5 parasta Puolan VPN-verkkoa – peitä digitaaliset jalanjälkesi

Puolassa ei ole tiukkoja online-tietosuojalakeja kansalaisten suojelemiseksi. Se myös suorittaa tunkeutuvaa tietojen säilyttämistä. Tästä syystä monet ihmiset etsivät VPN: ää Puolasta. Puolan VPN: n avulla kuka tahansa voi käyttää estettyjä verkkosivustoja ja palveluita.


Puolan VPN

VPN-salaus kattaa myös digitaaliset jalanjälkesi ja suojaa online-toimintaasi Internet-palveluntarjoajan uteliailta silmiltä. Tässä artikkelissa kerrotaan sinulle kaikesta, mitä sinun tarvitsee tietää Puolan parhaista VPN-verkoista.

Mutta ensin vertaile alla olevan taulukon avulla huolellisesti valittua luetteloa Puolan parhaista VPN-verkoista.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Kuka tarvitsen VPN: n Puolassa?

Puolan VPN-näkökohdat

Huolimatta siitä, että Puola on avoin demokratia, joka ei valvo uskonnollisesti Internet-toimintaa, maan tiedetään edelleen suorittavan joitain tietoja. Puolan virtuaalinen yksityinen verkko (VPN) voi olla hyödyllinen: se kattaa digitaaliset jalanjälkesi.

Puolan VPN: n avulla voit välttää sekava tilanne digitaalisen yksityisyyden ja immateriaalioikeuksien suojaamisen suhteen. Lisäksi, jos olet innokas osallistuja videoiden suoratoistossa ja torrentissa, VPN antaa sinun tehdä niin kuin haluat verkossa tarvitsematta huolehtia siitä, että joku katselee.

Internet-sensuuri

Jokaisella maalla on kunnianloukkausta ja jumalanpilkkaa koskevat lait. Se sisältää myös sensuurin johtokunnan kullakin alueella. Jotta Puolassa olisi viihdettä, kaikki elokuvat ja TV-ohjelmat on muokattava sensuurien hyväksynnän mukaan.Sensuuri

Puolan sensuurit eivät myöskään hyväksy Yhdysvalloissa tehtyjä elokuvia automaattisesti. Vaikka palveluntarjoajat julkaisevat amerikkalaisia ​​elokuvia Puolassa, ne eivät ole samoja versioita kuin Yhdysvalloissa. Viihdepalveluntarjoajat yrittävät varmistaa, että kansainväliset asiakkaat voivat käyttää vain sen version videota, jonka paikalliset sensuurit ovat hyväksyneet lähettämistä varten.

Tietoturva

VPN-verkot piilottavat yhteyksiesi todellisen määränpään, joten Internet-palveluntarjoajat eivät voi ilmoittaa, mihin sivustoihin olet yhteydessä. VPN salaa kaiken viestinnän. Tämä tarkoittaa, että snooppausohjelmat, jotka lukevat viestisi sisällön, eivät näe, että olet lataamassa tiedostoja tai käyttämässäsi videoresursseja.Tietoturva

Kaikki liikenteesi kulkee välityspalvelimen kautta. Kun VPN-asiakasohjelma on kytketty päälle, tietokoneesi voi hyväksyä vain nimetyltä palvelimelta tulevat viestit. Siten VPN-verkot tarjoavat sinulle nimettömyyden ja turvallisuuden.

Lisäksi tietojen suojaamisessa nimettömyys ja turvallisuus ovat kaksi perustavanlaatuista asiaa. Puolan VPN: ää käyttämällä sinun ei tarvitse huolehtia uteliaista silmistä, jotka yrittävät vaarantaa tietosi tai verkkotoimintasi.

Jotta voit hyötyä puolalaisen VPN: n käytöstä, sinun on valittava paras haluamasi toiminnot. On olemassa monia asioita, jotka menevät VPN: n valintaan - P2P-oikeuksista ja palvelimen sijainneista - kirjauskäytäntöihin ja nopeuteen. Onneksi aiomme sukeltua kaikkiin alla oleviin tekijöihin.

Palvelimen sijainti

Ensinnäkin on tärkeää löytää VPN, joka tarjoaa laajan valikoiman palvelinpaikkoja. Tähän on kymmeniä syitä. Esimerkiksi, jos aiot käyttää estettyä sisältöä Puolan VPN-verkon avulla, tarvitset VPN-palvelimen, jolla on palvelimen sijainnit siinä maassa, jonka sisältöä haluat käyttää.Sijainti

Lisäksi eri palvelinpaikat voivat tarjota sinulle eri nopeudet. Valitsemalla VPN, jossa on useita VPN-palvelimia ja palvelinpaikkoja, voit testata, mitkä palvelimet toimivat nopeammin kuin muut. Lisäksi, jos aiot käyttää Puolan VPN-verkkoasi torrenttiin, tarvitset VPN: n, jolla on optimaalinen torrent-palvelin.

