5 parasta Ruotsin VPN-verkkoa – Suojaa yksityisyyttäsi verkossa

On vaikea tietää päivästä toiseen, milloin EU: n tai Ruotsin hallituksen seuraava siirto tulee esille. Hallitus antaa tiedon säilyttämistä koskevia lakeja, ja tuomioistuimet heittävät ne pois.VPN Ruotsi

Yksinkertaisin tapa suojautua Ruotsin tietojen säilyttämistä koskevan lainsäädännön muuttuvalta hiekalta on estää Internet-palveluntarjoajaasi tunnistamasta toimintaa. Voit suojata Internet-yksityisyyttäsi Ruotsissa VPN: n (Virtual Private Network) avulla.

Lisäksi, jos sinun on poistettava sisältöä, tarvitset VPN: n Ruotsissa. Nopea, siinä on hyvä ohjelmisto ja erinomainen asiakaspalvelu.

Paras VPN Ruotsi

Olemme arvioineet 150 erilaista VPN-yritystä viiden vuoden aikana, ja tässä on viisi parasta, jotka olemme valinneet tämän perusteella. Täällä he ovat.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Ruotsin VPN-näkökohdat

Tekijänoikeuksien loukkaus on yksi merkittävimmistä Internetin laittoman toiminnan alueista Ruotsissa. Pirate Bayn korkean profiilin ansiosta Ruotsilla on maine torrentin keskuksena. Ruotsin hallitus ei pidä siitä. Jos etsit VPN: ää erityisesti torrentia varten, tutustu parhaaseen torrent-sivustojen VPN: ään.VPN: n käyttö Ruotsissa Huomioita

Tuomioistuimen päätökset ovat vahvistaneet voimakkaasti Ruotsin EU: n immateriaalioikeuksien noudattamista koskevan direktiivin (IPRED) täytäntöönpanoa vuodesta 2012 lähtien. Tämä pakottaa Internet-palveluntarjoajat keräämään ja luovuttamaan yksityiskohdat asiakkaidensa vertaisverkon (P2P) toiminnasta. Euroopan yhteisöjen tuomioistuimen tuomio maan tietojen säilyttämistä koskevista laeista ei vaikuta IPRED-lakeihin. Siten Internet-palveluntarjoajat ovat velvollisia valvomaan toimintaasi ja estämään tiedostojen jakamisen. Heidän on myös tehtävä yhteistyötä poliisin kanssa, jos he haluavat tutkia tiedostojen jakamisen.

Ilmainen VPN Ruotsille

Täällä ProPrivacy.com-sivustossa suosittelemme pysymistä poissa ilmaisista VPN-osoitteista. He ovat yleensä epäluotettavia, ja useimmilla heistä on varjoisa menneisyys. Lisäksi niitä on rajoitettu tavalla tai toisella. Jos olet varma, että haluat käyttää ilmaista, tutustu luetteloomme. Muista kuitenkin, että heillä ei välttämättä ole palvelinta Ruotsissa.

ISP snooping

Kaikki Internet-liikenteesi kulkee Internet-palveluntarjoajan palvelimien kautta. Sellaisenaan Internet-palveluntarjoajasi on helppo nähdä tekemäsi. Se voi myös ohjata liikennettä, estää tai kirjata sen tai jopa ilmoittaa viranomaisille. Ohjelma käsittelee kaikki ISP-tietokoneen läpi kulkevat tiedot. Pienet muutokset tietojenkäsittelyohjelmissa voivat luoda seurantamahdollisuuksia. Internet-palveluntarjoaja käyttää avainsanoja seurantaohjelmissaan kalastaakseen tietyn datan yhteyksistään.ISP snooping

Jokaisella Internetin kautta kulkevalla informaatiolla on otsikko edessä. Otsikko ja hyötykuormarakenne muodostavat paketin. Otsikko sisältää paketin lähde- ja kohdeosoitteet. Nämä tiedot antavat Internet-palveluntarjoajalle heti hallinnan paketin tapahtuvuudesta. Kehittyneemmät ohjelmat voivat etsiä paketteja sisällön lukemiseksi. Tämä tarkistus ei hidasta paketin matkaa, ja se on lähes huomaamaton.

