5 parasta VPN: ää WhatsAppille vuonna 2020

Whatsapp on yksi parhaista viestisovelluksista, etenkin sen salauksen vuoksi. Valitettavasti päästä päähän -salaamisen luoma yksityisyys tarkoittaa, että sovellus on pahasti kulunut monissa maissa. Joissain paikoissa Internet-palveluntarjoajat estävät WhatsAppin kokonaan. Onneksi WhatsApp-virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) avulla kuka tahansa, missä tahansa, voi päästä takaisin suosittuun sovellukseen.

Luotettava ja luotettava WhatsApp-VPN mahdollistaa teeskentelyn turvallisesti eri maassa. Tuloksena on, että voit helposti ylittää Internet-palveluntarjoajien ja hallitusten asettamat paikalliset rajoitukset. Itse asiassa VPN antaa sinun ylittää sensuurin lisäksi myös maantieteelliset rajoitukset. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää VPN: ää vain WhatsAppin turvallisen käytön ja käytön lisäksi myös muun sisällön estämiseen ympäri maailmaa.

Tässä artikkelissa kerrotaan sinulle kaikki mitä sinun tarvitsee tietää VPN: n hankkimisesta WhatsAppille. Kuvailemme mitä VPN on ja kuinka se vapauttaa suositun messenger-sovelluksen. Opastamme myös kuinka määrittää WhatsApp VPN -sovelluksen ja selitämme miksi sinun pitäisi pysyä poissa tietyistä VPN-verkoista.

Lisäksi selitämme kaikki muut, jotka voit tehdä luotetulla WhatsApp-VPN: llä. Itse asiassa, tämän artikkelin loppuun mennessä olemme vakuuttuneita siitä, että sinulla on tarvittavat tiedot liittyäksesi menestyksekkäästi miljardeille ihmisille, jotka nauttivat tällä hetkellä WhatsAppista. Sukellaan sisään!

Parhaat VPN: t WhatsAppille

Alla olevat VPN: t on valittu, koska ne tarjoavat fantastisen salauksen ja pystyvät ohittamaan rajoitukset. Ne tarjoavat myös fantastisia Android VPN- ja iOS VPN -sovelluksia.

 1. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 2. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 3. Ivacy

 4. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

 5. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

Mikä on VPN WhatsAppille?

Virtuaali yksityinen verkko on palvelu, jonka avulla voit voittaa online-lohkot ja rajoitukset. Tämä tarkoittaa, että voit saada pääsyn WhatsApp-sovellukseen paikoissa, joissa se on estetty.

VPN: t tekevät tämän sallimalla sinun yhdistää VPN-palvelinten verkon. Kun muodostat yhteyden ulkomailla olevaan palvelimeen, VPN piilottaa todellisen IP-osoitteesi. Seurauksena on, että pääset Internetiin ikään kuin olisit kyseisessä ulkomailla.

Jos olet huolissasi siitä, että se kuulostaa vaaralliselta, hyvä uutinen on, että VPN tarjoaa myös salauksen. Valitettavasti monilla VPN-verkkoilla on roskaa tietosuojakäytäntöjä ja / tai salattu huonosti. Olemme kuitenkin valinneet VPN: t huolellisesti tässä oppaassa, koska niillä on vesitiiviät tietosuojakäytännöt ja armeijan salaus.

Tämä salaus tarkoittaa, että voit jatkaa ja ladata ja käyttää WhatsAppia ilman huolta.

Voinko saada ilmaisen WhatsApp-VPN: n?

Kyllä sinä voit. Markkinoilla on ilmaisia ​​VPN-osoitteita. Monilla ilmaisilla VPN-palveluilla on kuitenkin erittäin huolestuttava tietosuojakäytäntö, jonka avulla ne voivat myydä käyttäjätietoja kolmansille osapuolille. Se on valtava riski. Se on täysin päinvastainen kuin se, mitä hyvämaineiset VPN-palveluntarjoajat tekevät. VPN: n tulisi tarjota yksityisyyttä, joten mieti, ennen kuin käytät epäluotettavaa ilmaista VPN-palvelua, jolla on huono tietosuojakäytäntö ja vanhentunut salaus.

Jos todella haluat käyttää ilmaista VPN-verkkoa, paras ilmainen VPN-opas. Nämä VPN-verkot tarjoavat ilmaisia ​​palveluita, jotka eivät turvaa turvallisuutta. Ne tarjoavat näitä palveluita rohkaistakseen ihmisiä saamaan täyden tilauksen. Sellaisenaan niitä on rajoitettu lataus- ja kaistarajoilla. Tästä huolimatta suosittelemme ilmaiset palvelut ovat hyvä tapa kokeilla VPN: ää, jos et ole koskaan käyttänyt sitä.

