5 parasta Venäjän VPN-verkkoa vuonna 2020

Haluatko poistaa sensuroitujen verkkosivustojen eston ja käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä ympäri maailmaa? Venäjän VPN tarjoaa yksityisyyttä ja antaa samalla myös estää verkkosivustojen ja verkkopalvelujen eston.

Valitettavasti lokakuussa 2017 lähtien Venäjä on myös alkanut rajoittaa pääsyä VPN-verkkoihin. Internet-palveluntarjoajat estävät nyt pääsyn VPN- ja välityspalvelinasivustoille. Tämä tarkoittaa, että edelleen VPN: n löytäminen, joka toimii Venäjällä, voi olla hankalaa. Älä kuitenkaan pelkää, koska olemme tehneet työn puolestasi ja löytäneet viisi parasta VPN: tä, jotka ovat taatusti toimimaan Venäjällä tänään.

Paras VPN Venäjälle 2020

Alla olemme luetteloineet Venäjän parhaat VPN: t. Napsauta palveluntarjoajan verkkosivustoa saadaksesi lisätietoja.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Miksi käyttää VPN: ää Venäjällä?

Venäjällä hallitus on erittäin hyökkäävä. Valtava määrä ulkomaisia ​​verkkosivustoja on mustassa luettelossa monista eri syistä. Ulkomaiset uutiset ovat usein sähkökatkot - samoin kuin ulkomaiset palvelut, kuten Google. Ukrainan sivustot ovat estetty käynnissä olevan konfliktin takia, ja myös muut verkkosivut, jotka ovat kriittisiä Venäjän hallituksen suhteen (tai joiden Kremlin mielestä ovat ristiriidassa moraalisesti ja uskonnollisesti), myös sensuroidaan. Esimerkiksi pornografia on rajoitettu voimakkaasti.

Hallitus asettaa myös kansalaiset korkean valvonnan tasolle. Tämän on tarkoitus huonontua vielä tänä vuonna uusien Yarovaya-lakien ansiosta - VPN on ainoa tapa varmistaa sekä Internetin vapaus että digitaalinen yksityisyys maassa.

Blogging rajoitukset

Vuonna 2014 Venäjän hallitus antoi lain, joka velvoitti kaikki yli 3000 päivittäistä lukijaa käyttävät bloggaajat noudattamaan samoja määräyksiä kuin laajamittaiset tiedotusvälineet. Tähän kuuluu kirjoittaminen heidän oikeaa nimeään käyttäen ja virallinen rekisteröinti Koskomnadzoriin, maan tiedotusvälineiden sääntelyviranomaiseen.

Erimielisten poliittisten näkemysten ilmaiseminen voi johtaa vankeuteen Venäjällä. Kaikki tuet "terrorismi" (määritelty pääasiassa hallituksen vastaiseksi retoriikksi) kansakunnassa voi johtaa myös seitsemän vuoden vankeuteen. Sen jälkeen kun bloggaajia koskeva laki tuli voimaan, monet venäläiset ovat alkaneet ottaa yksityisyyttään vakavammin. Seurauksena on, että VPN: ien käyttö on maassa lisääntynyt huomattavasti.

Venäjä kieltää Telegram Messengerin

Moskovan tuomioistuin perjantaina 19. huhtikuuta 2020 valtuutti Venäjän viestintä- ja teknologiavartiolaitoksen Roskomnadzorin estämään suositun Telegram Messenger -sovelluksen..

Muutto seuraa liittovaltion turvallisuuspalvelun (FSB) vaatimuksia, että Telegram luovuttaa salausavaimensa salaiselle KGB-seuraajalle väittäessään, että sitä käyttävät laajasti terroristit. Telegram kieltäytyi.

Hyvä uutinen on kuitenkin, että Telegramiin pääsee edelleen vapaasti Venäjällä VPN: n avulla. Tämä johtuu siitä, että VPN piilottaa sen, että muodostat yhteyden Telegram-verkkoon Internet- ja / tai matkapuhelinoperaattoriltasi (ja siksi Roskomnadzor).

Lisätietoja tarinasta on täydellisessä Russia Bans Telegram Messenger -artikkelissa.

