5 parasta pilvivarmuuskopiota Macille, joka kunnioittaa yksityisyyttäsi

Useimmissa Macissa on nykyään vaatimaton kokoinen SSD-asema, joten yleensä ei ole kauan ennen kuin meidän on aloitettava tiedostojen ja sovellusten poistaminen, jotta voimme tehdä tilaa niille, joita todella tarvitsemme. Ja vaikka sinulla olisi eekkeriä paikallista levytilaa, on tärkeää varmuuskopioida tietosi katoamisen estämiseksi. Tässä artikkelissa luetellaan 6 parasta pilvitallennusvarmuuskopiota Mac-käyttäjille.

Olemme ProPrivacy! Toisin kuin muut sivustot, suosittelemme vain Mac-pilvitallennusratkaisuja, jotka kunnioittavat yksityisyyttäsi. Käytännössä tämä tarkoittaa, että kaikki pilvitallennuspalvelut tarjoavat turvallisen asiakaspuolen päästä toiseen -salauksen. Tämä tarkoittaa, että salat ja purkaa tiedostoja omilla laitteillasi sen sijaan, että luotat mahdollisesti epäluotettavaan kolmanteen osapuoleen, joka tekee sen puolestasi. Alla olevat palvelut tarjoavat jopa 5 Gt ilmaista pilvivarmistuksen tallennustilaa, joten voit suojata tietosi ilmaiseksi.

Itse asiassa, vaikka luotat kolmanteen osapuoleen (miksi sinä?), Jos sillä on tietosi yksityiset salausavaimet, se voi saada hakkeroinnin tai pakottaa luovuttamaan avaimet virastolle, kuten NSA: lle..

Joten mitkä ovat parhaat Cloud-tallennustilat Mac-ratkaisuille, jotka kunnioittavat yksityisyyttäsi? Jatka lukemista!

Mitkä ovat parhaat pilvivarmuuskopioratkaisut Macille?

 1. Tresorit

  - nollatuntemus | Sveitsiläinen | Päittäin salaus

 2. Sync.com

  - nollatuntemus | Holvi | Tiedostojen versiointi

 3. SpiderOak

  - nollatuntemus | Edward Snowdenin tukema Päittäin salaus

 4. Nextcloud

  - avoimen lähdekoodin | Isäntävaihtoehdot | Valikoiva synkronointi

 5. iCloud

  - käyttäjäystävällinen | macOS-integraatio | Vain online-tallennustila

5 parasta pilvivarmuuskopiota Mac: perusteellinen analyysi

1. Tresorit

Tresorit tarjoaa 3 Gt ilmaista, siinä on sisäänrakennettu päästä päähän -salaus ja se on helppokäyttöinen

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Tresorit-kotisivu

Tresorit on sveitsiläinen pilvitallennusyritys, joka tunnetaan omistautumisestaan ​​yksityisyyteen. Tresorit, joilla ei ole tietämystä, käyttää vankkaa päästä päähän -salausa varmistaakseen, että edes se ei pääse tietoihisi. Tresorit tarjoaa vahvan alustojenvälisen tuen Windowsille, Linuxille ja tietysti macOS: lle.

Sovelluksia on saatavana iOS: lle ja Androidille, mutta ne eivät synkronoi automaattisesti mobiililaitteiden kansioita.

Tiedostot salataan asiakaspuolella käyttämällä AES-256-CFB-salausta HMAC SHA-512 -laitteella eheyden todentamiseksi. Salausavainten vaihto varmistetaan RSA-4096: lla. Tresorit tukee maksettujen suunnitelmien tiedostoversioita, mikä tarkoittaa, että voit aina palauttaa tiedostot, joita ei ole poistettu pysyvästi.

Tresorit on monella tavalla yksityisyyteen keskittyvä versio iCloudista - se’sopii erinomaisesti tiedostojen synkronointiin ja jakamiseen, mutta ei ole niin hyödyllistä, kun vapautat tilaa Mac-tietokoneellasi. Se tarjoaa kuitenkin valikoivan synkronointitoiminnon kansioille, joten jos lataat tiedostoja toisesta tietokoneesta, sinun ei tarvitse synkronoida Tresorit-kansion koko sisältöä Mac-tietokoneeseen.

Jos haluat lisätietoja tästä palvelusta, lue Tresorit-arvostelu.

2. Sync.com

Sync.com tarjoaa käyttäjille 5 Gt tallennustilaa ilmaiseksi ja siinä on upeat suojausominaisuudet!

 • hinnoittelu

  alkaen $ 5.00
  / kuukausi

sync.com-kotisivu

Sync.com on nolla tietämättömän pilvitallennuspalvelu, joka perustuu Kanadaan. Mac-käyttäjiä palvelee hyvin sen monialustainen tuki kaikille tavallisille epäiltyille, vaikka olemme pettyneitä siihen, että se ei tue Linuxia muulla tavoin kuin verkkoportaalinsa kautta..

