5 parasta varmuuskopiota Time Machine -sovellukselle

Jos olet Mac-käyttäjä, tiedät todennäköisesti, että macOS-pakettiin sisältyy kriittisesti tunnustettu varmuuskopio-ohjelma nimeltään Time Machine. Tämä on hienoa, mutta ulkoinen aikakone varmuuskopioi tietosi vain ulkoiseen fyysiseen asemaan tai paikalliseen NAS-järjestelmään, joka tukee Time Machine -protokollia..

Hyvä tietojen varmuuskopiointikäytäntö kuitenkin noudattaa kultaista 3-2-1 -sääntöä, jossa vähintään kolme kopiota tiedoistasi säilytetään kaikenlaisen menetyksen estämiseksi..

Perinteinen kaava on pitää yksi kopio laitteellasi (alkuperäinen kopio), tallentaa yksi kopio paikallisesti mutta ei kytkettynä tietokoneeseen (kuten NAS- tai ulkoiselle kiintolevylle) turvallisesti erillään viruksista, jotka voivat vaikuttaa tietokoneeseen, ja tallentaa toisen kopion verkossa.

Loppujen lopuksi paikallinen ase voi olla varastettu, kadonnut tulipalossa, vaurioitunut vedessä tai kuka tietää mitä!

Seuraavat Cloud-varmuuskopiointipalvelut ja tuotteet tukevat Time Machine-tietojen helppoa ja automaattista varmuuskopiointia pilvitilille tehokkaan 3-2-1-suojauksen tarjoamiseksi..

Sinun tulisi olla tietoinen siitä, että se voi aiheuttaa päällekkäisyyksiä Time Machinen varmuuskopioimien tietojen ja pilvitilillesi tavalliseen tapaan lataamiesi tietojen välillä. Jotta estät tämän päällekkäisyyden syömästä arvokasta pilvipalvelintilaa, kannattaa siksi estää joitain kansioita lähettämästä joko Time Machinen tai varmuuskopio-ohjelmiston kautta..

5 parasta aikakoneen varmuuskopiota

Alla on lueteltu viisi parasta aikakoneen varmuuskopiota. Jos haluat lisätietoja näistä palveluista, selaa alla lukeaksesi yhteenvedon jokaisesta palvelusta tai napsauttamalla heidän verkkosivustoaan alla olevien linkkien avulla.

 1. Minä ajan

  - käyttäjäystävällinen | Kustannustehokas | Päittäin salaus

 2. iBackup

  - mobiilisovellukset | Liiketoimintaan keskittyvä | Päittäin salaus

 3. Hilla

  - Isännöintivaihtoehdot Freemium | Time Machine -tuki

 4. DollyDrive

  - Mac & iOS-keskittynyt | DollyClone | Käyttäjäystävällinen

 5. lähetys-

  - Paniikkisynkronointi | Tuki 11 pilvipalveluun Asiakaspuolen e2e-salaus

5 parasta varmuuskopiota Time Machine - yhteenvedot

Katso alla oleva luettelo parhaista aikakoneiden varmuuskopiointipalveluista, napsauta sivuston kautta saadaksesi lisätietoja heidän palvelustaan.

1. IDrive

IDrive saattaa olla kohtuuhintainen, mutta se ei piirtä ominaisuuksia

 • hinnoittelu

  alkaen $ 17.38
  vuodessa

IDrive on kohtuuhintainen varmuuskopiointipalvelujen tarjoaja, joka käyttää vahvaa kokonaisvaltaista salausa asiakaspuolella. Siinä on online-tiedostojen synkronointi, useiden laitteiden varmuuskopiointi, tiedostoversio jopa 30 aiemmalle versiolle. Olemme erityisen tärkeitä, kuten se, että IDrive tukee Linux pilvivarmuuskopiota graafisen käyttöliittymän tai komentosarjojen avulla.

Tiedostojen päällekkäisyyksien estämiseksi IDrive sulkee Time Machine -kansin varmuuskopioista oletuksena. Se voidaan kuitenkin sisällyttää helposti siirtymällä kohtaan Asetukset -> Poistettu tiedostot / kansiot varmuuskopiosta -> Tiedostot / kansiot, joilla on osittaiset nimet ja joiden poistaminen Backups.backupdb-kansiosta on poistettu.

Time Machine -varmuuskopio tallennetaan sitten IDrive-tallennustilaan käyttämällä polkua, jonka olet määrittänyt Macin Time Machine -asetuksissa..

2. IB-varmuuskopio

IBackup keskittyy pääasiassa yrityksiin tarjoamalla vahvaa e2e-salausta ja katastrofien palautusta

 • hinnoittelu

  alkaen $ 9.95
  / kuukausi

Tämä pilvipalveluntarjoaja keskittyy voimakkaasti pienyritysten tietojen varmuuskopiointiin. Sellaisena sen ominaisuusluettelo sisältää esimerkiksi täydellisen varmuuskopion, katastrofien palautussuunnitelman, useita alitilejä, HIPAA: n, Sarbanes-Oxley: n, GLBA: n ja SEC / FINRA -yhteensopivuuden ja paljon muuta.