Minkä VPN: n minun pitäisi saada WhatsApp-sovelluksen estämiseksi?

Olemme valinneet VPN: t tässä oppaassa, koska niillä on erinomaiset tietosuojakäytännöt ja ne tarjoavat vahvan salauksen. Lisäksi heillä on "varkaustila" -teknologia ohittaakseen Internet-palveluntarjoajien kuristus- ja palomuurit.

Tämä tekniikka on erittäin hyödyllinen käytettäessä VPN: ää UAE: ssä, Dubaissa, Iranissa, Kiinassa ja muissa maissa, jotka estävät VPN: ien käytön. Varkaustila naamioi VPN-salatun verkkoliikenteen normaaliksi HTTPS-liikenteeksi. Jos asut paikassa, jossa yksityisyys on tärkeä, muista käyttää VPN: n varkaustilaa.

Lisäksi kaikilla valitsemillamme VPN-palvelimilla on erittäin nopeita palvelimia, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa. Ne ovat täydellisiä suurten tiedostojen, kuten videoiden, lähettämiseen ja vastaanottamiseen sekä videoviestien lähettämiseen ystävien kanssa.

Päivän lopussa on valintasi, minkä VPN: n valitset. Onneksi kaikilla tämän oppaan WhatsAppin VPN-verkoilla on rahat takaisin -takuut. Tämä tarkoittaa, että voit testata minkä tahansa haluat ilman riskiä ennen kuin päätät, minkä valitset.

Missä WhatsApp on kielletty?

Freedom Housen mukaan seuraavat paikat ovat kieltäneet WhatsAppin joko väliaikaisesti tai pysyvästi:

 • Bangladesh
 • Brasilia
 • Kiina
 • Egypti
 • Etiopia
 • Jordan
 • Kazakstan
 • montenegro
 • Saudi-Arabia
 • Gambia
 • Turkki
 • Uganda
 • Zimbabwe

Lisäksi jotkut maat, jotka sallivat WhatsAppin, kieltävät ihmisiä käyttämästä sen äänipuhelutoimintoa (VoIP). Tämä tehdään teleyritysten hallituksille kohdistaman painostuksen takia. Nuo kansakunnat ovat:

 • azerbaijan
 • Bahrain
 • Marokko
 • Yhdistyneet arabiemiirikunnat
 • Uzbekistan

Kuinka perustaa VPN ja Access WhatsApp

Jos WhatsApp on estetty maassasi, sinun on tilattava VPN. Noudata näitä yksinkertaisia ​​vaiheita:

 1. Valitse VPN WhatsAppille yllä olevista viidestä. Paras vaihtoehto on ExpressVPN, koska siinä on vahva salaus, paljon nopeita palvelimia ja erinomainen varkaustilatekniikka.
 2. Napsauta läpi valitsemasi VPN ja tilaa.
 3. Lataa ja asenna ohjelmisto. Muista hankkia käyttöjärjestelmällesi oikea versio.
 4. Asenna ohjelmisto noudattamalla näyttöön tulevia ohjeita. Sen pitäisi kestää vain hetki.
 5. Varmista, että olet valinnut varkaustilan asetuksissa, samoin kuin OpenVPN-salauksen ja tappauskytkimen. Tappikytkin estää kaiken tiedon vuotamisen Internet-palveluntarjoajallesi, jos VPN-yhteyden sattuu katkeamaan.
 6. Nyt kun kaikki suojausasetuksesi on määritetty, valitse palvelin maasta, joka sallii WhatsAppin.
 7. Siirry tavalliseen sovelluskauppaan ja lataa WhatsApp. Jos WhatsAppia ei ole luettelossa, sinun on ehkä kirjauduttava ulos ja liityttävä sovelluskauppaan uudella tilillä käyttämällä maasi osoitetta, johon olet yhteydessä (tämä pätee Apple App Storeen).
 8. Nyt kun näytät olevan merentakaiset, voit käyttää WhatsAppia kuten kaikki muutkin!

Jos sinulla on vaikeuksia poistaa WhatsApp-sovellusta, on syytä ottaa suoraan yhteyttä VPN-verkkoon. Siinä voi olla erityisiä palvelimia WhatsApp-sovelluksen poistamiseksi käytöstä. Hallitukset estävät verkkosivustoja ja verkkopalveluita Internet-palveluntarjoajien tasolla. Jotkut Internet-palveluntarjoajat estävät VPN-verkkoihin kuuluvat IP-osoitteet. VPN-palvelimellasi on kuitenkin todennäköisesti palvelimia, joita ei ole estetty.