Kuten tällaiselta palvelulta voidaan odottaa, Sync.com tukee täysin tiedostojen versiointia, suojattua salasanasuojattua linkkien jakamista ja kansioiden jakamista. Se lähettää mielellään myös valokuvia ja videoita puhelimesta Cloud-tiliisi, vaikka havaitsimme prosessin yksityiskohtaisen hallinnan puutetta hieman turhauttavaa.

Tärkeintä niille käyttäjille, jotka haluavat vapauttaa tilaa Macillaan, Sync.com’s Holvin ominaisuus antaa sinun ladata tiedostoja vain pilveen. Tiedoston paikallinen versio pysyy alkuperäisessä laitteessa, josta se ladattiin, mutta sitä ei synkronoida automaattisesti muihin laitteisiin, ellet nimenomaisesti synkronoi offline-tilassa.

Tiedot salataan päästä päähän AES-256-GCM-salauksella, joka on suojattu yksityisellä RSA-2048-avaimella ja salasanalla. Tämä on hienoa, mutta se, että Sync.com on viiden silmän valvontakumppanimaassa sijaitsevan yrityksen suljetun lähdekoodin tuote, huolestuttaa meitä hieman.

Lukuta Sync.com-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja heidän palvelustaan.

3. SpiderOak

SpiderOak on erittäin turvallinen palvelu ja tarjoaa 21 päivän ilmaisen kokeilun premium-palvelustaan

 • hinnoittelu

  alkaen $ 5.75
  / kuukausi

SpiderOak kotisivu

Plussat

 • “Ei tietoa” pilvisynkronointi ja jakaminen
 • Vahva e2e-salaus (vain sovellukset, ei selaimessa)
 • Tiedostojen versiointi
 • Poistettujen kohteiden säilytyslaite sallii tiedostojen vain online-tallennuksen

Haittoja

 • Ei avoin lähdekoodi
 • Perustuu Yhdysvaltoihin
 • Mobiilisovelluksia on rajoitetusti

NSA: n tiedottajan Edward Snowdenin suosittelema SpiderOak on kiistatta korkeimman profiilin yksityisyyteen keskittyvä pilvitallennuspalvelujen tarjoaja. Se käyttää sovelluksissaan vahvaa päästä päähän -salausta (käyttäen AES-256-CFB-salausa ja HMAC SHA-256 -tunnistusta), vaikka sen verkkokäyttö edellyttää ensisijaisen salausavaimen luovuttamista SpiderOakille’palvelimet.

Eri käyttöympäristöjen välinen työpöytätuki MacOS: lle, Windowsille ja Linuxille on vahva, vaikka sen iOS- ja Android-sovellusten toiminnallisuus onkin pettymys. SpiderOak One tarjoaa hyvät tiedostojen versiointi- ja jakamisasetukset, mutta sen erottuvuusominaisuus on, että synkronointikansiosta paikallisesti poistettuja tiedostoja ei poisteta automaattisesti verkosta.

Niistä varmuuskopioidaan sen sijaan erityinen poistettujen esineiden säilytyslokero, josta ne voidaan palauttaa milloin tahansa. Näitä tiedostoja tallennetaan määräämättömäksi ajaksi, vaikka ne lasketaan tallennusrajaasi (voit tietysti vapauttaa tilaa tyhjentämällä roskakorin, jonka jälkeen tiedostoja ei voi palauttaa).

Vaikka tämä ominaisuus ei ehkä olekaan tarkoitettu tarkoitukseen, tämän ominaisuuden avulla voit säästää levytilaa poistamalla tiedostoja paikallisesti, mutta pitämällä ne verkossa myöhempää palauttamista varten.

Suurin huolemme SpiderOakista on, että sen sovellukset eivät ole avoimen lähdekoodin ongelmia, ja SpiderOak on yhdysvaltalainen yritys, jota vaikeuttaa NSA-tyylinen kotivalvonta..

Katso SpiderOak-arvostelu, jos haluat tietää lisätietoja tästä palvelusta.

4. Seuraava

Nextcloud on itse isännöity pilvitallennuspalvelu, joka tekee siitä erityisen turvallisen

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Vaikka kaikki yllä olevat palvelut tarjoavat asiakaspuolen päästä toiseen -salauksen, ne ovat myös kaikki suljetun lähdekoodin tuotteita. Tämä tarkoittaa, että luottamuksen tarvetta ei poisteta kokonaan. Ne, jotka eivät luota ketään (ja miksi helvetissä sinun pitäisi olla?) Voivat luoda oman pilvivarmistuksen ja synkronointipalvelun avoimen lähdekoodin Nextcloud-ohjelmiston avulla.

