5 parasta VPN: tä IPTV: lle – Pitäisikö minun käyttää VPN: ää IPTV: n kanssa?

Haluatko käyttää enemmän televisio-ohjelmia kuin koskaan ennen IPTV-palveluntarjoajasi kautta? IPTV: n virtuaalisen yksityisen verkon avulla voit ylittää maantieteelliset rajoitukset saadaksesi lisää kanavia ja TV-ohjelmat kuin koskaan ennen. Riippumatta siitä, mitä IPTV-palveluntarjoajaa käytät tällä hetkellä television katselussa Internetin kautta: IPTV VPN lisää huomattavasti katsottavaa.

Jos se kuulostaa hyvältä, koska se on! VPN ja IPTV ovat ottelu taivaassa - siksi kaikki esittävät kysymyksen: Pitäisikö minun käyttää VPN: ää IPTV: n kanssa?

Katso, kuinka asiantuntijamme arvioivat iPlayerin parhaat VPN: t. Selaa alaspäin saadaksesi lisätietoja.

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Mikä on IPTV?

Internet Protocol TV on virallinen nimi, joka annetaan kaikille TV-virroille, jotka vastaanotetaan Internetin kautta perinteisten keinojen (maanpäällinen, kaapeli ja satelliitti) sijasta. Joka kerta kun katsot televisiokanavan TV-suoratoistoa verkossa, osallistut IPTV: hen. Vaikka termi IPTV voidaan määritellä oikein tällä tavalla, on myös totta, että markkinoilla on kasvava määrä tarjoajia, jotka markkinoivat itseään IPTV: nä. Tämän vuoksi IPTV voi tuntua uudelta ja eksoottiselta - todellisuudessa se ei ole.

Tästä huolimatta IPTV-markkinat ovat kehittymässä - useiden erityisten IPTV-tarjoajien suosio kasvaa. Kuten verkkovirtamediassa (virallisista lähteistä) aina tapahtuu, kaikkea sisältöä ei ole lisensoitu ympäri maailmaa. Tekijänoikeuksien haltijat ja kustantajat ylläpitävät tiukasti, mitä tietyillä alueilla olevat kuluttajat voivat nähdä. He tekevät tämän käyttämällä maantieteellisiä rajoituksia ja maantieteellisiä lohkoja.

Mikä on IPTV: n VPN?

IPTV: n virtuaalinen yksityinen verkko on yksinkertaisesti VPN, jota voidaan käyttää estämään enemmän alueellista sisältöä IPTV-suunnitelmassasi. IPTV VPN toimii antamalla tilaajille yhteyden VPN-palvelimeen etäällä. IPTV: n parhaalla VPN: llä on suuri määrä palvelimia ympäri maailmaa. Tämä antaa IPTV-kuluttajille mahdollisuuden teeskennellä olevansa missä tahansa näistä maista. Lopputulos? Mahdollisuus katsoa kaikkia televisio-ohjelmia ja kanavia, jotka ovat yleensä saatavilla vain kyseisessä maassa.

Minkä IPTV VPN -sovelluksen minun pitäisi valita?

Yksinkertainen Google-haku “VPN” osoittaa, että markkinoilla on yli 850 kaupallista VPN-palveluntarjoajaa. Kaikki nämä VPN-palvelut eivät sovellu käytettäväksi IPTV-palveluntarjoajien kanssa. Tämä johtuu siitä, että TV: n suoratoisto HD-muodossa edellyttää nopeita yhteysnopeuksia. Tätä silmällä pitäen - on elintärkeää olla varovainen valittaessa VPN: ää - koska on helppo huijata huonomman palvelun saamiseen.

Tämän artikkelin IPTV VPN -verkot on valittu huolellisesti, koska ne ovat pelinsa kärjessä. Nämä VPN-palvelut ylläpitävät kansainvälistä läsnäoloa salamannopeiden palvelimien verkoston avulla, joka sijaitsee ympäri maailmaa. Ne tarjoavat myös parhaat tietosuojakäytännöt ja turvaominaisuudet, jotta käyttäjät voivat antaa vesitiiviän digitaalisen yksityisyyden.

Käytä yhteenvetoja päätöksentekoon!

Kaikki tämän oppaan VPN: t ovat ehdottomasti loistavia, joten päivän päätteeksi on sinun tehtäväsi päättää, kumpaan päätät mennä. Olemme valinneet joukon palveluita, jotka tarjoavat hieman erilaisia ​​ominaisuuksia ja hintoja. Niillä kaikilla on kuitenkin paljon nopeita palvelimia ja ne ovat luotettavia. Lisäksi heillä kaikilla on koeajat rahat takaisin -takuilla: niin voit testata nämä palvelut itse.

