5 parasta overwatch-VPN: tä, jotka toimivat vuonna 2020

Onko sinulla vaikeuksia yhteydelläsi Overwatchiin? Vaikka Overwatch VPN ei pysty ratkaisemaan kaikkia ongelmia, se voi olla tarvitsemasi ratkaisu! Jos estät käyttämästä chat-ominaisuutta tai olet täysin lukittu pelistä, nopea, luotettava VPN voi viedä sinut näiden lohkojen ympärille antamalla sinun teeskennellä olevansa eri maassa.


Overwatch VPN

Jos ongelma on itse Internet-yhteytesi, VPN saattaa auttaa. Joissakin tilanteissa VPN: n salattu verkko voi välttää ongelmat, jotka muuten häiritsisivät pelaamistasi. Olemme tarkistaneet yli 150 VPN-verkkoa viime vuosina ja olemme osoittaneet 5 parhaat VPN: t Overwatch-pelaajille.

Alla olevan taulukon avulla voit vertailla helposti parhaimpia Overwatch-VPN-pisteitä

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Mikä on Overwatch VPN?

Virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) on tilauspalvelu, joka voi piilottaa henkilöllisyytesi ja antaa sinun teeskennellä olevansa eri maassa. Overwatch VPN on VPN, joka on erityisen hyödyllinen Overwatchin pelaamisessa. Ei ole väliä missä olet tai missä olet ostanut tilauksesi: Overwatch-VPN: llä voit välttää useita ongelmia, jotka voivat häiritä pelaamista.

On tärkeää ymmärtää, että useimmissa tapauksissa VPN hidastaa yhteyttäsi Overwatchiin. Salaamalla liikenteen ja reitittämällä liikenteen VPN-palvelimen kautta voidaan odottaa vähäistä nopeuden menetystä. Onko tämä sen arvoista, riippuu tilanteestasi (monille ihmisille se on sen arvoista).

Jos et pääse kirjautumaan peliin tai et voi jutella joukkuetovereiden kanssa, hiukan hitaampi yhteys voi olla pieni hinta. Sinun on itse päätettävä, onko kompromissi sen arvoista tietyssä tilanteessa (jos sinulla on erittäin nopea netti, se tulee olemaan). VPN: n rahat takaisin -takuu voi olla hyödyllinen täällä - koska voit tarkistaa itsesi.

Tässä on joitain tilanteita, joissa Overwatch VPN voi olla kannattava sijoitus.

Olet estetty pelaamasta Overwatchia

Overwatchilla on ollut ongelmia huijauskoodien ja hakkereiden kanssa, jotka tulevat pelaajilta Aasiassa. Seurauksena on, että Blizzard (pelin kustantaja) on asettanut lohkot monille yhteyksille siitä maailmanosasta. Tämä koputtaa huonoja näyttelijöitä, mutta voi vaikuttaa myös tavallisiin pelaajiin. Ratkaisu on käyttää Overwatch VPN: ää kirjautuaksesi peliin VPN-palvelimelta, joka sijaitsee toisella alueella.

Vaikka voit kirjautua sisään peliin, et välttämättä pysty käyttämään ryhmäkeskusteluominaisuuksia. Useat maat (etenkin Lähi-idässä) estävät kaikkien chat-tyyppisten Internet-palvelujen käytön. Jälleen kerran ratkaisu on käyttää overwatch-VPN: ää kirjautuaksesi peliin sijainnista, joka ei sensuroi chat-palveluita.

Peliyhteyteen liittyvät ongelmat

Overwatch on reaaliaikainen peli, joka vaatii nopean, luotettavan Internet-yhteyden. Mutta yhteytesi peliin saattaa viivästyä. Se ei ehkä ole luotettava, mikä aiheuttaa sinun irrottautumisen pelistä pahimmalla mahdollisella hetkellä. Näissä tapauksissa nopea VPN saattaa auttaa.

Jos Overwatch kestää kauan vastaamaan pelin komentoihisi, koet viivettä. Internet-palveluntarjoajasi voi aiheuttaa viiveen, jos he käyttävät kaistanleveyttä. Liian suuri Internet-liikenne jonnekin sinun ja Overwatch-palvelimien välillä voi myös aiheuttaa sen. Tai ongelma voi olla siinä palvelimessa, johon peli yhdistää sinut oletuksena.

Overwatch VPN saattaa auttaa. Pelin yhteyden salaaminen voi auttaa sitä välttämään kaistanleveyden kuristumisen. Overwatch-VPN: n avulla voit muuttaa reitin sinun ja pelin välillä yhdistämällä eri palvelimiin eri maissa. Saatat pystyä löytämään reitin, jolla on vähemmän liikennettä tällä tavalla. Tämä mahdollisuus muuttaa reittiä voi myös antaa sinulle luotettavamman yhteyden oletusarvoiseen Overwatch-palvelimeen tai antaa sinun kirjautua sisään toiseen palvelimeen kokonaan.

Parhaat overwatch-VPN: t: Johtopäätös

Tässä Overwatch VPN -oppaassa olemme puhuneet ongelmista, joita voi olla, kun yrität pelata tätä suosittua peliä. Olemme nähneet kuinka Overwatch VPN voi saada sinut peliin, kun tarvittavat voimat yrittävät pitää sinut pois tai rajoittaa sinua. Ja olemme nähneet tapauksia, joissa VPN saattaa auttaa sinua pääsemään ohi joitain harvemmin esiintyviä yhteysongelmia.

Jos sinulla on jotain täällä käsitellyistä ongelmista, tiedät mitä seuraavaksi. Ainoa tapa tietää varmasti, korjaako Overwatch VPN -pelissä pelisi, on asentaa sellainen ja katso! Kaikki tässä luettelossa olevat VPN-verkot ovat laadukkaita palveluita, jotka tarjoavat ilmaisia ​​kokeiluversioita tai rahat takaisin -takuita, joten ei ole mitään syytä olla kokeilematta näitä viittä parasta VPN: ää Overwatchille.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Lisätietoja VPN: n käytöstä suositellun konsolin päällekkäisyyksissä on alla olevissa oppaissa:

 • Xbox One VPN
 • PS4 VPN
 • PC VPN
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me