5 parasta Vietnamin VPN-verkkoa – suojaa yksityisyyttäsi

Vietnam asettaa ankaran online-sensuurin. Se on johtanut tuomitsijoihin Toimittajat ilman rajoja (RSF). Vietnamissa asuville tai vieraileville ihmisille tämä tarkoittaa kyvyttömyyttä päästä käsiksi monille verkkosivustoille, uutispisteille ja verkkopalveluille. Vietnamilaisen VPN-verkon avulla kansalaiset voivat saada digitaalisen yksityisyyden ja tietoturvan - samalla kun Vietnamin hallitus rajoittaa sisällön estämistä.

VPN Vietnamille

Parhaat Vietnamin VPN: t

Alla olevasta taulukosta voit verrata Vietnamin parhaita VPN-verkkoja. Jos etsit lisätietoja siitä, miksi sinun pitäisi käyttää VPN: ää Vietnamissa, löydät yksityiskohdat alla.

 1. ExpressVPN

  - Erinomainen monipuolinen palvelu, joka on täydellinen yksityisyyden saamiseksi Vietnamissa

 2. NordVPN

  - Sekä halpaa että poikkeuksellista - poista esto ja hanki yksityisyys Vietnamissa

 3. IPVanish

  - Yhdysvaltalainen palveluntarjoaja, jolla on palvelimia, joissa tarvitset salamannopeita palvelimia

 4. TorGuard

  - Siinä on paljon erinomaisia ​​tietosuojaominaisuuksia suhteellisen alhaisella hinnalla

 5. VPNArea

  - Vaikuttava bulgarialainen VPN, joka tarjoaa poikkeuksellisen asiakastuen

Vietnamin VPN-näkökohdat

Vietnamin VPN-näkökohdat

Vietnamin VPN-palvelun avulla ihmiset voivat teeskennellä olevansa eri maassa. Tämän avulla he pääsevät Internetiin ikään kuin ne olisivat Vietnamin ulkopuolella. Tuloksena on, että Vietnamin VPN ohittaa kaikki hallituksen verkkosivustojen rajoitukset. VPN: n avulla kuka tahansa Vietnam voi välttää sensuuria.

Itse asiassa on mahdollista voittaa kaikki Internet-lohkot, myös työpaikkojen, koulujen ja vuokranantajien toteuttamat esteet. Voit myös ylittää maantieteelliset rajoitukset rajoitetun sisällön ja verkkosivustojen käyttämiselle pääsyn rajoittamiseksi yleensä tiettyyn maahan (esimerkiksi Ison-Britannian BBC iPlayer).

Koska Vietnam on sortoa, hallituksen rajoitusten ohittaminen voi olla vaarallista. Joidenkin VPN-palveluiden kanssa se olisi vaarallista. Siksi on elintärkeää olla varovainen valittaessa Vietnamin VPN-verkkoa. Asiantuntijamme ovat valinneet huolellisesti kaikki tämän oppaan VPN: t Vietnamissa käytettäväksi. Nämä suositellut VPN-verkot tarjoavat vankan digitaalisen yksityisyyden sotilaallisen salauksen avulla.

Hallituksen tukahduttavan luonteen vuoksi VPN: n käyttö voi olla vaarallista Vietnamissa. Laittoman sisällön tarjoavien sivustojen, kuten Putlocker tai PopcornTime, poistaminen voi sinut heittää vankilaan. Jos haluat tietää, onko Popcorn Time VPN turvallinen, tutustu Popcorntime VPN -oppaaseemme.

Suurin osa markkinoilla olevista VPN-verkoista (niitä on satoja) tarjoaa vanhentuneen tai huonosti toteutetun salauksen. Heillä on myös vääriä tietosuojakäytäntöjä, joiden avulla he voivat löytää selaustottosi. Kun otetaan huomioon VPN: n käyttöön liittyvät vaarat Vietnamissa: VPN: n valinta on ratkaisevan tärkeää. Joten mitä Vietnamin VPN tarvitsee?

