5 parasta pilvipalvelupalvelua

Pilvivarmuuskopiot on tehty niin, että tietojen varmuuskopiointi on mahdollisimman kivutonta, jotta vältetään sydäntä rikkova kokemus siitä, että menetät työsi kopioimalla tiedostojesi viimeisimmät versiot automaattisesti ja tallentamalla ne suojattuun online-tilaan. Minkä palvelun valitseminen voi olla yhtä hankala, joten asioiden helpottamiseksi olemme hahmotelleet parhaat viisi saatavissa olevaa pilvipalvelun tallennuspalvelua.

pilvien varmuuskopio

Mitkä ovat parhaat pilvipalvelun palvelut?

Alla on luettelo parhaimmista pilvivarmistuksista vuonna 2020. Olemme valinneet nämä palvelut turvallisuuden, luotettavuuden ja tarjoamiensa ominaisuuksien perusteella. Vieritä tämän osan alapuolelle tai napsauta palvelun kautta saadaksesi lisätietoja jokaisesta palvelusta.

 1. Tresorit

  - nollatuntemus | 2FA | Alustojen välinen tuki

 2. Sync.com

  - Päästä päähän -salaus | 2FA | 100% online-tallennustila

 3. Minä ajan

  - Kustannustehokas | Yksittäiskuvat | Käyttäjäystävällinen

 4. Nextcloud

  - Isännöintivaihtoehdot Muokattavissa | Tukee suoratoistomediaa

 5. SpiderOak

  - nollatuntemus | Tiedostojen versiointi | e2e-salaus

Tarkka katsaus vuoden 2020 viiteen parhaaseen pilvivarmuuskopioratkaisuun

Katso lisätietoja parhaista pilvivarmistuksen ratkaisuista alla perusteellisissa yhteenvetoissa.

1. Tresorit

Tresorit on suuri nolla tietämättömyyden tarjoava pilvipalvelujen tarjoaja Sveitsissä - tärkein alue yksityisyydelle

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Tresorit-kotisivu

Tresoritista on tullut kotitalousnimi pilvitallennuspalveluna, mutta sen keskittyminen yrityspaketteihin tekee siitä erillisen pilvivarmuuskopiointiehdokkaan. Ateriapalvelu yksilöiltä organisaatioille, joissa on yli 100 ihmistä, Tresorit tarjoaa kaksifaktorisen todennuksen ja nolla tietämyskäytännön, joka tarjoaa päästä päähän -salauksen tallentamatta yhtä salausavainta palvelimilleen..

Yhtiö on oikeutetusti luottavainen tuotteeseensa’s tarjoaa 14 päivän kokeiluversion Premium-, Solo- ja Small Business -paketeistaan ​​ja 7 päivän rahat takaisin -takuun. Tresorit-katsauksessa kiitimme yritystä’Sveitsin alkuperä on lohduttava yksityisyyden harrastajille huolimatta viimeaikaisista hallitusmuutoksista ja sen ominaisuus on rikkaampi kuin suurin osa kilpailusta, mutta tämä johtuu korkeammasta hinnasta.

2. Sync.com

Synkronointi elää nimeltään upealla alustojenvälisellä synkronoinnilla ja täysin varustelluilla mobiilisovelluksilla

 • hinnoittelu

  alkaen $ 5.00
  / kuukausi

Sync.com-kotisivu

Asteikon vastakkaisessa päässä Sync.com tarjoaa parhaan vastineen rahalle tinkimättä tärkeimmistä ominaisuuksista. Kanadassa asuvat ovat varmasti varovaisia ​​maan suhteen’s Five Eyes -jäsenyys, mutta nolla tietämyskäytäntö, joka kattaa kokonaisella salauksella ja kaksifaktorisella todennuksella kaikilla tasoillaan, lupaa pitää tiedot turvassa..

