5 parasta VPN: ää Steamille, jotka toimivat vuonna 2020: sallitaanko VPN: t Steamissa?

Oletko kokenut veteraani tai rento pelaaja, jos pelaat PC-pelejä, olet todennäköisesti kuullut Steamista. Valve rakensi Steamin alun perin pelialustana huippuluokan online-moninpeleihin. Nykyään se kuitenkin tekee paljon enemmän. Steamista on tullut virtuaalinen keskus PC-pelaajille, joka tarjoaa monia otsikoita, kuten Fallout 4. Sen avulla he voivat selata foorumeita, keskustella, ladata ja ostaa uusia pelejä, järjestää joukkueita ja hallita pelitiedostoja eri järjestelmissä. Olet todennäköisesti jo tuttu tunnetuille Valve-peleille, kuten Portal, Counter-Strike, Left 4 Dead, Team Fortress, Half-Life ja monet, monet muut.


Valitettavasti Steam kärsii samoista ärsyttävistä ongelmista kuin muut moninpelialustat, kuten Xbox Live. Alustan loi suuri yritys, joka on olemassa ansaitsemaan rahaa. Sinänsä on tiukat tili- ja latausrajoitukset. Ne ovat olemassa laillisen välttämättömyyden vuoksi auttaa yrityksiä välttämään vastuukysymyksiä. Tätä varten on melko yleistä, että nykyaikaiset pelialustat rajoittavat sisältöä tietyille maantieteellisille alueille.

Onneksi VPN-tunneli voi auttaa lievittämään joitain näiden rajoitusten aiheuttamaa ärsytystä.

 1. ExpressVPN

  - Salama | Sovellukset kaikille alustoille | 24/7 live chat-tuki

 2. NordVPN

  - Salama | Sovellukset kaikille alustoille | 24/7 -tuki

 3. CyberGhost VPN

  - helppo käyttää | Palvelimet 60 maassa 2,75 dollaria kuukaudessa

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - helppo käyttää | Palvelimet yli 50 maassa Upea suoratoisto HD-muodossa

 1. NordVPN

  - Salama | Sovellukset kaikille alustoille | 24/7 -tuki

 2. IPVanish

  - Palvelimet 60 maassa Pikayhteydet | Ei lokikirjakäytäntöä

 3. Ivacy

  - Sovellukset kaikille alustoille Vastinetta rahalle | Palvelimet ympäri maailmaa

 4. PrivateVPN

  - helppo käyttää | Palvelimet yli 50 maassa Upea suoratoisto HD-muodossa

 5. ExpressVPN

  - Salama | Sovellukset kaikille alustoille | 24/7 live chat-tuki

Parhaat höyryn VPN: t: Side-by-Side-vertailu

Poista sisällön estäminen Steamin VPN: llä

VPN-tunnelit auttavat estämään vieraan sisällön käytön IP-osoitteen peittämisen avulla. Peitto-ominaisuuden avulla tietokoneesi tai laite voi "lainata" IP-osoitteen vieraalta VPN-palvelimelta. Lainattua osoitetta isännöivä VPN-palvelin hakee tietoja puolestasi ja välittää sitten tiedot laitteellesi. Käänteisessä suunnassa VPN-palvelin lähettää tietoja laitteeltasi kohdepalvelimelle (tässä tapauksessa Steamin palvelimet) omasta IP-osoitteestaan. Kohdepalvelimet eivät näe todellista IP-osoitettasi. Steam-palvelimille näyttää siis olevan vuorovaikutuksessa vain VPN-palvelimen kanssa.

Koska IP-osoitteet jaotellaan maantieteellisten alueiden mukaan, on mahdollista kiertää sisällön sensuuria ja tilirajoituksia. Välityspalvelimet toimivat suurin piirtein samalla tavalla. VPN-tunnelit ovat kuitenkin parempia, koska ne salaavat tietoja, joten ne eivät ole luettavissa kolmansille osapuolille. Välityspalvelin ei. Tästä syystä suosittelen kiinnittymistä VPN-tunneleihin, jos haluat käyttää Steamia. Täydellisen paljastumisen vuoksi minun on kuitenkin ensin annettava varoitus Steam VPN -sovelluksista.

