5 parasta VPN-palvelua matkalle 2020 – pysy turvassa verkossa ulkomailla

Jos matkustat ulkomaille ja käytät todennäköisesti WiFi-yhteyspisteitä, on välttämätöntä käyttää VPN-verkkoa. VPN-verkot tai virtuaaliset yksityiset verkot salaavat kaikki laitteeseesi menevät ja laitteelta lähtevät tiedot, mikä on uskomattoman tehokasta estämään hakkereita pääsemästä tietoihisi. Toinen suuri etu VPN: n käytöstä on, että niiden avulla voit käyttää kotisi palveluita, jotka ovat tällä hetkellä estetty sijaintisi. Tässä oppaassa luetellaan parhaat VPN-palvelut matkaviestinnästä ja annetaan sinulle joitain vinkkejä turvallisen online-aseman ylläpitämiseen ulkomailla.


VPN: n käyttämisellä matkapuhelimella on kaksi suurta hyötyä:

 1. Sivustojen käyttäminen kotona - Kun olet poissa liike- tai lomamatkalta, on mahdotonta käyttää monia tärkeitä verkkopalveluita - kuten verkkopankkia ja suoratoistopalveluita. VPN: n avulla voit saada IP-osoitteen kotimaastasi ja käyttää näitä sivustoja helposti.
 2. Pysyminen turvassa verkossa matkoilla - Matkustaessamme olemme usein yhteydessä julkisiin WiFi-yhteyspisteisiin. Kun muodostamme yhteyden julkiseen WiFi-yhteyspisteeseen, meillä ei ole mitään keinoa tietää, onko reititin määritetty turvallisesti. VPN suojaa tietojasi, jos muodostat yhteyden huonosti määritettyyn reitittimeen tai väärennettyyn WiFi-yhteyspisteeseen, joka kuuluu verkkorikollisuuteen! Koska VPN sekoittaa turvallisesti kaikki tietosi, hakkereiden on mahdotonta varastaa tietojasi, käyttöoikeustietoja, salasanoja ja luottokorttitietoja.

Uusi VPN: lle?

Jos olet uusi VPN-verkkojen maailmassa ja haluat lisätietoja, katso alla olevat oppaat:

 • Mikä on VPN - Aloittelijan opas VPN-verkkoihin, mitä ne ovat ja miten ne toimivat
 • VPN-salaus - Yksityiskohtainen opas VPN-salausprotokolliin ja mikä on turvallisin.

Luettelo 5 parhaasta matkustamiseen tarkoitetusta VPN: stä

Nyt tiedämme matka-VPN: n käytön edut, olemme luetteloineet viisi parasta VPN-verkkoa matkoille. Jos haluat lisätietoja luettelomme palveluista, napsauta alla olevia linkkejä nähdäksesi VPN-palveluntarjoajan verkkosivun tai vieritä alla nähdäksesi yhteenvedon jokaisesta palvelusta.

 1. ExpressVPN

  - Erittäin nopea | Palvelimet 94 maassa | Turvallinen ja luotettava

 2. NordVPN

  - Nopeat yhteydet | Yksityinen ja turvallinen | Poista Netflix käytöstä

 3. CyberGhost VPN

  - Hämmästyttävä arvo | Helppo käyttää | Täydellinen WiFi-suojaus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Ei lokit | Poista Netflix USA: n esto Vahva salaus

Paras matkaviestinnän VPN - yhteenvedot

Alla olemme tiivistäneet kaiken, mitä sinun tarvitsee tietää viidestä parhaasta matka-VPN-palvelusta. Jos haluat silti lisätietoja, napsauta palveluntarjoajien kautta tai tutustu yksityiskohtaisiin VPN-arvosteluihimme.

VPN: n asettaminen matkaa varten

Kun ostat VPN: n matkustamista varten, sinulla on oikeus asentaa ohjelmisto useampaan kuin yhteen laitteeseen (yleensä kolmeen viiteen). Tämä tarkoittaa, että yhtä VPN-tilausta voidaan käyttää suojelemaan kaikkia perheesi laitteita poissa ollessasi.

Ellet hanki matkareititintä VPN: llä, joudut asentamaan matka-VPN: n jokaiselle laitteelle. Hyvä uutinen on, että tämän oppaan VPN: issä on ohjelmisto kaikille laitteille, joten voit asentaa VPN kannettavaan tai älypuhelimeen.

Tässä on lyhyt opas, joka auttaa sinua:

 1. Valitse luettelosta VPN matkalle ja napsauta kautta saadaksesi tilauksen. Jos haluat vain VPN: n lomalla, voit valita kuukausittaisen suunnitelman. VPN-verkot ovat kuitenkin erittäin hyödyllisiä ympäri vuoden - jopa kun palaat takaisin kotiin!
 2. Lataa VPN kannettavaan, älypuhelimeesi tai tablet-laitteeseesi. Muista hankkia käyttöjärjestelmällesi oikea VPN. Voit asentaa VPN: n kaikkiin perheen laitteisiin, jos haluat, tai jopa jakaa sen ystävien kanssa, joiden kanssa matkustat.
 3. Seuraa asennusohjeita. VPN asentuu helposti ja ilman häiriöitä.
 4. Nyt kun se on asennettu, sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys palvelimeen. Muista, että VPN pitää sinut turvassa niin kotimaassasi kuin ulkomaillakin, joten käytä sitä joka kerta, kun olet julkisessa WiFi-tilassa.
 5. Nyt kun olet ulkomailla, muista muodostaa yhteys palvelimeen kotona! Tällä tavalla voit katsella televisiolähetyksiä ja käyttää Internet-palveluita mistä olet kotoisin. Ulkomaisia ​​televisio-ohjelmia ei tarvitse enää katsoa!