Tähän sisältyy ilmainen 5 Gt: n taso, joka saattaa olla riittävä pilvitallennukseen, mutta se’t todennäköisesti sopii niille, jotka haluavat pilvivarmistuksen. Onneksi Sync.com on melko runsas tallennustilan kanssa premium-pakettiensa suhteen. Alku on alhainen hinta ja jopa 10TB / henkilö.

Vaikka sovelluksia ei edelleenkään ole saatavana Linuxille, Sync.com tukee monenlaisia ​​käyttöjärjestelmiä. Se on erityisen vaikuttava mobiililaitteissa, ja se ylläpitää puhdasta käyttöliittymää ilman, että ominaisuuksia poistetaan. Voit lukea lisää Sync.comista täydellisessä katsauksessa.

3. IDrive

IDrive alittaa paljon muita palveluntarjoajia uhraamatta liikaa - jopa ylpeillä e2e-salauksella

 • hinnoittelu

  alkaen $ 17.38
  vuodessa

iDrive-kotisivu

Koska se ei’t varmuuskopioi kaikki tiedostot oletuksena ja keskittyy selkeästi synkronointiominaisuuksiin. Jotkut saattavat väittää, että toisen pilvipalvelupalvelun tulisi viedä IDrive’paikalla tässä luettelossa. Tästä huolimatta IDrivellä on joukko ominaisuuksia, jotka vahvistavat paikkansa, vankasta edistyneestä aikataulu- ja palautusvaihtoehdosta tukivalikoimaansa Windows-, macOS-, Android- ja iOS-järjestelmissä. Valitettavasti palvelu puuttuu ilman Linux-sovellusta, mutta voit saada sen toimimaan Webin tai komentosarjojen kautta.

IDrive-tilaajat voivat muodostaa yhteyden niin moniin laitteisiin kuin he valitsevat tilauksen perusteella maksamalla joko 52,12 dollaria vuodessa 2TB-suunnitelmasta tai 74,62 dollaria vuodessa 5TB: ltä. Varmuuskopiointi on intuitiivista, sillä se käyttää vain lohkotason tiedostojen kopiointia tiedoston muutettujen osien korvaamiseksi sen sijaan, että koko tiedostoa lähetettäisiin uudelleen. Todellinen arkistointi tarkoittaa myös sitä, että paikallisesti poistetut tiedostot pidetään pilvessä, kunnes se puhdistetaan käsin.

Kaikesta tästä huolimatta yritys sijaitsee Yhdysvalloissa, maassa, joka tunnetaan tunkeilevasta asenteestaan ​​yksityisyyteen. Voit valita paikallisesti tallennetun yksityisen salausavaimen, jotta tietosi pysyvät turvassa uteliailta. Tämä kuitenkin poistaa IDriven’s jakamisominaisuuksia, eikä niitä voi palauttaa, jos unohdetaan. Kun olet valinnut tämän vaihtoehdon, et voi muuttaa sitä nollaamatta kaikkea, mukaan lukien tallennetut tiedot.

4. Seuraava

Nextcloud tulee itse isännöimiin ja maksettuihin isännöityihin muunnelmiin - mahdollistaen suuren mukautettavuuden

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Nextcloud-kotisivu

Nextcloud on ainoa avoimen lähdekoodin pilvipalvelupalvelu tässä luettelossa, joka tarjoaa verrattoman hallinnan tietoihisi. Se on täysin ilmainen, jos sinulla on oma laitteesi valmiina, ja kolmannen osapuolen isännöinti toimitetaan kuukausimaksulla. Tietysti jonkun muun kiinnittäminen pilvivarmuuskopiointijärjestelmään lisää automaattisesti ylimääräisiä tietoturvariskejä ajattelemiseen, mutta ei enempää kuin suljetun lähteen vaihtoehdot.