Tärkeitä VPN-ominaisuuksia

Vietnamin VPN: n on pidettävä tietosi turvassa. Tästä syystä on erittäin tärkeää, että VPN pitää joko nollalokeja tai vain minimaalisesti yhdistettyjä yhteyslokeja. Se tarkoittaa, että sinun ei pitäisi koskaan käyttää useimpia ilmaisia ​​VPN-verkkoja (esimerkiksi Hotspot Shield) Vietnamissa. Itse asiassa palvelun on oltava seuraavat ominaisuudet, jotta se olisi täysin turvallinen käytettäessä Vietnamin VPN: ää:VPN-suojaus

 • Vahva tietosuojakäytäntö. He eivät tallenna IP-osoitteita ja muita henkilökohtaisesti tunnistettavia tietoja.
 • Vahva VPN-salaus. Salauksen on oltava turvallista ja sen on täytettävä suojaamista koskevat vähimmäisstandardimme.
 • Killswitch. Se varmistaa, että mitään tietoja ei koskaan vuotu Internet-palveluntarjoajallesi. Tietovuodot saattavat ilmoittaa Internet-palveluntarjoajalle, että olet käynyt sensuroidulla verkkosivustolla: mikä voi johtaa vankeusrangaistukseen.
 • DNS-vuodonsuojaus. DNS-vuoto voi myös ilmoittaa Internet-palveluntarjoajallesi, että olet käynyt rajoitetussa verkkosivustossa. Siksi sinun ei pitäisi koskaan käyttää Vietnamissa vuotavia VPN-verkkoja, kuten PureVPN: tä: ne voivat purkaa sinut vankilaan.
 • Varkaustila. Tämä tekniikka on VPN-peittämistä. Sen avulla VPN-käyttäjät voivat salata VPN: n käytön. Vaikka VPN-liikenne on salattu (joten Internet-palveluntarjoaja ei koskaan tiedä, millä sivustoilla käydään) - Internet-palveluntarjoajat voivat huomata, että VPN on käytössä. Pelkästään se voisi viedä sinut vaikeuksiin Vietnamin poliisin kanssa. Jos käytät VPN: tä, annat hallitukselle syyn epäillä sinua. Tästä syystä on paljon parempi käyttää varkaustilassa olevaa VPN: ää (piilottaa VPN: n käyttö normaalina HTTPS-liikenteenä).

Palvelimen sijainti

Hyödyllisessä Vietnamin VPN: ssä on myös paljon palvelinvaihtoehtoja. Saadaksesi kaiken irti VPN: stäsi, sinun on kyettävä teeskentelemään olevansa monissa eri maissa. Tämän avulla sinulla on eniten valinnanvaraa verkkosivustojen ja palveluiden lukituksen vapauttamisessa verkossa.Palvelimen sijainti

Kaikissa suositelluissa VPN-osoitteissamme on paljon palvelimia ympäri maailmaa. Nämä palvelimet ovat myös kaikki erittäin nopeita: täydellinen dataintensiivisten tehtävien suorittamiseen, kuten suoratoisto HD: ssä (poista esimerkiksi YouTube-videoiden tai vieraan Netflix-sisällön esto) tai pelaamiseen. Jos haluat VPN: n erityisesti Netflixille, tutustu Netflix VPN -oppaaseemme.

Ovatko VPN: t lailliset Vietnamissa

Kyllä, VPN: t ovat laillisia Vietnamissa. Suurin osa asioista, joissa voit käyttää VPN: ää Vietnamissa (esimerkiksi verkkosivustojen lukituksen poistaminen pääsyn rajoitetun sisällön käyttämiseksi), ovat laittomia. Et voi kuitenkaan joutua vaikeuksiin itse VPN-tilauksen omistamisesta. Tästä huolimatta suosittelemme yleensä VPN-varkaustilan käyttöä (peittämistä) VPN: n käytön peittämiseen Vietnamissa.VPN-laillisuus

Pienin suoja, jota suosittelemme VPN: n käyttämiselle Vietnamissa, on DNS-vuodonsuojaus ja tapinkytkin: nämä ovat ehdottoman välttämättömiä Vietnamissa. Älä koskaan käytä Vietnamin VPN-verkkoa aktivoimatta tappauskytkintä etukäteen.

Internet-sensuuri Vietnamissa

Vietnamin rajoittava hallitus estää verkkosivustot poliittisista ja uskonnollisista syistä. Se on myös tiukka tekijänoikeuksien suojaamisessa.

Internet-sensuuri

Vietnamin hallitus ei halua, että ihmiset käyttävät VPN: ää ja muita veropetosvälineitä sensuurin kiertämiseen. Tästä syystä VPN: n käyttö Vietnamissa voi olla vaarallisempaa kuin eri paikoissa. Siksi olemme valinneet tähän oppaaseen VPN: t, joissa on tappauskytkin ja varkaustila. Turvallisuus käytettäessä VPN: ää Vietnamissa: käytä näitä ominaisuuksia.

