5 parasta palvelua FTP-varmuuskopiointiin – FTP-pilvitallennusratkaisut

Tietojen varmuuskopioinnista FTP (File Transfer Protocol) -yhteyksien avulla on tulossa harvinaisuus. Nykyaikaiset pilvitallennuspalvelut tarjoavat yleensä tiedostojen etäkäyttö- ja siirtopalvelut selainpohjaisten rajapintojen tai ladattavien asiakasohjelmistojen kautta. Seurauksena on, että FTP-varmuuskopiot vanhentuvat.

Koska FTP-varmuuskopiointi on yhä vaikeampaa löytää, se ei kuitenkaan tarkoita, että siitä olisi hyötyä. Ja ihmisille, jotka käyttävät jo FTP: tä päivittäisissä pyrkimyksissään - se on laillinen varmuuskopiointimenetelmä, joka voidaan helposti ottaa käyttöön heidän työnkulussaan.

Onneksi niille ihmisille on edelleen joitain erinomaisia ​​vaihtoehtoja, jotka tarjoavat FTP-yhteyden pilvilatauksiin ja latauksiin. Tässä artikkelissa olemme määritelleet 5 parasta FTP-varmuuskopiointipalvelua, jotta voit tallentaa tietoja pilveen ilman vaivaa etsimällä niitä..

Parhaat palvelut FTP-varmuuskopiointiin

Olemme luetellut alla olevat viisi parasta FTP-varmuuskopiointipalvelua. Jos tarvitset lisätietoja mistä tahansa näistä palveluista, katso sitten kunkin palvelun yhteenvedot tämän osan alla tai napsauta verkkosivustoja alla olevien linkkien avulla.

 1. Livedrive

 2. ADrive

 3. Bakop

 4. Puolusta hosting

 5. Aja HQ

5 parasta FTP-varmuuskopiointipalvelua

Alla on yhteenveto kaikesta, mikä tekee näistä palveluista loistavia! Jos tarvitset lisätietoja mistä tahansa alla luetelluista palveluista, tutustu palveluntarjoajan verkkosivuille.

1. LiveDrive

 • hinnoittelu

  alkaen $ 8.00
  / kuukausi

LiveDrive on yksi harvoista tarjoajista, joka tarjoaa edelleen FTP-varmuuskopioita, mukaan lukien tuki sekä tiedostojen lähettämiselle että lataamisen jatkamistoiminnoille. Ja palvelu tarjoaa suojatun FTPS: n (tunnetaan myös nimellä FTPES, FTP-SSL ja FTP Secure).

Sekä Macin että Windowsin käyttäjät voivat käyttää mitä tahansa FTP-asiakasohjelmistoa (kuten FileZilla, Cyberduck tai Panic Transmit) yhteyden muodostamiseen Livedrive-tallennustilaan. FTP-toimintojen lisäksi Livedrive tarjoaa joukon muita ominaisuuksia, joista yrityksistä on hyötyä varmuuskopioidessaan järjestelmiään ja verkkosivustojaan (samoin kuin asiakkaidensa, jos he hallitsevat niitä). Tämä sisältää integroidun tiedostojenjaon, NAS-yhteensopivuuden ja paikallisen tallennustilan.

On kuitenkin syytä huomata, että FTP-varmuuskopioita tarjotaan vain Livedrivessä’s Salkku ja Pro Suite suunnitelmat.

2. ADrive

 • hinnoittelu

  alkaen $ 25.00 arvoisen ostoksesi kanssa
  / kuukausi

ADrive on loistava vaihtoehto jokaiselle, joka etsii pilvipalveluntarjoajaa, joka tukee FTP-varmuuskopioita sekä lähettämällä että lataamalla FTP: n kautta. Sen lisäksi, että sitä on helppo käyttää, siinä on laaja valikoima hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten online-yhteistyö, integroitu tiedostojen jakaminen ja suuri tiedostotuki.

Käyttäjät voivat käyttää ADrive-tiedostoja minkä tahansa FTP-asiakkaan kautta, mikä tarkoittaa, että voit vapaasti käyttää jo olemassa olevia ohjelmistoja. Ja ADrive sallii AUTH TLS: n käytön tiedostojen siirtämiseen turvallisesti, samoin kuin mahdollisuuden hallita SSH-avaimia turvalliseen, automatisoituun pääsyyn. Tämä tekee ADrivestä’s FTP-varmuuskopio sopii kaikille, jotka vaativat suojatun FTP: n.

Kuten Livedrive, ADrive rajoittaa FTP-tuen vain muutamiin suunnitelmiin, nimittäin niiden Henkilökohtainen palkkio ja liiketoiminta suunnitelmia. Tarvitset siis yhden näistä erityisistä FTP-varmuuskopiointitilauksista.

3. Bakop

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Bakop on toinen pilvitallennuspalvelu, joka tarjoaa FTP-yhteyksiä tiedostojen lähettämiseen ja lataamiseen. Bakop on kuitenkin ainutlaatuinen, koska se on palvelu, joka on omistettu FTP-varmuuskopioille.

Bakop-verkkosivusto ja palvelimet ovat erittäin helppo asentaa ja käyttää. Ja käyttäjät voivat valita tarkalleen missä he haluavat tietojensa varmuuskopion.

Bakop tukee suosittuja FTP-ohjelmistoja, kuten Secure Transfer, rsync ja aina suosittu FileZilla. Tämä tekee Bakopista hyvän vaihtoehdon, jos sinä’Haluat esitellä FTP-varmuuskopioita työpaikalla ja älä’t halua haastaa työntekijöitä monimutkaisilla uusilla ohjelmistoilla.

