5 parasta VPN: ää Stremiolle, joka toimii vuonna 2020

Mikä on Stremio?

Stremio on mediasoitin, joka luo keskusyhteyspisteen laitteesi viihdetiedostoille ja Internetin kautta käyttämille etä streaming-palveluille. Jos tämä muoto kuulostaa tutulta, johtuu todennäköisesti siitä, että olet kuullut tai kokeillut Kodia. Stremio on paljon kuin Kodi ja muut tiedotusvälineet "yhtenäistäjistä," kuten Plex ja Popcorn Time.


Kun avaat Stremio-sovelluksen, näet luettelon suosikkiohjelmistasi ja elokuvasi. Näitä ei tarjoa Stremio. Sovellus vain indeksoi ja luokittelee videot, jotka se löytää kiintolevyltä. Se muistaa myös ohjelmat, jotka olet jo käyttänyt suoratoistopalveluista. Stremio ei tarjoa viihdettä, sen avulla voit vain katsoa tiedostoja muista lähteistä mediasoittimen kautta.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Jotta pääset streaming-palveluihin Stremion kautta, sinun on otettava käyttöön sopiva "lisäosan." Tämä on täsmälleen sama toiminnallisuus kuin Kodi. Lisäosa on oikeastaan ​​vain linkki suoratoistopalveluun. Jotkut näistä palveluista osoittavat live-tv-kanavia ympäri maailmaa. Toiset ovat tilattavien videoiden mediakirjastoja.

Voit käyttää premium-palveluita, kuten Netflix, Stremion kautta. Mediasoitin ei kuitenkaan johda sinut noihin tilauspalveluihin ilman, että sinun tarvitsee maksaa. Soitin ei myöskään pysty kiertämään alueellisia rajoituksia, jotka varaavat sisällön asiakkaille, jotka ovat samassa maassa kuin suoratoistopalvelin.

Jos et pääse videoihin muista maista, saatat ajatella, että ei ole mitään järkeä vaivautua Stremion asentamiseen. Älä kuitenkaan epätoivoon! On tapa, jolla voit saada sisältöä ulkomailta pelaamaan Stremiossasi: käytä virtuaalista yksityisverkkoa (VPN). VPN voi kiertää alueelliset rajoitukset ja antaa sinun katsoa mitä haluat.

Kaikki VPN: t eivät pääse kaikkiin suoratoistopalveluihin. Lue lisätietoja virtaussivustojen alueellisten rajoitusten syistä lukemalla tämän artikkelin myöhemmässä osassa. Sillä välin katsotaanpa Stremion viittä parasta VPN-verkkoa.

Alueelliset verkkosivustojen rajoitukset

Ennen laajakaistayhteyttä ihmiset saivat viihdettä kotona tai elokuvateatterissa. Noina päivinä oli helppo hallita kuka katseli mitä ja missä.

Jokaisessa maassa on erilaiset lait siitä, mitä yleisö voi nähdä. Viihteen tarjoamiseen liittyvät lailliset komplikaatiot sisältävät lisensointi-, tekijänoikeus-, jumalanpilkkalakeja ja petoslakit. Paikallisten yritysten on helpompaa hallita elokuvateatterien ja TV-asemien aikatauluja kuin monikansallisten yritysten kanssa. Viihdetuottajat luovat ensin ohjelmia ja elokuvia kotimarkkinoilleen. Kokeneiden markkinoijien on helpompi ymmärtää, mikä tulee olemaan suosittua ja kannattavaa heidän omalla tutulla alueellaan kuin selvittää, mikä vie ulkomaista yleisöä.

Jos elokuva tai TV-sarja on hitti kotimaassaan, on todennäköistä, että se saa yleisön muissa samanlaisissa maissa. Siksi syntyy mahdollisuus myydä se show. Perinteisesti ulkomainen ostaja mukauttaa esityksiä ennen niiden lähettämistä. Paikallisella lähetystoiminnan harjoittajalla on oikeudellinen osasto, jolla on erityistietoa maan julkisista viihdelakeista. Samoin paikalliset markkinoijat tietävät, mitä heidän kohdeyleisönsä suvaitsee.

