5 parasta salasananhallintaa Macille

Salasananhallinnan käyttäminen Macille varmistaa, että online-tilisi ovat turvassa ja yksityisiä. Mitään kauhistuttavia tietorikkomuksia on tullut niin yleisiä, että ne ovat menettäneet voimansa järkyttää, mutta ne ovat edelleen vakava uhka yksityisyydellesi.

Tietojen ylivoimaisesti paras puolustus on käyttää erilaista vahvaa salasanaa jokaiselle vierailemalle verkkosivustolle. Ja "vahvalla" tarkoitamme jotain vE} [sähköpostisuojattu] ~ 9VuW]) C + [8 - ei kissasi nimi!

Meillä köyhillä ei ole yksinkertaisesti tapaa muistaa yhtä tällaista suojattua salasanaa, puhumattakaan kymmenistä niistä. Mutta onneksi meidän ei tarvitse. Sen sijaan voimme antaa tietokoneohjelmien tehdä raskas nosto meille.

Salasananhallinnat voivat luoda todella turvallisia salasanoja jokaiselle käyttämällesi verkkosivustolle, sovellukselle ja verkkopalvelulle, muistaa ne ja täyttää ne automaattisesti sinulle, kun käytät kyseistä palvelua. Sellaisenaan niitä olisi oikeutetusti pidettävä tärkeimmällä työkalulla tietosuoja-armeijassasi. Itse asiassa, jos käytät vain yhtä tietosuojatyökalua, sen pitäisi olla hyvä salasanan hallinta.

Parhaat salasananhallinnat Macille

Paljon tutkimuksen jälkeen pystymme luetteloimaan Macin viisi parasta salasananhallintaa. Jos tarvitset lisätietoja mistä tahansa alla luetelluista palveluista, napsauta alla olevia linkkejä tai vieritä tämän luettelon alla saadaksesi yhteenvedon siitä, mikä tekee näistä palveluista loistavia.

 1. Bitwarden

  - Macin käyttäjäystävällisin salasanahallinta

 2. KeepassXC

  - Avoimen lähdekoodin salasanojen hallinta kaikkien Apple-tiliesi suojaamiseksi

 3. RoboForm

  - Siinä on uskomattoman vankat ominaisuudet, jotka kohtelevat macOS: ta

 4. macOS Keychain Access

  - macOS: n sisäänrakennettu salasananhallintaratkaisu

 5. Passbolt

  - Kolmannen osapuolen vahvistus tarkoittaa, että tämä on salasanan hallinta, johon voit luottaa

Parhaat Mac-salasananhallinnat

Alla olemme tarkastellut yksityiskohtaisemmin parhaita Mac-salasanahallintaohjelmia.

1. Bitwarden

Suojaa tilisi Bitwardenilla - Macin helpoimmalla ja käyttäjäystävällisimmällä salasananhallinnalla!

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

 • Tuetut alustat


  • Windows

  • Linux

Bitwarden on avoimen lähdekoodin cross-platform-salasanahallinta. Kaikki sen pääominaisuudet ovat ilmaisia, vaikka kuukausi sitten auttaa tukemaan kehittäjää ja tarjoaa muutaman mukavan (mutta ei välttämätöntä) ekstran. Näihin kuuluu kyky itse isännöidä, mikä on hieno vaihtoehto yksityisyyden fanaatikoille.

Bitwarden’Tärkein vetovoima on, että se on (pääosin) ilmainen avoimen lähdekoodin salasanojen hallinta, joka näyttää kauniilta ja on yhtä helppokäyttöinen kuin sen suurten nimisten kaupalliset kilpailijat. Selaimen lisäosat Safarille, Chromelle, Firefoxille, Vivaldille, Operalle ja Bravelle mahdollistavat helpon ja kätevän automaattisen täytön MacOS-järjestelmässä.

Cure53 on nyt tarkistanut sen koodin täysin, se käyttää vahvaa päästä päähän -salausta ja tukee kaksimuotoista todennusta..

2. KeepassXC

KeePass for Windows -sovelluksen mukaiseksi KeePassXC ylittää edeltäjänsä monin tavoin.

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

 • Tuetut alustat


  • Windows

  • Linux

KeePassXC on erinomaisen KeePass-salasananhallinnan Windowsin epävirallinen porttivälinen portti. Nyt on mahdollista asentaa alkuperäinen KeePass Mac-tietokoneellesi Mono-sovelluksella, mutta KeePassXC näyttää paljon kauniimmalta ja enemmän “syntyperäinen” MacOS: iin.

KeePassXC on täysin yhteensopiva kaikkien KeePassin muiden versioiden ja haarojen kanssa, ja synkronoituu saumattomasti eri alustojen välille vain tallentamalla .kbdx-säilösi valitsemaasi pilvipalveluun. Nämä säilytysasiat ovat erittäin turvallisia ja niiden salaus puretaan vain paikallisesti täydellisestä päästä päähän -salaukseen, joten ei ole väliä, synkronoitko ne epävarmalla alustalla (kuten Dropbox).

Firefoxin ja Chromen (vaikka ei Safarin) täydentävän selainlaajennuksen pitäisi sallia automaattinen täyttö näissä selaimissa, mutta meillä on tällä hetkellä ongelmia sen kanssa. Vaikka KeePassHttp-Connector -lisäosa on virallisesti poistettu, se toimii edelleen hienosti.

KeePassXC ei ole aivan yhtä kaunis tai käyttäjäystävällinen kuin Bitwarden, ja koska KeePass-laajennusten tuen puute tekee siitä vähemmän joustavan kuin vanhemmat ohjelmat. Mutta ilmainen, helppo ja erittäin turvallinen käyttöympäristöjen välinen salasanojen hallinta ja synkronointi käyttämällä suosittua avoimen lähdekoodin KeePass .kbdx-tiedostomuotoa, se on hienoa.

