5 parasta TV-VPN: ää, jotka toimivat vuonna 2020 – Poista kaiken sisällön esto

Mikä on Sling TV?

Sling TV on edullinen online-suoratoistopalvelu, joka tarjoaa pääsyn Yhdysvaltain kaapelitelevisiokanaviin. Niinkin vähän kuin 20 dollaria kuukaudessa, tilaajat pääsevät tutustumaan ESPN: n, FOX: n, Disneyn, AMC: n, Showtime: n, CNN: n ja kaikkien heidän mukanaan tulevien urheilu- ja TV-ensi-illaan. Kaiken kaikkiaan Sling-TV-tilaajat pääsevät mahtavaan 135 kanavaan.

Vaikka on totta, että Sling TV on maantieteellisesti rajoitettu Yhdysvaltoihin, hyvä uutinen on, että Sling TV: n virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) avulla kuka tahansa, missä tahansa tahansa, voi teeskennellä olevansa Yhdysvalloissa avatakseen Sling TV: n lukituksen. TV- ja elokuvanomistajille ympäri maailmaa Sling TV VPN tarkoittaa kykyä katsella Yhdysvaltain televisiota koko päivän.

ProPrivacy for Sling TV 2020

Paras Sling TV VPN vuonna 2020 on NordVPN. Katso alla oleva videokatsaus.

Katso joitain vaihtoehtoja alla olevasta taulukosta nähdäksesi parhaat 5 VPN: ää Sling TV: lle vuonna 2020.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Sling TV VPN: t

Sling TV: n VPN antaa kuluttajille ympäri maailmaa teeskennellä olevansa Yhdysvalloissa. Tuloksena on mahdollisuus päästä mihin tahansa Sling TV -suunnitelmiin. Suosituimmat suunnitelmat ovat Oranssi ja Sininen suunnitelmat, joiden hinnat ovat 20–25 dollaria kuukaudessa. Nämä tilaukset antavat katsojille pääsyn hulluon määrään Yhdysvaltain ohjelmia, ja Sling TV VPN: n kanssa nämä ohjelmat ovat saatavilla kaikkialla.

Tässä artikkelissa selitetään kaikki mitä sinun tarvitsee tietää Sling TV: n VPN: stä. Kuvailemme mitä VPN on, miten se toimii ja miksi yksi Sling TV: n VPN on parempi kuin toinen. Me jopa kerromme sinulle kuinka poistaa Sling TV: n esto VPN: llä. VPN on ylivoimaisesti halvin ja paras tapa poistaa esto ja katsella useimpia Yhdysvaltain televisio-ohjelmia ja ensi-iltoja. Joten, ilman enempää, tässä on viisi parasta Sing TV VPN -palvelua.

Mikä on Sling TV VPN?

Virtuaali yksityinen verkko on mahtava verkkopalvelu, jonka avulla voit teeskennellä olevansa eri maassa. Niin tekemällä voit ylittää maantieteelliset rajoitukset ja käyttää sisältöä, joka on yleensä estetty. Tämän avulla voit katsoa Sling TV: tä kuin olisit Yhdysvalloissa.

Luotettava VPN tarjoaa lisäksi vahvan salauksen. Tämä salaus salaa turvallisesti kaikki tietokoneelta, kannettavalta tietokoneelta, älypuhelimelta tai tablet-laitteelta tulevat ja lähtevät tiedot. Seurauksena on, että kukaan - Internet-palveluntarjoajat, hallitukset tai paikallisen verkon järjestelmänvalvojat - eivät voi kertoa mitä teet verkossa.

Mahdollisuus näyttää olevan eri maassa, lisättynä salauksen digitaaliseen yksityisyyteen, on täydellinen yhdistelmä. Siksi premium-VPN on niin mahtava sijoitus.

Sling TV VPN -näkökohdat

Kun valitsimme parhaat Sling TV: n VPN: t, pidimme mielessä muutamia näkökohtia. Tärkeintä on, että varmistimme vain, että valitsimme nopeat nopeudet tarjoavat VPN: t. Nopeat yhteysnopeudet ovat erittäin tärkeitä teräväpiirtona HD-tilassa.

Valitettavasti suurin osa markkinoilla olevista 850 VPN: stä on liian hidas streaming-tarpeitasi varten. Tämän oppaan VPN-verkoilla on kuitenkin valittavissa nopeita yhdysvaltalaisia ​​palvelimia - joten voit aina katsella Sling TV: tä.