Mitkä ovat IPTV-vaihtoehtoni?

Kuten aiemmin selitettiin, kaikki online-TV-suoratoistotoimittajat ovat teknisesti IPTV: tä. Tämä tarkoittaa, että Amazon Prime, Netflix, Now TV, Sling TV, Sky TV, iPlayer, All 4, Hulu - ja KAIKKI muut online-TV-suoratoistopalvelut ympäri maailmaa - ovat todella IPTV-vaihtoehtoja. Voit myös käyttää yhtä yllä olevista VPN-koodeista estääksesi Youtube-videoiden käytön, jotka ovat rajoitettuja maassasi.

VPN: ää voidaan käyttää estämään maantieteellisesti rajoitettujen Australian televisiokanavien, espanjalaisten TV-kanavien, saksalaisten TV-kanavien, japanilaisten TV-kanavien ja kaikkien muiden maiden televisiokanavien lukitus. VPN: ää voidaan käyttää myös estämään lisää sisältöä kaikissa tilauspohjaisissa videopalveluissa (VoD). VPN: n käyttö Netflixille antaa sinulle pääsyn huomattavasti enemmän sisältöä esimerkiksi Netflix USA -luetteloon.

Erityiset IPTV-palveluntarjoajat

Kuten aiemmin mainittiin, nykyään markkinoilla on myös joukko tilaajapalveluita, jotka itse merkitsevät itseään IPTV-palveluntarjoajiksi. Tässä on luettelo tunnetuimmista palveluntarjoajista:

 • IPTV Forest antaa tilaajille mahdollisuuden valita suosikki televisio-ohjelmansa yli 4000 kanavasta. 10 GBPS nopeudella se tarjoaa FHD / HD / SD -laatuisia kuvia. Hinnat alkavat 12,49 dollarista kuukaudessa. Se tarjoaa IPTV-suoratoistoja maailmanlaajuisesti kaikkien AVOV-, Infomir (MAG )-, Kodi- tai Android-laitteiden kautta.
 • RocketStreams on IPTV-palveluntarjoaja, joka mainostaa itseään parhaana IPTV: nä verkossa. Internetin käyttäjät voivat kokeilla palvelua 24 tuntia ilmaiseksi. Se tarjoaa pääsyn 1500 elokuvaan ja televisio-ohjelmiin heti! Ja sanoo, että heidän nimikkeensä päivitetään päivittäin. Se on yhteensopiva MAG, Dreamlink T1, Avov, Android, WebTV (selain) ja XBMC / KODI kanssa. Hinnat alkavat 8,99 dollaria kuukaudessa.
 • Zattoon avulla voit katsella kaikkia suosikki TV-ohjelmasi millä tahansa laitteellasi. Tarvitset kuitenkin VPN: n käyttääksesi sitä tietyissä maissa.

Mikä on IPTV-digisovitin (STB)?

Nykyään on mahdollista ostaa useita digisovittimia, joiden avulla käyttäjät voivat suoratoistaa televisio-ohjelmia ja ohjelmia Internetistä. Joitakin esimerkkejä näistä ovat Kodi-laatikot, Apple TV, Roku, Fire TV, Chromecast (jonka avulla voit käyttää mobiililaitetta television Internet-yhteytenä), Nvidia Shield Pro, MAG 254 Infomirilta, Skystream One, RVEAL, Minix Neo U1, ja monia muita. Näiden laitteiden avulla kuka tahansa voi suoratoistaa sisältöä teräväpiirtotelevisioon joko Ethernet-kaapelin tai Wi-Fi: n kautta.

Riippumatta siitä, kumpaa näistä järjestelmistä käytät: Tämän oppaan IPTV VPN -verkot toimivat sinulle. Lisäksi kaikki tämän oppaan VPN: t ovat maailmankuuluja tarjoamalla erinomaisia ​​oppaita ja ympäri vuorokauden tapahtuvaa asiakastukea. Tämä tarkoittaa, että he opastavat sinua VPN-asetusten määrittämisessä minkä tahansa laitteen kanssa, joka sinulla voi olla!

Katso IPTV-kanavia älytelevisiossasi

Jos haluat katsoa IPTV: tä älytelevisiossa, suosittelemme myös tutustumaan 5 parhaaseen Smart TV: n VPN: ään. Tämä antaa sinulle perusteellisemman kuvan VPN: n käytöstä Smart TV -laitteen kanssa.

On olemassa paljon sovelluksia, jotka tarjoavat Video on Demand -älytelevisioita. Jotkut niistä ovat saatavana vain tietyissä maissa, ja melkein kaikki voivat hyötyä IPTV VPN: n mukana toimitetuista lukituksen estämisominaisuuksista.