VPN: n käyttö yksityisyyteen Venäjällä

Venäjän virtuaalinen yksityinen verkko voittaa kaiken hallituksen asettaman sensuurin. Yhdistettyään VPN-verkkoon käyttäjät voivat vapaasti katsoa mitä tahansa haluamaansa blogia tai uutislähdettä pelkäämättä, että heidät merkitään henkilöksi, jolla on erimieliset mielipiteet ja näkemykset.

VPN ohittaa myös maantieteelliset rajoitukset, jotta ihmiset voivat käyttää sisältöä ja palveluita ulkomailta. VPN antaa käyttäjille myös voittaa paikallisten järjestelmänvalvojien, kuten työnantajien ja vuokranantajien, asettamat verkkorajoitukset.

Lisäksi luotettavat venäläiset VPN-sovellukset salaavat kaiken verkkoliikenteen. Sekoittamalla tietoja sotilaslaatuisella salauksella, Venäjän VPN estää Internet-palveluntarjoajia keräämästä verkkoselaustietoja hallituksen puolesta. Tätä silmällä pitäen VPN-sovellus on paras käytettävissä oleva digitaalisen tietoturvan työkalu.

VPN piilottaa myös käyttäjän todellisen sijainnin. Tämä estää heidän käymiä verkkosivustoja pystymästä jäljittämästä todellista IP-osoitettaan. Tämä on hyvä yksityisyydelle, mutta tarkoittaa myös, että VPN-käyttäjät voivat teeskennellä olevansa eri maassa. Yhdistämällä VPN-palvelimeen ulkomailla - käyttäjät voivat voittaa sekä sensuurin että maantieteelliset rajoitukset.

VPN: n käyttö turvallisuuteen Venäjällä

Olitpa kotona tai julkisessa WiFi-tilassa, VPN voi auttaa sinua pysymään turvassa. Julkisen langattoman verkon säännöllinen käyttö avaa sinulle mahdollisuuden hakkeroida. Jopa kotona, IP-osoitteesi voi antaa hakkereille tavan määrittää kyberrikokset sinulle. VPN: llä IP-osoitteesi on turvallisesti piilotettu.

Lisäksi VPN-salaus suojaa kaikki tietosi hakkereilta sekoittamalla ne. Tämä suojaa salasanasi, luottokorttitietosi ja muut arkaluontoiset tiedot hakkereilta, IPS: ltä ja hallitukselta. Se suojaa tietojasi myös siltä, ​​että kuka tahansa murtautuu hyödyntämään monien reitittimien KRACK-haavoittuvuutta.

Ovatko VPN: t lailliset Venäjällä?

Lokakuussa 2017 Putinin hallitus kielsi VPN: t. Laki ei kuitenkaan oikeastaan ​​tee VPN: n käyttöä laittomaksi henkilökohtaisista tai liiketoiminnallisista syistä. Sellaisenaan, VPN: n käyttö on laillista Venäjällä. Koska Venäjä alkoi kieltää VPN-verkkoja, luotettavan saaminen on kuitenkin tullut paljon vaikeammaksi. Onneksi kun VPN onnistuu asennettuna - sen käyttö on laillista.

Venäjän VPN-lait

Lokakuun 2020 lopussa VPN-verkkoja kieltävä laki tuli voimaan. Se pakottaa Venäjän Internet-palveluntarjoajat estämään kaikki VPN-palveluita myyvät verkkosivustot. On mahdollista, että jotkut tämän artikkelin VPN: t ovat estettyjä. Tämä saattaa asettaa sinut epätavalliseen tilanteeseen, jossa tarvitset VPN- tai välityspalvelinpalvelua saadaksesi haluamasi VPN: n. Jos tilaamasi VPN-sovellus on estetty Venäjällä, ilmoita meille lähettämällä viesti tämän artikkelin loppuun. Autamme sinua ratkaisemaan ongelman.

VPN Venäjällä

Koska Venäjän hallitus pakottaa venäläisiä palvelimia luovuttamaan tietoja hallitukselle, jotkut VPN: t eivät halua ajaa palvelimia maassa. Jopa silloin, kun VPN-verkoissa on venäläisiä palvelimia, on parempi käyttää muualla sijaitsevaa palvelinta. Käyttämällä VPN-palvelinta maassa, jossa on tiukat tietosuojalait, takaat, että online-toimintaasi suojataan paremmin Venäjän hyökkäävältä hallitukselta..