Toinen näkökohta oli yksityisyys. Koska teeskentelet olevasi Yhdysvalloissa katsomassa Sling TV: tä, on tärkeää varmistaa turvallisuus ja yksityisyys. Kaikki tämän artikkelin VPN: t valittiin, koska ne sopivat täydellisesti Sling TV: n katselemiseen yksityisesti.

Sling TV VPN urheilufaneille

Sling TV on erityisen mahtava ihmisille, jotka haluavat poistaa lukituksen ja katsella lisää urheilua. Sling TV VPN: n avulla urheilun ystävät pääsevät Yhdysvaltain golf-kilpailuihin, jääkiekkoon (NHL), baseballiin (MLB), koripalloun (NBA), amerikkalaiseen jalkapalloun (NFL), tenniseen. Itse asiassa ei ole parempaa tapaa seurata Yhdysvaltain urheilua budjetilla.

VPN elokuville, joissa on Sling TV

Sling TV antaa sinulle pääsyn valtavaan valikoimaan elokuvia. Tähän sisältyy pääsy tietyille elokuvakanaville, kuten Sundance, Fandor, Epix, Shortlist, HDNet Movies ja TCM. Saatavana ovat myös Showtime, HBO, Cinemax, Starz Encore, Hallmark, LMN ja Tribeca Shortlist. Se on hullu valinta elokuvan addiktioille.

Miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää lapsille tarkoitetun TV: n tekemiseen

Sling TV: n VPN on mahtava tapa viihdyttää lapsiasi! Sling TV antaa pääsyn runsaaseen lastenohjelmiin, mukaan lukien Disney-kanavat (Disney, Disney Junior, Disney XD), Nickelodeon-kanavat, Boomerang, Cartoon Network, Duck TV ja Sling Kids (valikoima lasten ohjelmia ja sarjakuvia)..

Sling TV Kanada

Monet Kanadan kansalaiset ovat kiinnostuneita Sling-TV-tilauksesta. Aivan kuten muuallakin, Sling TV on estetty Kanadassa. Sling TV VPN: llä kanadalaiset voivat kuitenkin poistaa Sling TV: n esto (aivan kuten muiden maiden katsojat voivat). Jos haluat lisätietoja, tutustu Kanadan VPN-oppaaseemme.

Sling TV VPN Yhdysvaltain kansalaisille

Jopa yhdysvaltalaiset tilaajat, jotka eivät tarvitse VPN-yhteyttä Sling TV: n käyttämiseen, voivat hyötyä VPN: stä. Miksi? Lisenssirajoitusten takia Sling TV ei voi näyttää tiettyjä televisiokanavia, ohjelmia ja urheilutapahtumia kaikkialla Yhdysvalloissa. Nämä palvelut on merkitty Sling TV -sivustolla nimellä “vain tietyt markkinat”. Esimerkiksi Fox Sports on saatavana vain tietyissä paikoissa. USA: n asukkaat voivat kuitenkin käyttää VPN-verkkoa Fox Sports -virtoihin eri postinumeroista.

Tässä on esimerkkejä siitä, mitä voit käyttää Yhdysvalloista Sling TV VPN: n avulla:

 • FOX Sports Ohio
 • FOX Sports West
 • FOX Sports Florida
 • FOX Sports South
 • FOX Sports Midwest
 • FOX Sports Arizona
 • FOX Sports Cincinnati
 • FOX Sports Detroit
 • FOX Sports North
 • FOX Sports Prime -lippu
 • FOX Urheilu San Diegossa
 • FOX Sports kaakkoon
 • FOX Sports lounaaseen
 • FOX Sports Sun
 • Urheiluaika Ohio
 • YES (Yankees Entertainment and Sports) -verkko.

Kuinka avata Sling TV: n esto VPN: llä

Sling TV: n esto on helppo poistaa VPN: llä. Noudata näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

 1. Päätä VPN: stä. Suosittelemme Sling TV: lle ExpressVPN: tä
  koska siinä on mahtava valikoima yhdysvaltalaisia ​​palvelimia, jotka ovat erittäin nopeita Sling TV: n suoratoistoa teräväpiirtona.
 2. Napsauta valitsemasi VPN: n kautta ja tilaa palvelu.
 3. lataa ja asenna ohjelmisto. Tämän oppaan VPN-tunnukset sallivat useamman kuin yhden laitteen käyttää VPN: ää samanaikaisesti. Näin voit katsella Sling TV: tä puhelimellasi, kannettavalla tietokoneella, tablet-laitteella ja / tai tietokoneella.
 4. Suorita VPN-ohjelmisto ja valitse yhdysvaltalainen palvelin luettelosta - napsauta Yhdistä.
 5. Nyt kun VPN on muodostanut yhteyden, se suojaa sinua salauksella. Lisäksi sinulla on Yhdysvaltain IP-osoite (mikä tarkoittaa, että näytät olevan Yhdysvalloissa). Tästä syystä voit nyt siirry sivulle SlingTV.com.