Täysin isännöidyn Nextcloud-tilin perustaminen yhdellä kumppaninsa pilvitallennuspalveluista on hulluin helppoa, mutta yksityisyyttä vakavasti ottavat henkilöt haluavat isännöidä itse laitteistoaan tai palvelintilaa, jolla heillä on täysi hallinta.

Palvelinpuolen salaus (AES-128-GCM HMAC SHA1 -todennuksella avaimen johdannaiseksi) on kuitenkin valinnainen, ja se on tällä hetkellä lueteltu “alfa” tai “testaus” vaiheesta huolimatta, että sitä suositellaan kaikissa Nextcloud-dokumentaatioissa.

Nextcloudissa on bin-ominaisuus, jolla on oletuksena aika- ja kokorajoitus, joka rajoittaa sen hyödyllisyyttä vain online-tallennuksessa. Mutta hei, Nextcloudin koko asia on, että olet vastuussa! Tilin järjestelmänvalvojat voivat poistaa kaikki rajoitukset sallimalla tämän ominaisuuden avulla varmuuskopioida poistetut kansiot pilveen.

Voit säästää levytilaa myös määrittämällä Mac-asiakasohjelma synkronoimaan vain valitut kansiot. Jos haluat tietää enemmän tästä palvelusta, katso Nextcloud-arvostelu.

5. iCloud

iCloud on Applen omistama tallennuspalvelu, joka keskittyy mukavuuteen

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

iCloud-kotisivu

Apple ajattelee käyttäjiä kohti omaa pilvitallennusratkaisua, iCloudia, ja monet Mac-käyttäjät ymmärrettävästi yksinkertaisesti seuraavat virran mukana. Tämä ei ole monella tavalla huono asia, koska iCloud’Integrointi macOS Sierran kanssa ja myöhemmin tekee sen Store in iCloud- ja Optimize Storage -ominaisuuksista uskomattoman helppokäyttöisiä.

Tallenna iCloudissa antaa sinun siirtää kaikki tiedostot, valokuvat ja viestit vain online-tallennustilaan. Optimoi tallennustila säästää tilaa poistamalla iTunes-elokuvia ja TV-ohjelmia automaattisesti niiden katselun jälkeen.

ICloud on vaikea voittaa vain levytilan säästämiseksi. Syy siihen, että se on viimeksi tässä luettelossa, on se, että tiedostoja ei ole helppoa salata päästä päähän ennen kuin ne tallennetaan Applelle’palvelimet. Tiedostojen lataamisen rakeisen hallinnan puuttuminen tarkoittaa, että et voi salata niitä tiedostoittain, ennen kuin ne on tallennettu iCloudiin.

Apple on muutaman viime vuoden ajan huolellisesti vaalinut mainetta käyttäjiensä suojelemiseksi’ yksityisyyttä, mutta on muistettava, että kyseessä on yhdysvaltalainen yritys, jolle sovelletaan kansallisen turvallisuuden kirjeitä (mukana seuraavia gag-tilauksia) ja vastaavia. Se on myös täysin yhteistyössä NSA: n kanssa sen PRISM-joukkovalvontaohjelmaa.

iCloudista puuttuu myös avainominaisuus, joka löytyy useimmista kolmansien osapuolien Mac-pilvien tallennusratkaisuista: tiedostoversio. Tämä tallentaa useita aiempia tiedostoversioita, jotta ne voidaan palauttaa myöhemmässä vaiheessa. Tämä on välttämätöntä vioittuneiden tai haittaohjelmien, kuten ransomware-tartunnan saaneiden tiedostojen palauttamiseksi, mutta se voi myös olla pelastaja, jos haluat palauttaa asiakirjoihin tehdyt muutokset.

Lopulliset ajatukset

On valitettavaa, että mikään tietosuojaan keskittyvä pilvipalvelu ei tarjoa lähellekään yhtä hyvää tukea tiedostojen siirtämiselle pilveen kuin Applen, Dropboxin, Microsoftin ja Googlen tiedostot. Toivomme tulevaisuudessa, että tämä saattaa muuttua. Nextcloud antaa sinun tehdä tuomaristo-ratkaisun, mutta on sanottava, että tämä on melko kömpelö.

Dropboxin, OneDriven tai Google Driven käytön tietosuojaongelmia voidaan lieventää tuntuvasti salaamalla tiedostot ennen kuin lataat ne käyttämällä ohjelmistoja, kuten VeraCrypt, mutta tämä tuo kuitenkin omat haitat. Sellainen on yksityisyyden hinta.

iCloud itsessään on edelleen helpoin tapa säästää levytilaa tallentamalla tiedostoja vain verkkoon, mutta emme koskaan suosittele yhdysvaltalaisen yrityksen tuotetta, jolla on aiempaa kokemusta auttaaksemme sen hallitusta vakoilemaan asiakkaitaan.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me