Torrentia puolalaisen VPN: n kanssa

Vaikka tiedostojen lataaminen on täysin laillista, tekijänoikeudella suojattujen tiedostojen lataaminen ilman lupaa ei ole. On hyvin harvat maat maailmassa, jotka myöntävät tekijänoikeuksien loukkauksia. Puola ei ole yksi heistä. Olet vastuussa syytteestä Puolassa, jos viranomaiset saavat sinut lataamaan tekijänoikeudella suojattuja tiedostoja torrentsilla.Torrenting

VPN-verkot suojaavat sinua, koska ne ovat sinun ja vertaisparven välillä tiedostoa varten. Ainoa osoite, jonka kuka tahansa voi nähdä, on VPN-osoite, ei sinun. Siksi ainoa tapa, jolla kuka tahansa voi jäljittää sinun torrentitoimintasi, on, jos VPN: n dobs sinua.

Jotkut VPN: t tekevät selväksi, että ne tekevät yhteistyötä viranomaisten kanssa täysimääräisesti ja luovuttavat kaikki pyydetyt tiedot, jos heille annetaan oikeuden määräys. Muut VPN-verkot ovat pitkiä, jotta ne eivät kerää tietoja asiakkailleen. Nämä ovat VPN-verkot, jotka sinun tulee tilata (ne, jotka tässä artikkelissa).

Lisäksi etuna on, jos VPN-yritys sijaitsee Puolan ulkopuolella. Tämä asettaa ylimääräisen esteen tekijänoikeuslakimiehille, jotka haluavat painostaa VPN-yrityksiä tietojen saamiseksi. Lisätietoja torrentin turvassa pysymisestä on parhaassa torrent-oppaassa.

Kirjauskäytäntö

Löytämällä Puolan VPN, joka ei pidä lokit, on kriittinen osa säilyttää mahdollisimman paljon yksityisyyttä. Jos törmäät VPN-palveluntarjoajaan, joka tallentaa lokit, jopa lyhyen aikaa, vaarantat tulevaisuuden tietosuojasi ja nimettömäsi.hakkuu

Suurin osa VPN-yrityksistä kuuluu lainkäyttövaltaan, joka vaatii niitä luovuttamaan tietoja, jos heille toimitetaan oikeudenkäynti. Valitsemalla VPN-palveluntarjoajan, joka ei tallenna lokit, vältät tilanteen kokonaan ja säilytät siten yksityisyytesi ja nimettömyksesi.

VPN-nopeus

Kuten edellä mainittiin, nopeus on merkittävä tekijä, joka on otettava huomioon valittaessa VPN: tä. Jos aiot käyttää VPN-virtaasi suoratoistoon tai torrenttiin, nopeudesta tulee todennäköisesti kelvollinen tekijä.Nopeus

Valitsemalla optimaalisen palvelinopeuden VPN: n voit nauttia videoiden suoratoistosta ja lataamisesta ilman viivettä tai puskurointiongelmia. Vaikka suoratoisto / torrentti ei ole ensisijainen huolenaihe, on silti kätevää käyttää VPN: ää, jonka avulla voit selata Internetiä nopealla nopeudella.

liitettävyys

Kun etsit parasta Puolan VPN-palvelinta, johon voi muodostaa yhteyden, sinun on otettava huomioon pari eri asiaa.liitettävyys

Aloita etsimällä VPN, joka tarjoaa useita Puolan VPN-palvelimia, jotta voit verrata tuloksia. Sinun pitäisi myös löytää VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa rajoittamattoman palvelinvaihtoa ja yleistä suojattua palvelua.

Lisätietoja vuoden 2020 parhaista VPN-palveluista on Paras VPN 2020 -sivustossamme.

johtopäätös

Jos asut Puolassa, tarvitset VPN: n, joka suojaa tietojasi, piilottaa sijaintisi ja on hyvä kiertämään videoiden suoratoistopaikkojen alueellisia rajoituksia. Nämä kaksi ominaisuutta pitävät sinut turvassa syytteitä vastaan ​​Puolassa. Muut tärkeät palvelut, joita tarvitset VPN: stä, ovat suojausominaisuudet, jotka estävät henkilöllisyytesi vuotamisen Internet-palveluntarjoajallesi. Nopea HD-videoiden suoratoisto on myös välttämätöntä.Paras Puolan VPN: n johtopäätös

Suositeltujen VPN-verkkojen yhteenvetoista näet, että ne kaikki auttavat sinua, kun lataat tai virtaat videoita Puolassa. Pysy turvassa Internetissä ja suojaa itseäsi Puolan VPN: llä!

Jos VPN-hinnat ovat huolenaiheita, hyvä uutinen on, että siellä on paljon erinomaisia ​​halpoja VPN-palveluita, katso lisätietoja halvasta VPN-oppaasta.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me