5 parasta PS4-VPN-verkkoa ja kuinka VPN-asetukset luodaan PS4: lle

Jos rakastat pelaamista ja suoratoistoa PlayStation 4: llä, harhautut ulos, kun saat Playstation VPN: n. Virtuaalisen yksityisen verkon avulla PS4: lläsi voi olla valtava määrä rajoitettua sisältöä, kuten Yhdysvaltain Netflix-luettelo. Tässä oppaassa näytämme, kuinka VPN määritetään PS4: ään ja luetellaan viisi parasta PS4: n VPN: ää.

PlayStation 4: n VPN: n avulla voit pelata enemmän pelejä ja käyttää nimikkeitä ennen kuin ne julkaistaan ​​virallisesti maassasi. Pelien VPN-palveluilla on kuitenkin oltava tiettyjä ominaisuuksia, jotta ne olisivat tehokkaita. Jotkut näistä ovat seuraavat:

 • Nopeat palvelimet - VPN-verkot hidastavat Internet-yhteyttäsi, joten nopea VPN rajoittaa vaurioita ja varmistaa, että pystyt edelleen suoratoistamaan teräväpiirtona ja pelinä ilman viivettä.
 • Suuri palvelinverkko - Jos haluat muodostaa yhteyden suosikki streaming-sivustoihisi tai ostaa pelejä, tarvitset palvelimia maissa, joihin haluat muodostaa yhteyden.
 • On tarjottava valikoima salausprotokollia - Jotkut VPN-salausprotokollat ​​ovat nopeampia kuin toiset, siksi on hyödyllistä, että valitset useita vaihtoehtoja. OpenVPN on turvallisin VPN-salausprotokolla, mutta se ei ole nopein.
 • Vahva salaus - VPN: t ovat loistavia tietosuojatyökaluja, joten on tärkeää, että VPN toteuttaa salausprotokollat ​​korkeatasoisesti.

Parhaat PS4 VPN-palvelut

Katso taulukosta nähdäksesi mitä asiantuntijamme arvioivat parhaaksi PlayStationin VPN: ksi. Lisätietoja luettelomme VPN-palveluista vieritä alla nähdäksesi yhteenvedon jokaisesta VPN-palvelusta tai napsauta palveluntarjoajan verkkosivun linkkejä.

 1. ExpressVPN

  - Upea VPN: n ympärillä Johdonmukaisesti nopeat palvelimet | hieno sisällön poistamiseen

 2. NordVPN

  - Paras VPN PlayStationille | Erittäin turvallinen | Poista sisällön esto helposti | Tarjoaa esivaloitettuja reitittimiä | Palvelimet 60 maassa

 3. CyberGhost VPN

  - alhainen hinta | Helppo käyttää sovellusta | Vahva salaus | Palvelimet 60 maassa

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - edulliset suunnitelmat | Suuri turvaominaisuudet | Helppo käyttää sovellusta

Kuinka perustaa PS4 VPN?

Tapa # 1: Asenna VPN PS4: llä

Jaa VPN-yhteytesi kotireitittimen kautta

Tarvittava kokonaisaika: ~ 20 minuuttia (tarvitset järjestelmänvalvojan pääsyn kotireitittimeesi)

 1. Rekisteröidy yhdeksi parhaimmista PS4-VPN-palveluista tällä sivulla tai siirry suoraan henkilökohtaisen suosikkini ExpressVPN-palveluun
  . Asenna VPN-ohjelmisto kotitietokoneeseesi.
 2. Avaa reitittimen ohjauspaneeli (tarkista reitittimen ohjeet).
 3. Etsi Verkko / Asetukset / Asetukset / WAN-välilehti reitittimen ohjauspaneelista.

  Asenna VPN ilman tietokonetta

 4. Anna VPN-asetusten yksityiskohdat, jotka lähetettiin sinulle palvelun kirjautumisen jälkeen. Tämä on todennäköisesti käyttäjänimen, salasanan ja VPN-palvelimen osoitteen yhdistelmä. Nämä kaikki annetaan ilmoittautumisen yhteydessä.
 5. Vahvista / hyväksy / tallenna nämä muutokset ja sulje reitittimen ohjauspaneeli.
 6. Käynnistä PS4.
 7. Siirry PS4-päävalikkonäyttöön "asetukset" jonka jälkeen "Verkkoasetukset."
 8. Klikkaus "Asenna Internet-yhteys" ja valitse "Käytä WiFi-yhteyttä" kun kysytään. valita "Helppo" yhteysmenetelmänä.
 9. Valitse WiFi-verkko luettelosta ja yhdistä tarvittavat kirjautumistiedot. Varmista, että "Älä käytä välityspalvelinta" ruutu on valittu.
 10. Testaa yhteys varmistaaksesi, että kaikki toimii ja olet valmis!