IBackup on kuitenkin täysin käyttökelpoinen henkilökohtaisena varmuuskopiopalveluna, ja jokaiselle on iOS- ja Android-mobiilisovelluksensa kätevä. Tiedot on oletuksena salattu palvelinpuolelta AES-256: lla, mutta on mahdollista käyttää yksityistä salausavainta, jota ei ole tallennettu IBackupiin’s palvelimet sen sijaan.

Aktivoidaksesi Time Machine -varmuuskopion IBackup-tililläsi, avaa vain Mac-työpöytäohjelma, siirry kohtaan Asetukset ja varmista, että Time Machine -varmuuskopio on valittu.

3. CloudBerry

Cloudberry on täysin muokattavissa, ja siinä on isäntävaihtoehtoja ja valikoima erilaisia ​​palvelimia

 • hinnoittelu

  alkaen $ 49.99
  vuodessa

Cloudberry Explorer on ilmainen ohjelmisto (saatavana premium-versio), jonka avulla voit hallita ja varmuuskopioida tiedostoja Amazon S3-, Microsoft Azure-, Google Cloud- ja Openstack-tileille. Cloudberry tarjoaa myös täysin isännöidyn tilaamispalvelun valitsemallasi näistä pilvipalvelujen tarjoajista.

Käytätkö vain sen ilmaista ohjelmistoa henkilökohtaisen pilvipalvelun tai Cloudberryn kanssa’Cloudberry tukee tilaajapalveluaan Time Machinen varmuuskopiointia pilveen.

Tämä vaatii hieman enemmän määrityksiä kuin edellä mainitut kaksi palvelua, mutta verkkosivustolla on selkeät ohjeet. Periaatteessa se tarkoittaa vain aikakoneen valitsemista’ulkoinen varmuuskopioasema’s root Backups.backupdb-kansio varmuuskopion lähteenä.

4. DollyDrive

DollyDrivellä on oma omistusominaisuus, joka varmuuskopioi koko järjestelmäsi - DollyClone

 • hinnoittelu

  alkaen $ 5.00
  / kuukausi

DollyDrive on pilvien varmuuskopiointipalvelu, joka on suunniteltu alusta alkaen macOS: lle. Se tekee kaikki tavalliset asiat, joita tällaiselta palvelulta voi odottaa, ja siinä on iOS-sovellus, jolla voit käyttää ja hallita tiedostojasi mistä tahansa.

Erinomaisemmin, DollyDrive tarjoaa ominaisuuden, joka on nimeltään nimeltään DollyClone, joka luo täydellisen varmuuskopion koko järjestelmästäsi. Aivan kuten Time Machine tekee, paitsi että tämä varmuuskopio tallennetaan pilveen. Joten, vaikka DollyDrive ei’t varmuuskopioida todelliset Time Machine -tiedot pilveen, sillä saavutetaan täsmälleen sama vaikutus.

Voit tietysti käyttää DollyClonea itse Time Machine -sovelluksen rinnalla myös kaikkien tietojen varmuuskopiointiin paikallisesti.

5. Lähetä

Lähetin erottuu joukosta Panic Sync -ominaisuuden ansiosta

 • hinnoittelu

  alkaen $ 0.00
  / kuukausi

Transmit on FTP-asiakas, jolla on sisäänrakennettu tuki 11 suosituimmalle pilvipalvelulle, kuluttajakeskeisistä palveluista, kuten Dropbox ja Google Drive, SaaS-palveluihin, kuten Amazon S3 ja Microsoft Azure. ICloud-tukea ei kuitenkaan ole.

Mikä erottaa lähetyksen miljoonasta muusta FTP-asiakkaasta, siellä on sen Panic Sync -ominaisuus. Kuten nimestä voi päätellä, tämä tarjoaa reaaliaikaisen varmuuskopion tiedoista synkronoimalla ne valitsemasi pilveen. Ja koska se tukee synkronointia ulkoisista kiintolevyistä ja NAS-asemista, voit käyttää sitä kaikkien Time Machine -aseman tietojen automaattiseen varmuuskopiointiin.

Lopulliset ajatukset

Sinulla ei voi koskaan olla liian monta kopiota tärkeästä tiedostasi, ja Time Machine tarjoaa erittäin korkeatasoisen suojan katastrofeilta varmuuskopioimalla kaiken Mac-tietokoneellasi. Yllä olevien palveluiden ja tuotteiden avulla voit tallentaa Time Machinen suojaustason pilvelle, jotta riippumatta siitä, mitä tapahtuu, pystyt palauttamaan koko järjestelmän. Ja se tuo paljon mielenrauhaa.

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me