5 parasta Ukrainan VPN: ää – Poista Venäjän verkkosivustojen esto VPN: llä

Oletko kyllästynyt Ukrainan estettyihin verkkosivustoihin? VPN: n avulla voit ohittaa häiritsevät lohkot ja selata Internetiä vapaasti. Seuraavaksi katsotaan parhaita VPN-verkkoja, joita voidaan käyttää Ukrainassa.

Ukrainan VPN

Ukraina on kansakunta, jossa suuri joukko väestöryhmiä puhuu venäjää. Tästä syystä noin puolet Ukrainan väestöstä (noin 23 miljoonaa ihmistä) käyttää suosittuja venäläisten omistamia verkkosivustoja. Valitettavasti Venäjän ja Ukrainan välinen sota sai toukokuussa 2017 presidentti Porošenkon Ukrainan hallituksen kieltämään Venäjän verkkosivustot. VPN (Virtual Private Network) -palvelu on paras ratkaisu näiden verkkosivustojen lukituksen poistamiseen.

Mitkä ovat Ukrainan parhaat VPN: t?

Aloitetaan lyhyesti katsomalla, kuka on tehnyt luettelon parhaista VPN-valinnoista käytettäväksi Ukrainassa:

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

5 parasta Ukrainan VPN-verkkoa

Olemme tarkistaneet yli 150 VPN: tä, valinneet asiantuntevasti parhaat 5 Ukrainalle, jotka näet alla olevassa perusteellisessa luettelossamme:

Mikä on VPN?

Ukrainan virtuaalinen yksityinen verkko on verkkopalvelu, jonka avulla kuka tahansa Ukrainassa voi teeskennellä olevansa Venäjällä (ja muissa maissa).

VPN-palveluntarjoajilla on ympäri maailmaa sijaitseva palvelinverkko, ja joillakin niistä on palvelimia Venäjällä. Yhdistämällä Venäjän VPN-palvelimeen kuka tahansa Ukrainan kansalainen voi ohittaa Ukrainan Internet-palveluntarjoajien asettaman hallituslohkon. Heti kun olet muodostanut yhteyden venäläiseen VPN-palvelimeen, sinulla näyttää olevan venäläinen IP-osoite, mikä tarkoittaa, että voit vapaasti käyttää kaikkia venäläisiä verkkosivustoja.

Onko Ukrainan VPN turvallinen?

Saatat kysyä, onko VPN-palvelun käyttäminen teeskennellä Venäjällä olevan turvallista. Vastaus on kyllä. Sen lisäksi, että VPN-palvelut tarjoavat palvelimia ulkomailla, ne tarjoavat myös salauksen.

Kaikki VPN-tilaajan henkilökohtaisesta tietokoneesta, kannettavasta tietokoneesta, älypuhelimesta tai tablet-laitteesta tuleva ja siirrettävä tieto on salattu turvallisesti. Tämä tarkoittaa, että heidän Internet-palveluntarjoajansa tai hallitus eivät voi kertoa mitä he tekevät verkossa.

Salaus antaa VPN-käyttäjille digitaalisen yksityisyyden, jotta he voivat tehdä mitä haluavat verkossa murehtimatta siitä, että kuka tahansa voi kertoa tekemästään. Tämä pätee myös vuokranantajiin, kouluihin ja työnvalvojiin. VPN-salaus pitää tietosi yksityisenä ja suojattuna.

Mitkä verkkosivustot estetään Ukrainassa?

Ukrainassa edelleen käynnissä olevan Venäjän-sodan vuoksi Ukrainan hallitus on estänyt useita venäläisiä sivustoja. Näihin sivustoihin kuuluvat suositut hakukoneet ja sosiaalisen median sivustot: Mail.ru, VK, Odnoklassniki ja Yandex.

näkökohdat

Kun valitset Ukrainan VPN: ää, on tärkeää ymmärtää, että kaikki VPN eivät tee sitä.

Markkinoilla on saatavana yli 850 kaupallista VPN-palvelua. Kaikilla näistä ei kuitenkaan ole palvelimia, jotka sijaitsevat Ukrainassa ja Venäjällä. Ukrainan VPN: llä on oltava palvelimia Venäjällä, jotta tilaajat voivat voittaa Ukrainan hallituksen asettaman sensuurin.

Lisäksi koska Ukraina on sodassa Venäjän kanssa, on tärkeää, että Ukrainan ihmisillä on mielenrauha, kun he estävät venäläisten verkkosivustojen lukituksen. Tästä syystä yksityisyys ja turvallisuus ovat välttämättömiä.

Viimeiseksi, yhteyden nopeudet ovat välttämätön huomio valittaessa VPN: tä käytettäväksi Ukrainassa. Suurin osa VPN-verkoista tarjoaa hitaan yhteyden, joka ei salli ihmisten suorittaa dataintensiivisiä tehtäviä, kuten suoratoistoa. Tästä syystä on tärkeää valita luotettava VPN-palveluntarjoaja, jolla on nopeat palvelimet.

Yksityisyys ja turvallisuus

Kaikki tämän artikkelin VPN: t on valittu, koska ne tarjoavat korkeimman mahdollisen VPN-salauksen tasot vuonna 2020. Tässä ProPrivacy.com-sivustossa suosittelemme aina OpenVPN-salausprotokollaa. Tämä johtuu siitä, että OpenVPN on armeijan luokan salaus, joka on paljon turvallisempi kuin muut VPN-salausprotokollat.