Haluatko mennä ExpressVPN: n kanssa PS4-järjestelmääsi? Tutustu ExpressVPN PS4 VPN -asennusoppaaseen varmistaaksesi, ettet törmää ongelmiin palvelun asettamisessa.

Tapa # 2: Asenna VPN PS4: llä

Jaa tietokoneesi VPN-yhteys PS4: n kanssa

Tarvittava kokonaisaika: ~ 10 minuuttia (tarvitset Ethernet-kaapelin)

 1. Rekisteröidy yhdeksi parhaimmista PS4-VPN-palveluista tällä sivulla tai siirry suoraan henkilökohtaisen suosikkini ExpressVPN-palveluun
  . Asenna VPN-ohjelmisto kotitietokoneeseesi.
 2. Kytke PS4 tietokoneeseesi ethernet-kaapelilla.
 3. Kun olet kytketty, avaa tietokoneesi ohjauspaneeli. Siirry kohtaan "Verkko-ja jakamiskeskus"
  ja napsauta "Muuta sovittimen asetuksia" vasemmalla sivupalkilla.
 4. Napsauta hiiren kakkospainikkeella VPN-yhteyttä (sen, jonka olet juuri asentanut tietokoneellesi) ja napsauta sitten "ominaisuudet." Mene "jakaminen" kieleke.
 5. Valitse "Salli muiden verkon käyttäjien muodostaa yhteys tämän tietokoneen Internet-yhteyden kautta" laatikko.
  Etsi "Kotiverkkoyhteys" avattava valikko ja valitse kodin Internet-yhteys.

  Asenna VPN tietokoneella

 6. Yhdistä tietokoneesi VPN-verkkoon. Muista valita tarpeitasi vastaava palvelin!
 7. Käynnistä PS4. Siirry päävalikkonäyttöön "asetukset" sitten "Verkkoasetukset."
 8. Alla "Verkkoasetukset," valita "Asenna Internet-yhteys." Valita "Käytä LAN-kaapelia" kun kysytään.
 9. Valitse "Helppo" yhteystapa ja vahvista "Älä käytä välityspalvelinta" kun kysytään.
 10. Hyväksy ja testaa uudet asetukset ja sinulla on hyvä mennä!

Paras Playstation 4 VPN - Yhteenvedot

Katso alla olevat yhteenvedot saadaksesi yksityiskohtaisen kuvan parhaasta PlayStation-VPN: stä vuonna 2020. Jos tarvitset lisätietoja mistä tahansa tämän luettelon palvelusta, katso sitten yksityiskohtaisia ​​VPN-arvosteluitamme.

Mikä on Playstation VPN?

Virtuaali yksityinen verkko on palvelu, jonka avulla ihmiset voivat teeskennellä olevansa eri maassa. VPN: n käyttäminen yhdessä PlayStation-sovelluksen kanssa antaa kenelle tahansa, missä tahansa, esteen geo-rajoitetuille streamille. Monet TV-asemavirrat ja verkkopalvelut on estettävä tietyillä alueilla tekijänoikeusrajoitusten vuoksi. Jopa maassasi ostettavat palvelut, kuten Netflix, Hulu tai Amazon Prime TV, ovat vähentäneet luetteloita huomattavasti useimmissa maissa. PlayStation VPN -sovelluksella voit käyttää kaikkea tätä sisältöä.

Yhdistämällä tietyn maan VPN-palvelimeen näytät tosiasiallisesti asuvan siellä. Tämän avulla voit pelata live-pelejä ulkomaisten palvelimien pelaajia vastaan. Tämä on hienoa ihmisille, jotka haluavat pelata tiettyjä kieliä puhuvia ihmisiä vastaan ​​(esimerkiksi ulkomailla opiskelevat modernin kielen opiskelijat, jotka haluavat pelata kotimaassaan olevia ihmisiä vastaan).

Teeskentelemällä olevansa eri maassa Playstation VPN -sovelluksen avulla käyttäjät voivat käyttää myös enemmän nimikkeitä ja ostaa pelinimikkeitä ennen kuin ne julkaistaan ​​virallisesti omassa maassa.

PlayStation VPN -kysymykset

Hienoa PS3- ja PS4-järjestelmissä on, että siinä on sisäänrakennettu mediasoittimen toiminnallisuus. Sen avulla voit myös asentaa ja käyttää sovelluksia ja palveluita, kuten Netflix. Juuri tästä syystä VPN on niin odottamaton. Paitsi, että pääset käyttämään lisää sovelluksia Sony PlayStation -sovelluksellesi, voit myös käyttää enemmän sisältöä jo olemassa olevissa sovelluksissa.