Lahjakortin ostaminen TV-televisioon

Palvelun tilaamiseen tarvitaan SlingTV-lahjakortti (koska sinulla ei ole Yhdysvaltain luottokorttia ja postinumeroa). Lahjakortin saamiseksi sinun on ensin hankittava bitcoineja. Tutustu tähän kuinka voit ostaa bitcoineja.

 1. Saada lahjakortti mennä tänne. Sinut ohjataan eGifteriin, josta voit ostaa 25 dollarin lahjakortin. Tämän avulla voit käyttää yhden kuukauden Sling TV: tä 20 dollarilla ja saada 5 dollarin päivityssuunnitelma jotain ylimääräistä varten (Sling TV tarjoaa joukon ekstroja mahtava perussuunnitelman päälle). Sinun on maksettava lahjakortistasi Bitcoineilla.
 2. Lunasta nyt lahjakortti Sling TV -portaalissa.Sling Tv-lahjakortti

Käytä virtuaalista luottokorttia

 1. Rekisteröityäksesi sinun täytyy hankkia tämän tyyppinen virtuaalinen Yhdysvaltain luottokortti. Tämä on hieman kallista, koska joudut maksamaan jäsenmaksun saadaksesi virtuaalisen kortin. Kortti antaa sinulle kuitenkin voimassa olevan Yhdysvaltain osoitteen ja postinumero. Käyttämällä sivua linkissä joudut käyttämään 65 dollaria. Tämän ansiosta voit kuitenkin ostaa kahden kuukauden Sling TV: n lisäosista 40 dollaria ja 10 dollaria. (Menetät 15 dollaria palkkioista, mutta monille ihmisille ympäri maailmaa 65 dollaria kahdesta kuukaudesta lisätoiminnolla varustetusta Sling TV: stä on silti erinomainen arvo!) Muista, että paras tapa käyttää virtuaalista luottokorttiasi on käyttää sitä ostaessasi Sling TV: tä. lahjakortti Walmartissa. Walmart on listattu Yhdysvaltain lukitsemattomalla verkkosivustolla, joten se toimii, ja saat Sling TV -kupongikoodisi sähköpostiin.

Muista, että Sling TV: tä ostetaan kuukausittain - ei pitkiä sopimuksia! Peruuta vain milloin tahansa.

Minkä VPN: n minun pitäisi saada Sling TV: lle?

Vaikka ExpressVPN
on suositeltavain VPN VPN-televisioon, kaikki tämän oppaan VPN: t on valittu huolellisesti, koska ne sopivat täydellisesti Sling TV: hen. Nämä VPN: t ovat hyvin tunnettuja, hyvin tilaamia palveluita, jotka tarjoavat erinomaisen nopeuden suoratoistolle. Lisäksi kaikki VPN: t ovat luotettavia ja heillä on hyvä asiakaspalvelu.

Tästä syystä voit turvallisesti valita VPN-verkon, josta pidät eniten. Lisäksi kaikilla näillä VPN-verkoilla on kokeilujaksoja - joten jos haluat kokeilla niitä kaikkia maksamatta mitään, voit!

Sling TV VPN: Johtopäätös

Tässä artikkelissa olemme selittäneet kaiken, mitä sinun on tiedettävä Sling TV: n lukituksen poistamisesta VPN: llä. Kaikki tässä oppaassa olevat Sling TV VPN -palvelut ovat loistavia, ja kaikkien avulla voit poistaa Sling TV: n esto missä tahansa.

Nämä VPN-verkot ovat turvallisia, luotettavia ja uskomattoman vastinetta rahalle. Joten katso uudelleen ja valitse VPN Sling TV: lle varmasti. Olemme varmoja, että kaikille tässä oppaassa on VPN Sling TV: lle - olipa henkilökohtaiset olosuhteet mahdolliset.

Jos sinulla on kysyttävää Sling TV: n vapauttamisesta, ota rohkeasti yhteyttä - autamme aina mielellämme!

Paras Sling TV VPN: Yhteenveto

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me