Jos haluat lisätietoja, katso Mikä on välityspalvelimen opas, jossa katsotaan välityspalvelimia ja miten ne eroavat VPN-verkoista.

Estääkö Steam minua VPN: n käytöstä?

Kuten useimmat muutkin online-peliympäristöt, Steamiin kohdistuu tiukat määräykset ja lisensointirajoitukset. Nämä pakottavat sen rajoittamaan vastuuta ja estämään käyttäjiä käyttämästä välityspalvelinyhteyksiä ja VPN-tunneleita. Tämä ei olekaan harvinaista pelialustojen keskuudessa. Onneksi PC-pelaajat eivät ole niin rasittuneita kuin konsolipelaajat. Esimerkiksi Microsoft kirjoitti käyttöjärjestelmän Xbox 360 -käyttöjärjestelmälle jättämään tarkoituksellisesti pois VPN-toiminnot. Tällä tavalla käyttäjät eivät voi yhdistää konsolia suoraan VPN-tunneliin (vaikka VPN-verkkoja voidaan käyttää myös muilla tavoilla).

PC: llä tai Macilla ei kuitenkaan ole yksinkertaisesti mahdollista (tai edes mahdollista) kieltää VPN-tunnelien käyttöä. Sellaisena Steam-käyttäjillä on paljon helpompaa aikaa poistaa sisältö, jota on rajoitettu maantieteellisesti. Siitä huolimatta minun on varoitettava sinua: jos joudut lataamaan pelejä (ja muuta materiaalia) VPN-yhteydellä, olet vaarassa, että Steam kieltää tilisi. Se kaikki on selostettu yksityiskohtaisesti Steam-tilaajasopimuksessa. Tarkemmin sanottuna, kiinnitä huomiota kohtaan 3-A: Maksuvaltuutus.

SSA toteaa selvästi seuraavan:

”Suostut siihen, että et käytä IP-välityspalvelinta tai muita menetelmiä asuinpaikan peittämiseen, joko kiertämään pelin sisällön maantieteellisiä rajoituksia, ostamaan hinnoittelulla, jota ei sovelleta maantieteelliseen sijaintiin, tai mihinkään muuhun tarkoitukseen. Jos teet tämän, Valve voi lopettaa käyttöoikeutesi tilillesi. "

Jos haluat edelleen käyttää VPN-tunnelia, jatka varoen. Näyttää siltä, ​​että VPN-tunnelien käyttöön on olemassa jonkin verran suvaitsevaisuutta, riippuen syystä, jota käytät niitä, mitä teet ja joudutko kiinni. On kuitenkin myös tiettyjä syitä, jotka johtavat kiellettyyn tiliin, kun käytetään VPN-tunnelia. Kun muodostat yhteyden Steamiin, varmista, että et käytä VPN-tunnelia tai välityspalvelinta mihinkään seuraavista tarkoituksista ymmärtämättä kiellon riskiä:

 • Pelien sisällön maantieteellisten rajoitusten kiertäminen

 • Pelien ja median ostaminen hinnoilla, joita ei sovelleta alueellasi

 • Mihin tahansa tarkoitukseen, joka voi vahingoittaa muita venttiilin käyttäjiä

Termi “pelisisältö” on melko harmaa ja epämääräinen. Kun kuulin ensimmäisen kerran tämän termin, ajattelin heti pelien ostamista, ladattavaa sisältöä ja muita vastaavia käyttötarkoituksia. Tilejä on kuitenkin kielletty paljon, koska käyttäjät ovat yhteydessä alueisiin, joilla videopelien julkaisupäivä oli aikaisempi. Vaikka peli oli teknisesti laillista heidän alueellaan (lopulta), käyttäjiä rangaistaan ​​edelleen.

Sinänsä, jos et halua riskiä tilisi kieltämisestä, on parasta olla käyttämättä VPN-tunnelia Steam-tilisi kanssa, etenkin kun yrität käyttää pelejä, joita ei ole saatavilla alueellasi. Liian monet käyttäjät yrittivät käyttää Venäjän VPN-verkkoa Steamiin laittomaan pääsyyn sisältöön ennen sen julkaisua Venäjällä, ja heidän tilinsä kiellettiin seurauksena.