Tässä on vain joitain sovelluksista, joissa voit käyttää enemmän sisältöä, jos tilaat jonkin suositelluista Playstation VPN-verkkoistamme:

 • PlayStation Vue
 • PlayStation nyt
 • Netflix
 • Spotify
 • Hulu
 • Amazonin pikavideo
 • YouTube
 • Nykiä
 • Plex Pass
 • IGN
 • WWE-verkko
 • VEVO
 • HBO Go
 • Crunchyroll

Kuten yllä olevasta sovellusluettelosta voidaan nähdä, VPN: llä pääset käyttämään palveluita, kuten PlayStation Now ja HBO Go (jotka molemmat ovat vain Yhdysvaltoja). Jopa ilmaiset palvelut, kuten YouTube ja Vevo, paranevat huomattavasti VPN: n ansiosta. Tarvitset nopean VPN-palvelun, jotta Youtube, Vevo ja muut streaming-palvelut poistetaan käytöstä, koska VPN voi hidastaa Internet-yhteyttäsi. Tämä johtuu siitä, että sinun ei tarvitse koskaan huolehtia palvelusta "Tämä video ei ole käytettävissä maassasi" ilmoitus. Riippumatta siitä, mitä sovelluksia haluat käyttää, VPN antaa sinun käyttää enemmän sisältöä kuin koskaan ennen. On tärkeää huomata, että jos etsit VPN: ää Netflixille, Hulu, Spotify jne., Kaikki luettelomme palvelut estävät yllä olevan palvelun. Sinulla voi kuitenkin olla vaikeuksia poistaa näitä palveluita muiden VPN-verkkojen kanssa.

Poista Netflixin esto PlayStationilla

UK Netflix -tilaajat voivat käyttää vain 40% koko luettelosta

Useimmat maat saavat pienen Netflix-kirjaston Yhdysvaltoihin verrattuna. Playstation VPN -sovelluksella voit muodostaa yhteyden Yhdysvaltojen palvelimeen katsomaan 100% Netflix-nimikkeitä mistä päin maailmaa tahansa. Joillekin ihmisille tämä voi tarkoittaa käytettävissä olevien elokuvien ja TV-ohjelmien määrän lisääntymistä 85 prosentilla!

Poista Amazon Prime Pikavideon esto PlayStationilla

Amazon Prime Instant Video on toinen palvelu, joka ei voi näyttää kaikkea kaikkialla. Tekijänoikeuksien haltijoiden asettamiin lisenssirajoituksiin on liityttävä tiukat vaatimukset siitä, mitä kussakin maassa voidaan katsella. PlayStation-VPN: n avulla voit teeskennellä olevansa eri maassa käyttääksesi suuria määriä ylimääräistä sisältöä Amazonissa. Katso Amazon prime -oppaastamme tietoja VPN: n käytöstä prime-sovelluksen kanssa ja selvittää, mikä on paras amazon prime-VPN VPN: lle..

Poista Spotify-esto PlayStationilla

Monet ihmiset ympäri maailmaa rakastavat Spotifya. Valitettavasti Spotify on kuitenkin saatavana vain 59 maassa. Tämä tarkoittaa, että miljoonat ihmiset eivät pääse suositun musiikin suoratoistopalveluun. Lisäksi jotakin musiikkia ei ole saatavana lisenssirajoituksiin näissä 59 maassa. Lisäksi jotkut paikat eivät pääse Apple Music -sovellukseen.

PS4: n VPN: n avulla voit teeskennellä olevansa Yhdysvalloissa käyttääksesi koko Spotify-luetteloa (mukaan lukien Apple-musiikkia) kuunnellaksesi valtavia määriä musiikkia PlayStation-laitteellasi.

Hanki varhainen käyttö PlayStation-peleihin

Kun uusia pelejä julkaistaan, joskus tietyt maat saavat ne ensin. Tämä voi olla turhauttavaa, varsinkin jos kyse on pelistä, jota haluat epätoivoisesti pelata. Upea esimerkki on Japanin ja Korean RPG, jotka julkaistaan ​​kuukausia myöhemmin ympäri maailmaa.

Hyvä uutinen on, että käyttämällä VPN: ää, voit teeskennellä olevansa missä tahansa muussa maassa saadaksesi varhaisen pääsyn peleihin. Tällä tavalla voit pelata mitä tahansa peliä ensin - aivan kuten siellä asuvat onnekkaat pelaajat!

Pelaa enemmän pelejä

Jotkut PS4-pelit ovat kielletty kokonaan joissain paikoissa. Tiesitkö, että Battlefield 4 on kielletty Kiinassa? Entä Vietnam kieltäytyi Mega Man 5: stä siitä, että hänellä oli "loukkaava peli pomo?"