VPN-matkareitittimen käyttäminen

Matkalla reitittimellä voi olla valtava etu riippumatta siitä, matkustatko yksin, liikematkalla tai ystävien ja perheen kanssa. Näiden hienomien laitteiden avulla voit yhdistää useita laitteita julkiseen WiFi-yhteyspisteeseen tarvitsematta kytkeä kaikkia laitteita erikseen. Heti kun minireititin on kytketty Internetiin, kaikki perheesi ja perheesi laitteet muodostavat automaattisesti yhteyden kyseiseen Internet-yhteyteen matkareitittimen kautta.

Tämä on itsessään mahtavaa. Vieläkin on parempi, jos saat matkareitittimen, joka on esiasetettu VPN: n avulla! Kun VPN on asennettu matkareitittimeen, kaikki laitteet, jotka muodostavat yhteyden Internetiin matkareitittimen kautta, suojataan automaattisesti VPN-salauksella. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia jokaisesta yksittäisestä laitteesta: tai varmistaaksesi, että lapsesi, vanhempasi - tai joku muu juhlasi - avaavat itsensä vaaraksi tulla hakkeroituneiksi (mikä voi pilata kaikkien loma).

Matkareitittimen asettaminen

Jos haluat matkareitittimen, jolla on VPN, suosittelemme vierailemaan FlashRoutersin asiantuntijoilta
neuvoja.

Mitä tahansa teetkin, muista päivittää matkareitittimen oletusarvoiset järjestelmänvalvojan tiedot. Jos et päivitä käyttäjänimeä ja salasanaa, reititin voi hakkeroida itsensä!

Lisäksi haluat varmistaa, että WPS (vanhempi reitittimen ominaisuus) on kytketty pois päältä, koska se aiheuttaa tietoturvariskin. Onneksi FlashRouters voi auttaa sinua määrittämään kaikki nämä ominaisuudet oikein .

Kansainvälisen matkaturvallisuuden tarkistuslista

Lajiteltu VPN: n avulla sinun täytyy miettiä vain muutamia muita matkaturvallisuuteen liittyviä ongelmia. Autan sinua ulos, olen laatinut tämän nopean luettelon tärkeimmistä asioista, joita digitaaliturvallisuuden kannalta olen tärkeä harkita matkoilla:

 1. salasanat - Se voi tuntua itsestään selvältä, mutta varmistamalla, että laitteesi ovat suojattu salasanalla ja asetettu lukkiutumaan nopeasti, on paljon tärkeätä matkustettaessa, joten käytä vahvempia asetuksia, kun olet poissa. Jos jätät puhelimen tai tabletin rantabaarissa tai taksilla, laitteen lukitseminen melkein heti voi estää laitetta pääsemästä jonkun käsiin, kun se on silti auki. Salasananhallinnat ovat loistavia työkaluja, joilla varmistetaan vahvojen salasanojen käyttö.
 2. päivitykset - Laitteiden säännöllisen päivityksen muistaminen voi varmistaa, että et kärsi haavoittuvuuksista, jotka antavat verkkorikollisille helpon tavan, joten päivitä usein.
 3. Varmuuskopioi säännöllisesti - Jos otat tuhannen valokuvan ja kadotat laitteesi loman viimeisenä päivänä, et koskaan näe näitä kuvia enää. Yleensä, jos jokin on tärkeää, varmista, että se varmuuskopioidaan pilveen. Tämä pätee, vaikka et ole koskaan kadonnut laitetta aiemmin - muista, että aina on ensimmäinen kerta. Pilvien varmuuskopiointipalvelut ovat fantastisia ja varmuuskopioivat tietosi automaattisesti.
 4. Osta paikallinen SIM - Jos matkustat pidempään, voit ostaa paikallisen SIM-kortin, jolla on halpaa paikallista tietoa. Tällä tavalla voit käyttää Internetiä liikkeellä luottamatta julkiseen WiFi-verkkoon (vaikka VPN: n käyttö vähentää sen tekemisen riskejä).

Matka-VPN-johtopäätös

Laitteiden turvallisuuden varmistamiseksi lomalla on melko pieni tarkistusluettelo asioista, jotka sinun on tehtävä. Paras asia on istua alas ja selittää tämän oppaan kohdat kaikille muille matkustajillesi. Kukaan ei halua, että hakkerit pilaavat lomaa, joten varmista, että koko ryhmä suojaa laitteitaan vastaavasti.

VPN on ylivoimaisesti paras digitaalisen suojauksen muoto, jonka voit hankkia matkalla. Joten harkitse yhtä huolellisesti: julkisessa WiFi-tilassa hakkeroitujen ihmisten määrät ovat kaikkien aikojen korkeimmat. Tämä johtuu siitä, että hakkerit ymmärtävät, kuinka helppoa on polttaa ihmisiä, kun he oivaltavat itseään uima-altaalla tai rentoutuvat lentokentällä.

Kaikki tämän oppaan VPN-palvelut tarjoavat parasta tapaa suojata laitteita liikkumisen aikana. Valittavana on satoja VPN: iä, joista voi valita yhden painajaisen.

Siksi olemme luoneet tämän VPN-matkaoppaan, jonka avulla voit selvittää parhaat vaihtoehdot - tarvitsematta huolehtia kompastuista rip-off-palveluun. Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi kysyä alla olevassa kommenttiosassa.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me