Varmista, että käytät VPN: n varkaustilaa, koska tämä saattaa auttaa ohittamaan ISP-palomuurin. Olemme valinneet kaikki tämän artikkelin VPN: t, koska ne tarjoavat fantastisen asiakaspalvelun ja rahojen palautustakuun. Älä pelkää kommunikoida VPN: n kanssa - ja jos et saa WhatsAppia toimimaan, voit aina kysyä rahat takaisin. Olemme kuitenkin varmoja, että kaikki nämä VPN: t estävät WhatsAppin esityksen vuonna 2017.

Miksi käyttää VPN: ää WhatsApp: n kanssa?

Sen jälkeen kun Facebook osti WhatsAppin vuonna 2014, on paljastettu useita tietoturvaongelmia. Tätä silmällä pitäen on syytä käyttää VPN: ää WhatsApp: n kanssa lisätäksesi tietoturvan viestintääsi.

Wikileaksin kaltaiset verkkosivustot paljastavat jatkuvasti CIA: n ja NSA: n kaltaisten valtion virastojen korkean valvontakyvyn. Tätä silmällä pitäen on erittäin suositeltavaa käyttää noin 79 dollaria vuodessa uuden vahvan kerroksen lisäämiseksi WhatsApp-viestintään ja muuhun verkkotietoon.

Onko WhatsAppin käyttö VPN: n kanssa laillista??

Joillakin alueilla viranomaiset ovat pidättäneet ihmisiä viestien lähettämisestä WhatsAppin kanssa. Tuolloin maksut liittyivät ihmisiin, jotka lähettivät laitonta sisältöä, kuten selkeää materiaalia, ja häpeällistä tai loukkaavaa sisältöä.

On syytä huomata, että nämä eivät olleet tapauksia, joissa hallitukset purkaisivat ihmisten viestit. Sen sijaan viranomaiset pakottivat ihmisiä lukitsemaan puhelimensa tutkinnan aikana, jossa viestin vastaanottaja tipisti heidät pois. Näin voi silti tapahtua, jos käytät VPN: tä.

VPN: n avulla tietosi ovat turvallisempia. Jotkut sijainnit kuitenkin paheksuttavat VPN: n käyttöä käytettäessä. Sellaisena on syytä käyttää varkaustilaa piilottaaksesi VPN-käytön Internet-palveluntarjoajalta.

Mitä muuta voin tehdä VPN: llä??

Tämän oppaan VPN: issä on palvelimia ympäri maailmaa. Tämä tarkoittaa, että mahdollisuuksia on lukemattomia! Yhdistäminen palvelimiin ympäri maailmaa antaa sinun käyttää turvallisesti rajoitettuja televisiolähetyksiä, elokuvia, verkkopalveluita ja tilejä kyseisissä maissa.

Urheilufaneille se tarkoittaa kykyä seurata kilpailuja monista eri maista: Wimbledon esimerkiksi BBC iPlayerissa. Netflix-tilaajille VPN: ää voidaan käyttää pääsemään suurempaan Yhdysvaltain luetteloon tai Yhdysvaltain kaapelitelevisioon Sling TV: ssä. VPN avaa kaiken, joten se tarjoaa loputtoman vapauden.

Paras WhatsApp VPN: johtopäätös

Kaikkialla maailmassa ihmiset haluavat käyttää Facebookin WhatsApp-viestiä VPN: n kanssa. Näin voit käyttää Messengeriä paikoissa, joissa se on estetty hallituksen rajoitusten vuoksi.

Tämän artikkelin VPN: t on valittu erityisesti, koska niillä on nopeat palvelimet ympäri maailmaa WhatsAppin käytön poistamiseksi. Lisäksi kaikki nämä VPN: t ovat luotettavia, niillä on lähes 100% käyttöaika kaikilla palvelimillaan ja niillä on fantastinen asiakastuki.

Koska WhatsApp-sovelluksen estäminen saattaa turhautua joissain maissa, olemme sisällyttäneet niihin VPN-verkkoja, joissa on tappauskytkin ja varkaustila. Tappokytkin katkaisee Internet-yhteytesi varmistaaksesi, että mitään tietoja ei vuoda, jos VPN-yhteys katkeaa. Varkaustila piilottaa VPN-salatun liikenteen normaaliksi HTTPS-liikenteeksi, jotta Internet-palveluntarjoaja ei tunnista sitä.

Asumistasi riippuen saatat haluta käyttää näitä ominaisuuksia, joten muista lukea yhteenvedot huolellisesti läpi varmistaaksesi, että saat oikean VPN: n sinulle.

Paras WhatsApp VPN: Yhteenveto

 1. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 2. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 3. Ivacy

 4. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

 5. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me