Venäjän VPN: llä tulisi myös olla vahva tietosuojakäytäntö, edistyneet VPN-ominaisuudet ja hyvin toteutettu sotilaslaatuinen salaus. Tämän avulla voit luottaa VPN: n tarjoamaan suojaukseen. Monet VPN: t ovat vanhentuneita - tai ansaitsevat tuloja käyttäjän tiedoista. Näitä VPN-verkkoja tulisi välttää.

Kaikki tämän artikkelin VPN: t on valittu huolellisesti, koska niissä on tärkeitä ominaisuuksia, kuten tapinkytkin, DNS-vuodonsuojaus, VPN-peittämistekniikka, automaattinen yhteys ja OpenVPN-salaus. Suositelluilla VPN-verkkoillamme on vahvat tietosuojakäytännöt, jotka eivät koskaan tallenna lokitietoja siitä, mitä heidän käyttäjät tekevät verkossa.

Venäjän VPN Androidille

Tämän artikkelin VPN-verkot tarjoavat ohjelmistoja kaikille alustoille. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää VPN: ää kolmessa samanaikaisessa laitteessa (tai useammassa - VPN: stä riippuen). Tämä koskee Windows-, iOS- ja Android-laitteita.

Mitä voin tehdä VPN: n kanssa Venäjällä?

Venäjän VPN on erittäin hyödyllinen. Voit paitsi päästä yli valtion sensuurista ja saada takaisin pääsyn mustalle listalle merkittyihin verkkosivustoihin, mutta voit käyttää myös maantieteellisesti rajoitettuja verkkosivustoja. VPN: n avulla voit estää ja katsella brittiläisiä televisiokanavia, kuten ITV Hub ja BBC iPlayer.

Voit myös katsella ulkomaisia ​​urheilulajeja, kuten jalkapalloa, kaavaa 1 tai UFC: ta taisteluita paljon halvemmalla. Voit jopa tilata Yhdysvaltain kaapelia Sling TV: stä ja katsella maailman parhaita ohjelmia heti, kun ne ilmestyvät. VPN avaa kokonaan Internetin, jolloin voit käydä millä tahansa verkkosivustolla tai käyttää mitä tahansa palvelua.

Yhdistä VPN-palvelimiin Venäjällä

Jos olet Venäjän ulkopuolella ja haluat käyttää venäläisiä verkkosivustoja, kuten Vkontakte (VK.com), hakukoneita Yandex, Mail.ru ja Odnoklassniki (OK.ru) - sinun on muodostettava yhteys VPN-palvelimeen Venäjällä. Esimerkiksi monien venäjänkielisten Ukrainan on käytettävä VPN-palvelua venäläisen palvelimen kanssa voidakseen käyttää Venäjän Facebook-versiota (VK.com)..

Riippumatta siitä, missä olet, voit käyttää VPN-palvelinta teeskennellä olevansa Venäjällä, jos sitä haluat. Suosittelemme kuitenkin kaiken kaikkiaan Venäjän ulkopuolella sijaitsevien palvelimien käyttöä aina kun se on mahdollista: sillä se on parempi yksityisyytesi kannalta.

Pikakatsaus

Venäjällä hallitus asettaa raudan tahdon kansalaisilleen. Pakollinen tietojen säilyttäminen ja sensuuri ovat yleisiä, ja yrityksiin kohdistuu painostusta tallentaa kaikki Venäjän kansalaisia ​​koskevat tiedot maassa sijaitseville palvelimille..

Venäjän VPN: n avulla kansalaiset voivat saada takaisin tietosuojaansa salauksen avulla. Internetin käyttäjät voivat käyttää verkkosivustoja pelkäämättä, että heidät torjutaan. Lisäksi VPN pitää heidän tietonsa turvassa hakkereilta sekä kotona että julkisessa WiFi: ssä.

Muille, jotka eivät välttämättä halua ohittaa Venäjän sensuuria, VPN on silti mahtava poistamalla verkkosivustoja, jotka ovat tekijänoikeudellisista syistä rajoitettuja. Georajoitukset estävät venäläisiä katsastamasta ulkomaisia ​​televisiokanavia, urheilukilpailuja ja verkkopalveluita. VPN: n avulla kuka tahansa voi teeskennellä olevansa ulkomailla pääsyn vieraaseen sisältöön.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Otsikon kuvan luotto: Ad_hominem / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me