3. RoboForm

RoboFormin tyylikäs lähestymistapa sopii hienosti Applen estetiikkaan - lukitsee salasanasi!

 • hinnoittelu

  alkaen $ 1.79 Hyödyllinen hinta
  /kuukausi

 • Tuetut alustat


  • Windows

  • Linux

Täällä ProPrivacyssa olemme valtavia ilmaisen ja avoimen lähdekoodin ohjelmistojen faneja, mutta tunnustamme huippuosaamisen, kun näemme sen. RoboForm on tyylikäs ja tyylikäs käyttöympäristöjen välinen salasanojen hallinta, joka tekee kaiken mitä haluat salasananhallinnan tekevän.

Tähän sisältyy käyttöympäristöjen ja selainten välinen salasanojen synkronointi, turvalliset muistiinpanot, kirjanmerkit, useita “identiteetit” edistyneelle lomakkeiden täyttämiselle, salasanojen turvalliselle lähettämiselle ja synkronoinnille ja muulle. Ilmainen versio on saatavana, mutta se on todennäköisesti syytä kerätä 2 dollaria kuukaudessa pelkästään synkronointiominaisuuksista.

Täydellisen Macin lisäksi “Turvallisuuskeskus” Sovelluksessa kaikkiin RoboFormin tärkeimpiin ominaisuuksiin pääsee Selain, Safarin, Firefoxin ja Chromen lisäosien avulla. Siellä on jopa Apple Watch -sovellus!

RoboForm on suljetun lähdekoodin ja sitä hallinnoi yhdysvaltalainen yritys, mutta tosiasia, että se käyttää vahvaa päästä päähän -salausta, pitäisi tehdä näistä pisteistä akateemisia. Jos pystyt elämään sen tosiasian kanssa, että RoboForm on oma tuote, niin se on yksi vaikuttavimmista salasanan hallitsijoista, joita olemme tarkistaneet.

4. macOS Keychain Access

macOS Keychain Access ei ole yhtä monipuolinen kuin kilpailijat, mutta on erittäin helppokäyttöinen ja valmis käyttämään!

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Jos omistat Macin, sinulla on jo kunnollinen (joskin hieman rajoitettu) salasananhallinta - macOS Keychain Access. Tämä tekee hieno työ muistaa salasanat kirjoittaessasi ne useimpiin Mac-sovelluksiin ja Safari-kirjautumislomakkeisiin ja täyttämällä ne myöhemmin automaattisesti.

Se synkronoituu automaattisesti iPhonen ja iPadisi kanssa, integroituna iOS 12+ -tunnistuspalveluiden kehykseen saumattoman automaattisen täytön uusimmissa iOS-laitteissa useimmissa selaimissa ja monissa sovelluksissa.

Jos olet omistautunut Applen käyttäjä, macOS Keychain Access saattaa täyttää kaikki salasanatarpeesi. Mutta jos haluat synkronoida muiden kuin Applen laitteiden kanssa, sinun on käytettävä kolmannen osapuolen vaihtoehtoa.

Toinen huomioitava asia on, että Keychain Access käsittelee vain käyttäjänimen / salasanan kirjautumisia. Se ei täytä automaattisen monimutkaisempia lomakkeita, tallenna pankkitietojasi, salli tiedostojen tai muistiinpanojen lisäämistä salasanoihin tai mitä tahansa muuta, jopa kaikkein peruselimellisempiä tarjouksia..

5. Päästöpultti

Alun perin liiketoimintaan keskittynyt toimittaja Passbolt tarjoaa vahvoja salasananhallintaratkaisuja kaikille

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

 • Tuetut alustat


  • Windows

  • Linux

Salasananhallintamarkkinat ovat tällä hetkellä naurettavan kilpailukykyiset. Joten sen sijaan, että käyttäisit tavallisia LastPass- tai 1Password-suosituksia (jotka sopivat hyvin maOS: iin, jos et’Muistamme erittäin kaupalliset suljetun lähdekoodin tuotteet, mutta jotka eivät mielestämme tee mitään parempaa kuin Bitwarden), viimeinen suosituksemme on jotain hieman erilaista.

Passbolt on avoimen lähdekoodin joukkueiden salasanojen hallinta. Se on suunnattu pääasiassa yrityksille, mutta toimii erinomaisesti henkilökohtaiseen tai perheen käyttöön. Maksettuja isännöityjä suunnitelmia on saatavana, mutta ohjelman ydinyhteisöpaketti on 100% ilmainen, ja se voidaan isännöidä omalla Mac-laitteistollasi (virtuaalikoneen sisällä) tai itsenäisesti vuokrattavalla palvelinalueella..

Kaikki Passboltin käyttämä koodi on avoimen lähdekoodin ja kolmansien osapuolten varmentama. Vaikka, kuten Passbolt itse sanoo, “koodin tarkistustyötä ei koskaan tehdä,” suurta osaa siitä on itse asiassa tutkittu perusteellisesti ja tarkistettu - mikä on hienoa.

Salasanoja hallitaan web-käyttöliittymän kautta, mikä tekee Passboltista suurelta osin agnostiikan. Selainten integrointi saadaan aikaan Chromen ja Firefox-lisäosien avulla, vaikka ei valitettavasti Safari. Jos tarvitset avoimen lähdekoodin joukkueen salasananhallintaa, joka toimii hyvin kaikilla työpöytäympäristöillä, Passbolt on vaikea voittaa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me