja Linuxin pitäisi myös pärjätä hyvin, koska on mahdollista varmuuskopioida helposti asennetuista asemista.

Windows-käyttäjät taas voivat haluta tehdä ostoksia muualta. Windowsin sisäänrakennetut rajoitukset tarkoittavat, että CrashPlan ei’t tukea varmuuskopioita asennetuista asemista.

Se tarjoaa kuitenkin hyödyllisen luettelon epävirallisista asennustavoista tekniikan käyttäjille, jotka ovat halukkaita oppimaan. Ja se on yksi markkinoiden edullisimmista vaihtoehdoista; se on hyvä vaihtoehto niille, jotka voivat vaivautua oppimaan.

4. CloudBerry

 • hinnoittelu

  alkaen $ 49.99
  vuodessa

CloudBerry eroaa hiukan muista tämän artikkelin palveluista, koska se ei itse tarjoa pilvitallennuspalveluita itse. Sen sijaan se on palvelu, jolla hallitaan varmuuskopioita olemassa oleviin pilvipalveluihin, kuten Amazon S3, Google Drive, OneDrive, Oracle Cloud, Rackspace ja Microsoft Azure. Päätimme kuitenkin sisällyttää sen, koska se on erittäin pyöristetty, kun kyse ei ole vain NAS: sta, mutta muista hyödyllisistä varmuuskopio-ominaisuuksista.

CloudBerry sisältää ilmaisia ​​sovelluksia suosituille NAS-palveluntarjoajille QNAP ja Synology. Nämä sovellukset antavat käyttäjille mahdollisuuden varmuuskopioida tietoja NAS-tallennuslaatikostaan ​​valitsemaansa pilvitallennuspalveluun. Se sallii heidän myös palauttaa NAS-tiedostot CloudBerry-työpöytäohjelman avulla.

Lisäksi CloudBerryssä on sekoitus hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten pilvipilvien varmuuskopiointi, rajoittamaton tiedostoversio, pakkaus ja valinnainen 256-bittinen AES-salaus. Tämä on vaikuttavaa, kun otetaan huomioon, että se alkaa vain 10,00 dollaria kuukaudessa. Ihanteellinen, jos sinulla on jo pilvitallennustilaa, johon haluat synkronoida NAS: n.

5. DropBox

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Dropbox ei ole’t täysin vertailukelpoinen yllä mainittujen varmuuskopiointitoimittajien kanssa. Sen sijaan, että se olisi perinteinen online-varmuuskopiointipalvelu, joka keskittyy tietojen tallentamiseen palauttamista varten hätätilanteissa, se on Cloud-tallennuspalvelu, joka sallii myös tiedostojen jakamisen ja tiedostojen etäkäytön.

Joten miten tämä toimii NAS: n kanssa? Dropbox tarjoaa sovelluksia, joiden avulla voit synkronoida NAS-laitteeseen tallennetut tiedostot Cloud-tallennuspalvelimiin. Näin päädyt jotain pilvitallennushallintaa - keskitetty palvelu, joka pitää kaikki tiedostosi järjestetyinä ja ajan tasalla. Tämän seurauksena Dropbox on loistava vaihtoehto, jota voidaan käyttää pitämään tietosi turvassa sekä paikallisesti että verkossa.

liiketoiminta & Yrityksen käyttäjät

NAS on erittäin suosittu säilytysratkaisu pienyrityksille. Seurauksena on, että QNAP, Synology ja Netgear tarjoavat runsaasti sovelluksia NAS-varmuuskopioille, jotka on suunnattu suosituille yritysten tallennusratkaisuille.

nas

Microsoft Azure, Amazon Glacier, Google Cloud Storage ja Symform ovat kaikki yhteensopivia NAS-palveluntarjoajien kanssa - joten yritysten on helppo varmuuskopioida tietonsa turvallisesti sekä paikallisesti että verkossa.

DIY NAS -varmuuskopiot

Jokaisen, joka haluaa luoda oman NAS-palvelun sen sijaan, että maksaa NAS-laatikosta, on oltava tietoinen siitä, että heillä ei ole pääsyä sovelluksiin. Tietojen säilyttämiseen verkossa on kuitenkin edelleen paljon menetelmiä.

Palveluntarjoajat, kuten SOS, Acronis, JustCloud, BackupGenie ja ZipCloud, antavat kaikki varmuuskopion NAS-laitteesta valitsemalla sen tiedoston sijaintiin. Jotkut palveluntarjoajat saattavat kuitenkin veloittaa sinulta vuosittain etuoikeudesta.

Lisäksi voit luoda varmuuskopioita verkkoasemista käyttämällä SpiderOak-, Memopal- ja LiveDrive-ohjelmia - kaikkien näiden avulla voit kartoittaa aseman, jotta se voidaan tunnistaa. Onneksi tämä prosessi on yksinkertainen, ja mukana on saatavana esittelyoppaita, jotka auttavat sinua määrittämään ne.

NAS-varmuuskopioiden johtopäätös

NAS-varmuuskopiot ovat loistava tapa varmistaa, että tietosi on suojattu paitsi paikallisessa pilvessäsi myös verkossa. Haluatpa haluamasi sovelluksen, joka tekee kovaa työtä puolestasi - tai haluatko itse perustaa NAS: n, tässä artikkelissa on online-varmuuskopiointitoimittaja, joka sopii sinulle.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me