5 parasta valokuvien pilvipalvelupalvelua

Mahdollisuus menettää korvaamaton valokuvasi on järkyttävä asia edes kuvitella riippumatta siitä, oletko rento, amatööri- tai ammattivalokuvaaja, joka kuvaa palkittuja kuvia. Tosiasia on, että valokuvien menettäminen on erittäin todellinen mahdollisuus, jos et ota asianmukaisia ​​varotoimia ja varmuuskopioi kuviasi.

Mitkä ovat valokuvaajien parhaat online-varmuuskopiopalvelut?

 1. Backblaze

  - Valokuvaajat eivät halua kääntää selkänsä tähän huippuluokan palveluun

 2. SpiderOak

  - Suojattu pilvitallennus, joka on pohjustettu suljinloppuja varten

 3. Jottacloud

  - Tarjoaa paljon tallennustilaa kaikille valokuvillesi

 4. pCloud

  - loistava valinta lukita kuviasi

 5. Amazon Prime -kuvat

  - Lähes vertaansa vailla oleva hinta-laatu-pilvipalvelu

Ihannetapauksessa valokuvista pitäisi olla useita varmuuskopioita; tietokoneellasi, ulkoisella kiintolevyllä ja pilvessä. Et todellakaan koskaan tiedä milloin kiintolevysi voi yhtäkkiä mennä vikaan, tietokoneesi tai laitteesi katoaa, tai jos sinusta tulee ransomware-ohjelmiston tai muun cyberack-uhan uhri. Tietojen palauttamispalvelut voivat olla hengenpelastajia, mutta samalla ne voivat tulla erittäin kalliiksi, varsinkin jos sinulla on suuria määriä valokuvia, jotka sinun on palautettava. Pahinta on, että koskaan ei ole mitään takeita siitä, että kunnostustyöt toimivat lainkaan. Siksi on ehdottoman välttämätöntä, että olet varmuuskopioinut valokuvasi ja videosi useissa paikoissa.

Pic-varmuuskopio tietokoneella

Katsotaanpa, että vaikka valokuvasi olisi varmuuskopioitu ulkoiseen asemaan, kiintolevy voi silti eksyä, varastaa tai vaurioitua. Vaikka on tärkeää, että sinulla on ylimääräinen fyysinen varmuuskopio, pilveen tallennettujen kuvien varmuuskopio suojaa sinut tällaisilta riskeiltä ja varmistaa, että sinulla on aina pääsy valokuviinsi mistä päin maailmaa tahansa. Tässä artikkelissa tarkastellaan 5 parasta pilvien varmuuskopiointipalvelua valokuvaajille. Arvioimme paitsi tyypillisiä hyödyllisiä ominaisuuksia, joita jokainen näistä pilvivarmuuskopiopalveluista tarjoaa, myös tärkeitä turvaominaisuuksia, joita jokainen käyttää, jotta voit suojata lähettämiesi valokuvien yksityisyyttä ja turvallisuutta. Harkitsemme myös kohtuuhintaisuutta ja tarjottua säilytystilaa, mikä on tietysti erityisen tärkeää valokuvaajille.

Katsotaanpa tämän jälkeen valokuvien viittä parasta pilvipalvelupalvelua markkinoillamme.

5 parasta valokuvien ja videoiden pilvipalvelupalvelua: perusteellinen analyysi

Alta löydät syvällisen luettelomme, joka sisältää viisi parasta pilvivarmuuskopiota valokuva- ja videotiedostoille. Katso ja selvitä, mikä sopii parhaiten säilytys- ja tietoturvatarpeisiisi!