Kun laajakaista mahdollisti suoratoistopalvelut, viihdeteollisuuden vakiintuneet toimintatavat osoittautuivat pian parhaaksi käytettävissä olevaksi malliksi. Suuret tuotantoyhtiöt tajusivat, että käsitettä globaalista keskuksesta näyttää kaiken sisällön kaikkialla ei voida hallita. Ensinnäkin jokaisessa maassa on oltava erilaiset kieliversiot ja muokkaukset. Riski saada haaste ulkomailla loukkaavan aineiston näyttämistä koskevasta rikoksesta tappoi mahdollisuudet yleiseen saatavuuteen. Suoratoistopalvelut rajoittivat niiden laajuuden pääsyn sallimiseen kotimaastaan. Joissain tapauksissa, kuten Netflix, kansainväliset suoratoistosivustot kiinnittävät erityistä huomiota ohjaamaan palveluun pääsyä kotimaansa kirjastoon..

Rajat ylittävä pääsy

Ärsyttävä asia alueellisissa rajoituksissa on se, että ne perustuvat minne olet, ei mistä olet kotoisin. Siten, jos satut olemaan ulkomailla töistä tai lomasta, sinut estetään kotimaasi video-verkkosivustoilta.

Kun avaat suoratoistosivustoa, sen palvelin tarkistaa IP-osoitteesi ennen kuin se toimittaa videosisältöä. Jokaisella tietokoneeltasi Internetistä lähtevällä viestillä on yksilöivä osoite. Tunnisteen muoto sisältää maakoodin. Sellaisena videopalvelimien on helppo nähdä, että olet vieraassa maassa. Sitten he näyttävät estoviestin sen sijaan, että lähettäisivät sinulle videota.

Stremio VPN

Kun käytät VPN: tä, kaikki tietokoneeltasi lähtevä Internet-liikenne ohjataan nimetylle VPN-palvelimelle. VPN salaa kyseisen liikenteen, joten kukaan ei näe yhteyksien lopullista määränpäätä. VPN-palvelin erottaa nämä viestit ja lähettää ne edelleen aiottuihin kohteisiin korvaamalla IP-osoitteesi omalla. Jos valitsit VPN-palvelimen samassa maassa kuin suoratoistopalvelun, jota haluat käyttää, pyyntöösi vastataan pyydetyn videon koodilla. Tämä koodi lähetetään takaisin VPN-palvelimelle. Sitten tämä tietokone niputtaa videokoodin ja lähettää sen sinulle.

Stremion parhaat VPN: t: Johtopäätös

Suoratoistopalveluilla on lailliset velvoitteet estää niiden sisällön rajatylittävää saatavuutta. Prosessissa, jolla valvotaan sitä, kuka saa katsoa videoita, on sijaintitunnistuksen välttämisen menetelmien estäminen. Sellaisenaan jokainen alueellisia rajoituksia käyttävä suoratoistopalvelin yrittää havaita ja estää myös VPN-liikenteen.

Siksi mikään VPN ei tee, kun käytät Stremioa. Vain maailman parhaat VPN: t pystyvät hämäämään suoratoistopalvelimien "välityspalvelimen havaitseminen" järjestelmiin. Stremion parhaiden VPN-palvelujen luettelon viisi palvelua ovat kaikki kokeneita kiertämään alueellisia rajoituksia ja ne voivat kaikki peittää henkilöllisyytensä niin, etteivät ne tukkeudu. Miksi et hyödyntäisi näiden suositeltujen Stremio VPN -verkkojen ilmaisia ​​kokeiluja ja hyvitysaikoja ja anna jokaiselle testi?

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Napsauta alla olevia linkkejä, jos haluat oppaita VPN: n käyttämiseen muissa suoratoisto- ja torrent-palveluissa:

 • VPN-popcorniaika
 • hulu VPN
 • VPN Netflix
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me