5 parasta VPN: ää WoW: lle vuonna 2020

Oletko suljettu pois World of Warcraft -palvelusta (WoW) sen takia, missä asut? Ehkä sinua ei estä, mutta yhteys hidastuu tai palvelimesi menee usein pois. Jos niin, a Vau VPN voisi olla ratkaisu ongelmaasi.

WoW VPN

VPN voi antaa sinun kirjautua sisään kuin olisit jonnekin, jota ei ole estetty, tai muodostaa yhteyden luotettavampiin palvelimiin. Joissain harvinaisissa tapauksissa VPN voi jopa vähentää yhteyden viivettä reitittämällä yhteyden paremmin kuin palveluntarjoajasi.

Olemme testanneet yli 150 yrityksen VPN-verkkoja viimeisen viiden vuoden aikana. Ja olemme hanastaneet markkinoita etsimällä palveluita parhaat ominaisuudet WoW-pelaajille. Tuloksena on tämä luettelo 5 parasta VPN-verkkoa World of Warcraft -sovellukselle.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Tarvitsetko lisätietoja? Tutustu alla olevaan perusteelliseen luetteloomme saadaksesi lisätietoja kaikista tällä sivulla olevista VPN-verkoista.

Luettelo parhaista World of Warcraft -verkoista

Miksi tarvitsen WoW VPN -sovelluksen?

On olemassa useita syitä, miksi tarvitset WoW VPN: ää. Joidenkin maiden tai alueiden (esimerkkinä Aasian maat, Iran ja Krimi) ihmiset ovat estäneet yhteyksiä WoW-palvelimiin (World of Warcraft -palvelimissa palvelimia kutsutaan maailmoiksi). Käyttämällä VPN: tä voit näyttää siltä, ​​että muodostat yhteyden paikasta, jota ei ole estetty.

Joskus voi joutua ongelmiin, vaikka osaasi maailmaa ei olisi suljettu. Voit esimerkiksi löytää itsesi hotellista tai muusta paikasta, joka estää ohjelmia käyttämästä tiettyjä tietoliikenneportteja turvallisuustarkoituksiin. Jos World of Warcraft tarvitsee näitä satamia, saatat myös olla tukossa maassa. VPN: n avulla voit ohittaa nämä ongelmat kokonaan ja nauttia pelaamisesta missä tahansa!

Vaikka voit muodostaa yhteyden alueeseen ilman ongelmia, WoW VPN voi silti auttaa. Joissain tapauksissa voit käyttää VPN: ää vähentämään WoW-viivettä ja viivettä (kutsutaan pelissä pingiksi). Vaikka se ei ole ratkaisu, joka toimii kaikissa tilanteissa, VPN voi auttaa vakauttamaan yhteyttä tai antaa sinun muodostaa yhteyden erilaisiin palvelimiin, jotka saattavat toimia paremmin.

On tärkeää ymmärtää, että VPN hidastaa useimmissa tapauksissa yhteyttäsi World of Warcraft -maailmaan. Salaamalla liikenteen ja reitittämällä liikenteen VPN-palvelimen kautta voidaan odottaa vähäistä nopeuden menetystä. Tämä on jotain, joka sinun on testattava itsesi, ja tässä ovat hyödyllisiä VPN-takaisinmaksutakuita.

Viimeinen syy käyttää WoW VPN -verkkoa on suojautua hakkereilta ja vihaisilta pelaajilta. Hakkerit yrittävät jatkuvasti saada hallintaan World of Warcraft -tilit ja jopa pilata luottokorttitietoja. VPN voi pitää nämä hiipimät loitolla. Sähköisen urheilun maailmassa on raportteja pelaajista, jotka käyttävät DDoS-hyökkäyksiä pilatakseen vastustajansa kriittisissä tilanteissa. Vaikka emme ole kuulleet vastaavista hyökkäyksistä World of Warcraft -pelaajia vastaan, VPN suojaa sinut tällaisilta hyökkäyksiltä, ​​jos ne koskaan kohdistuvat suuntaan..

Huomaa: Voit lukea lisää online-pelaamisen DDoS-estämisestä täältä.

Kuinka parantaa WoW VPN -sovellukseni nopeutta?

Jos haluat saada parhaan mahdollisen suorituskyvyn irti World of Warcraft VPN, voit kokeilla VPN: n oletusprotokollan muuttamista. Tietoja tämän tekemisestä on Paras VPN Gaming -oppaassa.

Paras WoW-VPN

Suurin osa WoW-pelaajista ei tarvitse VPN: tä juuri nyt. Mutta jos yhteytesi pinginopeus on huono tai yhteytesi jatkaa pudotusta, WoW VPN saattaa pystyä parantamaan tilannetta sinulle.

Jos asut jossain WoW-pääsy on kokonaan estetty, tai jos Internet-palveluntarjoajan kaistanleveyden katkaisu vaikuttaa pelaamiseen: sinun tulisi ehdottomasti kokeilla yhtä viidestä parhaasta World of Warcraft VPN: stä. Niiden avulla voit näyttää sijaitsevan maassa, jota ei ole estetty, joten voit kirjautua peliin helposti. Kaikki tämän luettelon valinnat ovat myös erinomaisia ​​yleiskäyttöisiä palveluita, jotka tarjoavat sinulle kaikki VPN-edut ja parantavat samalla pelikokemustasi.

Hyödynnä näiden laadukkaiden VPN: ien tarjoamat ilmaiset kokeilut ja rahojen palautustakuut nähdäksesi onko WoW VPN oikea sinulle.

Jos haluat lisätietoja pelaamisen VPN: n käytöstä, tutustu pelaamisen VPN: ään.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Lisätietoja VPN: n käytöstä muiden pelien ja alustojen kanssa on seuraavissa oppaissa:

 • VPN Xboxille
 • VPN PS4: lle
 • VPN PC: lle
 • Nopein VPN pelaamiseen
Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me