1. Taustalasi

Backblaze on täysin varustettu suojattu pilvien varmuuskopiointipalvelu, joka tarjoaa valokuvaajille täydellisen yksityisyyden

 • hinnoittelu

  alkaen $ 6,00
  / kuukausi

Backblaze-kotisivu

Backblaze on huippuluokan, täysin varusteltu ja turvallinen pilvivarmuuskopiointipalvelu, joka tarjoaa valokuvaajille poikkeuksellisia yksityisyysominaisuuksia ja erinomaisia ​​toimintoja. Backblaze turvaa kuvan kuin mikään muu. Suojaa tiedostot SSL-salauksella siirron aikana, käyttämällä AES-salausta levossa yrityksen palvelimilla ja käyttämällä Macille ja PC: lle ominaista koodia, joka ei’t käytä Java-ohjelmaa. Backblaze tarjoaa sinulle jopa yksityisen avaimen, kun kirjaudut ensimmäisen kerran, jolloin muilla kuin sinulla, jopa Backblaze, on mahdoton pääsy palveluun lataamasi valokuviin. Voit myös asettaa salasanan suojaamaan ja salaamaan yksityisen avaimen lisätäksesi ylimääräisen suojauskerroksen.

Voit käyttää Backblazea Windowsissa, macOS: issa ja mobiililaitteissa Android- ja iOS-laitteiden kanssa

Muita Backblazen tarjoamia turvaominaisuuksia ovat kaksifaktorinen todennus, a “Etsi tietokoneeni” ominaisuus, joka osoittaa laitteesi sijainnin salattujen tukiasematietojen avulla, mahdollisuus jakaa valokuvia suoraan muiden kanssa, ajoittaa varmuuskopiot mukavuuden vuoksi ja vastaanottaa ilmoituksia varmuuskopioiden tilasta. Voit jopa pyytää Backblazea lähettämään fyysisen kynäaseman tai ulkoisen kiintolevyn, joka sisältää kaikki varmuuskopiotietosi (tietyn tallennusrajan puitteissa), ja korvaamaan aseman kustannukset, jos lähetät sen takaisin 30 päivän kuluessa.

Backblaze on myös uskomattoman edullinen ja tarjoaa rajoittamattoman valokuvien tallennuksen, rajoittamattoman nopeuden ja rajoittamattoman tiedostokokojen latauksen 6 dollaria kuukaudessa, 60 dollaria vuodessa tai 110 dollaria kahden vuoden välein. Tämä on varmasti uskomaton kauppa, koska voit varmuuskopioida rajoittamattoman määrän valokuvia. Voit jopa hyödyntää 15 päivän ilmaisen kokeilujakson nähdäksesi, onko palvelu sinulle sopiva. Voimme varmasti todistaa, että Backblaze on pilvipalvelupalvelu, joka on todellakin erinomainen vaihtoehto valokuvaajille edullisilla tilaustarjouksilla, rajoittamattomalla tallennustilalla, upeilla ominaisuuksilla ja ilmatiiviillä suojauksilla.

2. SpiderOak

SpiderOak tunnetaan yksityisyyteen keskittyvästä pilvien varmuuskopiointipalvelusta - jonka Edward Snowden on hyväksynyt!

 • hinnoittelu

  alkaen $ 5.75
  / kuukausi

SpiderOak kotisivu

SpiderOak One on Yhdysvalloissa toimiva turvallinen pilvien varmuuskopiointipalvelu, joka on erinomainen valinta valokuvaajille, jotka haluavat varmuuskopioida arvokkaita kuviaan turvallisesti ja yksityisesti. Voit todellakin panostaa palvelun tarjoamiin turvallisuuksiin, koska Edward Snowden on maininnut sen kykenevänä ja turvallisena nollatiedon vaihtoehtona Dropboxille..

Ohjelmisto on uskomattoman helppokäyttöinen Windows-, macOS-, Linux- ja mobiililaitteissa Android- ja iOS-laitteille

Päästä päähän -salaus tarkoittaa, että valokuvasi on täysin suojattu SpiderOak One -sovelluksella, hetkestä lukien, kun ne poistuvat tietokoneeltasi, siihen päivään, kun pyydät niitä pilvestä. Zero-tieto tarkoittaa, että yritys ei ole’t pitämään lokitietojasi, pitämään tietosi ulkopuolella. Toinen hieno turvaominaisuus on “Ajankohta” palautusominaisuus, jonka avulla voit palauttaa varmuuskopioidesi aiemmat versiot mahdollisen ransomware-hyökkäyksen tapauksessa. Lisäksi voit suojata salasanalla yksittäiset kansiot tai tiedostot jakaessasi kuviasi muille tai asettamalla jaetut linkit tuhoamaan tietyn ajankohdan jälkeen..