Jaetut palvelimet ja jaetut IP-osoitteet

Keskimääräinen VPN-tilauksesi, riippumatta valitsemastasi palveluntarjoajalta, käyttää yleensä jaettua IP-osoitetta. Tämä tarkoittaa, että monet muut käyttäjät voivat käyttää Internetiä samalla VPN-palvelimen isännöimällä IP-osoitteella. Tämä auttaa suojaamaan käyttäjien nimettömyyttä. Jos pitkä laki yrittäisi jäljittää käyttäjien verkkotoimintaa, olisi käytännössä mahdotonta jäljittää yhteyttä takaisin todelliseen käyttäjään kahdesta syystä.

Ensinnäkin suurin osa VPN-palveluntarjoajista ei pidä käyttäjän aktiviteetin lokitiedostoja. Siten ei olisi paperipolkua, jota seurata. Toiseksi, koska useilla käyttäjillä on sama osoite, se tekisi paljon vaikeammaksi nollata, missä käyttäjä todella käytti tiettyä verkkoresurssia jaetusta IP-osoitteesta. Yritettäessä käyttää Internet-resursseja, jotka yrittävät rajoittaa, rajoittaa tai kokonaan estää VPN-tunnelien käyttöä, jaetut osoitteet eivät ole yleensä paras vaihtoehto.

Palveluntarjoaja jakaa usein jaetut IP-osoitteet mustalle listalle, ja ne ovat yleensä hyvin tunnettuja osoitteita. Tämä johtuu "huonon naapurin" vaikutuksesta, jonka mukaan joku VPN-isäntä-IP-osoitteitasi jakava henkilö (tai aikaisempi käyttäjä) väärinkäyttää IP-osoitetta roskapostien, Distributed Service of Denial (DDoS) hyökkäysten tai muiden väärinkäytösten vuoksi. Tämä puolestaan ​​voi aiheuttaa kyseisen IP-osoitteen merkitsemisen vaaralliseksi tai laittomaksi osoitteeksi ja aiheuttaa usein Captcha-varmennussovelmien ilmestymisen ennen verkkosivustolle pääsyä. Sellaisina, vaikka jaetut IP-osoitteet tarjoavat suuremman nimettömyyden, ne ovat usein mustassa listassa.

On kaksi tapaa kiertää tämä ongelma. Ensimmäinen ratkaisu on käyttää VPN-palveluntarjoajaa, joka tarjoaa omistetun IP-osoitteen, mikä tarkoittaa, että muut käyttäjät eivät käytä tilaamasi IP-osoitetta. Tämä on parempi kuin jaettu osoite, jos et halua palvelua - kuten Steam - kieltää tiliäsi. Paras vaihtoehto tilin kieltämisen pienimmälle riskille on kuitenkin käyttää omaa yksityistä palvelinta. Jos olet hardcore Steam -käyttäjä ja haluat todella yksityisen palvelimen, voit tehdä yhden seuraavista:

 • Asenna kotitekoinen Linux-VPN-palvelin pääsemään pelisisältöön, kun olet poissa kotoa

 • Vuokraa erillinen / yksityinen palvelin pilvessä

Nämä vaihtoehdot eivät ole niin yksinkertaisia ​​kuin VPN-palvelun tilaaminen, mutta ne ovat erittäin tehokkaita vaihtoehtoja.

johtopäätös

VPN-tunnelit ovat edelleen paras tapa avata sisältö turvallisesti. Ne ovat salauksensa ansiosta huomattavasti parempia kuin välityspalvelinyhteydet. Siksi monet pelaajat käyttävät edelleen VPN-palveluita vieraan pelisisällön estämiseksi ja yhteyden muodostamiseksi ulkomaisiin moninpelipalvelimiin. Ole kuitenkin varovainen: jos käytät VPN-tunnelia Steamin kanssa pelisisällön estämiseksi tai pelien lataamiseksi, jotka eivät ole käytettävissä alueellasi, tilisi voidaan estää.

Katso alla olevista oppaista lisätietoja nopeimmasta pelaamisesta ja VPN: n käytöstä muissa ympäristöissä:

 • VPN Xbox One
 • VPN Ps4
 • VPN-pelaaminen
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me