Sinun ei tarvitse huolehtia vain tietojen säilyttämistä koskevista laeista. Tuomioistuimen määräys voi pakottaa Internet-palveluntarjoajan luovuttamaan kaikki heillä olevat tiedot, mukaan lukien osoitteesi. Poliisi tai salainen palvelu voi pyytää Internet-palveluntarjoajaa seuraamaan liikennettäsi tietojen keräämiseksi. Tuomioistuimen määräykset voivat myös estää Internet-palveluntarjoajia kertomasta tutkintakohteille, mitä tietoja he ovat antaneet. Siksi poliisi voi kerätä tietoja kanteen nostamiseksi sinua vastaan ​​tietämättäsi.

kuristusta

Internet-palveluntarjoajilla on myös esityslistansa. Tiedostojen jakaminen häiritsee Internet-palveluntarjoajia, koska se käyttää kaistanleveyttä. Spotifyn, Netflixin ja HBO Nordicin tulo tarkoittaa, että suurin osa ruotsalaisista voi nyt saada kaiken haluamansa viihteen laillisesti. Musiikin ja videon suoratoisto kuitenkin käyttää yhtä paljon kaistanleveyttä kuin torrentiaa. Näiden sovellusten kaistanleveyden tarjoamisen kustannukset vähentävät Internet-palveluntarjoajien voittomarginaaleja.

Kun tilaat Internet-palvelun, kirjaudut ilmoitettuun nopeuteen ilmoitetulla hinnalla. Internet-palveluntarjoajan on pysyttävä palvelutasolla. Muuten se voidaan nostaa kanne tai petoksia vastaan.kuristusta

Vaikka Internet-palveluntarjoajien on kohdeltava kaikkia niitä, jotka ovat allekirjoittaneet saman suunnitelman, on heillä jonkin verran tilaa, joka antaa heille mahdollisuuden leikata kustannuksia. Niiden ei tarvitse toimittaa otsikonopeuksia koko ajan, eikä niiden tarvitse tarjota samaa kaistanleveyttä kaikkien sovellusten saataville. Joten jotkut Internet-palveluntarjoajat harjoittavat käytäntöä, jota kutsutaan “kuristimeksi”. Se on tiettyjen sovellusten valikoiva hidastaminen.

Jotta suoratoisto- ja peliyhteydet voidaan kytkeä hitaampiin ja halvempiin yhteyksiin, Internet-palveluntarjoajan on kyettävä lukemaan paketit, jotka kulkevat laitteidensa läpi. Sieltä tulee "syvä pakettivalvonta". Internet-palveluntarjoaja voi luoda mustan luettelon kohdeosoitteista. Se voi estää pääsyn tiettyihin sivustoihin, kuten The Pirate Bay, ja kytkeä Netflix-yhteydet hitaammille linjoille. VPN: t estävät nämä strategiat.

Käyttämällä VPN Netflix -sovellusta käyttäjät voivat myös estää tuhansia uusia elokuvia ja TV-ohjelmia muodostamalla yhteyden palvelun yhdysvaltalaiseen versioon. Tietysti VPN voi myös antaa sinun estää Youtube-videoiden estämisen, joita ei ole käytettävissä alueellasi, ja käyttää myös rajoitettua sisältöä, kuten BBC iPlayer, hulu, Youtube-sisältö ja paljon muuta.