Palvelu tarjoaa neljä erilaista maksusuunnitelmaa, mikä antaa sinulle joustavuuden valita erityistarpeitasi parhaiten vastaava varatila. Sinä’Saat 150 Gt 69,00 dollaria vuodessa, 400 Gt 115 dollaria vuodessa, 2 Tt 149,00 dollaria vuodessa ja 5 Tt 320,00 dollaria vuodessa. 150 Gt: n tilavuus on lähes 100 000 kuvaa, mikä sopii erinomaisesti satunnaisiin valokuvaajille. Ammattilaiset saattavat kuitenkin haluta valita 5 kt: n suunnitelman - joka tarjoaa silti uskomattoman vastinetta rahalle. Kaiken kaikkiaan SpiderOak One on varmasti erinomainen varmuuskopio ratkaisu valokuvaajille, jotka etsivät jotain edullista ja turvallista. Parasta on, että voit kokeilla sitä täysin ilmaiseksi 21 päivän ajan.

3. Jottacloud

Jottacloaded on 5 Gt ilmaiseksi tai 10 Tt, Jottacloud on paljon tallennustilaa kaikkiin tarpeisiisi.

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Jottcloudin kotisivu

Jottacloud on norjalainen online-varmuuskopiointipalvelu, joka tarjoaa erinomaisen toimivuuden ja tietoturvan valokuvaajille. Norjan lainkäyttöalueella on suuri yksityisyyden suoja, koska maa tunnetaan jokaisesta maailman yksityisyyttä edistävästä lainsäädännöstä. Mikä vielä hienoa Jottacloudissa on, että palvelu ei toimi’t napauta turvallisuutta ja yksityisyyttä, ja tarjoaa uskomattoman edullisia tilauspaketteja.

Jottacloud on yhteensopiva Windows- ja Mac-tietokoneiden sekä Android- ja iOS-laitteiden mobiililaitteissa

5 Gt ilmainen suunnitelma tarjoaa juuri tarpeeksi tallennustilaa palvelun kokeiluun, mutta jos sinäkin’Kun olet varma varmuuskopioimasta valokuvia, sinun kannattaa valita “henkilökohtainen” tilaus vain 7,50 € kuukaudessa. Tämä antaa sinulle rajoittamattoman tallennustilan, ja ainoa varoitus on 5TB: n ylittävien lähetysnopeuksien vähentäminen - jos onnistut täyttämään sen. Vaihtoehtoisesti jaetut perhesuunnitelmat palvelevat enintään viittä henkilöä ja maksavat 6,50 euroa kuukaudessa 1TB, 13,50 € kuukaudessa 5TB tai 49,50 € kuukaudessa 10TB.

Jottacloudilla on monenlaisia ​​ominaisuuksia jakamisesta valokuvien järjestämiseen ja katselemiseen. Kaikki kuvat salataan sekä kuljetuksessa että levossa 256-bittisellä AES: llä, tallennettuna täydellä resoluutiolla. RAW-yhteensopivuus varmasti miellyttää ammattilaisia, kun taas älypuhelinten harrastajat voivat nauttia automaattisesta varmuuskopiosta. Kaksikerroinen todennus auttaa tilisi lukitsemista ja voit tarkastella kirjautumishistoriaa milloin tahansa.

Ryhmissä työskentelevät nauttivat myös mahdollisuudesta palauttaa tiedostoja jopa 30 päivään Jottacloudin ansiosta’Roskakori ja järjestelmänvalvojat voivat milloin tahansa peruuttaa pääsyn laitteisiin. Kaikki tämä yhdessä yrityksen kanssa’Uskomattoman sitoutumisensa käyttäjän yksityisyyteen, tee Jottacloudista erinomainen valinta jokaiselle, joka etsii loistavaa varmuuskopiopalvelua valokuvaajille.