Sillä on ominaisuusjoukkoonsa mukautettavissa oleva modulaarinen luonne, täysin riippuen siitä, kuinka asetit Nextcloudin henkilökohtaisesti. Sekä itse isännöivät että etäpalvelimet voivat olla pelottavia uusille tulokkaille, joten me’olemme laatineet aikaa oppaan laatimiseen Nextcloudin perustamisesta, joka jakaa jokaisen prosessin helposti sulavaksi vaiheeksi, ja lisätietoja löytyy täydellisestä katsauksesta.

5. SpiderOak

Edward Snowden hyväksyi SpiderOakin henkilökohtaisesti NSA-vakoojaiskandaalin paljastamisen jälkeen

 • hinnoittelu

  alkaen $ 5.75
  / kuukausi

SpiderOak kotisivu

Edward Snowdenin hyväksymänä ensisijaisena vaihtoehtona pilvivaraston tarjoajille, SpiderOak ONE Backup täydentää yllättäen luettelomme. Yksityisyyden suojan kannattajat saattavat haluta noudattaa varovaisuutta toimintansa perustaa Yhdysvalloissa, mutta voit olla varma, että sillä on myös nolla tietämyskäytäntö ja turvallinen päästä päähän -salaus, jotta vältetään uteliaita silmiä.

Sen mobiilisovellukset jättävät toivomisen varaa vain luku -tyyppisellä lähestymistavalla, ja kaksifaktorisen todennuksen puute aiheuttaa varmasti epäröintiä, mutta SpiderOak on silti vankka vaihtoehto työpöydällä, jonka käyttöliittymä kilpailee isojen kolmen kanssa..

Sekoitus pilven yli

Pilvistä on tullut hämmentävä termi viime vuosina, kun kuluttajien ja yrityspalvelujen väliset yhtäläisyydet ovat hämärtyneet. Pilvitallennus, kuten Microsoftin OneDrive, Dropbox ja Google Drive, ovat suositumpia kuin koskaan, joten voit synkronoida ja jakaa tiedostojasi verkossa, mutta ne eivät ole ihanteellisia tietojen todelliseen varmuuskopiointiin, jos katastrofi iskee..

Ominaisuudet, kuten tiedostoversio, osoittavat päällekkäisyyttä, mutta pilvitallennuspalvelut edellyttävät yleensä, että käytät jaettua kansiota luotaessa tiedostoa tai lataa manuaalisesti offline-tiedosto. Heidän luottamus selaimeen verkkoliittymän kautta tarkoittaa myös sitä, että salaus voidaan tehdä vain palvelinpuolelta, jota pidetään tietoturvan heikkona linkkinä..

Päinvastoin, pilvivarmuuskopiointipalvelut tallentavat tiedot automaattisesti, kun muutoksia tehdään ilman käyttäjän toimia, ja tarjoavat tilaraportteja varmistaakseen, että kaikki tiedostot ovat ehjät palvelimella. Useimmat tarjoavat ennennäkemättömän takuun tapauksissa, joissa palvelimen toimintahäiriö johtaa tietojen menetykseen, mikä tarjoaa eräänlaisen vakuutuksen yrityksille.

3-2-1 on parempi kuin yksi

Pilvivarmuuskopiointipalvelut lisäävät ylimääräisen suojakerroksen, mutta niiden ei tulisi koskaan toimia paikallisen tallennustilan korvikkeena. Identtiset luottaen yksinomaan laitteistoihin, keskitetyn tiedon menettäminen kokonaan vie vain yhden onnettomuuden.

Sen sijaan suosittelemme 3-2-1-säännön käyttöä, jossa tiedot varmuuskopioidaan kolmella eri tavalla. Perinteisesti tämä näkee ensisijaiseen paikallislaitteeseen tallennetun alkuperäisen kopion, jota seuraa ensimmäinen varmuuskopio ulkoiseen kiintolevyyn tai verkkoon liitettyyn tallennuslaitteeseen (NAS). Online-pilvipalvelun lisääminen päälle antaa optimaalisen tietoturvan tietosi.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me