5 parasta VPN-kannettavaa tietokonetta vuonna 2020

Kannettavien kannettavien tietokoneiden luonne tekee niistä loistavia työhön ja matkoille, mutta yhteyden muodostaminen avoimeen WiFi-verkkoon hotellin tai lentokentän aulassa saattaa paljastaa kaikki tietosi hakkereille. Virtuaalisen yksityisen verkon (VPN) käyttö yhdessä kannettavan tietokoneesi kanssa on käytännössä vaatimus, jos haluat suojata tietosi täysin samalla liikkeellä.

Lisätietoja VPN-palveluista

Etkö ole varma, mikä VPN on ja kuinka se voi auttaa? Katso alla olevista linkkeistä oppaita koskevia tietoja:

 • Mikä on VPN? - Jos olet täysin uusi VPN-verkko, tutustu sitten VPN: n aloittelijaoppaaseemme selvittääksesi, mikä VPN on, miten ne toimivat ja mitkä ovat yhden käytön edut.
 • VPN-salaus - Jos haluat tietää enemmän VPN-salauksesta ja sen toiminnasta, napsauta tätä opasta.
 • Pysy turvassa verkossa - Jos haluat lisätietoja siitä, kuinka pysyä turvallisena verkossa, tutustu tähän oppaaseen hyödyllisiä vinkkejä.
 • VPN: n käyttö tietyissä laitteissa - Katso VPN for Windows -oppaasta lisätietoja VPN: n käytöstä Windows-koneessa. Vaihtoehtoisesti, jos olet Mac-käyttäjä, sinun pitäisi tietää, että kaikki VPN: t eivät toimi MacOS: n kanssa. Tutustu VPN-verkkojen luetteloon ja joitain hyödyllisiä vinkkejä on VPN for Mac -oppaassa.

Etkö ole varma, mikä VPN on ja kuinka siitä voi olla apua?

Paitsi, että kaikki tietosi salataan ja hakkerit pidetään poissa, VPN: n käyttämiseen on monia syitä.

Paras kannettavan tietokoneen VPN

Alla on lueteltu parhaat kannettavien VPN: t. Kaikki nämä palvelut tukevat Windowsia ja macOS: ta, tarjoavat erinomaisen salauksen ja estävät sivustoja ympäri maailmaa. Jos haluat lisätietoja mistä tahansa alla olevan luettelon palveluista, napsauta palveluntarjoajan verkkosivustoa tai vieritä alas nähdäksesi yhteenvedon jokaisesta VPN-palvelusta.

 1. ExpressVPN

  - Salama | Sovellukset kaikille alustoille | 24/7 live chat-tuki

 2. NordVPN

  - helppo käyttää | Palvelimet 60 maassa Rahan arvo

 3. CyberGhost VPN

  - Hyväksyy bitcoin | Palvelimet 90 maassa 2,75 dollaria kuukaudessa

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - nopea ja luotettava | Sovellukset kaikille alustoille | Live chat-tuki

VPN kannettavalle tietokoneelle - Yhteenvedot

Alla olemme tiivistäneet kaiken, mikä tekee niistä parhaimmat kannettavien tietokoneiden VPN: t. Jos tarvitset lisätietoja mistä tahansa, napsauta VPN-verkkosivustoa tai katso yksityiskohtaisia ​​VPN-arvosteluitamme.

Paras kannettavien VPN: n huomio

Voitko hankkia kannettavan VPN: n ilmaiseksi?

Hyvin harvat lailliset VPN: t antavat sinun käyttää palvelujaan ilmaiseksi. Tämä johtuu siitä, että ylläpito ja ylläpito VPN-verkossa on kallista ja vaatii käyttäjiä ostamaan tilauksen. Hyvä uutinen on kuitenkin, että jotkut luotettavat VPN-verkot tarjoavat rajoitetusti ilmaisia ​​versioita premium-tilauksistaan, jotta ihmiset saavat makua palvelustaan. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää VPN: ää ilmaiseksi kannettavalla tietokoneella sisällön estämiseen tai yksityisyyden ja turvallisuuden saavuttamiseen.