4. pCloud

Valokuvaajat voivat nauttia rauhallisemmista tietosuojalakeista pCloudin Sveitsin toimintapohjan avulla!

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

pCloud-kotisivu

Yli 8 miljoonaa käyttäjää kerää ja lasketaan, pCloud’Sveitsin kotona pidetään suotuisaa tietosuojaa varten - sopii erinomaisesti valokuvaajille, jotka haluavat lukita tilinsä. Tiukka päästä päähän -salaus pitää palvelun turvallisena TLS / SSL-salauskäsittelyn siirron ja 256-bittisen AES-salauksen ollessa levossa palvelimella. Jos sinä’olet valmis maksamaan ylimääräisen palkkion, omistaja “pCloud Crypto” tekniikka antaa sinulle nollatiedon asiakaspuolen salaus, joka tarjoaa sinulle yksityisen salausavaimen, joka ei ole’t tallennettu pCloud-palvelimille. Yksityinen avain suojataan 4096-bittisellä RSA-salauksella ja 265-bittisellä AES-salauksella pilveen tallennetuille tiedostoille.

pCloud on saatavana Windows-, Mac- ja Linux-pöytätietokoneissa sekä älypuhelimissa, joissa on Android ja iOS

Vuotuinen suunnitelma maksaa 47,88 euroa vuodessa 500 Gt tallennustilaa tai 95,88 euroa vuodessa 2 Tt tallennustilaa. Jos valitset elinikäisen suunnitelman, sinä’Tarkastellaan kertaluonteista maksua, joka on 175 euroa 500 Gt ja 350 euroa 2 Tt. Jos haluat lisätä pCloud Crypto -sovelluksella tietosuojaa, se maksaa sinulle 4,99 euroa kuukaudessa, 47,88 euroa vuodessa tai 125 euroa elinaikanaan..

Upeiden tietoturva- ja yksityisyysominaisuuksien lisäksi pCloud tarjoaa valokuvaajille useita muita hyödyllisiä ominaisuuksia, kuten automaattiset varmuuskopiot kamerasta ja useista laitteista, helppo jakamisvaihtoehto, tiedostojen versiointi ja “Rewind” toiminnallisuus, jonka avulla voit käyttää ja palauttaa tilisi aiempia versioita jopa 30 päivää, sekä mahdollisuus varmuuskopioida Facebookista, Instagramista ja muista pilvitallennuspalveluista. Tämän lisäksi on saatavilla pCloud-laajennus, jonka avulla voit ladata valokuvia suoraan Lightroomista.

pCloud on loistava valinta valokuvaajille, jotka tarvitsevat ylimääräistä tietoturvaa kuviensa suojaamiseksi. Palvelun tarjoama perusturva on todellakin enemmän kuin tarpeeksi pitämään valokuvaajaa’tiedot ovat turvallisia, mutta mahdollisuus lisätä ylimääräinen tietosuojakerros voi olla valtava enemmän yksityisyyttä tietoisille valokuvaajille.

5. Amazon Prime -kuvat

Amazon tarjoaa hämmästyttävän alustojenvälisen tuen suojattujen palvelimiensa käyttämiseen!

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Amazon Prime -valokuvasivu

Amazon Prime Photosin suurin haitta on sen uskomattoman runsas tarjous rajoittamattomasta valokuvien tallentamisesta ilman lisäkustannuksia Amazon Prime -jäsenille. Käyttäjät, joilla ei ole Prime-tilausta, voivat saada 100 Gt tallennustilaa 11,99 dollaria vuodessa tai 1 kt tallennustilaa 59,99 dollaria vuodessa. Kaikilla tavoilla, kun viipaloit sitä, Amazon tekee siitä erittäin edullisen valokuvien varmuuskopioinnin pilveen.