On myös syytä huomata, että RSF on tehnyt seuraavan kommentin valtakirjojen käytöstä Vietnamissa:

”Vietnamilaisilla bloggaajilla on kaikki syyt suojata nimettömyys maassa, jossa verkkoinfrastruktuuri ei salli salatun viestinnän sieppaamista (eli ei syvää pakettivalvontaa). Näin ollen VPN on parempi vaihtoehto kuin välityspalvelimet. Jälkimmäinen mahdollistaa pääsyn tukkeutumisen ohittamisen, mutta - toisin kuin VPN - älä salaa. "

Kuten näette, välityspalvelimet antavat Vietnamin ihmisille mahdollisuuden poistaa sensuroitujen verkkosivustojen lukituksen. Välityspalvelimien käyttäminen Vietnamissa on kuitenkin vaarallinen, kuten RSF selittää - pidä kiinni suojatusta VPN: stä tästä luettelosta.

Sosiaalinen media

Poista sosiaalisen median esto

Vietnam esti myös Facebookin ja Twitterin. VPN: n avulla voit teeskennellä olevansa eri maassa päästäkseen käyttämään ja käyttämään estettyjä sosiaalisen median sivustoja. VPN antaa sinulle pääsyn ja käyttää myös estettyjä sanansaattajia, kuten Yahoo pikaviestejä (joiden käyttäjien mukaan hallitus sensuroi viestejä)..

Anonyymi bloggaaminen

Kuka tahansa, joka haluaa lukea blogisivustoja, kuten Reddit, voi tehdä niin käyttämällä Vietnamin VPN: ää. Vietnam pidätti myös ihmisiä, jotka kirjoittavat blogeja, joissa kritisoidaan VoP: n hallitusta. Käyttämällä VPN-verkkoa käyttäjät voivat käyttää blogisivustoja, lukea estettyjä blogeja ja jopa kirjoittaa blogeja, joita muuten pelkäävät luoda. Vaikka VPN ei tee sinusta anonyymiä, se piilottaa todellisen IP-osoitteesi. Sen avulla voit kirjoittaa nimettömän blogin yksityisyydessä, jos niin haluat.bloggaaminen

Yahoo360 on suosittu blogisivusto, jota ei ole saatavana Vietnamissa. Suosittelemamme VPN-verkon avulla pääset käyttämään Yahoo360: ta.

WordPress-sivustot ovat joitain parhaimmista ja monipuolisimmista blogiyhteisöistä verkossa. Vietnam esti nämä sivustot. WordPressin esto voidaan poistaa vain käyttämällä jotakin tämän oppaan VPN-osoitteita.

johtopäätös

Kaikki tämän oppaan VPN: t tarjoavat fantastisen yksityisyyden. Heillä on erinomaiset palvelimet, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Riippuen siitä, tarvitaanko enemmän vai vähemmän Aasian palvelimia, voi olla parempi keskittyä kolmeen suurimpaan VPN-verkkoon. Jos haluat käyttää VPN-verkkoasi Vietnam-palveluita käytettäessä, tarvitset Vietnamin IP-osoitteen. Tämän artikkelin korkeammat palvelut antavat sinun muuttaa IP-tietosi Vietnamiin yksityisyydessä.Paras Vietnamin VPN: n johtopäätös

Varmista, että tarkistat yksittäiset arvostelut huolellisesti ja varmista, että valitsemassasi VPN: ssä on tap-kytkin mobiilisovelluksessa, jos aiot käyttää VPN: ääsi mobiililaitteessa. Muista, että viallisen VPN: n tai VPN: n käyttäminen ilman tappaa-kytkintä saattaa laskeutua vankilaan, joten ole varovainen. Jos sinulla on huolenaiheita tai kysymyksiä, älä epäröi ottaa yhteyttä meihin alla.

Lopuksi, ole hyvä ja erittäin varovainen, kun tarkastelet muita VPN-vertailusivustoja. Olen huomannut joitain VPN-vertailusivustoja, jotka suosittelevat PureVPN: ää Vietnamissa käytettäväksi. Tarkastajamme on todettu kärsivän PureVPN: n DNS-vuodoista: se voi viedä sinut vankilaan. Jos näet sivuston, joka suosittelee PureVPN: ää Vietnamille: ne ovat väärässä, ja sinun tulee muistaa, ettet koskaan käytä vertailusivustoa enää, koska se on vaarallista roskaa..

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me