5 parasta Roku VPN: tä vuodelle 2020

Roku on suoratoisto-tv ja mediasoitin, joka on nauttinut merkittävää menestystä ja suosiota sen perustamisen jälkeen vuonna 2012. Sitä on saatavana useissa muodoissa, mukaan lukien kannettavat suoratoistokepit, digisovittimet ja jopa älykäs televisio! Jokainen saatavissa oleva laitteistotyyppi suorittaa saman toiminnon: sen avulla pääset sekä streaming- että on-demand-sisältöön kanavien kautta, jotka voidaan valita kaukosäätimen avulla. Kumppanuutensa ansiosta suosittujen suoratoistopalveluiden, kuten Netflix, Hulu ja Amazon, kanssa ei ole pulaa napin painalluksesta saatavilla olevasta erinomaisesta sisällöstä..

Valitettavasti, kuten itse suoratoistopalvelut, valittuihin kanaviin ja sisältöön ei pääse pääsyä maantieteellisten rajoitusten takia. Vastauksena tähän, kuluttajat ovat yhä tietoisempia siitä, että he voivat käyttää VPN-palvelua kyseisen sisällön estämiseen ja hyödyntää näin Roku-järjestelmäänsä.

Tutustu alla oleviin Roku-palvelun parhaimpiin VPN-palveluihin vuonna 2017!

Paras Roku: VPN: Yhteenveto

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Rokun käyttäminen VPN: n kanssa

Paras VPN-palvelu valitaan sen lisäksi, että fyysisesti määrität VPN-palvelun Roku-laitteelle. Ongelmana on, että jopa uusimmissa ja parhaimmissa Roku-laitteissa - kuten Roku Ultra tai Roku Streaming Stick (mainitaan yksityiskohtaisemmin artikkelin lopussa) - Roku-laitteistoa ei silti voida käyttää luomaan VPN-yhteys.

Sen sijaan joudut ottamaan VPN-yhteyden käyttöön Roku-soittimesi ulkoisella laitteella. Tätä varten on kaksi perusvaihtoehtoa: joko VPN-yhteyden muodostaminen langattomalle reitittimelle (saatat joutua päivittämään DD-WRT- tai Tomato-ohjelmaan tätä tukea varten tai jakaa Internet- ja VPN-yhteytesi kannettavalle tietokoneelle Roku-laitteen kanssa.

Kummassakin tapauksessa VPN-yhteys on maantieteellisesti rajoitetun ja sensuroidun sisällön vapauttamisen ydin.

Parhaat Roku Media -toistot

Rokulle parhaan VPN: n löytäminen on yhtä haastavaa kuin parhaan median löytäminen, koska vaihtoehtoja ja vaihtoehtoja on näennäisesti rajaton määrä. Olemme koonneet vuoden 2017 uusimmat ja parhaat Roku-median suoratoistimet auttaaksemme sinua tekemään koulutetun päätöksen ja välttämään sitruunan ostamisen..

Roku Ultra

Lyhyesti sanottuna, Roku Ultra on yksi saatavilla olevista huippuluokan Roku-streamereista, ja laatikko on täynnä viimeisintä ja suurinta laitteistoa sujuvan suoratoistokokemuksen aikaansaamiseksi. Roku Ultra on varustettu neliytimellä ja tukee 4K: n ja HDR: n kuvanlaatua (vaikka tarvitset 4K: n kanssa yhteensopivan television, jotta saat niin korkealaatuisen kuvan).

Pidän myös siitä, kuinka se sisältää Ethernet-portin (ne ovat yleensä luotettavampia ja nopeampia kuin langattomat yhteydet), vaikka pettyin huomaamaan, että se on vain nopea Ethernet eikä Gigabit Ethernet. Ja huomaa, että se maksaa noin 129,99 dollaria, vaikka minusta kustannukset ovat perusteltuja.

Roku Streaming Stick 3600R

Seuraava paras Roku-laite on Roku Streaming Stick 3600R, jonka etuna on pieni. Lisäksi se on yksi helvetin paljon halvempi kuin Roku Ultra, joka maksaa vain 50 dollaria. Koska se on tikku, se ei luonnollisestikaan sisällä ethernet-porttia. Kaikki verkkoyhteydet ovat langattomia, joten mieluiten haluat nopean langattoman reitittimen nopeaa suoratoistoa varten.

Siinä ei myöskään ole verrattavissa laitteistoa Roku Ultra -laitteeseen. Siitä huolimatta Roku Stick käynnistyy nopeammin kuin muut, ja käynnistyminen vie vain noin 30 sekuntia. Huomaa kuitenkin, että sinun on kytkettävä sauva HDMI-porttiin, joka voi näyttää hieman ruma ja sotkuinen, jos sinulla ei ole HDMI-portteja television takana.

Roku-ensi-ilta+

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, halusin mainita Roku Premiere + -ohjelman. Se ei ole läheskään yhtä nopea kuin Roku Ultra, mutta hei - se on 23% halvempi. MSRP on vain 99,99 dollaria, mikä on noin 30 dollaria halvempi kuin Ultra, mikä tekee siitä kohtuullisen kustannustehokkaan vaihtoehdon, jos olet herkempi hintalle.

Kuten Ultra, Premiere +: llä on kyky suoratoistaa 4K HDR-videota. Mutta siitä puuttuu joitain uusimmista kelloista ja pillistä, kuten äänihaku. Jälleen takana oleva Ethernet-portti on vain eikä tue gigabitinopeuksia. Silti ainakin se antaa sinulle valita langallisen ja langattoman verkkoyhteyden välillä.

Roku VPN: Johtopäätös

TV: n ja median, kuten Roku, suoratoisto on helppo ja kätevä tapa käyttää sisältöä kaikista palveluista, kuten Netflix, Hulu ja BBC iPlayer, yhdellä laitteella. Aivan kuten silloin, kun näitä palveluita käytetään erikseen, niiden sisältöä suojataan usein maantieteellisillä rajoituksilla, ja se on saatavana vain tietyille maille. Ohittaaksesi tämän ärsyttävän esteen kaikkien Roku-käyttäjien on kirjauduttava yhteensopivan VPN-palveluntarjoajan kanssa ja asetettava se Roku-laitteensa kanssa. Näiden yksinkertaisten vaiheiden suorittamisen jälkeen taivas on rajoitus suhteessa siihen, kuinka paljon hienoa sisältöä voit katsella Roku-palvelun kautta vuonna 2017!

Roku 2020: n parhaat VPN: t: Yhteenveto

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Katso alla olevista oppaista, kuinka voit poistaa yllä olevien streaming-palveluiden eston VPN: llä:

 • Hulun VPN
 • VPN Netflix
 • VPN amazon prime
 • iPlayer VPN
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me