Monet VPN-verkot tarjoavat vanhentuneen salausmuodon, nimeltään PPTP (Point-to-Point Tunneling Protocol). Tämä salaus ei ole turvallinen, ja kehotamme ihmisiä käyttämään tämän oppaan kaltaisia ​​VPN: iä, jotka toteuttavat vahvan OpenVPN-salauksen.

Lisäksi suurella määrällä ilmaisia ​​VPN-palveluita on varaa olla vain ilmainen, koska ne ansaitsevat rahaa myymällä kuluttajatietoja. Tämä on päinvastainen kuin VPN: n on tarkoitus tehdä. VPN: n on tarkoitus pitää tietosi yksityisenä ja suojattuna, EI myy niitä korkeinta tarjousta tarjoavalle.

Jokainen tämän oppaan VPN on luotettavia ja luotettavia palveluita, jotka ovat VPN-alalla hyvin tunnettuja. Heillä kaikilla on turvallinen tietosuojakäytäntö ja vahva salaus. Siksi tietosi ovat yksityisiä jokaisessa tämän oppaan VPN: ssä.

Yhteysnopeudet

Kaikissa tämän oppaan Ukrainan VPN-verkoissa on korkealaatuisia palvelimia, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että riippumatta siitä missä teeskentelet (Venäjä, Yhdysvallat, Iso-Britannia tai muualla), pystyt aina suorittamaan dataintensiivisiä tehtäviä, kuten suoratoisto HD: llä.

Mitä muuta voin tehdä VPN: llä??

Ymmärrämme, että Venäjän äskettäinen kielto venäläisille verkkosivustoille on tärkein syy siihen, että monet Ukrainassa asuvat ihmiset haluavat VPN-palvelun. VPN: n käytöllä on kuitenkin monia etuja sen lisäksi, että pääsy takaisin venäläisille verkkosivustoille.

VPN: n avulla kuka tahansa voi teeskennellä olevansa Yhdistyneessä kuningaskunnassa katsomassa BBC iPlayeria. Urheilufanit voivat muodostaa yhteyden Yhdysvaltojen palvelimeen katsomaan baseballia tai jääkiekkoa. Jalkapallofanit voivat seurata kaikkia Euroopan eri liigat. Autokilpailun fanit voivat estää Formula 1 -sarjan kilpailua koko kauden. Tennisfanit voivat teeskennellä olevansa Yhdistyneessä kuningaskunnassa Wimbledonissa tai Australiassa Melbourne Open -tapahtumassa. Vaihtoehtoja on loputtomia.

Lisäksi VPN: llä on mahdollista käyttää Netflixin yhdysvaltalaista versiota, jolla on paljon suurempi nimikeluettelo kuin muualla. VPN on hyvä ylittämään kaikki maantieteelliset rajoitukset, ei vain Venäjän verkkosivustoille asetetut.

Julkinen WiFi-turvallisuus Ukrainan VPN: n kanssa

Kun käytät julkista WiFi-yhteyspistettä, kaikki muut langattoman verkon käyttäjät voivat helposti hakkeroida liikennettäsi. Tämä tarkoittaa, että julkisen langattoman verkon käyttäminen vaarantaa salasanojesi, palveluidesi ja pankkitietojesi käytön. Joskus hakkerit jopa perustavat vääriä julkisia WiFi-yhteyspisteitä. Jos muodostat yhteyden vahingossa, hakkeri voi nähdä kaiken tekemäsi.

VPN: n tarjoama salaus tarkoittaa, että kaikki tietosi ovat turvassa. Riippumatta siitä, oletko kotona, virallisella julkisella langattomalla verkkoyhteydellä vai kytketty vahingossa hakkeriverkkoon, kukaan ei näe tekemäsi tekemiäsi, koska VPN salaa tietosi. Siksi VPN: ää pidetään parasta henkilökohtaisen verkkoturvallisuuden muotoa.

Ukrainan VPN: päätelmät

Tässä artikkelissa olemme selittäneet selvästi kaiken, mitä sinun on tiedettävä Ukrainan VPN: stä. Olemme kattaneet eritelmät, jotka Ukrainan VPN: llä on oltava, ja selittäneet, miksi nämä ovat Ukrainan viisi parasta VPN-verkkoa.

Kaikki tämän artikkelin tarjoajat ovat korkealaatuisia VPN-verkkoja, jotka ovat tunnettuja fantastisesta palvelustaan. Ne ovat turvallisia ja tarjoavat käyttäjille yksityisyyttä. Lisäksi kaikilla näillä VPN-palvelimilla on palvelimia, jotka eivät sijaitse vain Venäjällä, vaan ympäri maailmaa, joten ne sopivat täydellisesti maantieteellisten rajoitusten voittamiseen..

Lopuksi, jokaisessa tämän oppaan VPN: ssä on korkealaatuisten palvelimien verkko, jonka avulla tilaajat voivat tehdä mitä tahansa he haluavat verkossa, olipa kyseessä sitten suoratoisto HD-laatua tai pelaaminen. Nämä VPN: t ovat erittäin hyviä vastinetta rahalle, mutta ne eroavat toisistaan ​​niin vähän, joten ota aikaa analysoida jokainen palvelu huolellisesti. Jos sinulla on kysyttävää palvelusta, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin alla olevassa kommenttiosassa.

Yhteenveto

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Otsikkokuvaus: Wead / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me