Valitettavasti tämäntyyppiset kiellot ovat yleisiä. VPN: n avulla voit kuitenkin ylittää alueelliset rajoitukset ja nauttia PlayStation-pelikirjastosta. Liitä vain VPN-palvelimeen, jossa peliä ei ole kielletty, ja voit aloittaa pelaamisen heti! Lisätietoja Kiinan sisällön poistamisesta saat tutustumalla parhaisiin Kiinan VPN-osoitteet -oppaaseemme.

VPN-reitittimen käyttäminen PlayStationin kanssa

Valitettavasti VPN: ää ei ole mahdollista asentaa suoraan PlayStationiin. Tämä ei kuitenkaan estä tuhansia tuhansia Ps4: n omistajia nauttimasta VPN: n eduista. Asentamalla VPN DD-WRT -reitittimeen, kaikki kotisi laitteet - myös PlayStation-laitteesi - palvelevat VPN: n automaattisesti. Reititin muodostaa yhteyden valitsemasi maan VPN-palvelimeen, mikä tarkoittaa, että Playstation näyttää automaattisesti olevan kyseisessä maassa.

Se on suojattu myös VPN-salauksella, mikä tarkoittaa, että tietosi ovat täysin yksityisiä. Tämä on mahtavaa, koska se tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajallasi ei ole aavistustakaan siitä, että käytät rajoitettua sisältöä PS4: lläsi.

Suojaa PS4 hakkereilta VPN: llä

VPN: n tarjoama salaus ei vain estä Internet-palveluntarjoajia jäljittämästä verkossa tekemääsi, se myös piilottaa todellisen IP-osoitteesi (digitaalinen sijainti). Tämä estää hakkereita ja tietoverkkorikollisia hakkeroimasta PS4: täsi ja sillä olevaa PlayStation Network -tiliäsi.

Valitettavasti PS4-käyttäjiä on hakkeroitu yhä enemmän. Vuonna 2016 tapaus maksoi PS4-käyttäjälle jopa satoja dollareita. Jos et halua menettää rahaa, VPN on täydellinen ratkaisu.

VPN voi estää pahanlaatuiset pelaajat aloittamasta DDoS-hyökkäyksiä sinua vastaan ​​- pilataksesi mahdollisuutesi peliin.

Ps4 hakkeroitu

Vähennä PS4: n viivettä VPN: llä

Toinen Playstation VPN -sovelluksen käytön etu voidaan vähentää viiveitä. Kun muodostat yhteyden palvelimeen pelataksesi online-pelaamista - etäisyys voi aiheuttaa pahaa "ping" hinnat. Tämä voi johtaa esimerkiksi tilanteeseen, jossa ammut jonkun ensin (esimerkiksi), mutta siitä huolimatta heidän luoti tappaa sinut ensin. Tämä ilmiö on erittäin raivostuttava, ja VPN voi auttaa joissain tapauksissa.

Yhdistämällä palvelimeen, joka on lähellä pelipalvelinta, tai joka sijaitsee sinun ja palvelimen välillä, voit vähentää pinginopeuksia tai jopa reitittää internetiä hieman nopeammin. Huomaa, että tämä ei toimi aina kaikille, kaikkialla. Joten jos sinulla on viivästyksiä, suosittelemme VPN-kokeilua (tai rahat takaisin -takuuta) nähdäksesi, auttaako se sinua. Jos se ei onnistu, voit aina peruuttaa ja saada täyden hyvityksen.

Playstation VPN: t - johtopäätös

Tässä artikkelissa on kuvattu kaikki mitä sinun tarvitsee tietää VPN: n hankkimisesta PlayStation 4: lle. Jos haluat käyttää VPN: ää Playstationin kanssa, tarvitset salamannopean VPN: n, joten muista pitää kiinni suositellusta VPN: stä, jos eivät halua olla pettymättä vakavasti sopimattomasta palvelusta.

Viimeinkin, vaikka et välttämättä tarvitse VPN: tä nauttiaksesi PS4-järjestelmästä, siitä ei voi olla epäilystäkään yhden käyttäminen parantaa massiivisesti PS4-kokemustasi. Tämä pätee erityisesti, jos asut maassa, jossa tietyt pelit tai suoratoistopalvelut eivät ole käytettävissä.

Lisäksi, koska tässä artikkelissa suositelluilla nopeilla VPN-PlayStation-verkoilla on kaikilla kokeilujaksoja ja rahat takaisin -takuita - voit nähdä, mistä kaikki hätää on, testaamalla VPN-verkot itse riskiäsi käteiselläsi. Tilaa vain yksi VPN (tai kokeile muutama) ja kysy rahasi takaisin. Voit aina päättää suosikki-VPNistäsi myöhemmin!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me