Yksi haitta, joka johtuu sen keskittymisestä FTP: hen, on, että siinä ei ole paljon ominaisuuksia, joita monet standardit pilvitallennuspalvelut tarjoavat. Tästä syystä Bakop on ihanteellinen FTP-varmuuskopiointiin, mutta voitti’t ole hyötyä, jos yrityksesi on rakennettu monenlaisiin ohjelmistoihin, joiden tarpeet vaihtelevat.

4. Puolusta hosting-palvelua

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Defend Hosting on pilvivarmuuskopiointipalvelu, jonka avulla käyttäjät voivat varmuuskopioida tietoja pilvipalvelimilleen millä tahansa FTP-asiakkaalla. Tämän avulla voit aloittaa tietojen varmuuskopioimisen ilman, että sinun tarvitsee oppia uutta käyttöliittymää tai ohjelmistoa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää Filezillaa, SmartFTP: tä tai mitä tahansa muuta FTP-asiakasohjelmaa.

Defend Hosting tarjoaa myös suojattuja siirtovaihtoehtoja, mukaan lukien FTP (FTP over SSL / TLS) ja SFTP (SSH File Transfer Protocol). Mitä’Palvelu tarjoaa lisäksi 24/7 -tukea varmistaaksesi, että pystyt aina varmuuskopioimaan tiedostoja FTP: n kautta palvelimilleen.

Tämän palveluntarjoajan sanotaan tarjoavan nopeita nopeuksia, ja kun hinnat alkavat 5 dollaria kuukaudessa 20 Gt tilaa, nousevat 20 dollariin kuukaudessa 500 Gt: llä, palvelu ei ole myöskään erityisen kallista.

5. Aja HQ

 • hinnoittelu

  alkaen $ 1,99
  Laskutetaan kuukausittain

DriveHQ on toinen palvelu, joka tarjoaa pilvivarmuuskopioita FTP: n kautta. Varmuuskopiopalvelimia voidaan käyttää minkä tahansa FTP-asiakkaan, mukaan lukien FileZilla, CuteFTP, WsFTP, SmartFTP, Fetch, CoreFTP tai Cyberduck, kautta. DriveHQ Cloud FTP Server on myös yhteensopiva kaikkien FTP (SFTP / FTPS) Client -ohjelmien kanssa.

Käyttäjät voivat kartoittaa sen pilviasemana tai käyttää DriveHQ: n alkuperäistä FileManager-ohjelmistoa, jonka mukaan se on helpompaa kuin tavallinen FTP. Palvelu on myös nopeaa ja siinä on laaja valikoima ominaisuuksia ja varmuuskopiointivaihtoehto FTP: n lisäksi.

Henkilökohtaiset ja yritystilausmallit ovat saatavana. Ja käyttäjät voivat räätälöidä tilauksensa täysin lisätäkseen lisää tallennustilaa tai käyttäjiä tarvittaessa. Laajennusmahdollisuus on suuri, sillä tilit ovat käytettävissä jopa 1000 käyttäjälle ja niillä on valtavasti tallennustilaa.

Kriteerimme

ProPrivacy.com-sivustossa meillä on tapana suositella suojattuja pilvipalvelupalveluita, jotka tarjoavat täydellisen salauksen. Nämä palvelut varmistavat, että tietosi ovat aina täysin turvallisia. FTP-varmuuskopioissa on kuitenkin vähemmän vaihtoehtoja, mikä tarkoittaa, että et voi olla niin nirso ja valinta.

Tutkiessamme tätä artikkelia etsimme palveluita, jotka eivät tarjoa vain FTP-yhteyksiä varmuuskopiopalvelimiin, mutta joilla on myös paljon muita ominaisuuksia ja hyvä maine käyttäjiensä kanssa.

Tämän luettelon tarjoajat valittiin niiden ominaisuuksien, käytettävyyden, vastinetta rahalle ja yleisen suorituskyvyn perusteella. Olemme tehneet parhaamme tuoksemme esiin sekä heidän vahvuutensa että heikkoutensa, jotta voit tehdä täysin tietoisen valinnan ennen kirjautumistaan.

Valitettavasti yllä luetellut palvelut eivät tarjoa ilmaista vaihtoehtoa, jos etsit ilmaista palvelua, tutustu ilmaiseen pilvien varmuuskopioluetteloomme.

Jos yrityksesi kuitenkin vaatii tietojen lähettämistä ja varmuuskopiointia HIPAA- tai GDPR-vaatimustenmukaisuuden kanssa, suosittelemme ottamaan yhteyttä suoraan haluamasi palvelun kanssa varmistaaksesi, että FTP-varmuuskopiointi on mahdollista näiden yksityisyydensääntöjen mukaisesti..

5 parasta palvelua FTP-varmuuskopioinnin tekemiseen

FTP on tulossa yhä harvemmaksi, kun yritykset ja yksityishenkilöt siirtyvät turvallisempiin varmuuskopiointimuotoihin, jotka ovat uusimpien uusien tietosuojamääräysten, kuten GDPR: n, mukaisia. Yrityksillä tai yksityishenkilöillä, jotka edelleen tarvitsevat tai vaativat FTP-varmuuskopioita, on kuitenkin edelleen markkinoilla joitain palveluita, jotka tarjoavat lataamisen ja lataamisen pilvipalvelimille FTP-protokollan kautta.

Etsitkö FTP-erityistä pilvipalvelua - vai yksinkertaisesti palveluntarjoajaa, joka tarjoaa FTP-varmuuskopion muiden ominaisuuksiensa lisäksi - tämä luettelo auttaa sinua määrittämään joitain parhaimmista palveluista vuonna 2020.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me