IPTV VPN -sovellukset tablet-laitteille ja älypuhelimille

Jos katsot pääasiassa televisiota mobiililaitteilla, tiedät mielelläni, että kaikki luettelon palvelut tarjoavat iOS VPN -sovelluksia sekä VPN-sovelluksia Androidille. Ne tarjoavat myös samanaikaisia ​​VPN-yhteyksiä, mikä tarkoittaa, että voit käyttää näitä VPN-laitteita mobiililaitteellasi ja tietokoneellasi yhdellä tilauksella.

Tämä tarkoittaa, että voit turvallisesti poistaa minkä tahansa haluamasi IPTV-sisällön lukituksen mobiililaitteellasi. Tämä on totta sekä kotona että julkisissa WiFi-verkoissa - VPN asennetaan suoraan laitteeseesi - antamalla sinun estää uusia videoreittejä tien päällä.

Piratismi ja IPTV

On totta, että ihmiset käyttävät IPTV: tä piratisoidun sisällön suoratoistoon. Mustien markkinoiden IPTV: stä on tullut massiivinen kauppa, joka on toisinaan saattanut laittomat palveluntarjoajat vangiksi. Esimerkiksi Espanjassa suljettiin laiton urheilun suoratoistopalvelu, joka tarjosi pääsyn Britannian Premier League -jalkapallolle: ja sen omistajat vangittiin.

Se on laitonta IP-televisiota Kodi-laatikoissa tai suoratoistoisilta verkkosivustoilta, kuten Gomovies, Putlocker, Alluc - ja monet muut - epävirallisten sivustojen sisällön katselu on teknisesti laitonta piratismia. Kaiken kaikkiaan ihmiset eivät yleensä ole vaikeuksissa ilmaisten televisio-ohjelmien ja elokuvien suoratoistossa. Varmasti ei niin paljon kuin ihmiset joutuvat vaikeuksiin sisällön torrentista (lataamisesta).

Siitä huolimatta, monet ihmiset, jotka haluavat suoratoistaa televisio-ohjelmia ilmaiseksi, käyttävät VPN-verkkoa. Yksityisyyden suoja, jonka (luotettava ja luotettava) VPN tarjoaa, antaa ihmisille (jotka käyttävät tämäntyyppisiä sivustoja) mielenrauhan. VPN piilottaa heidän todellisen sijaintinsa ja salaa myös kaiken verkkoliikenteen. Tämä tarkoittaa, että Internet-palveluntarjoajat, hallitukset ja sisällöntuottajat / julkaisijat eivät voi kertoa, mitä tekevät ja ovat aiemmin tehneet verkossa.

Täällä ProPrivacy.com-sivustossa emme suvaitse tällaista piratismia millään tavalla, mutta on totta, että VPN: t tottuvat tällä tavalla.

IPTV VPN-johtopäätös

VPN: n käyttäminen IPTV: ssä on paras tapa maksimoida online-katsotun ohjelmien, elokuvien ja live-TV: n määrä. Nykyään verkko-TV on normi, kun Netflix on tilauksen kohteena olevan videon keskellä. Riippumatta siitä, käytätkö digisovitinta, Android-laitetta, Smart TV: tä tai tietokonetta, jossa on VLC tai Kodi: Kodin tai VLC: n VPN antaa sinun nähdä enemmän sisältöä.

Tämän artikkelin VPN-palveluntarjoajat on valittu erityisesti, koska ne tarjoavat parhaan palvelun IPTV: n suoratoistoon. Nopeat yhteydet, joukko palvelimia ympäri maailmaa ja vahva yksityisyys tekevät näistä VPN-verkoista vertaansa vailla IPTV: n suhteen. Kaikki nämä palvelut ovat huippuluokan tuotteita, mutta kaikki eroavat hieman: joten tarkista kunkin VPN: n yhteenvedot ennen päätöksentekoa. Ja muista, että heillä kaikilla on rahat takaisin -takuu - kokeile siis vapaasti!

Parhaat Smart TV-VPN: t: Yhteenveto

 1. ExpressVPN

  - Nopein testattu VPN, joka poistaa kaiken, hämmästyttävällä palvelulla ympäri vuoden

 2. NordVPN

  - Suuri merkki, erittäin hyvä hinta-laatusuhde ja edullinen hinta

 3. CyberGhost VPN

  - Pitkäaikaisesti parhaiten VPN, hyvä hinta ja nopeus

 4. VPNArea

 5. PrivateVPN

  - Yksi halvimmista VPN-verkoista siellä, mutta silti hyvä palvelu

Otsikkokuvaus: Profit_Image / Shutterstock.com

Brayan Jackson
Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me