Jos olet kuitenkin tavallinen Internet-käyttäjä ja tarvitset jatkuvasti vapauttamisominaisuuksia, yksityisyyttä ja WiFi-suojausta - sinun on valittava palvelu tästä luettelosta ja maksettava tilauksesta. Tämä johtuu siitä, että ilmaisissa VPN-verkoissa on datarajoitukset ja kaistanleveyden rajoitukset, jotka on suunniteltu saamaan ilmaiset käyttäjät siirtymään maksulliseen tilaukseen.

Toinen tärkeä asia muistettava on, että olemassa on monia ilmaisia ​​VPN-verkkoja, jotka ovat vaarallisia. Jotkut ilmaiset VPN-verkot rahoitetaan käyttäjien tietojen perusteella, mikä tarkoittaa, että he eivät tarjoa tarvitsemasi yksityisyyttä. Jotkut ilmaiset VPN-verkot ovat täynnä vakoiluohjelmia ja mainosohjelmia, jotka vaarantavat tietosi.

Tästä syystä kehotamme sinua ehdottomasti olemaan kaukana kaikista paitsi luotettavista ilmaisista VPN-verkoista, jotka tarjoavat täyden yksityisyyden ja turvallisuuden. Joidenkin ilmaisten VPN-verkkojen, jotka näkyvät Google Play -kaupassa, ja joilla on kuluttajien suosituksia, on osoitettu sisältävän vakoiluohjelmia.

Kannettavan tietokoneen verkkokameran hakkerointi: todellinen uhka

Vaikka kannettavan web-kameran hakkerointi voi tuntua salaliittoverkkosivustolta tai Matt Damon -elokuvalta, se on todellinen vaara, joka voi vakavasti loukkaa yksityisyyttäsi. Vielä huolestuttavampaa on, että venäläiset teini-ikäiset hakkerit eivät ehkä ole edes suurin uhka tällaisen hakkeroinnin yhteydessä.

GCHQ (brittiläinen NSA: n versio) on kirjoittanut otsikot snooping-työkalujen, kuten Nosy Smurf ja Gumfish, käytölle.

Nämä snooping-menetelmät lisäävät edelleen epäluottamusta hallitusten ja tavallisten kansalaisten välillä. Vain toinen syy VPN: n asettamiseen kannettavalle tietokoneellesi tänään!

Kuinka siirtää nykyisen VPN-tilauksen uudelle kannettavalle tietokoneelle?

VPN: t sallivat käyttäjien yleensä muodostaa yhteyden toisiinsa 5 - 7 laitteet kerralla.

Jos olet jo tilannut VPN: n, sinulla on todennäköisesti oikeus käyttää sitä useissa laitteissa samanaikaisesti. Joten, jos olet juuri ostanut uuden kannettavan, siirry vain nykyiselle VPN-verkkosivustollesi, kirjaudu sisään käyttöoikeustiedoillasi ja lataa tarvitsemasi VPN-ohjelmisto. Kun lataus on valmis, asenna se ja kirjoita käyttäjätiedot. Nyt olet valmis aloittamaan VPN: n käytön uudessa kannettavassa tietokoneessa.

Muista, että voit käyttää VPN-tietokonettasi kannettavassa tietokoneessa, pöytätietokoneissa, mobiililaitteissa ja tablet-laitteissa - samanaikaisesti - tilaamalla minkä tahansa tämän oppaan VPN: n..

Jaa kannettavan tietokoneen VPN muiden laitteidesi kanssa!

Jos omistat kannettavan, todennäköisesti sinulla on myös älypuhelin, tabletti tai tietokone. Laadukkaan VPN-palvelun käyttö, kuten edellä mainitut, sallii yleensä VPN: n aktiivisen useissa laitteissa samanaikaisesti. Tämä on hieno uutinen, jos haluat suojata useita laitteita yhdellä VPN-tilauksella.

Jos käytät kannettavaa tietokonetta kotona tai toimistossa, voit myös määrittää VPN-yhteyden reitittimellesi ja kattaa kaikki laitteet yhdellä VPN-yhteydellä.

Otsikkokuvaus: Kuka on Danny / Shutterstock.com
Muut kuvat: aliangi / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me