VPN-nimettömyys

Tietokoneellesi ladattu VPN-ohjelmisto salaa paketit. Se jopa piilottaa osoitetiedot. Reitittimien täytyy nähdä kohdeosoite. Muuten he eivät voi siirtää paketteja naapurireitittimille. Sellaisenaan VPN-ohjelmisto asettaa jokaisen salatun paketin toisen paketin sisään ja osoittaa kyseisen ulkopaketin palvelimelleen. Palvelin, jolle paketit lähetetään, riippuu valitsemastasi sijainnista ennen VPN: n kytkemistä päälle.VPN-nimettömyys

Tätä prosessia kutsutaan “tunneloimiseksi”, koska se piilottaa liikenteesi osaan matkaa. Se pysyy salassa, kunnes se kulkee VPN-palvelimen läpi. Sitten se jatkaa matkaansa aiottuun määränpäähänsä alkuperäisten pakettiotsikoiden ollessa näkyvissä. VPN-palvelin asettaa IP-osoitteen paketin lähteeksi, joten sitä vastaanottava palvelin ei tiedä todellista sijaintiasi. Tämän toisen nimettömän kerroksen avulla voit käyttää suoratoisto- ja pelipalvelimia ulkomailla. Nämä sivustot yleensä estävät pääsyn ulkomaille. Jos kuitenkin valitset VPN-sijainnin samassa maassa kuin suoratoistopalvelu, jota haluat käyttää, kiertää nämä lohkot.

VPN-laillisuus

VPN-verkot ovat täysin laillisia Ruotsissa. Huolimatta hallituksen pyrkimyksistä luoda kestävä tietojen säilyttämistä koskeva laki, se ei ole koskaan yrittänyt pakottaa näitä sääntöjä VPN-verkkoihin. Kaikki vastuu tietojen keruusta Ruotsissa sekä tietojen säilyttämisvelvoitteista että tekijänoikeuksien suojaamisesta kuuluu Internet-palveluntarjoajille.VPN-laillisuus

Siksi, jos käytät VPN: tä estääksesi Internet-palveluntarjoajaasi kirjautumasta yhteyksiäsi, et ole tehnyt mitään vikaa. Se, ovatko VPN-naamioiden toiminnot laittomia, on toinen asia.

Ruotsin parhaat VPN: t: Johtopäätös

Ruotsin hallituksen on askeltava huolellisesti yrittäessään hallita Internetin saatavuutta, koska vallassa oleva haluaa tulla uudelleenvalituksi. Erittäin suuri osuus ruotsalaisista, joilla on Internet-yhteys, tarkoittaa, että hallituksen on käsiteltävä tietojen säilyttämistä ja tekijänoikeuksien hallintaa herkästi.Paras Ruotsin VPN: n johtopäätös

Kun käytät Internetiä Ruotsissa, päävihollisesi ei ole Ruotsin hallitus, vaan EU. EU ei ole luopunut taistelusta yrittääkseen pakottaa uusia tietojen säilyttämistä koskevia lakeja jäsenvaltioihin. Se on perustanut "Digitaaliset yhtenäismarkkinat" -direktiivin, jonka tavoitteena on yhdistää kaikki Internet-valvonta sen toimivaltaan. Tämä näennäisesti looginen eri lakien yhtenäistäminen EU: n alueilla vie vallan keskittämisen valitsematta jätettyjen komissaarien käsiin, jotka eivät alistu uudelleenvalinnan paineille. Ei ole yllättävää, että tämä pyrkimys keskittymiseen sisältää myös ankarampia toimia immateriaalioikeuksien turvaamiseksi. Paikallisten tuomioistuinten on vaikea heittää täytäntöönpanoa yksityisyyden nimissä.

Sellaisena yksilöiden tarve ryhtyä suoriin toimiin online-yksityisyyden suojelemiseksi Ruotsissa tulee entistä kiireellisemmäksi. Pysy viranomaisten edessä ja suojaa heti! Mikä tahansa palvelu, joka teki sen Ruotsin viiden suurimman VPN-luettelomme joukkoon, pitää sinut turvassa Internetissä.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me