Amazon Prime Photos voidaan ladata pöytätietokoneille, joissa on Windows ja macOS tai Android ja iOS

Pöytäkoneet ja mobiilisovellukset sekä verkkoportaali ovat intuitiivisia ja helppokäyttöisiä. Ainoa huolenaiheemme on kuitenkin se, että valokuvien suojaamisen salausstandardeja ei tehdä selväksi, eikä keskustelun edustajat pystyneet antamaan lopullista selitystä. Amazonin olisi parempi välittää hyödyllisiä yksityiskohtia siitä, miten käyttäjät käyttävät’ valokuvat on turvattu eikä luota epämääräisiin lausuntoihin, kuten “Suojattu varmuuskopio täysresoluutioisista valokuvista”, “Tukee 24/7 asiakastukea ja huippuluokan Amazon-tietoturvaa”, tai “Turvallinen ja yksityinen Amazon-suojauksella” varmistaaksemme käyttäjille, että heidän palvelunsa avulla varmuuskopiot ovat oikein suojattuja. Yksi chat-edustaja mainitsi kuitenkin, että sama Amazon S3: lle käytetty oma datakeskusverkko ja oma sisäinen tietojen varastointi on sama turvallinen tietokeskus, jota käytetään Amazon Prime Photo -tallennukseen, mikä on rohkaisevaa tietokeskuksessa käytettävien turvallisuusstandardien vuoksi . Lisäksi Amazonin tietosuojailmoitus osoittaa, että siirrettävät tiedot todella salataan SSL-tekniikkaa käyttämällä.

Muita yksityisyysominaisuuksia ovat kaksifaktorinen todennus, kaksivaiheinen vahvistus sekä mahdollisuus piilottaa tietyt valokuvat ja estää tietyt yhteystiedot. Vaikka Amazon Prime Photos onkin vain läpinäkymätön yksityisyyden suojan edessä, se tarjoaa joukon erinomaisia ​​ominaisuuksia, joita valokuvaajat rakastavat. Ensinnäkin tuetaan useita tiedostomuotoja, mukaan lukien RAW, mikä on ehdottomasti tärkeää edistyneille valokuvaajille. Lisäksi palvelun avulla käyttäjät voivat helposti jakaa ja järjestää valokuvia sekä tulostaa valokuvia suoraan käyttöliittymästä. Mitä’Lisäksi pääministerinä voit kutsua enintään viisi ylimääräistä henkilöä “Perheholvi”, antamalla valitsemillesi viidelle henkilölle myös rajoittamaton valokuvien tallennustila.

Kaikesta huolimatta, Amazon Prime Photos tarjoaa edelleen erinomaisen pilvien varmuuskopiopalvelun valokuvaajille. Intuitiivinen käyttöympäristöjen välinen käyttöliittymä on saatavana työpöydällä ja mobiililaitteilla, rajoittamaton tallennustila, upeat ominaisuudet ja etuudet, kaikki erittäin edulliseen pakettiin.

Lopulliset ajatukset

Sinulla ei ole syytä riskiä kadottaa valokuvasi. Kameran linssin kautta vangitsemasi muistot ovat välttämättömiä ja korvaamattomia. Aikana, jolloin suurin osa ihmisistä ei tulosta valtaosaa kuvista, näiden muistojen varmuuskopiointi ei ole enää vaihtoehto, vaan välttämättömyys. Onneksi on olemassa joitain uskomattomia ja kohtuuhintaisia ​​verkkopilven varmuuskopiointipalveluita, joiden avulla voit säilyttää valokuvasi ja varmistaa, etteivät ne koskaan eksy. Jokainen tässä artikkelissa lueteltu palveluntarjoaja on enemmän kuin kykenevä saamaan työsi puolestasi kohtuuhintaisella, käyttäjäystävällisellä ja turvallisella tavalla. Älä viivytä vielä minuutti, tee varmuuskopio arvokkaista muistoistasi tänään yhdellä yllä luetelluista tarjoajista!

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me