5 parasta VPN-majoitusta vuonna 2020 – Suojaudu itsesi julkisissa WiFi-verkoissa

Jokainen, joka tarkistaa hotelliin, jolla on Internet-yhteys, on ensisijainen kohde hakkereille. Jos haluat suojata henkilökohtaisia ​​tietojasi ja välttää vakoojien päästämistä yritysverkkoosi, tarvitset hotellissa tehokkaan VPN: n, joka voi pysäyttää nämä hiipimät heidän raiteillaan.

Luettelo hotellien parhaista VPN-palveluista

Jos etsit nopeaa vastausta, katso alla olevaa taulukkoa nähdäksesi mitä asiantuntijamme arvioivat parhaimmaksi hotellien VPN: ksi. Vieritä alla saadaksesi lisätietoja.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Eri temppujen ansiosta pahat pojat voivat käyttää älypuhelinta tai tietokonetta käytäväksi mihin tahansa dataan tai verkkoon, johon laitteellasi on pääsy. Suojaamme sinua tältä, olemme valinneet viisi parasta hotellien VPN: ää yli 150 VPN-arvosteluista koostuvan valtavan arkistomme perusteella. Jokainen on nopea, käyttää erittäin vankkaa salaustekniikkaa ja voi suojata yksityisyyttäsi käytännöllisesti katsoen kaikilta uhilta.

Sähköinen vakoilu on usean miljardin dollarin ala, ja kaikki ovat kohteena. Yhden näiden VPN-verkkojen käyttäminen missä tahansa vierailemassa hotellissa on paras suojaus.

Parhaat hotellien VPN: t: Huomioita

Pysy turvassa hotellin WiFi-verkossa

Aikaisemmin pahat pojat tarvitsivat fyysistä pääsyä laitteeseesi tunkeutuakseen siihen. Nykyään he voivat tehdä niin Internet-yhteytesi kautta. He voivat käyttää hotellin ilmaista WiFi-yhteyttä tapana saada vakoiluohjelmia puhelimeesi tai tietokoneeseen.

Siitä lähtien heillä on pääsy kaikkeen, mihin laitteesi on kytketty. Kirjaudu kotiverkkoosi matkasi jälkeen, ja kaikkiin siellä on pääsy. Kirjaudu yritysverkkoosi, ja he voivat varastaa immateriaalioikeuksia, kertoa yrityksellesi tekemästään rikoksista, jopa pilata muita laitteita.

Tämän painajaisen estämiseksi on käytettävä tehokasta, suojattua VPN-verkkoa. Tämä suojaa sinua hotellissa samoin kuin missä tahansa muussa kohtaamassasi WiFi-hotspotissa. Asettamalla VPN: lle maksimaalisen turvallisuuden, mukaan lukien automaattinen WiFi-suojaus ja tappikytkin, teet pahojen kavereiden käytännössä mahdotonta pääsyä laitteisiisi Internet-yhteytensä kautta.

Poista sisällön esto ulkomailta

Vaikka hakkereiden ja vakoojien uhka jätetään huomioimatta, on järkevää käyttää VPN-palvelua hotellissa. Hotelliverkot eivät aina anna sinun käyttää kaikkia haluamiasi sisältöjä. Paikallinen hallitus saattaa pakottaa heidät estämään tietyn sisällön poliittisista tai uskonnollisista syistä. Tai hotellin johto ei ehkä halua sinun käyttävän kaikkea kaistanleveyttä pelatessaan online-pelejä.

Näissä tapauksissa VPN antaa sinun kiertää estoja. VPN salaa kaiken tietokoneellesi menevän tai tietokoneelta lähtevän. Koska hotelliverkko ei näe, että vierailet kielletyllä sivustolla tai pelaat peliä, he eivät tiedä estää sinua.

Jos olet hotellissa toisessa maassa, joudut todennäköisesti erilaiseen estettyyn sisältöön. Suoratoistopalvelut yleensä rajoittavat sitä, missä sinulla on oikeus katsoa niiden sisältöä sisällöntuottajan kanssa tehtyjen sopimusten vuoksi. Vaikka sinulla on maksettu tilaus palvelulle kotimaassasi, palvelu saattaa estää sinua katselemasta suosikkiohjelmasi toisessa maassa.

VPN voi auttaa tässä ongelmassa huijaamalla suoratoistopalvelun ajattelemaan, että olet jossain, että haluamasi sisältö on laillisesti saatavilla. Kaikki VPN: t eivät estä kaikkea, mutta valitsemalla yhden, joka voi ylittää käyttämäsi streaming-palvelut, saat käyttöösi sisältöäsi mistä tahansa hotellista.

Hotellien VPN: johtopäätös

Hakkerit, jotka murtautuvat älypuhelimiin ja tietokoneisiin hotellin WiFi-yhteyksien kautta, on kaikkien suosikki harrastuksia pienimuotoisista hakkereista hallituksen tukemiin verkkorikollisiin ja vihamielisiin hallituksiin. Laitteiden suojaamaton jättäminen hotellissa oleskellessa on tullut erittäin vaaralliseksi.

Älä ota riskejä, kun menet yöpyä hotellissa - hanki yksi viidestä parhaasta hotellien VPN: stä tänään!

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me